Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από jibbie »

sakis_the_fraud έγραψε:
jibbie έγραψε:παιδια δεν ισχυει αυτο με το τεμπο που λετε. το average match tempo περσι στα προκριματικα ηταν 15.81 και φετος ηδη εχει περασει το 17.

ειναι ζητημα διαφορετικης προσεγγισης των παιχνιδιων και αγωνιστικου πλανου σε συναρτηση με το υπαρχον υλικο.
Αυτο ειναι το τεμπο ομαδας η του ματς;

Γενικοτερα, πως μετριεται;
ναι ειναι ομαδικο στατιστικο και αντικατοπτριζει τον ρυθμο του passing game σε συνθηκες καθαρης κατοχης μπαλας.

οι αντιπαλοι μας περσι ειχαν καλυτερο τεμπο ενω φετος εχουμε μακραν καλυτερο τεμπο εμεις. plot twist ε; :)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δωστε κανενα outside info.οχι αλλο Inside.δωστε παπα να παιξουμε λιγο γαμω το καλοκαιρι μου.τοση μυστικοπαθεια λες και τις μεταγραφες τις κανουν μυστικες υπηρεσιες.
στο τελος θα φερνουμε παικτες που θα παιζουν με μασκα και ερωτηματικο στη φανελα για να μη μαθουμε ποιοι ειναι.αν και αυτο δεν ειναι και τοσο κακη ιδεα.
δε μας φτανει η κακομοιρια μας , αρχισανε και οι ιντριγκες τωρα.
Επισης , ποιος ειναι αυτος ο ψυχρας.μη μου πειτε λογαριασμος στο Fb.ποιος ειναι.το ονομα του.ειναι δημοσιογραφος?(λεμε τωρα)
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Περα από τα στατιστικά τα οποία προφανώς και λένε πράγματα η αλήθεια είναι ότι λαικιστι η μπάλα τσουλησε καλά στο 2ο ημίχρονο χθες.

Υπήρχαν γρήγορες μεταβιβασεις και το σημαντικότερο σε μεγάλο ποσοστό επιτυχημένες.

Και σε επίπεδο γρήγορων ανακτησεων τα πήγαμε πολύ καλά στο 2ο.

Το πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι η απουσία παιχτών που μπορούν να μετουσίωσουν την κατοχή και το passing game σε ουσία, δηλαδή σε goal.

Είναι απαραίτητο το εξτρεμ και o second striker που θα ρθουν να έχουν το γκολ γιατί όσο καλή δουλειά και αν κάνεις όσο καλή ανάπτυξη και αν έχεις όταν φτάνεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου παίζει ρόλο και το ταλέντο.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το βάζω εδώ γιατί έχει άμεση συνάρτηση με τις μεταγραφές. Το μοναδικό κακό που είδα χθες ( όχι ότι ενθουσιάστηκα αλλά τηρουμένων των αναλογιών ήμασταν αρκετά καλοί) ηταν ότι δεν είχαμε αλλαγές για να αυξήσουν την πίεση και να έρθουν τα γκολακια. Έβλεπες τον πάγκο και σ έπιανε καταθλιψη . Με 3-4 παίχτες κανονικούς στο επίπεδο του Καντουρι του σβαμπ κλπ φέτος με αυτόν τον προπονητή και μ αυτήν την θέληση που έχουν όλοι θα είμαστε παρά πολύ καλά…
Περιμένω με αγωνία την ενίσχυση
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

rainmaker έγραψε:
Norte έγραψε:αν ισχυουν ολα αυτα στο ποστ του ψυχρα το πιο αηδιαστικο ειναι πως αυτος που εκανε την διαρροη απο το τμημα σκαουτινγκ το εκανε ουσιαστικα για να πει ''μην κραζετε εμας ο ρουμανος φταιει''

Για μένα αυτό ακριβώς ισχύει.

Βεβαίως κακώς κάκιστα ο ψυχρας αναφέρθηκε σε ονόματα έτσι ρητά και επίσης κακώς κάκιστα συμμετείχε στη μεγέθυνση του ξεατινιασματος. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο έγκλημα. Δεν είναι μυστικοί πράκτορες

Το έγκλημα είναι ότι γίνεται προφανές ότι κάποιος από το σκάουτινγκ τιμ, μάλλον για να καλυφθεί, προσπάθησε να διαδώσει πως ο κακος ραζβαν απορρίπτει συνεχώς τους καλούς παίκτες που εμείς προτείνουμε. Και πως αυτός φέρει την ευθύνη για ότι γίνει. Καλό ή κακό (μάλλον κακο αφού παίκτες ακόμα δεν ήρθαν).

Εγω λέω ότι και δύστροπος και περίεργος και σούπερ απαιτητικός μπορεί να είναι ο ραζβαν. Αυτό δε σημαίνει ότι η δουλειά γίνεται σωστα σε ότι αφορά τους προτεινόμενους παίκτες.

Μπορεί να είναι είτε πανάκριβοι είτε παλτά . Πρέπει να τους πάρουμε δηλαδή;

Το έγκλημα λοιπόν είναι ότι κάποιος ή κάποιοι για να αντιμετωπίσουν την κριτική και να καλυφθούν, ουσιαστικά προδίδουν τον ΠΑΟΚ
Απαράδεκτοι ειναι. Απο την άλλη σκέφτομαι οτι η κουτοπονηριά αυτή πρέπει να σταματήσει. Αν πάει ο προπονητής και κανει το ίδιο δλδ βγάλει μια λίστα με αυτούς που ήθελε και φυσικά δεν ειναι τραγικές οι απαιτήσεις (είμαι σίγουρος οτι του υποσχέθηκαν κάποιες μεταγραφές) τότε τι θα γίνει; Ξεκατίνιασμα τρελό παίζει. Δυστυχώς δε βοηθούν ούτε τα μκδ ούτε τα μμε σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Συγγνώμη αλλά (για πρώτη φορά κάνω ισαποστακικο ποστ) η αλήθεια είναι κάπου στη μέση πιστεύω.

Ναι μεν έχουμε διπλή πηγή ότι ο Λουτσε κόβει τους παίχτες που προτείνει το σκάουτινγκ, αλλά επίσης πιστεύω ότι ίσως δε δίνουν αρκετούς..!!?

Στη δουλειά μου ασχολούμαι με 7.000 κωδικούς και ψάχνω καθημερινά καινούριους που θα δώσουν το edge στην επιχείρηση πριν ανακαλυφθούν από τον ανταγωνισμό. Ένας καθημερινός αγώνας.

Φαντάζομαι, δλδ θέλω να φαντάζομαι, ότι κάτι τέτοιο κάνει και το σκάουτινγκ τιμ.
Αν το σκάουτινγκ προτείνει τον Κουρτιτς και τον Κλαεσσον ε συγγνώμη δε χρειάζεται το σκάουτινγκ είναι παίχτες που τους ξέρει κι ένα 12χρονο που παίζει μάνατζερ.

Θεωρώ αδύνατο στον ΠΑΟΚ του Ιβάν να μην υπάρχει, όχι για κάθε θέση, αλλά για κάθε ρόλο, μια λίστα με 1.000 παίχτες, δηλαδή καμιά 30-40 χιλιάδες παίχτες συνολικά. Οτιδήποτε πιο χαμηλό το θεωρώ σκάουτινγκ επιπέδου Ατρόμητου.

Για να βρεις το edge από τον ανταγωνισμό γιατί στο επίπεδο το δικό μας είναι αρκετές ομάδες, ή θα πρέπει να πας σε παίχτες underrated που τα data θα λένε ότι δεν αντιστοιχούν στα πραγματικά νούμερα (Μακ, Γκάρι) ή σε παίχτες που έχει αναγνωριστεί ότι είναι για ανώτερο επίπεδο από αυτό που παίζουν (Τσιμιροτ).

Δε ξέρω τελικά τι σκατά γίνεται αλλά θεωρώ ότι ίσως οι λίστες δεν είναι τόσο μεγάλες τελικά, αλλά και ο Λουτσε ίσως θέλει κάτι παραπάνω από αυτούς που μπορούμε να φέρουμε.

(Ισαποστακικο ποστ σας το είπα)

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

rainmaker έγραψε:
Norte έγραψε:αν ισχυουν ολα αυτα στο ποστ του ψυχρα το πιο αηδιαστικο ειναι πως αυτος που εκανε την διαρροη απο το τμημα σκαουτινγκ το εκανε ουσιαστικα για να πει ''μην κραζετε εμας ο ρουμανος φταιει''

Για μένα αυτό ακριβώς ισχύει.

