Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
barlow4 έγραψε:τουλαχιστον πριν γραψεις ψαξε.η νομοθεσια εχει αλλαξει απο προπερσι.οχι απλα εχουν ευθυνες ποινικες οι προεδροι αλλα ειναι και κακουργηματικες για πολυ μικρα ποσα.
τι αυτοφορακιας.δε δουλευει σε φρουτακια.ακου αυτοφορακιας..καφενειακες σιγουριες.
σιγα σιγα θα δεις να μπαινουν και μεσα ορισμενοι.με πρωτο τον αδαμιδη της αεκ.
χεστηκα προσωπικα για το βρυζα.αλλα αυτο που ειπες ειναι κλασσικη νοοτροπια νεοελληνα που τα ξερει ολα χωρις καν να εχει ρωτησει κανεναν.
Ναι δεν το ξερα να παρακολουθώ την ελληνική νομοθεσία αλλά ευτυχώς έχουμε και την νοοτροπία του βορειοευρωπαίου που διορθώνει τα λάθη των συνοπαδών του με ευγενικό τρόπο.
Ερώτηση α: Ο βρύζας τι ψιλά έχει αφήσει ενθύμιο κατά την θήτευση του ώστε να "φοβάται" να την κάνει;
αυτα προφανως δεν μπορω να τα ξερω εγω και ελπιζω να τα ερευνα καποιος εισαγγελεας.
ο τροπος μου ηταν αγενης γιατι ρε φιλε ετσι δημιουργειται το αρνητικο κλιμα.δε λεω να ειμαστε προβατα αλλα δεν μπορει για οτι στραβο συμβαινει στην παε,ειδικα μετα την ελευση ρτου σαββιδη να φταιει ο βρυζας η ο ζαγορακης.
την ευθυνη την εχει ο σαββιδης και μονο για οτι γινεται.και ας μην ειναι τυπικη ευθυνη που φερει ο προεδρος και ο διευθυνων συμβουλος.
ο βρυζας και ο ζαγορακης ηταν μπακαληδες σε λημερια που δεν ηξεραν.αν ειχαν προθεση η οχι εγω δεν μπορω να το ξερω.ο σαββιδης ειναι αυτος που θα πρεπει να ελεγχεται πλεον.αυτος εχει τις μετοχες αυτος διαλεγει υπαλληλος αυτος τους κραταει.
ουτε στο σαββιδη μπορω να χρεωσω προθεση για την διατηρηση του βρυζα κ του ζαγορακη αλλα γιατι να μην τους κραταει για αποδιοπομπαιους τραγους για να μενει στο απυροβλητο.ειναι και αυτη μια σκεψη.
υγ.οσο για την παρακολουθηση της νομοθεσιας που λες,δε σου χρεωσα τιποτα,εσυ τη χρησιμοποιησες ως επιχειρημα.
Διάβασα προσεκτικά τα όσα είπες και έχω άλλη μια, τελευταία ερώτηση:
Είναι δυνατόν ο Ιβάν να μας έχει για τόσο φελλούς ώστε να κατηγορήσουμε σε ενδεχόμενες επερχόμενες στραβές τους Ζαγοράκη - Βρύζα τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως πλέον δεν μπορούν να προσλάβουν ούτε καθαρίστριες;
Δεν μου φαίνεται λογικό.
Στο διαταύτα από όσο ξέρω άμεσο πρόβλημα δεν έχει κανένας από τους δυο με οικονομικές υποθέσεις γιατί ο Σαββίδης καλύπτει από πίσω.
Το ερώτημα παραμένει. Γιατί ο Βρύζας είναι ακόμη στην ΠΑΕ;
γιατι να μην μας εχει.μηπως δεν ειμαστε?
ειδες εσυ κανεναν να κατηγορει το σαββιδη?
πισω απο καθε τι στραβο κρυβεται μια πλεκτανη του βρυζα και του ζαγορακη.
υγ.ο σαββιδης μπορει να καλυπτει ως ενα σημειο αλλα αν το κρατος τον διαολοστειλει και τον εχει συνεχεια στην τρικλοποδια θα ριξει ενα σουτ και αν θελει φευγει.και μαντεψε σε ποιον θα μεινει ο λογαριασμος.
