Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Τι διαβαζουμε εδω μεσα Θεε μου;
Ειλικρινα βλεπω και ξαναβλεπω τον
τιτλο του topic για να βεβαιωθω οτι
δεν μπηκα σ αυτο του Πεπ ξερω γω!
Ειλικρινα βλεπω και ξαναβλεπω τον
τιτλο του topic για να βεβαιωθω οτι
δεν μπηκα σ αυτο του Πεπ ξερω γω!
- Amsterdamer_87
Μια λογικη εξηγηση κατ'εμε ειναι το θεμα νεου του γηπεδου..JohnDag έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι την τιμωρεί.
Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι ,παρότι την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως και ξεκάθαρα τον επηρεάζει, δεν μπορεί να φέρει σε έναν προπονητή που δεν τον απογοήτευσε ποτέ τον παίκτη που απεγνωσμένα ζητάει εδώ και 2 χρόνια.
Για τον δισεκατομμυριούχο Σαββιδη μιλάμε έτσι; όχι για τον μπακάλη της γειτονιάς.
Βρες μου εσύ μια λογική εξήγηση και εγώ θα την δεχτώ αμέσως.
Λογική εξήγηση όμως όχι δικαιολογίες, γιατί από αυτές χορτάσαμε.
Μιλαμε για πολλα μυρια..
Πιστευω οτι μολις τελειωσει αυτο το θεμα,τοτε ο Ιβαν θα κανει το all in νο2..
Επισης πιστευω οτι ζυγιζει/δοκιμαζει τους παντες αλλα και τον ιδιο τον Ραζβαν γιατι οσο καλος κι αν ειναι,
ο Ιβαν θελει εναν ΠΑΟΚ πολυ δυνατο στην Ευρωπη,κατι που ακομα δεν το εχει εισπραξει παρα τα 160Μ που εχει
χωσει μεχρι τωρα..
Η ομάδα έκανε παιχνίδι παρόμοιο με τον Ατρόμητο. Πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε και δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκε. 76% κατοχή ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο για όποιον δεν τον είδε. Αυτή τη φορά κερδίσαμε και δεν υπάρχει γκρίνια, την προηγούμενη το φάγαμε και χάσαμε βαθμούς και την επόμενη θα στρίψουμε ένα κέρμα να δούμε τι θα γίνει.
Δεν φταίει ο Ράζβαν πάντως. Δεν έχει ρόστερ για τίποτα καλύτερο. Οι ακαδημίες μπορούν να σε πάνε μέχρι ένα σημείο. Το ότι δεν παλεύουμε για είσοδο στα play off και φαντασιωνόμαστε τη δεύτερη θέση στον Ράζβαν το χρωστάμε.
Δωσμένα ξεδωσμένα πάντως, η ΑΕΚ με το νέο γήπεδο και ο Παναθηναικός με την δίψα μετά από τόσα χρόνια, και καλύτερες ομάδες έχουν, και περισσότερα χρήματα ρίχνουν και εξωαγωνιστικά πιο καλά στημένοι είναι από εμάς. Οτιδήποτε πάνω από τρίτη θέση θα είναι πραγματικά έκπληξη.
Δεν φταίει ο Ράζβαν πάντως. Δεν έχει ρόστερ για τίποτα καλύτερο. Οι ακαδημίες μπορούν να σε πάνε μέχρι ένα σημείο. Το ότι δεν παλεύουμε για είσοδο στα play off και φαντασιωνόμαστε τη δεύτερη θέση στον Ράζβαν το χρωστάμε.
Δωσμένα ξεδωσμένα πάντως, η ΑΕΚ με το νέο γήπεδο και ο Παναθηναικός με την δίψα μετά από τόσα χρόνια, και καλύτερες ομάδες έχουν, και περισσότερα χρήματα ρίχνουν και εξωαγωνιστικά πιο καλά στημένοι είναι από εμάς. Οτιδήποτε πάνω από τρίτη θέση θα είναι πραγματικά έκπληξη.
Razvan Lucescu II
Το παιχνιδι της Τετάρτης μας έδειξε ότι ακομα και ο Ατρομητος εχει καλυτερη ομαδα απο το σούργελο τον Καρυ.