Βεβαίως κακώς κάκιστα ο ψυχρας αναφέρθηκε σε ονόματα έτσι ρητά και επίσης κακώς κάκιστα συμμετείχε στη μεγέθυνση του ξεατινιασματος. Αλλά αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο έγκλημα. Δεν είναι μυστικοί πράκτορες

Το έγκλημα είναι ότι γίνεται προφανές ότι κάποιος από το σκάουτινγκ τιμ, μάλλον για να καλυφθεί, προσπάθησε να διαδώσει πως ο κακος ραζβαν απορρίπτει συνεχώς τους καλούς παίκτες που εμείς προτείνουμε. Και πως αυτός φέρει την ευθύνη για ότι γίνει. Καλό ή κακό (μάλλον κακο αφού παίκτες ακόμα δεν ήρθαν).

Εγω λέω ότι και δύστροπος και περίεργος και σούπερ απαιτητικός μπορεί να είναι ο ραζβαν. Αυτό δε σημαίνει ότι η δουλειά γίνεται σωστα σε ότι αφορά τους προτεινόμενους παίκτες.

Μπορεί να είναι είτε πανάκριβοι είτε παλτά . Πρέπει να τους πάρουμε δηλαδή;

Το έγκλημα λοιπόν είναι ότι κάποιος ή κάποιοι για να αντιμετωπίσουν την κριτική και να καλυφθούν, ουσιαστικά προδίδουν τον ΠΑΟΚ
Συμφωνώ με ότι λες αλλά μην υποβαθμίζεις αυτό που έκανε ο Ψυχρας γιατί και αυτό αποτελεί προδοσία.
Στην εποχή αυτή τα social media διαμορφώνουν πεποιθήσεις και έχει τεράστιο κοινό ο συγκεκριμένος.
Μέχρι χθες ήμουν και εγώ ένας από αυτούς σε άλλα συμφωνούσα σε άλλα όχι, αλλά το χθεσινό ήταν απαράδεκτο και αποχώρησα.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

JohnDag έγραψε:Περα από τα στατιστικά τα οποία προφανώς και λένε πράγματα η αλήθεια είναι ότι λαικιστι η μπάλα τσουλησε καλά στο 2ο ημίχρονο χθες.

Υπήρχαν γρήγορες μεταβιβασεις και το σημαντικότερο σε μεγάλο ποσοστό επιτυχημένες.

Και σε επίπεδο γρήγορων ανακτησεων τα πήγαμε πολύ καλά στο 2ο.

Το πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι η απουσία παιχτών που μπορούν να μετουσίωσουν την κατοχή και το passing game σε ουσία, δηλαδή σε goal.

Είναι απαραίτητο το εξτρεμ και o second striker που θα ρθουν να έχουν το γκολ γιατί όσο καλή δουλειά και αν κάνεις όσο καλή ανάπτυξη και αν έχεις όταν φτάνεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου παίζει ρόλο και το ταλέντο.

Ρε συ αυτά δεν έγραφα και πέρσυ.
Ήμασταν η πρώτη ομάδα σε φάσεις με το χειρότερο xgoals/goals , και αντίστοιχα το χειρότερο ποσοστό στην άμυνα. Δηλαδή ήμασταν η ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα που έκανε τις περισσότερες φάσεις και δεχόταν τις λιγότερες. Αλλά κάπου το χάναμε και δεν έβγαινε στα πραγματικά νούμερα.

Ε αυτό διορθώνεται με παίχτες που σκοράρουν (δεν έχουμε κανέναν μεσοεπιθετικά) και αντίστοιχα με μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα (δεν έχεις τέτοιο χαφ και τέτοια μπακ).

Ως δια μαγείας έκανες πόσες φάσεις και καμία δεν μπήκε στα δίχτυα πάλι, και δέχτηκες 2-3 και το έφαγες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όταν βγαίνεις στην αγορά με 1 μυριο διαθέσιμο για συμβόλαια οι λίστες είναι μικρές,πολυυυυ μικρές και δεν χρειάζονται καμια ιδιαίτερη σπουδή για να καταλήξεις σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εδώ είναι και η διαφωνία μας όμως Parole.

Εγω δεν μίλησα για αμυντική λειτουργία. Δεν την φοβάμαι αυτήν με τον Ραζβαν.

Σίγουρα οι καλοί παίχτες βοηθάνε αλλά η αμυντική λειτουργία είναι κάτι που "φτιάχνεται" μέσα από την τακτική και το αγωνιστικό σχέδιο.

Τι ίδιο ισχύει για την ανάπτυξη της ομάδας, υπάρχει ξεκάθαρο σχέδιο και η ομάδα φτάνει και θα φτάνει με ευκολία στο τελευταίο 3ο.

Το θέμα είναι ότι για το τελευταίο 3ο του γηπέδου, εκεί θέλει ποιότητα και ο προπονητής λίγα μπορεί να κάνει.

