Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι που χθες έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ κάνει επαφή με την ιντερνασιονάλ για αγορά ώστε να έρθει άμεσα ο Μολέδο, γράφουν σήμερα ότι η απόφαση της απόσυρσης ενδιαφέροντος ελήφθη τη Δευτέρα.
- thanos-xanthi
Για να δουμε τωρα την αντιδραση της παε, και ποσο γρηγορα θα μπορεσει να εφαρμοσει το plan b
φτασαμε 18 του μηνα παντως και για την ωρα εχουμε παρει εναν ανετοιμο αριστερο μπακ
πλεον κλασικα τρεχατε ποδαρακια μου
φτασαμε 18 του μηνα παντως και για την ωρα εχουμε παρει εναν ανετοιμο αριστερο μπακ
πλεον κλασικα τρεχατε ποδαρακια μου
6 μήνες ψάχναμε αριστερό μπακ και φέραμε δανείκο ανέτοιμο που θα παίξει σε 3 βδομάδες.. 10 μέρες προσπαθούμε να κλείσουμε τον Μολέδο.
Θα φτάσει μάρτιος και θα παίζει ο Βιειρίνια αριστερό μπακ
Θα φτάσει μάρτιος και θα παίζει ο Βιειρίνια αριστερό μπακ
Ο Γιώργος ο Κουτρουμπής πάντως είναι και καλό παιδί και έχει κάνει και προσφυγή κατά των β@ζελων... 
- sourmenetes
- Moderator
Θα παρακαλεσω απο ολους να κοψετε τις ειρωνειες προς αλλους συνομιλητες.
Και πληροφοριες εχουν καποιοι και καλα τα ειπαν
Αλλα τα πραγματα σιγουρα αλλαζουν μερα με τη μερα και μπορει να φαινεται ως κακη πλροφορηση
Για αυτο κοφτε τις επιθεσεις και τιε ειρωνειες προς αλλα μελη.
Και πληροφοριες εχουν καποιοι και καλα τα ειπαν
Αλλα τα πραγματα σιγουρα αλλαζουν μερα με τη μερα και μπορει να φαινεται ως κακη πλροφορηση
Για αυτο κοφτε τις επιθεσεις και τιε ειρωνειες προς αλλα μελη.
- thanos-xanthi
δωσε Κατσε δανεικο αφου τα συμφωνησε, να παρει παιχνιδια στο λαγο
ας καλυψουν με καναν ερανο το μισο του συμβολαιο και παρτους και τα μισα καρεκλακια της λεωφορου
σεντερ μπακ ως την Παρασκευη, για να καλυψουμε και τη θεση του φορ
δωσε Ευθυμη δανεικο να σταματησει και αυτο το αστειο
ας καλυψουν με καναν ερανο το μισο του συμβολαιο και παρτους και τα μισα καρεκλακια της λεωφορου
σεντερ μπακ ως την Παρασκευη, για να καλυψουμε και τη θεση του φορ
δωσε Ευθυμη δανεικο να σταματησει και αυτο το αστειο
εγώ ελπίζω να πάει στον γαύρο και να τον κάνει γιογιο ο Πέλκας, στέλνοντάς τον με διάστρεμα στο ΑΧΕΠΑ.BlackBlockAttack έγραψε:Ο ΠΑΟΚ αποσυρετε απο Μολεδο ελπιζω ο παικτης να μη παει στον γαυρο!
Στα ριπαπά μας. ΠΑΟΚ είσαι.
Άντε να ηρεμούμε, έχουμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.
Η καλυτερη λυση ειναι να επιστρεψει ο Ζαμπρανο και να κλεισουν Χατσεριδη για καλοκαιρι.
Για να καταλάβω, καλύτερη λύση είναι να επιστρέψει ο άνθρωπος που διώξαμε γιατί δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα και σε κρέμασε στα 2 πιο κρίσιμα ματς της σεζόν;joshua έγραψε:Η καλυτερη λυση ειναι να επιστρεψει ο Ζαμπρανο και να κλεισουν Χατσεριδη για καλοκαιρι.
Εχω διαφορετικη αποψη το εχω πει πολλες φορες αλλα φυσικα ξερω οτι δεν γινεται να επιστρεψει.
Στο μονο ματς που σε κρέμασε ηταν με την ΑΕΚ.Dakos4 έγραψε:Για να καταλάβω, καλύτερη λύση είναι να επιστρέψει ο άνθρωπος που διώξαμε γιατί δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα και σε κρέμασε στα 2 πιο κρίσιμα ματς της σεζόν;joshua έγραψε:Η καλυτερη λυση ειναι να επιστρεψει ο Ζαμπρανο και να κλεισουν Χατσεριδη για καλοκαιρι.
Δεν το λέω κακοπροαιρετα, απλά θέλω να δω το σκεπτικό της επιστροφής Ζαμπρανο.joshua έγραψε:Εχω διαφορετικη αποψη το εχω πει πολλες φορες αλλα φυσικα ξερω οτι δεν γινεται να επιστρεψει.