Συμφωνώ...desperando έγραψε:Προσωπικά με φοβίζουν τέτοιες κινήσεις, δεν ξέρω αν ο οργανισμός είναι έτοιμος και ικανός να εξελίξει τέτοια πρότζεκτ.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν θέλει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να ανέβει κι άλλα σκαλοπάτια αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος. Εξάλλου δηλώσαμε ότι πρότυπο μας είναι η Σαχτάρ και η λειτουργία της.
Όσο για τον παίκτη να πω την αλήθεια ήταν σαν να έβλεπα τον ζαιρο ( που προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο το οποίο ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει), φαίνεται ότι είναι ταλαντούχος, εξάλλου όταν είσαι μεσοεπιθετικός και παίζεις έστω και ένα παιχνίδι στις μικρές εθνικές της Βραζιλίας δεν γίνεται να μην είσαι.
Απλά πιστεύω ότι φαίνεται επίσης ότι ακόμα δεν είναι στο επίπεδο της ομάδας, θέλει δουλειά.
Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα και εύκολα και να αναδείξει το ταλέντο του
Το ίδιο πράγμα φάνηκε και με την πορεία (σε μας) του Τσίμιροτ...Ο "οργανισμός" όμως είναι μια "γενική έννοια"...
Όπως εκτιμώ προσωπικά, η εξέλιξη ενός παίχτη είναι κυρίως θέμα προπονητή και το έχω ξαναπεί και παλιότερα...
Με Τούντορ και Ίβιτς, δύο νεότευκτους προπονητές, τέτοιου είδους projects πολύ δύσκολα εξελίσσονται γρήγορα...
Κατά την προσωπική μου άποψη ο Μπόλονι, ήταν τέτοιος προπονητής που, μπορούσε να εξελίξει τέτοια projects...
Για να δούμε τώρα και με τον Λου, ο οποίος όμως δεν έχει δείξει κάτι περισσότερο στις περιπτώσεις του Λημνιού, του Τσίμιροτ και του Δεληγιαννίδη, δίχως να βάζω καν τον Μιχόιεβιτς που δεν τον είδαμε καν για να κρίνουμε...
Τώρα όμως πλέον, με την έλευση ενός διεθνούς με την Κ-20 βραζιλιάνου, το "δείγμα γραφής" θα είναι πιο σίγουρο...
Αν και αυτή η βαρύτατη και εκρηκτική πίεση για άμεσο αποτέλεσμα απ τους διοικούντες μας, δεν βοηθάει και τόσο!