Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

@ Odi, γιατί να μην απαντήσει αδερφέ ο @ giannina4;;; Έχω κάποιες απορίες να μου εξηγήσει, γιατί να μην το κάνει μέσα σε κόσμιο περιβάλλον για να δούμε από που ορμώμενος προπαγανδίζει σε βάρος μου τελείως "ανέξοδα";;;

Και γιατί να μην έχω άποψη και να μην απαντάω επί παντός του επιστητού;;; Δικαίωμα μου δεν είναι;;;

Αυτά δεν είναι φασιστικά κατά την προσωπική σου άποψη δηλαδή;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σας εχουν χωσει κανονικα τους πιτσιρικαδες εε? Οι αλλοι μπλε εξαφανισμενοι.Why?

ΥΓ Γκοραν αστο να παει μωρε.Δεν εχει νοημα.Ο κοσμος χανεται γυρω μας κι εμεις...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γιατί θα γίνει μπουρδέλο,θα γράψετε 10 σελίδες,στο τέλος δεν θα βγάλετε τίποτα και θα βγουν άλλα δέκα μέλη και θα διαμαρτύρονται για τις προσωπικές κόντρες που ρίχνουν το επίπεδο. Ότι γίνεται κάθε φορά δηλαδή,χωρίς διάθεση προσβολής ειλικρινά.Απλά κουράστηκα.

Φασιστικό είναι και να γ@μ@τε τους Mods κάθε δεύτερη μέρα και να τους γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι αδερφέ goran,αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει και πολύ το αυτί σας.Το αντίθετο θα έλεγα.

Ηρεμήστε,μην δίνετε συνέχεια.Παρακαλώ και πάλι.

Kat,δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις που εμείς οι single δεν έχουμε.. :)
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

odi, δεν ειχα σκοπο ετσι κι αλλιως...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κάτσε ρε συ kat5!!! Ο κόσμος χάνεται γύρω μας ναι, αλλά εδώ βγήκε ολόκληρος "στρατός" (5-6 συγκεκριμένων ατόμων) να προπαγανδίζει σε βάρος μου και να "απειλεί" ότι θα αποχωρήσει απ το forum αν δεν διορθωθεί το "φαινόμενο Goran" και πρέπει πάλι να το αφήσω να πάει;;; Ε όχι άλλη ανοχή ρε αδερφέ, κάνω υπομονή μήνες τώρα με κάποιους, οι οποίοι μάλιστα την εκλαμβάνουν και ως αδυναμία μου και το χειροτερεύουν καθημερινά, πέφτοντας την μου αβέρτα κουβέρτα!!! Φτάνει τόσο λοιπόν πλέον η "άμυνα", υπάρχει κι άλλο τροπαράκι!!!

Εδώ μας λένε ότι έπεσε η ποιότητα του forum 10 βαθμίδες αλλά δεν μας λένε με τι σόι "ποιοτητοτόμετρο" την μετράνε!!! Δηλαδή πρέπει να τρελαθούμε με δαύτους ή να τους αδειάσουμε την γωνιά;;;

Ε όχι ρε συ φίλε, δεν γουστάρω να τους την αδειάσω την γωνιά και απαιτώ να με σέβονται και να μην κανιβαλίζουν στο άτομο μου, ειδικά αφού δεν γνωριζόμαστε καν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 00:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi έγραψε:Γιατί θα γίνει μπουρδέλο,θα γράψετε 10 σελίδες,στο τέλος δεν θα βγάλετε τίποτα και θα βγουν άλλα δέκα μέλη και θα διαμαρτύρονται για τις προσωπικές κόντρες που ρίχνουν το επίπεδο. Ότι γίνεται κάθε φορά δηλαδή,χωρίς διάθεση προσβολής ειλικρινά.Απλά κουράστηκα.

Φασιστικό είναι και να γ@μ@τε τους Mods κάθε δεύτερη μέρα και να τους γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι αδερφέ goran,αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει και πολύ το αυτί σας.Το αντίθετο θα έλεγα.

Ηρεμήστε,μην δίνετε συνέχεια.Παρακαλώ και πάλι.

Kat,δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις που εμείς οι single δεν έχουμε.. :)
Κάντε topic "Αντιπαραθέσεις" τότε!!! Είναι λύση!!! Γιατί δεν το κάνετε;;; 10 φορές το έχω ζητήσει!!!

Σέβομαι την προσφορά σας και το ξέρετε καλά όλοι οι moderators!!! Ζήτησα μάλιστα συγγνώμη απ τον RoMaN μετά το ban μου γιατί τον "ανάγκασα" να στερήσει τον λόγο σε μένα και σε άλλον έναν συμφορουμίτη!!!

Αν δεν θέλετε να αντιπαρατίθεμαι σε προπαγανδιστικές, ειρωνικές, μέχρι και εμπαθείς τακτικές σε βάρος μου μην τους αφήνετε να με προκαλούν με τέτοιου είδους, επαναλαμβανόμενα πολύ συχνά μάλιστα, σχόλια!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ολόκληρο topic για διαφωνίες;Και ποιος θα ξεχωρίζει τι αποτελεί αντιαπαράθεση και τι διαφωνία εποικοδομητική;

Υπερβολές..Να συζητάτε και να σέβεστε ο ένας την γνώμη του άλλου.Αυτονόητα πράγματα..
Άβαταρ μέλους
goran 64

500 έχουμε, ακόμα 1 είναι το πρόβλημα;;;

Δεν χρειάζεται καν να διακρίνεται το είδος και η ποιότητα της αντιπαράθεσης!!! Όποιου είδους κι αν είναι ας μεταφέρονται εκεί για να είναι καθαρά τα υπόλοιπα topics από την "σαβούρα" (για τους περισσότερους και με το δίκιο τους) και τις "μανούρες"!!!

