Αν θα μπορουσε να εχει ρολο στο μυαλο του λουτσεσκου , καμια σημασια δεν εχει το συμβολαιο.ειτε τα παιχνιδι θα ειναι 5 ειτε 35.kosths BXL έγραψε:εσιτι θα μπορουσε να εχει ρολο αν δεν επαιρνε 800 ....800 σε παικτη που θα τον βαλεις σε 5 ματς το χρονο να κρατησεις αποτελεσμα δεν γινεται...αποχωρηση εσιτι και νινουα στον ΠΑΟΚ Β και να φερουν τον σιλβα να συμπληρωθει η 5αδα στα χαφ... σιλβα, σβαμπ, κουρτιτς, ντοουγκλας και τσιγγαρας....και παμε για την απονομη απο σεπτεμβριο![]()
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Σκεφτόμουν το ίδιο. Το SDNA το περιγράφει ως παραστατική περιγραφή του πως να κινήται στο γήπεδο, αλλά εμένα οι χειρονομίες πιο πολύ μου δείχνουν κατσάδιασμα σε φάση "άκου τι σου λέω εγώ, κοίτα με, σοβαρέψου κτλ".DamoN έγραψε:Αν κρίνω από την γλώσσα του σώματος στο βιντεάκι του SDNA ότι του έκανε σεμινάριο (μάλλον πουθενάRun-tmc έγραψε:Ο τζολης που θα παιζει;)
Γτ εμένα με κράξιμο μ μοιάζει ….
Μην πέσετε να με φάτε πλακίτσα κανω
Την χρονια του νταμπλ δεκαρι και εξτρεμ επαιζαν Πελκας , Μπισε, Καντουρι, Ζαμπα, Λημνιος. 5 Δηλαδη.
Τωρα αν φυγουν Μπισε και Λαμπρου μενουν 6. Αντριγια, Τζολης, Καντουρι, Μουργκ, Καγκαβα, και ο Ιταλος (ελπιζω). Αν ερθει και εξτρεμ γινονται 7. Κι αν ερθει και ο Ζαμπα τον Δεκεμβριο 8. που θα παιζουν ολοι αυτοι?
Τωρα αν φυγουν Μπισε και Λαμπρου μενουν 6. Αντριγια, Τζολης, Καντουρι, Μουργκ, Καγκαβα, και ο Ιταλος (ελπιζω). Αν ερθει και εξτρεμ γινονται 7. Κι αν ερθει και ο Ζαμπα τον Δεκεμβριο 8. που θα παιζουν ολοι αυτοι?
Του τυπου άκου τι σ λέω εγώ! Εγώ αποφασίζω ….gika έγραψε:Σκεφτόμουν το ίδιο. Το SDNA το περιγράφει ως παραστατική περιγραφή του πως να κινήται στο γήπεδο, αλλά εμένα οι χειρονομίες πιο πολύ μου δείχνουν κατσάδιασμα σε φάση "άκου τι σου λέω εγώ, κοίτα με, σοβαρέψου κτλ".DamoN έγραψε:Αν κρίνω από την γλώσσα του σώματος στο βιντεάκι του SDNA ότι του έκανε σεμινάριο (μάλλον πουθενάRun-tmc έγραψε:Ο τζολης που θα παιζει;)
Γτ εμένα με κράξιμο μ μοιάζει ….
Μην πέσετε να με φάτε πλακίτσα κανω
Αλλά θα ήταν ιδέα μας λογικά του έλεγε αμα βάλεις γκολ θα πεις ότι το έβαλες για μένα.
-
μπαρλοου ετσι οπως το λες ναι ....αυτο που ειπα ειναι οτι ολα ειναι συγκριτικα δλδ ο εσιτι ειναι ενα ποδοσφαιριστης που παινρει 800 το χρονο αρα το ερωτημα ειναι ...τι θελει ο λουτσεσκου να κρατησει τον εσιτι με την οποια χρησιμοτητα του η να απελευθερωσει μια θεση στο κεντρο και ενα καλο συμβολαιο που να δωθει σε καποιον πιο ποιοτικο που μπορει να ειναι και πιο επιδραστικος συνολικα ?...αν κρινει οτι θελει εσιτι τοτε ας μεινει ο εσιτι
Συνήθως όταν γίνονται αυτά τα αφιερώματα
https://www.sdna.gr/podosfairo/861209_l ... ca-atomica
δεν ακολουθούν μετά, αργά ή αργότερα, ανακοινώσεις;
Καλά δε θυμάμαι?
