Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Με το Ελ Γεραμπί ένα χρόνο μεγαλύτερο, ο παιχταράς Colak θα είναι ο πρώτος σκόρερ της σουπερλίγδας.
- thanos-xanthi
ιδανικο σεναριο πραγματικαrainmaker έγραψε:Πώληση σφιντερσκι και έλευση ακόμα ενός φορ θα μου αρεσε
αρκει να ειχαμε χρονο και καλυμμενα και τα αλλα κενα
χααχαχαpilotos έγραψε:Η Ριέκα με ποιον παίζει Ευρώπη;
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σατανα
με το μεγαθηριο την Κολος
- theodorsalonika
μπορουμε να δουμε τι γραφουν οι οπαδοι της ομαδας του για την αποχωρηση του?ετσι για την ιστορια?
Ένα ευχαριστώ στο Ρούλη, γιατί αλλιώς δεν θα μας τον έδιναν, πριν από το παιχνίδι τους, τον Τσολιά.
Φόβητρο θα ήταν το κίτρινο σκουλήκι.
- Salvador Allende
Ότι εύκολο γκολ χάναμε με Άκπομ και Σβίντερσκι (και χάναμε πολλά) ο Τσόλακ θα τα παστελώνει χαλαρά. Μας έλειπε το εύκολο γκολ ειδικά την περσινή χρονιά. Αν βοηθήσει και λίγο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τότε μιλάμε θα παίζουμε μπαλάρα. Μόνο ερώτημα είναι τι μπορεί να δώσει αυτός ο παίκτης στα παιχνίδια με Κράσνονταρ
Με ποσά λεφτά θέλετε να βρούμε φορ ρε παιδιά που να κοστίζει λιγότερο από 3 και να είναι και σημείο αναφοράς ; Εμείς τον Πριγιο που είχε τα αντίστοιχα νούμερα σε μια 2ετια τον κοστολογούσαμε 10+.
Εμενα,παντως.....ηαυτος ο Τσολακ...χωρις να τον ξερω...μου δινει την αισθηση οτι θα κανει παπαδες!
Τι να πω?....Μακαρι να δικαιωθω εαν ερθει.
Τι να πω?....Μακαρι να δικαιωθω εαν ερθει.
-
Έμεινε ελεύθερος ο Ζαhavi από Κίνα καλός θα ήταν Colak,Zahavi,Σβιντερσκι,Κουτσιας
Το θέμα είναι ποιος θα αγόρασει τον Σβιντερσκι αυτή την περίοδο; Μόνο καμία πολωνική με ψίχουλαAnthimox έγραψε:Ίσως να γίνομαι λίγο κακός: Πώληση Σβιντέρσκι ακόμη και χωρίς έλευση αντικαταστάτη θα μου άρεσε.rainmaker έγραψε:Πώληση σφιντερσκι και έλευση ακόμα ενός φορ θα μου αρεσε
Τουλάχιστον του Σβιντέρσκι του τελευταίου εξαμήνου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη με τον Πολωνό, αλλά αν δεν υπάρξει βελτίωση μιλάμε για βαρίδιο στην ομάδα. Ίσως να έχει ψυχολογικά και να χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος το παλικάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Σάβ 19 Σεπ 2020, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γενικα μεταγραφικος στοχος που συζητιεται πανω απο δυο τρεις ωρες, καιγεται.
Παντως σιγουρα θα την αγαπησαν την πολη. Η μια ομαδα τους στελνει την Κολο για να την χαιδεψουν και μας χαιδεψαν και εμας τον κωλο για τον Τσολακseaman έγραψε:Ένα ευχαριστώ στο Ρούλη, γιατί αλλιώς δεν θα μας τον έδιναν, πριν από το παιχνίδι τους, τον Τσολιά.

- constadine
Δεν τον ήξερα τον Colak.
Από τα βιντεάκια του βλέπω ένα πιο δυνατό Σφιντέρσκι με ευχέρεια στο γκολ.
Από τα βιντεάκια του βλέπω ένα πιο δυνατό Σφιντέρσκι με ευχέρεια στο γκολ.
-
Εδώ πουλήσαμε εμείς τον Κουλούρη με 3,5εκ με μια καλή χρονιά και αυτήν στον Ατρόμητο και δεν θα θέλουν οι Κροάτες αυτά τα λεφτά για τον πρώτο τους σκόρερ, που είναι και μια αγορά που παραδοσιακά πουλάει ακριβά στην Ευρώπη.
Τον ξεφτιλισες [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk