Ότι να 'ναι!!!!!
- paok4kyriakos
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
παιδια γνωριζει κανεις ποτε ξεκιναει το 2ο εξαμηνο στα Τ.Ε.Ι. σινδου, μηνα δηλαδη οχι οτι βιαζομαι αλλα να ξερω μην ξεχαστω...ευχαριστω 

κατά τέλη Γενάρη ξαναρώτα..... και τέλη Φλεβάρη μα ρχές Μάρτη υπολόγιζε...αργά, αργά....
υ.γ.1: pm
υ.γ.2: Θα μπρούσαμε να τα πούμε κ δω http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... F%83%CE%B7
υ.γ.1: pm
υ.γ.2: Θα μπρούσαμε να τα πούμε κ δω http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... F%83%CE%B7

- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε τι απορίες έχει ο κόσμος...
Ρε σεις άντε ανοίξτε κανένα βιβλίο που...θα κάνουμε και συμφωνία πότε θα αρχίσουν τα μαθήματα...
Τεμπελχανάδες...
Είπα τεμπελχανάδες και μου μύρισαν...λαχανοντολμάδες. Που είναι η Α/Μ να μου στείλει μια μεριδούλα περιποιημένη...

Ρε σεις άντε ανοίξτε κανένα βιβλίο που...θα κάνουμε και συμφωνία πότε θα αρχίσουν τα μαθήματα...
Τεμπελχανάδες...

Είπα τεμπελχανάδες και μου μύρισαν...λαχανοντολμάδες. Που είναι η Α/Μ να μου στείλει μια μεριδούλα περιποιημένη...

ΤΕΙ??? σκέτο ΤΕΙ???? Πως τολμάς???? ΑΤΕΙ παρακαλώ...tigon4 έγραψε:....το 2ο εξαμηνο στα Τ.Ε.Ι. σινδου, ....

(ατάκα από γνωστό λακαμά εκεί μέσα....

dimisk η λεξη διαβασμα εχει διαγραφει απο το λεξιλογιο μου μετα τις πανελληνιες
....1 φορα την εβδομαδα θα πηγαινω στα τ.ε.ι. και πολυ ειναι...ηδη κουραστικα

μεγαλα λογια μη λες.... κατσε να δεις τιποτα μορφες για εκτακτο διδακτικο προσωπικο και θα σε πω για ποτε δε θα χανεις μαθημα για μαθημα.....
λειπει κ ο north army να με στηριξει...

λειπει κ ο north army να με στηριξει...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
οι αγελαδες δεν εχουν προβλημα ρε...οι κοτες εχουν το ζορι!!novito έγραψε:ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΝΤΕΚΟ!

τι ειναι το εκτακτο διδακτικο προσωπικο? ε και που εισαι δεκα σαν κι'αυτους θελω...τους διδακτικους προσωπικους ενοω....θα τους κανω ενα παοκ σουτου σουμουτου σουτου και ολα μελι γαλα...

Nεαρές που μόλις αποφοιτήσαν και έχουν όρεξη για ..... διδασκαλία....
υ.γ. north army έλα να ξανακάνεις στατική σε λέω....
υ.γ. north army έλα να ξανακάνεις στατική σε λέω....

ααααααααααααααααααααααα..........για καλο προκειται δηλαδη ......αντε να δουμε......