Υ.Γ. Προσωπικά σέβομαι πολλές άλλες απόψεις, ακόμη φυσικά και ατόμων που είχαμε κάποια ή κάποιες προστριβές, αλλά κάποιοι συγκεκριμένοι δεν σέβονται (εντελώς παραδόξως) ούτε μία δική μου και "ψάχνονται" συνέχεια με την πάρτη μου!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:Γιατί θα γίνει μπουρδέλο,θα γράψετε 10 σελίδες,στο τέλος δεν θα βγάλετε τίποτα και θα βγουν άλλα δέκα μέλη και θα διαμαρτύρονται για τις προσωπικές κόντρες που ρίχνουν το επίπεδο. Ότι γίνεται κάθε φορά δηλαδή,χωρίς διάθεση προσβολής ειλικρινά.Απλά κουράστηκα.
Ξεχασες οτι θα ειμαστε κακοι μοντς οταν θα τους σταματησουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πέτρο, κι άλλες φορές μας σταματήσατε και σβήσατε posts σε "ακατάλληλη στιγμή" όπως ακριβώς τώρα και τα αποτελέσματα τα βλέπεις!!! Πήραν και "τα πάνω τους" και ζητάνε να "διευθετήσετε" το φαινόμενο Goran γιατί θα απέχουν (λέει) απ το φόρουμ λόγω "έλλειψης ποιότητας"!!! Ε δεν πάμε καθόλου καλά, θα τρελαθούμε τελείως!!!

Νισάφι δηλαδή με αυτούς τους ποιοτικούς εδώ μέσα πια, θαρρείς και τους πιάσαμε απ τον λαιμό κάνουν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφου ξες οτι ακρη δε θα βγει ρε Γρηγορη.Κι εμενα με κουραζουν καποια πραγματα και στο πα φιλικα,τωρα δυστυχώς πιασαμε το αλλο ακρο.Δικαιωμα σου ειναι να εκφραζεσαι οπως θελεις εφοσον δε προσβαλεις τους αλλους και φυσικα δεν ειναι λογος να φυγεις απ το φορουμ.Το αν φτανεις καπου στην υπερβολη αλλο καπελο.Εσυ βαζεις πολλα εμοτικον,ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ τρολαρει συνεχως(καποιοι ενοχληθηκαν και για αυτο) εγω ψαχνω συνεχεια παλια ποστ.Ολοι καποιο κουσουρι εχουμε και καποιος θα ενοχληθει.Τι να κανουμε να φυγουμε ολοι?

Εδω υπαρχουν ανθρωποι που τ ανεκδοτα τους θα πρεπε ν απαγορευτουν απ τη συνθηκη της Γενευης* κι εμεις συζηταμε για τα εμοτικον. :twisted:

*Θυμαμαι στη Γενευη τον Μπανε..... :opaokara:

Φτανει βρε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

:opaokara: :D :P :lol: " Έχει ειδικό topic" είπαμε!!! :)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Goran ,ποιο attention whore πεθαίνεις όσο για το παπάκι που έβαλες μπροστά στο όνομα μου ,που όλοι ξέρουν τι σημαίνει στο επιστρέφω στα μούτρα.Προπαγανδα κανεις εσύ που σε παλαιότερη αντιπαράθεση μας σε τελειωσαν τα επειχειρηματα αμφισβητήσες αν είμαι ΠΑΟΚ και είπες ακριβώς αυτήν την ατάκα ,δεν θα με βγάλεις τρελο κιόλας φίλος σου δεν είμαι και ούτε θα γούσταρα να γίνω ποτε,κάτι τύποι με την δικη σου συμπεριφορά χωρίζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε πετσιά και φυτά και φωνάζουν "ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου".Οσο για το γεγονοςνοτι 6 μήνες εδώ έχεις φακελώσει τα μέλη ,που κάποια είναι εδώ απο την αρχή του φόρουμ ,για να ξετρυπώσεις τους αλλόθρησκους το αφήνω ασχολίαστο .Γκοραν ο ξετρυπώτης των αλλοθρησκων ρου παοκμανια.Δεν το πιστεύει ούτε η 20 μήνη ανηψια μου αυτό το παραμυθάκι.Μόντς μην τον κάνετε τίποτα αφήστε τον να εκτίθεται και να κάνει το φόρουμ ότι θέλει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ψαχνεστε όλοι σας, να μη πω σαν τι καλύτερα

Μέχρι και το @ σε πείραξε... Twitter να φανταστώ δεν είχες ποτέ; τα άλλα 40 ονόματα που τα έβαλε έτσι, δεν;

@όνομα σημαίνει κάνεις αναφορά σε κάποιον.-

Όποιος το συνεχίσει, θα σβήνεται. Φασιστικα. Μειώνοντας την ποιότητα του φόρουμ, γιατί σβήνονται ηλίθιες αντιπαραθέσεις...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ποτε δεν είχα τουιτερ ,ούτε φειςμπουκ για να ξέρω ,έτσι κάνε τον ρομποκοπ σε εμενα και άσε άλλους ανεξελεγκτους .μαθημενα τα βουνά απο τα χιόνια.Κλασικά την λες σε εμενα και για το σεντόνι του άλλου που μας κατηγορεί για προπαγάνδα μουγκά.Ολα δικαια στο φόρουμ ,δεν γουστάρω να κλαίγομαι αλλα και η εύνοια έχει τα όρια της.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”