The_Stalker έγραψε:back in black,
μην προσπαθείς να περάσεις για μικρότερος! Η συναυλία ήταν το 81 και είναι στο top-3 των live που έχω δει (οι άλλες δύο Cave στο Ιβανώφειο και Fleshtones στο Μύλο).
Το 1980 είχε πάει κανείς στον Ian Gillan στο Παλέ; Με τον φαλακρό μπασίστα του που κυλιόταν κάτω;
Μακάρι να ήμουν μικρότερος!!! Έχω συνδέσει τη συναυλία του Rory με συγκεκριμένες ημερομηνίες της ζωής μου και νομίζω ότι ήταν κοντά στο 85, αν όμως θυμάσαι το 81, μπορεί να ήταν και τότε. Ναι ήμουν και μέσα στη συναυλία του Gillan με το φαλακρό κήτος μπασίστα που κυλιόταν στη σκηνή. Είχα ψιλοαπογοητευτεί γιατί και τα τραγούδια της μπάντας του δεν ήταν δυνατά ( εγώ, όπως και οι περισσότεροι νομίζω, περιμέναμε να ακούσουμε κάτι κοντά στους Deep Purple) αλλά και η φωνή του ακουγόταν αρκετά σπασμένη, αν και κάποιοι λέγανε για κακή ηχητική του Παλέ . Απο εκείνη τη συναυλία εντύπωση μου είχε κάνει ο μικροκαμωμένος κιθαρίστας Bernie Torme.
Συγκρίνοντας τις 2 συναυλίες νομίζω ότι εκείνη του Rory ήταν με διαφορά καλύτερη, παρότι ήμουν και είμαι κολλημένος με τους Purple.