δεν μπορω να ξερω ποσο λερωμενες εχουν τις φωλιες τους για να καθονται πανω σε τοσο αναμενα καρβουνα.συνηθως χρεωμενες εταιριες που εκκαθαριζονται η ρευστοποιουν η κανουν φορολογικα τερτιπια βαζουν για προεδρους κατι ογδονταχρονους.
εσενα δε σου φαινεται περιεργο που ο σαββιδης ειπε ξεκαθαρα οτι ο βρυζας απετυχες περσι και τον κραταει ακομα?ποσο θα περιμενει για να τον κρινει?ως τη δευτερα παρουσια?η ως την ρυθμιση των χρεων αν αυτη ποτε γινει?
γιατι για το σαββιδη αργει η εξυπηρετηση?για τον τιγρη που φορτωσε τις αμαρτιες της αεκ στους προηγουμενους και εριξε την αεκ στη γ' η εξυπηρετηση εγινε αμεσως.πλεον αν πεσεις στη γ΄ καθαριζεις απο χρεη σε ενα τριμηνο.πριν πεσει η αεκ ηταν 30 μηνες.αρα η αεκ θα επρεπε να μεινει σχεδον 3 χρονια στη γ' πριν γινει η τροποποιηση..να ανεβει δηλαδη σε σχεδον 5-6 χρονια..αν δεν ειχε γινει η ρυθμιση η αεκ ακομα με αρκουδες και τσιτες θα παλευε και θα ετρεμαν μην πεσει στη γ' και γινει ερασιτεχνικη.
υγ.τα παραπανω ειναι απλα παραφιλολογικες θεωριες.αν εχουν τη παραμικρη πιθανοτητα επιβεβαιωσης ισως εξηγειται και το γεγονος οτι ο βρυζας παει και φερνει παικτες με πολυ μικρα συμβολαια.σου λεει αν φυγει να μην ειναι ο λογαριασμος για ισοβια λαντζα.αν τους φερνει αυτος που πολυ αμφιβαλλω)
Για τις ευθύνες των Βρύζα και Ζαγοράκη τα έχουμε γράψει και στο παρελθόν, για την ανικανότητά τους επίσης.
Η ερώτηση που κάνει ο Asimοs είναι καλή, αλλά έχω κι εγώ μια. Γιατί ο Βρύζας αποδέχεται αυτή την κατάντια που του εγγυάται η παραμονή του στην ΠΑΕ; Έχει ανάγκη από χρήματα;
Κατ΄εμέ ο Βρύζας είναι ο αϊφερ του Σαββίδη, σιγά μην τρέχει το Μαράκι ή ο Γκερμαν δεξιά κι αριστερά. Οι δυο τους κάνουν τις βαριές δουλειές, για συνεδριάσεις, ΕΠΟ, κληρώσεις κλπ υπάρχει ο Τζανετάκος. Και κατέληξε εκεί γιατί πιθανώς να ισχύει αυτό που λέει ο Barlow, ότι δηλαδή δε μπορεί απλώς να την κάνει με ελαφρά.
ρεαλκον το εξελαβα σαν να με ταυτιζεις με το βρυζα γιατι εψαξα τους λογους για τους οποιους μπορει ακομα να ειναι προεδρος.
αν και δεν τον τιμουν καθολου τα οσα γραφω.
υγ.προφεσυ αυτο που εγραψα ειναι οτι προφανως αν εχουν την παραμικρη δοση αληθειας τα οσα σκεφτηκα δεν καθεται για τα λεφτα αλλα γιατι μπορει να εχει λερωμενη τη φωλια του.μπορει να ελπιζει οτι θα αποπληρωθουν τα χρεη.και αν ισχυει κατι τετοιο,τοτε θα εξαφανιστει απο την παε καθαρος.αναλαμβανει δηλαδη την ευθυνη των αμαρτιων του παρελθοντος μεχρι να καθαρισουν.αν καθαρισουν ειναι ολοι κερδισμενοι.αν οχι θα ψαχνει τρυπα να κρυφτει μονο αυτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 30 Αύγ 2013, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το ξαναλεω ολα τα παραπανω ειναι παλαβωμαρες που κατεβαζει το μυαλο μου για να μην παρεξηγηθω.ο σαββιδης ηδη εβαλε λεφτα για τις μετοχες,ηδη εχει ριξει λεφτα για κατασκευες και θεωρω απιθανο να θελει υπαρχει οποιοδηποτε σεναριο φυγης του.
αυτο ακριβως τιποτε αλλο
υγ.και καλο θα ειναι να εχουμε στην ακρη του μυαλου μας οτι ο σαββιδης δεν ειναι ουτε αμπραμοβιτς ουτε ριμπολοβλεφ.ειναι ενας καλος πιθανοτατα επιχειρηματιας που τα υπολογιζει ολα και δεν εχει λεφτα για πεταμα οπως οι προαναφερθεντες.
Όχι Μπάρλοου, δεν είμαστε φελλοί. Δεν γίνεται να είμαστε φελλοί μετά από όσα έχουν γίνει δεκαετίες τώρα στην ομάδα μας. Έχει διαφορά να μασάς σαν πρόβατο οτι σου δίνουν κι άλλο να μην έχεις τρόπο αντίδρασης.
Προσωπικά για μένα ο Σαββίδης παραμένει εκτός πυρών για πάρα πολλούς λόγους. Ναι, με τα χρέη δεν καθάρισε όπως ο Μελλισανίδης σε ένα βράδυ αλλά ήταν επίσης πολύ εύκολο να πάρει τον ΠΑΟΚ, να τον πάει στη γ' εθνική να καθαρίσει και καποια στιγμή να ανέβει στην α'. Νομίζω πως σε κάποια δήλωση του το είπε πως "μπορεί να το κάνει".
Η επιλογή της τακτικής του να "εκβιάσει" κράτος και πολιτεία πως δεν πρόκειται να πληρώσει το υπερτοκισμένο χρέος παρά μόνο το αρχικό δεν ξέρω κατά πόσο θα του βγει. Για μένα θα πάνε σε λύση συμβιβασμού, θα δώσει κάτι παραπάνω ο Ρώσος, θα πάρει λίγα παρακάτω το κράτος.
Η φάση με ΖΒ και ΘΖ είναι περίεργη. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ γιατην παρουσία τους στα κοινά του ΠΑΟΚ και ανάλογα με το τι πιστεύω να στρέψω τα πυρά πάνω τους αλλά δεν πρόκειται να το κάνω. Όχι γιατί φοβάμαι μην εκθέσω το PAOKMANIA που μας φιλοξενεί (θυμάσαι τι γινόταν εδώ μέσα ένα φεγγάρι που κάποιοι πετούσαν μπηχτές;) αλλά γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι σκατά γινόταν στην ΠΑΕ και τι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν ή τι βεβαιωμένα κάνανε λάθος με σκοπιμότητα ή από αφέλεια.
Πρίν έρθει ο Σαββίδης υποτίθεται πως έκανε ελέγχους επί ελέγχων, πως τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν ήταν κολάσιμα και μπήκε στην ΠΑΕ αφήνοντας τον Πρόεδρο που είχε και ολοκλήρωσε την πώληση. (Λέω ολοκλήρωσε και όχι ξεκίνησε τις συζητήσεις). Λογικό να αφήσει Πρόεδρο αυτόν που αποφάσιζε για το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ μέχρι να γίνει μεγαλομέτοχος του γιατί αυτές οι ανώνυμες εταιρίες (ΠΑΕ) έχουν το μειονέκτημα πως χρειάζονται επαφή με τον κόσμο και στελεχώνοντας με το καλημέρα την Διοίκηση με δικούς του θα φάνταζε κάπως..
Όχι πως η επιλογή παραμονής Βρύζα ήταν η καλύτερη διότι ο Ζησάκος είχε ήδη αποκαθηλωθεί στο μυαλό μεγάλης μερίδας κόσμου. Καλά, για Ζαγόρ δεν μιλάμε, Καμμένο χαρτί. (Αλήθεια, αυτό το παιδί που χάθηκε φέτος το καλοκαίρι; Ούτε μια κουβέντα του, ούτε ένα πλάνο του, μια φωτογραφία του).
Για μένα ο Βρύζας ΔΕΝ έκανε τα τραγικά λάθη, ούτε κάν ο Ζαγοράκης. Αν δεν βάλανε χέρι στο μέλι δεν μπορώ να τους κατηγορήσω πως σκόπιμα κάνανε κακό στην ομάδα και επιπλέον σου φέρανε έναν μεγαλομέτοχο ο οποίος δεν είναι φούσκα.
Ο Σαββίδης έχει πλέον Ελληνική Υπηκοότητα. Είναι Έλληνας Πολίτης και τον μόνο που μπορεί να τον δίώξει από την ΠΑΕ είναι είτε το κράτος με την αντιμετώπιση που θα έχει στις επιχειρηματικές κινήσεις του είτε από εμάς όταν κι εφόσον φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο και φανεί ξεκάθαρα πως ο τύπος μας δουλεύει και ο ΠΑΟΚ είναι το άρμα για τις δουλειές του.
Μην ξεχνάς πως έχει απευθείας επαφή με τον πρωθυπουργό της χώρας. Πως μιλά στο χαλαρό με υπουργό οικονομικών αρα δεν έχει να περιμένει ή να τον δουλεύουν πολιτικάντιδες μέσω τρίτων. Τα αιτήματα τού είναι ξεκάθαρα και οι απαντήσεις που έλαβε/θα λάβει είναι επίσης ξεκάθαρες. (Μόλις σήμερα έμαθα πως αγόρασε μία έκταση στο Παλιούρι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Τυχαίο; Δεν δείχνει κίνηση ανθρώπου που ειναι για να την κάνει από την χώρα)
Η αλήθεια είναι πως πολλά περνάνε από το μυαλό μας, από όσους σκέφτονται καθαρά. Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν είναι αγγελικά πλασμένος ούτε πάμε πουθενά με το σταυρό στο χέρι.. Όμως είναι άδικο να είμαστε αλλού αυστηροί κι αλλού χαλαροί.
Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 30 Αύγ 2013, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prophecyy έγραψε:Για τις ευθύνες των Βρύζα και Ζαγοράκη τα έχουμε γράψει και στο παρελθόν, για την ανικανότητά τους επίσης.
Η ερώτηση που κάνει ο Asimοs είναι καλή, αλλά έχω κι εγώ μια. Γιατί ο Βρύζας αποδέχεται αυτή την κατάντια που του εγγυάται η παραμονή του στην ΠΑΕ; Έχει ανάγκη από χρήματα;
Κατ΄εμέ ο Βρύζας είναι ο αϊφερ του Σαββίδη, σιγά μην τρέχει το Μαράκι ή ο Γκερμαν δεξιά κι αριστερά. Οι δυο τους κάνουν τις βαριές δουλειές, για συνεδριάσεις, ΕΠΟ, κληρώσεις κλπ υπάρχει ο Τζανετάκος. Και κατέληξε εκεί γιατί πιθανώς να ισχύει αυτό που λέει ο Barlow, ότι δηλαδή δε μπορεί απλώς να την κάνει με ελαφρά.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως Βρύζας-Ζαγοράκης είναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου πριν τα 40 τους χρόνια.
Για τον Ζαγοράκη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά ο Βρύζας έχει κάποια στοιχεία σαν άνθρωπος που δείχνουν ξύπνιο παιδί. Όπου έπαιξε μπάλα έμαθε τη γλώσσα. Χωρίς να είναι το τεράστιο φορ, πάντα έβρισκε σθμβόλαια. Νομίζω πως στην Ιταλία δραστηριοποιείτε επαγγελματικά.
Δεν μπορεί, ξαναλέω αυτοί οι δυο να είναι ΤΟΣΟ χάπατα και να τους κρατά ο άλλος..