Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Doomlord4 »

theo-drama έγραψε:Και τι έπρεπε να κάνει με όλες αυτές τις αντιξοοτητες που γράφω ΚΑΙ ΔΕΝ έκανε, στα 10 ΧΡΌΝΙΑ που κλεινει σε λίγο.
Διαφωτησε μου.
Mήπως δεν κατάλαβες κάτι που έγραψα;

Δεν λέω τίποτα αρνητικό για τον Ιβάν,σε κανένα σημείο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Στο ερώτημα πριν το 2012,ποιος είναι ο καλύτερος μεγαλομέτοχος μέχρι σήμερα,η σωστή απάντηση θα ήταν:

Δεν έχει έρθει ακόμη.

Που σημαίνει,ήρθε στις 10/8/2012 (ο καλύτερος μεγαλομέτοχος όλων των εποχών)
και λέγεται Ιβάν Σαββίδης!!!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Για να υπάρχει συνέχεια ΚΑΙ μετά από αυτόν, θα πρέπει παράλληλα τοτε(όταν φύγει) εκτός από αυτό που λες, θα πρέπει να μπορούμε να σταθουμε παράλληλα, στα πόδια μας ΚΑΙ χωρίς αυτόν ομως(τα λεφτά του).

Θέλει και αυτό να κάνει ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Φυσικά
Για αυτο δηλωσε πως θέλει να γινουμε στην Ευρώπη τοπ-20 ομάδα

Η συνεχής ευρωπαίκή παρουσία βοηθάει προς αυτή την κατευθυνση
Οι αποκλεισμοί οχι
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Αυτα θα γινουν(τοπ 20 κλπ)ΠΟΛΥ μετα το καινουργιο γηπεδο.Ετσι οπως εχει γινει το τσουλου,δυσκολα να παιξει ελληνικη ομαδα εκει(και αν γινει τυχαιο θα ειναι).
Τα υπολοιπα μπορουν(γιουροπα-κονφερενς πιο ανετα),αλλα ο παραλληλος Πρωταθλητισμος ειναι πολυ δυσκολος στοχος(εννοω κατακτησεις πρωταθλημα και κυπελλο,παραλληλα ξερω εγω πορεια στους 4 του γιουροπα-κονφερενς).
Θελει πολυ προγραμματισμο και αν σου κατσει(και ο προπονητης,για 3 στοχους και οι παικτες για 3 στοχους).
Ειμαστε και ανυπομονοι εμεις οι οπαδοι(βλεπεις τι γινεται και τι γραφεται,χαμος γινεται)
Η ΥΠΟΜΟΝΗ μας εξαντλειται στο πιτς φυτιλι(αναλογως τα αποτελεσματα).
Φαντασου να το επικοινωνουσε και η διοικηση,λεγοντας ΤΟ δημοσια κιολας ,το τι θα γινοταν στον πλανητη ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ποιος το λέει πως θα είναι δύσκολο να παίξει Ελληνική ομάδα περα από τύχη
Οι ομαδες γίνονται 36 από 32 και 1 από τα επιπλέον εισιτήρια πάει στο γκρουπ των πρωταθλητών

Για οποιον θα έχει 35+ βαθμούς περίπου θα έχει κάποιο ποσοστό πιθανοτητων υπέρ του παραπάνω

Εμείς τι προετοιμασία κάνουμε για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας όταν θα ξαναγίνουμε πρωταθλητές;

Εμείς αράξαμε στους 25 βαθμούς πενταετίας και αν αποκλειστουμε και του χρόνου θα κορνιζάρουμε τους περσινούς 13 βαθμούς-ρεκόρ, λες και θα σημαίνουν κάτι από μόνοι τους
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Οι πιθανοτητες θα ειναι εως το 2026 πολυ λιγες.
Θα πρεπει παραλληλα να παρεις πρωταθλημα και την ιδια χρονια,αλλα και την επομενη και παραλληλα να πηγαινεις καλα στην Ευρωπη,οποια διοργανωση κι αν παιζεις και να χτυπας και κυπελλο(που ειναι στοχος κι αυτος) με παραλληλη ανανεωση(φτιαχνοντας ομαδα που θα χτυπα τους στοχους της)με τα οικονομικα δεδομενα που υπαρχουν,αυτη τη στιγμη και ΟΛΕΣ τις αντιξοοτητες που εχει αυτη την εποχη ο Ιβαν(λογω πολλων λογων).

Τελος παντων εδω τωρα ξεφευγουμε απο το τοπικ του Ιβαν.
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων σε όλο τον κόσμο ζητούν-απαιτούν το καλύτερο για την ομάδα τους. Δεν είναι θέμα προσφοράς στην ομάδα, είναι η θεμελιώδης αρχή, οι ομάδες οφείλουν την ύπαρξή τους στον κόσμο. Μια ομάδα λέγεται μεγάλη όταν έχει χιλιάδες υποστηρικτών, όταν έχει ιστορία, όταν έχει τίτλους. Άρα το θέμα δεν είναι προσφέρω στη ομάδα τότε και μόνο τότε έχω το δικαίωμα να απαιτήσω.
Να συνεχίσω τώρα με το άλλο θέμα.
Το αήττητο νταμπλ έχει ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης, τα 4 κύπελλα έχουν ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης.
Η σημερινή κατάσταση της ομάδας έχει και αυτή ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης. Δεν μπορεί οι επιτυχίες να χρεώνονται στο μεγαλομέτοχο και οι αποτυχίες στα στελέχη της ομάδας. Άλλωστε και τα στελέχη επιλογές του μεγαλομετόχου είναι, άρα και η ευθύνη. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη κάπου αλλού ή αφελείς είναι ή έχουν άλλους σκοπούς.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gmet αυτο ακριβως