Αντε η αεχ και ΝΔολυμπιακος ρίχνουνε χρημα.
Που τα ριχνει τα χρηματα ο βαζελος;
Με το ζορι 20αδα φτιαχνουν και ειχαν διαφορα 10β απο τον δευτερο και δεν εκαναν μεταγραφη.
Αντε η αεχ και ΝΔολυμπιακος ρίχνουνε χρημα.
Που τα ριχνει τα χρηματα ο βαζελος;
Με το ζορι 20αδα φτιαχνουν και ειχαν διαφορα 10β απο τον δευτερο και δεν εκαναν μεταγραφη.
Μόνο εικασίες αδερφέ μπορουμε να κάνουμε. Ας κάνω και εγώ μια λοιπόν και ας δεχτώ ότι η μπάλα δε παίζεται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ξέρει ο Ιβαν ότι φέτος δεν είναι η ώρα μας. Άρα σου λέει γιατί να βάλω λεφτά; Δεν είμαι φαν των θεωριών συνομωσίας αλλά κακά τα ψέμματα η μπάλα είναι μόνο η βιτρίνα για τις συνολικές πολιτικοοικονομικές μπιζνες του κάθε δισεκατομμυριούχου.JohnDag έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι την τιμωρεί.
Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι ,παρότι την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως και ξεκάθαρα τον επηρεάζει, δεν μπορεί να φέρει σε έναν προπονητή που δεν τον απογοήτευσε ποτέ τον παίκτη που απεγνωσμένα ζητάει εδώ και 2 χρόνια.
Για τον δισεκατομμυριούχο Σαββιδη μιλάμε έτσι; όχι για τον μπακάλη της γειτονιάς.
Βρες μου εσύ μια λογική εξήγηση και εγώ θα την δεχτώ αμέσως.
Λογική εξήγηση όμως όχι δικαιολογίες, γιατί από αυτές χορτάσαμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
H διατηρηση μιας υψηλου επιπεδου ομαδας δεν εχει στοχο μονο τον τιτλο ,αν δεχτει καποιος αυτη τη θεωρια συνομωσιας, αλλα πρωτα απο ολα το ιδιο το brand name της στην αγορα,ποσο μαλλον οταν εχεις στοχο την αυταρκεια και το selling club.Εναν δυο ακομα αποκλεισμους τυπου Λεφσκι και απο εκει που πουλησες τον Τζολη 12 μυρια,θα δωσεις τον Κωνσταντελια 3-4...Με τη πολιτικη που ακολουθουμε αυτον τον καιρο αρνουμενοι να κανουμε τα στοιχειωδη πυροβολαμε συνεχως τα ποδια μας...
Οι άλλοι τί ρόστερ έχουν δλδ, σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε ακριβώς γιατί αρχίζω και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα πλέον είναι μεικτή γαλακτικος με καμιά Τσέλσι και Σίτυ.
Ο πρωτοπόρος έχει 2ο φορ τον Ιωαννίδη και 3ο στόπερ τον Πουγγουρα.
Λίγο ρεαλισμός.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο πρωτοπόρος έχει 2ο φορ τον Ιωαννίδη και 3ο στόπερ τον Πουγγουρα.
Λίγο ρεαλισμός.
- PAOK_Antarctica
Οκ της λογικής ο Μπαραλες είναι καλύτερος από Ακπομ φάση. Οκ.
Κάνει ότι καλύτερο μπορεί με αυτούς που έχει. Χθες στον πάγκο δεν είχε ούτε τον Καντουρί, ούτε τον Κούρτιτς που θα μπορούσαν να δώσουν κάτι μετά το 65-70΄, ούτε αναπληρωματικό φορ έχει, ούτε και εξτρέμ. Ίσως όπως προείπε κάποιος φίλος μπορούσε να βάλει τον Αντελίνο αντί του εκνευριστικού μέχρι σχιζοφρένειας Μπίσεσβαρ, που καλά θα κάνει αν σέβεται τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ που τόσα του έδωσε, να φύγει μόνος του.
Παίκτες του 6 όπως ο Σάστρε και ο Ράφα, για τους οποίους δεν συμφωνώ με προλαλήσαντα πως είναι για πέταμα, τους έφερε στο 7. Τίμιοι θα πω για το συμβόλαιο τους, ακόμα πιο πολύ τίμιος ο Σβαμπ, αλλά κι εγώ θα ήθελα μια μετεμψύχωση ας πούμε του Μάτος ή του Λίνο για ένα τουλάχιστον από τα δύο άκρα της άμυνας.
Είναι κρίμα να μην του πάρουν ένα φορ (τρέμω να μην συμβεί κάτι στον Ολιβέιρα ενόψει μέσων Ιανουαρίου-μέσα Φεβρουαρίου) και ένα εξτρέμ και στην φάση αυτή θα συμφωνήσω πως αντί των τραγικών τριών που είδαμε χθες, μήπως πρέπει να δούμε Κουαλιάτα, Μπράντονιτς και Ρικάρντο.
Παίκτες του 6 όπως ο Σάστρε και ο Ράφα, για τους οποίους δεν συμφωνώ με προλαλήσαντα πως είναι για πέταμα, τους έφερε στο 7. Τίμιοι θα πω για το συμβόλαιο τους, ακόμα πιο πολύ τίμιος ο Σβαμπ, αλλά κι εγώ θα ήθελα μια μετεμψύχωση ας πούμε του Μάτος ή του Λίνο για ένα τουλάχιστον από τα δύο άκρα της άμυνας.
Είναι κρίμα να μην του πάρουν ένα φορ (τρέμω να μην συμβεί κάτι στον Ολιβέιρα ενόψει μέσων Ιανουαρίου-μέσα Φεβρουαρίου) και ένα εξτρέμ και στην φάση αυτή θα συμφωνήσω πως αντί των τραγικών τριών που είδαμε χθες, μήπως πρέπει να δούμε Κουαλιάτα, Μπράντονιτς και Ρικάρντο.
Ο οποίος Ιωαννίδης παρεπιπτόντως είναι πάρα πολύ καλός φέτος στον ρόλο του και δεν θα είναι καθόλου παράξενο να είναι η επόμενη πώληση του βάζελου.
Βέβαια ο βαζελος δεν είναι αυτός που θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα ακόμα και αν είναι σήμερα που μιλάμε στο +7... εκτός και αν γινουν ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα
Βέβαια ο βαζελος δεν είναι αυτός που θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα ακόμα και αν είναι σήμερα που μιλάμε στο +7... εκτός και αν γινουν ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα
- PAOK_Antarctica
Ναι, αυτό ακριβώς, μπράβο.Parolos έγραψε:Οκ της λογικής ο Μπαραλες είναι καλύτερος από Ακπομ φάση. Οκ.
Σημερα θεωρω τον γκει πρωτο φαβορι (λογω μεγαλου ροστερ) και εμας 2ο. Ας τραγουδανε οι υπολοιποι.renegade έγραψε:Ο οποίος Ιωαννίδης παρεπιπτόντως είναι πάρα πολύ καλός φέτος στον ρόλο του και δεν θα είναι καθόλου παράξενο να είναι η επόμενη πώληση του βάζελου.
Ό,τι κάνει η ομάδα μέχρι τώρα οφείλεται στον προπονητή μας και μόνο σ' αυτόν.
Ποιους είχαμε στον πάγκο χτες θυμάστε;
Αν δεν υπήρχε ο Λούτσε σήμερα θα ήμασταν στην μέση ή και πιο κάτω του βαθμολογικού πίνακα. Όσοι, λοιπόν, τον αμφισβητούν ας βράσουν καμία μπάλα να πάρουν μυρωδιά.
Ποιους είχαμε στον πάγκο χτες θυμάστε;
Αν δεν υπήρχε ο Λούτσε σήμερα θα ήμασταν στην μέση ή και πιο κάτω του βαθμολογικού πίνακα. Όσοι, λοιπόν, τον αμφισβητούν ας βράσουν καμία μπάλα να πάρουν μυρωδιά.
Ποιος ο λογος να προκαλεσεις ετσι? Κι εγω θα σ πω με αλλον θα ημασταν πανω απο βαζελο. Μπορεις να το ξερεις ή η θεοποιηση του σε τυφλωνει?