Καλά δε θυμάμαι?
Αυτό ποιος το λέει?barlow4 έγραψε:Αν θα μπορουσε να εχει ρολο στο μυαλο του λουτσεσκου , καμια σημασια δεν εχει το συμβολαιο.ειτε τα παιχνιδι θα ειναι 5 ειτε 35.kosths BXL έγραψε:εσιτι θα μπορουσε να εχει ρολο αν δεν επαιρνε 800 ....800 σε παικτη που θα τον βαλεις σε 5 ματς το χρονο να κρατησεις αποτελεσμα δεν γινεται...αποχωρηση εσιτι και νινουα στον ΠΑΟΚ Β και να φερουν τον σιλβα να συμπληρωθει η 5αδα στα χαφ... σιλβα, σβαμπ, κουρτιτς, ντοουγκλας και τσιγγαρας....και παμε για την απονομη απο σεπτεμβριο![]()
Γίναμε Παρί Σεν Ζερμέν και δεν το ξέρουμε?
800χιλ. συμβόλαιο για πάγκο?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιχταρα μου με κανείς χαρούμενο . Άντε άντε άντε αντεεεέtrouman έγραψε:Συνήθως όταν γίνονται αυτά τα αφιερώματα
Καλά δε θυμάμαι?
Θα βρεις ομάδα να δώσει 800 για Εσίτι; ΟΧΙ
Να δώσει στην καλλίτερη τα μισά, άρα να βρεις παίκτη καλλίτερο με 400.
Αν δεν έχουμε σκοπό να τον πουλήσουμε στην επόμενη ομάδα που, πιθανώς,
θα δοθεί δανεικός κοψοχρονιά, δεν αξίζει, τον κρατάς.
DamoN έγραψε:Παιχταρα μου με κανείς χαρούμενο . Άντε άντε άντε αντεεεέtrouman έγραψε:Συνήθως όταν γίνονται αυτά τα αφιερώματα
Καλά δε θυμάμαι?
Αν δε ηταν κοντα να κλεισει γιατι τοσα αφιερωματα;
-
soigol έγραψε:Θα βρεις ομάδα να δώσει 800 για Εσίτι; ΟΧΙ
τον πουλας φιλε γτ και ο ιδιος αν ξερει οτι δεν θα παιζει γτ να κατσει εδω ? δεν ειναι 32-33 να κατσει στο συμβολαιο του για τα τελευταια ειναι 26-27 αρα ειναι υποχρεωμενος να θελει να παιζει....βρισκεις μια ομαδα και τον δινεις σε οτι καλυτερη τιμη καταφερεις να παρεις και κερδιζεις μια θεση στο ροστερ για ενα ακομη παικτη στα χαφ στο τελος της μεταγραφικης που μπορει να αλλαξει ακομα απιο πολυ τις ισορροπιες υπερ μας
- ΑποστόληςΑ
Προγραμματισμένο σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου.joshua έγραψε:Tι εχασα με τον Αποστολη?
Πήγα στην Βιοιατρικη Αλίμου στις 11:00 και ξεμπέρδεψα στις 14:25. Τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο το μεσημέρι, αλλά θα τα πάρω το πρωί της Δευτέρας πριν περάσω από τον καρδιολόγο.
- thomas Murg
Αποστόλη, όλα καλά εύχομαι!! Περαστικά και στον Γέρο με την πιο νεανική ψυχή και σκέψη του φόρουμ!
- ΑποστόληςΑ
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
Κανένα αριστερό μπακ θα πάρουμε;
Κανένα αριστερό μπακ θα πάρουμε;