Ξεσαλωμα για Λουτσε αποκαλωντας τον στημενο

Ξεσαλωμα για Μποτο οτι μαθαινει στου κασιδη το κεφαλι

Αυτους διαλεξε ο Ιβαν οποτε:
Α. Καταλαβετε οτι αυτος αποφασιζει, επιλογες του ειναι. Οταν το καταλαβετε προχωρηστε στο
Β. Στειλτε του μηνυμα στο skype και πειτε το
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εσυ που το καταλαβες ηδη εστειλες
η σου αρεσουν ολες οι επιλογες του;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πάντως θέλει αδιανόητα τεράστια ποσότητα αρρωστημένης λατρείας για την ομάδα ώστε να αποκαλέσει κάποιος στελέχη την ομάδας, στημένα. Το 2022.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν μετραει η αποψη μου στα διοικητικα του ΠΑΟΚ οποτε δεν εχει νοημα. Ειναι περαν του σκοπου του οπαδικου φορουμ (προσωπικη αποψη, μην θιχτουνε καποιοι παλι). Παραδειγμα: θα ηθελα Μπερετα αντι Αμπελ γιατι ειχε ιδιο συστημα με Λουτσε οταν εφυγε, αλλα στηριξα Αμπελ αφου αυτος επιλεχθηκε. Τα παραπονα που εχω για τον Ιβαν ειναι πολυ λιγοτερα απο τα θετικα. Χωρις να επεκταθω ελπιζω να σε καλυψα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Θα με καλυπτες αν μου εξηγουσες
γιατι προτεινεις στους αλλους να
κανουν κατι το οποιο δεν κανεις εσυ
αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια.-

Παντως δεν ειναι κακο να ειναι ενας
οπαδος απαιτητικος.- Προχωραμε!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gmet έγραψε:Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων σε όλο τον κόσμο ζητούν-απαιτούν το καλύτερο για την ομάδα τους. Δεν είναι θέμα προσφοράς στην ομάδα, είναι η θεμελιώδης αρχή, οι ομάδες οφείλουν την ύπαρξή τους στον κόσμο. Μια ομάδα λέγεται μεγάλη όταν έχει χιλιάδες υποστηρικτών, όταν έχει ιστορία, όταν έχει τίτλους. Άρα το θέμα δεν είναι προσφέρω στη ομάδα τότε και μόνο τότε έχω το δικαίωμα να απαιτήσω.
Να συνεχίσω τώρα με το άλλο θέμα.
Το αήττητο νταμπλ έχει ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης, τα 4 κύπελλα έχουν ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης.
Η σημερινή κατάσταση της ομάδας έχει και αυτή ένα ονοματεπώνυμο Ι. Σαββίδης. Δεν μπορεί οι επιτυχίες να χρεώνονται στο μεγαλομέτοχο και οι αποτυχίες στα στελέχη της ομάδας. Άλλωστε και τα στελέχη επιλογές του μεγαλομετόχου είναι, άρα και η ευθύνη. Όσοι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη κάπου αλλού ή αφελείς είναι ή έχουν άλλους σκοπούς.
Αδερφέ μου η προσφορά απέναντι στην ομάδα θεωρείται πάντα δεδομένη στα μεγάλα κλαμπ, στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο κόσμος δηλώνει παρόν στα γήπεδα, ενισχύει με χίλιους δυο έξτρα τρόπους οικονομικά τον σύλλογο.

Εσύ με μ.ο. πλέον στο γήπεδο περί τις 10.000-12.000 κόσμο και με περίπου 800.000 ευρώ σε προστίματα κάθε χρόνο σε ποια κατηγορία προσφοράς μας κατατάσσεις;

Εγώ θέλω να δω τον ΠΑΟΚτσή να στηρίζει και να έχει δίκαιες απαιτήσεις από την ομάδα του, αλλά το αγαπημένο μας χόμπι πλέον είναι το ανάθεμα και να βγάζουμε όλο τον αρνητισμό και το μίσος της καθημερινότητας που βιώνουμε, σε κάτι που υποτίθεται αγαπάμε.

Όλες οι κριτικές είναι δεκτές, πρώτος εγώ θα κριτικάρω ποδοσφαιρικά σε μια ήττα ή σε μια κακή ατομική απόδοση. Αλλά με συγχωρείς, αυτό που βγαίνει απέναντι στην ομάδα δεν είναι ούτε κριτική, ούτε απαίτηση, είναι μίσος καθαρό και αποδόμηση των πάντων.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

μοντεκριστο το συμπερασμα ειναι οτι ουτε λεω οτι καποιος ειναι στημενος ουτε ψαχνω να βρω εξιλαστηριο θυμα. ΑΝ εψαχνα και ζητουσα την καρατομηση καποιου θα εστελνα μηνυμα στον Ιβαν και δεν θα ουρλιαζα επανειλημμενα στο φορουμ στο οποιο κανουμε κουβεντα οπαδοι. Αυτος τους επελεξε, τι μπαινεις και μας το λες εδω 200 φορες; Ψηφιζουμε στο ΠΑΟΚμανια; Δεν καταλαβαινω. Και αυτο παει περα απο το «διωξε τον Ρουμανο» η «διωξε τον Ζαφειρη»
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”