Mήπως δεν κατάλαβες κάτι που έγραψα;theo-drama έγραψε:Και τι έπρεπε να κάνει με όλες αυτές τις αντιξοοτητες που γράφω ΚΑΙ ΔΕΝ έκανε, στα 10 ΧΡΌΝΙΑ που κλεινει σε λίγο.
Διαφωτησε μου.
Δεν λέω τίποτα αρνητικό για τον Ιβάν,σε κανένα σημείο
Mήπως δεν κατάλαβες κάτι που έγραψα;theo-drama έγραψε:Και τι έπρεπε να κάνει με όλες αυτές τις αντιξοοτητες που γράφω ΚΑΙ ΔΕΝ έκανε, στα 10 ΧΡΌΝΙΑ που κλεινει σε λίγο.
Διαφωτησε μου.
Αδερφέ μου η προσφορά απέναντι στην ομάδα θεωρείται πάντα δεδομένη στα μεγάλα κλαμπ, στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο κόσμος δηλώνει παρόν στα γήπεδα, ενισχύει με χίλιους δυο έξτρα τρόπους οικονομικά τον σύλλογο.gmet έγραψε:Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων σε όλο τον κόσμο ζητούν-απαιτούν το καλύτερο για την ομάδα τους. Δεν είναι θέμα προσφοράς στην ομάδα, είναι η θεμελιώδης αρχή, οι ομάδες οφείλουν την ύπαρξή τους στον κόσμο. Μια ομάδα λέγεται μεγάλη όταν έχει χιλιάδες υποστηρικτών, όταν έχει ιστορία, όταν έχει τίτλους. Άρα το θέμα δεν είναι προσφέρω στη ομάδα τότε και μόνο τότε έχω το δικαίωμα να απαιτήσω.
Να συνεχίσω τώρα με το άλλο θέμα.
Το αήττητο νταμπλ έχει ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης, τα 4 κύπελλα έχουν ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης.
Η σημερινή κατάσταση της ομάδας έχει και αυτή ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης. Δεν μπορεί οι επιτυχίες να χρεώνονται στο μεγαλομέτοχο και οι αποτυχίες στα στελέχη της ομάδας. Άλλωστε και τα στελέχη επιλογές του μεγαλομετόχου είναι, άρα και η ευθύνη. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη κάπου αλλού ή αφελείς είναι ή έχουν άλλους σκοπούς.