Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α καλα νταξει. Οταν αποφασισεις να συζητησεις χωρις να αποκαλεις το κλασικο "ξερολας" οταν καποιος ασκει κριτικη τοτε μιλαμε. Κριτικη ασκουμε, δεν τον δειραμε ελεος
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Στρατηγός στον Τζαντζαρά!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Dimg4 έγραψε:Α καλα νταξει. Οταν αποφασισεις να συζητησεις χωρις να αποκαλεις το κλασικο "ξερολας" οταν καποιος ασκει κριτικη τοτε μιλαμε. Κριτικη ασκουμε, δεν τον δειραμε ελεος
Και εγώ κάποτε είπα σε μία γκόμενα ότι την χωρίζω ενώ δεν τα είχαμε... Εντάξει Πλάκα είχε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τη μιζέρια που συναντά κανείς εκεί εξω, τη βρίσκει και εδώ μέσα, απλόχερα δοσμένη και με αυτοϊκανοποιητικό επαναστατικό προφίλ. Αλλά δε δουλεύει το μυαλό όλων. Οπότε δεν μπορούμε όλοι να καταλαβαίνουμε, με τόση βεβαιότητα, την πραγματικότητά γύρω μας. Πιο "βεβαιότητα " παθαίνεις...

Γενικό το σχόλιο, δεν αναφέρεται αποκλειστικά κάπου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Χα χα δίκιο έχεις.

Αλλά και εμείς εδώ μέσα , μέρος της ίδιας κοινωνίας δεν είμαστε;

Ούτε αποκομμένοι είμαστε, ούτε ανεπηρέαστοι.

Σίγουρα ψύχραιμες τοποθετήσεις, ξεχωρίζουν και συμβάλλουν θετικά , κατά την άποψή μου.

Ο διάλογος είναι καλός και εδώ μέσα θεωρώ ότι είναι και καλοπροαίρετος, παρά τις εν γένει αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις μας μας, και συμβάλλει θετικά φίλε trouman.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι η δήθεν κριτική αφ' υψηλού,ο ξερολας ΠΑΟΚτσης που ξέρει αν μαλακίζεται ο Γιωργάκης, που ξέρει ποιος κάνει κουμάντο, που ξέρει ποιος κάνει τις μεταγραφές,που ξέρει το ένα,που ξέρει το άλλο, αλλά το μόνο που δεν ξέρει είναι ποιος βάζει λεφτά.
Ο Γιωργάκης είναι το εύκολο θύμα, είναι ξένος, είναι ένα πλουσιόπαιδο απο την Ρωσία που απλά παίζει μάνατζερ με τον ΠΑΟΚ μας και δεν πονάει όπως εμείς τον ΠΑΟΚ για αυτό και πρέπει να πάρει μπουλο
Αντιλαμβανεσαι ποσο υποτιμητικο ειναι αυτο που διατυπώνεις ε?
Ο ΠΑΟΚτσης και ο καθε ΠΑΟΚτσης εκ προοιμιου ειναι ενας ξερολας αμπαλος κατ εσε υπανθρωπος που στερειται της ικανοτητας να κρινει αν μια συγκεκριμενη συμπεριφορα ενος δημοσιου προσωπου ειναι γελοια ντροπιαστικη ειρωνικη και απαξιωτικη?
Οσο για τον Γιωργη το ευκολο θυμα, τα ακουω βερεσε...
Ξερει πολυ καλα τι συμβαινει και ξερει πολυ καλα και το κακο που κανει με τις τοποθετησεις του μεσω ινσταγκραμ. Γ αυτο και αναγκαστηκε και αλλαξε τον λογαριασμο του απο Γιωργος Σαββιδης σε Σαββιδης τιμ...
Δεν δεχομαι κανενας να παίζει με την νοημοσυνη μου ειτε ειναι ζαμπλουτος ειτε φτωχος, είτε είναι ο γιος του ιδιοκτητη του ΠΑΟΚ ειτε εχθρος του ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πολύ υποτιμητικό
Πάντα το θέμα μας είναι να μην μας υποτιμήσει κανείς, εμείς βέβαια θέλουμε να έχουμε το ακαταλογιστο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

renegade έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Α καλα νταξει. Οταν αποφασισεις να συζητησεις χωρις να αποκαλεις το κλασικο "ξερολας" οταν καποιος ασκει κριτικη τοτε μιλαμε. Κριτικη ασκουμε, δεν τον δειραμε ελεος
Και εγώ κάποτε είπα σε μία γκόμενα ότι την χωρίζω ενώ δεν τα είχαμε... Εντάξει Πλάκα είχε
λογικο να μην τα ειχατε
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Dimg4 έγραψε:Οι ειρωνειες δεν ειναι ψευτο, τις εννοουμε. Δεν αρμοζουν τετοια χαζοχαρουμενα σχολια απο τον Γιωργη. Υποτιθεται ωριμαζει τοσα χρονια, δεν πρεπει να ασχολειται με τον καθενα
Δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά σε αυτους που κάνουν σχόλια σε social media.
Και μένα δε μου αρέσει η παρουσία του Γιώργου στο ινσταγραμ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαντά και να ανεβάζει stories.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Πολύ υποτιμητικό
Πάντα το θέμα μας είναι να μην μας υποτιμήσει κανείς, εμείς βέβαια θέλουμε να έχουμε το ακαταλογιστο
Ποιο ακαταλογιστο? Εμεις τι σχεση εχουμε? Διοικουμε? Επηρεαζουμε κατι? Εχουμε καποια σχεση με την ομαδα και ειμαστε αμελεις στις υποχρεωσεις μας?
Ξερεις τα λες ωραια αλλα αυτα που λες δεν εχουν καμια απολυτως επαφη με το θεμα και καμια συσχετιση!
Αυτα ειναι ατακες για αλλα δεδομενα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Sick Bastard έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
gika έγραψε:Και για πες ρε jibbie.. Πόσα πρωταθλήματα έχει η Λιβερπουλ όσο διοικείται από το Σικάγο; :mrgreen: Αυτά τα χάλια θέλουμε για τον ΠΑΟΚ μας;
Ε, όχι και για καταντήσουμε σαν την Liverpool!
Το ότι οι ιδιοκτήτες της Liverpool έχουν έδρα το Σικάγο, δεν σημαίνει ότι το club διοικείται από εκεί.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Ο ΠΑΟΚ διοικείται απ τον Ιβάν πρωτίστως και από τον γιο του σε δεύτερο ή και πρώτο βαθμό.
Το θέμα δεν είναι που βρίσκονται αυτοί αλλά το τι κάνουν.

Στο μεταξύ απορώ ειλικρινά που παίζει ακόμα κουβέντα για ΤΔ. Αγγίζει τα όρια του γελοίου δηλαδή, η αναλωσιμότητα του ΤΔ σαν θέση, στον ΠΑΟΚ του παρόντος, είναι δεδομένη μέχρι κι επιθυμητή, εκτός κι αν συμβεί κάτι απίθανο προς την αντίθετη (σωστή) κατεύθυνση.
αν διαβασεις το ποστ μου ξανα, θα δεις οτι λεω ακριβως αυτο που γραφεις κι εσυ, οτι δηλαδη το θεμα δεν ειναι που εχει εδρα ο ιδιοκτητης, αλλα η κουλτουρα του club, ο τροπος δηλαδη που κανουν τα καθημερινα που απαιτουνται για τη λειτουργια του.

οποτε, ας αφησουμε λιγο το "διοικηση απ το Ροστοφ δε γινεται" ως επιχειρημα. υπαρχουν πολυ πιο ουσιαστικες παθογενειες στην κουλτουρα του οργανισμου. με πιο βασικη κατα την ταπεινη μου αποψη, την απουσια ποδοσφαιρανθρωπων με ουσιαστικη συμβολη στη διαμορφωση της αγωνιστικης μας ταυτοτητας, που ειναι και ο καθρεφτης του προιοντος του club.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Σκέψου λέει ο Γιώργης να αποκτήσει κ κάνα ενδιαφέρον στην προπόνητικη, να πάει να βγάλει δίπλωμα ουεφα προ πριν τον Γκαρσία κ αφού ήδη κάνει τις μεταγραφές να κάνει κ τις ενδεκάδες. Εννοείται ΤΔ κ προπονητή θα έχουμε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

σκεψου βεβαια να χεις προπονητη το γιο του ιδιοκτητη..σουζα ολοι :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Luigi Vampa έγραψε:Σκέψου λέει ο Γιώργης να αποκτήσει κ κάνα ενδιαφέρον στην προπόνητικη, να πάει να βγάλει δίπλωμα ουεφα προ πριν τον Γκαρσία κ αφού ήδη κάνει τις μεταγραφές να κάνει κ τις ενδεκάδες. Εννοείται ΤΔ κ προπονητή θα έχουμε.
Τα πάντα όλα..... Εναν σουβλατζή χρειάζεται και ο ΠΑΟΚ.... Να πάρει τον φίλο του τον Γιανακοπουλο ο Γιώργος και να πάνε αλλού....... :) :) :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αυτό με το να φύγει ο Σαββίδης είναι καινούριος μπαμπούλας;

Και γιατί να φύγει μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο; ζήτησε κάποιος να φύγει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”