Όπως είχε πει και ο Guardiola παλιότερα: "Δουλειά μου είναι να οργανώσω την ομαδα στα 2/3 του γηπέδου και να της μάθω να φτάνει με επιτυχία στο τελευταίο 3ο. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι, πλέον όταν η μπάλα φτάσει στο τελευταίο 3ο είναι θέμα ποιότητας".

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Όταν βγαίνεις στην αγορά με 1 μυριο διαθέσιμο για συμβόλαια οι λίστες είναι μικρές,πολυυυυ μικρές και δεν χρειάζονται καμια ιδιαίτερη σπουδή για να καταλήξεις σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν.
Το αντιθετο θα ελεγα. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα συμβολαια εκατομυριου. Εδικα σουπερ λιγκ, αλλα και σε ομαδες αλλων πρωταθληματων πλην των μεγαθηριων.
Ο Σποραρ πχ καπου γραφτηκε οτι εχει συμβολαιο 800,000
Ενοω οτι υπαρχουν αρκετοι παικτες που μπορεις να προσελκυσεις με 1εκ συμβολαιο ετησιο
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το ίδιο λέμε ρε συ.

Ξαναλέω ότι και πέρσυ είχαμε τις περισσότερες φάσεις και δεχόμασταν τις λιγότερες.
Και φέτος θα είμαστε πρώτοι στις κατηγορίες αυτές σίγουρα.

Προφανώς και είναι καλή η αμυντική λειτουργία, αλλά μήπως είδες πως φάγαμε τα 2 γκολ απ' τους Ιρλανδούς, τα άλλα που έχασαν και το χτεσινό?

Ατομικά λάθη είδα εγώ χαμηλή συγκέντρωση από χαφ και μπακ.

Ήταν το ματς χτες για να φας γκολ? Όχι. Έφαγες όμως. Αυτό λέω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 20 Αύγ 2021, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Η Ριέκα τα τελευταία χρόνια είχε δύο καλούς χαφ, έναν Βόσνιο που τον πούλησαν στη φερνετσβαρος, και ο άλλος ο πιο ελπιδοφόρος Λεπίνιτσα που μας έβαλε το γκολ χθες, μέχρι πέρσι είχε ακουστεί ενδιαφέρον μέχρι και από Τσέλσι μεριά, πλέον έχει πέσει η τιμή του η εξέλιξη του δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι Κροάτες , αλλά είναι 21 και για τη Τσέλσι μπορεί να μην κάνει για μας θα είναι ταμάμ!
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειχα καταλαβει το μεγεθος της ακυρωσης ολης της ομαδας απο μεριδα κοσμου. Σημερα το πρωι με αφορμη αυτο που ειπατε για λιστες και fb μπηκα λιγο και διαβασα απο εδω και απο εκει.

Για μενα ειναι προφανες οτι εχει πεσει χαρτζιλικι απο καποιον (παει καπου το μυαλο μου :mrgreen: ) σε διαφορα ραδιοφωνα, σαιτ και σοσιαλ. Ελπιζω να μην εχει φτασει και πιο βαθια.

Εχουν δοκιμασει κατα καιρους διαφορα και μαλλον κατεληξαν οτι το πιο επιτυχημενο πλανο ειναι να στρεψουν τον ηδη εκπαιδευμενο σε μαζικη χειραγωγηση κοσμο εναντιον της ομαδας.

Και οταν αυτο συμπιπτει με την αντικειμενικη κωλυσιεργια στα μεταγραφικα, τοτε μπορει να καταφερει πολλα εναντιον μας.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@Parolos και να μην εχουν τοσες χιλιαδες παικτες που αναφερεις, η δουλεια τους ειναι να βρουν. Και αν δεν ειναι ετοιμοι οι παικτες, οκ ας ψαξουν να βρουν αλλους που θα ικανοποιουν. Γιαυτο πληρωνονται. Δε νομιζω δλδ οι σκαουτερς πχ της Ουνιον Βερολινου ή της Σπαρτακ Μοσχας ή οποια αλλη ομαδα θελετε να λενε στον εκαστοτε προπονητη "μαγκα αυτους σου προτεινουμε, αμα θελεις παρε καποιον απο αυτους. Αλλιως ξεκουμπισου. Εναλλακτικα θα βγαλουμε στη φορα αυτους που προτειναμε για να την πληρωσεις εσυ". Δε ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Για μενα αν εχει γινει κατι τετοιο με τις λιστες στους συνδεσμους, πρεπει να πεσουν κεφαλια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”