Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
-
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Με δουβικα και εγω θα συμφωνησω οτι καναμε μεγαλο λαθος!αν ειχαμε δουβικα αντι ακπομ θα ητανε καλυτερα.να σου πω την αληθεια δεν τον έχω δει σε πολλά ματς για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, απλά εγω το λεω απο την αποψη οτι ο λου δεν δίνει χρονο στα δικα μας παιδια που ειναι αποδεδειγμένα τα μεγαλυτερα ταλέντα,γιατι να δωσει στον καθε αλεξανδροπουλο?
Αν ο Τσιγγαρας υπογράψει θα πάρει χρόνο. Όπως αν υπογράψει σε εμάς κ ο Αλεξανδροπουλος θα παρει κ αυτός. Δεν θα σώσεις κανένα σίχαμα. Μπορουν κάλιστα να τον δώσουν αλλου. Το θέμα είναι αν τον θες κ μπορείς να τον έχεις στα χρήματα που πιστευεις τότε πρέπει να τον πάρεις.Jack_riper έγραψε:Δεν βρισκω λογο αφου δεν δίνεις χρόνο στον τσιγγαρα να παρεις τον αλεξανδροπουλο.θα σωσεις και με λεφτα τα σιχατα.
Συμφωνώ απόλυτα, ο Αλεξανδρόπουλος πολύ καλύτερος παίχτης,σε 2 χρόνια θα είναι το βασικό αμυντικό χαφ της Εθνικής.DamoN έγραψε:Χωρίς να θέλω να μειώσω τον δικό μας.Jack_riper έγραψε:Δεν βρισκω λογο αφου δεν δίνεις χρόνο στον τσιγγαρα να παρεις τον αλεξανδροπουλο.θα σωσεις και με λεφτα τα σιχατα.
Το βαζελακι είναι νομίζω καλύτερος παίχτης . Βασικα από τους μικρούς που ακούγονται αυτός ο δουβικας ο κουτσιας και ο Ντέλιας έχουν μεγάλο ταβάνι.
Ποιος αξίζει κ σε ποια θέση κ δεν του δίνει χρόνο ο Λουτσέσκου; εσυ ποιον θα έβαζες σε ποια θέση κ σε ποιό παιχνιδι. Μόνο λυρατζη μπορώ να σκεφτώ σε θέση τευλορ αλλά όσες φορές είδα λυρατζη δεν είδα κάτι. Κ τουλάχιστον επιθετικά ο τευλορ φαίνεται να είναι καλύτεροςJack_riper έγραψε:Με δουβικα και εγω θα συμφωνησω οτι καναμε μεγαλο λαθος!αν ειχαμε δουβικα αντι ακπομ θα ητανε καλυτερα.να σου πω την αληθεια δεν τον έχω δει σε πολλά ματς για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, απλά εγω το λεω απο την αποψη οτι ο λου δεν δίνει χρονο στα δικα μας παιδια που ειναι αποδεδειγμένα τα μεγαλυτερα ταλέντα,γιατι να δωσει στον καθε αλεξανδροπουλο?
-
Σε πολλα παιχνιδια πιστευω θα μπορουσε να παρει λιγο χρονο ο τσιγγαρας και ο κουτσιας!δεν πιστευω οτι αυτοι που παιζουνε σαν αλλαγη δινουνε κατι παραπανω.ας ριξουνε μια ματια και στο πείραμα του οφη με τον Μπαλογιάννη αριστερο μπακ.μπορει να μας βγει Γιαννούλης
- john4serres
Ναι. Έχουν και 52 συμμετοχές ως συμπαίκτες με τον Αζαρ.
https://www.transfermarkt.com/gustavo-s ... ler/330085
Αυτόν από την Παλμέιρας του Μεγάλου Άμπελ. Ει δυνατόν σε κάποιου είδους ανταλλαγή με Αουγκούστο.
Αυτόν από την Παλμέιρας του Μεγάλου Άμπελ. Ει δυνατόν σε κάποιου είδους ανταλλαγή με Αουγκούστο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ μετα ειδα το σχολιο σου για Hazard, Αληθεια θελω Μπατσουαγι. Ειναι τανκς. Και ναι θα ταιριαξει με τον Εντεν [FACE WITH TEARS OF JOY]john4serres έγραψε:Ναι. Έχουν και 52 συμμετοχές ως συμπαίκτες με τον Αζαρ.
Επιπλέον του Gustavo Scarpa θα ήθελα:
Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,
Ντάνυ ντα Κόστα απο Άιντραχτ και Σάλιακα για δεξιά μπακ
Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,
Μπράιαν Ανγκούλο (Bryan Angulo https://www.transfermarkt.com/bryan-ang ... ler/319911) στα φορ
Breno Lopes https://www.transfermarkt.com/breno-lop ... ler/542598 από Palmeiras για εξτρέμ και
Darko Velkovski από την Ριέκα ως μια ακόμα επιλογή στα στόπερ.
Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,
Ντάνυ ντα Κόστα απο Άιντραχτ και Σάλιακα για δεξιά μπακ
Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,
Μπράιαν Ανγκούλο (Bryan Angulo https://www.transfermarkt.com/bryan-ang ... ler/319911) στα φορ
Breno Lopes https://www.transfermarkt.com/breno-lop ... ler/542598 από Palmeiras για εξτρέμ και
Darko Velkovski από την Ριέκα ως μια ακόμα επιλογή στα στόπερ.
- invincible
Σάλιακα? όπως λέμε τρύπημα ! αυτός είναι γαύρος χόρεψε ζεϊμπέκικο για να σκοράρει ο γαύρος στις Ζωσιμάδες ξέχασεςObdulio έγραψε: Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,
Σάλιακα για δεξιά μπακ
Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,

Ο Λοντίγκιν δεν είναι τίποτα σπουδαίο μη κοιτάς ο Πασχαλάκης στα Γιάννενα καλύτερος ήταν. Μόλις έρθει σε εμάς θα λες θέλω τον Πασχαλάκη πίσω

Ο Αλεξανδρόπουλος δεν ξέρω τι ρήτρα έχει , σιγά μην δώσουμε λεφτά στον ΣΚΑΙ.

Καλο είναι να αποφεύγουμε τις υπερβολές και να μην πέφτουμε στα ίδια ατοπήματα που έχουν διαπράξει διάφοροι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι ο Σάλιακας, τα γαύρος, βαζελος κτλ δεν υπάρχουν. Είναι καλός, λάθη όλοι μπορεί να κάνουν.invincible έγραψε:Σάλιακα? όπως λέμε τρύπημα ! αυτός είναι γαύρος χόρεψε ζεϊμπέκικο για να σκοράρει ο γαύρος στις Ζωσιμάδες ξέχασεςObdulio έγραψε: Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,
Σάλιακα για δεξιά μπακ
Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,
![]()
Ο Λοντίγκιν δεν είναι τίποτα σπουδαίο μη κοιτάς ο Πασχαλάκης στα Γιάννενα καλύτερος ήταν. Μόλις έρθει σε εμάς θα λες θέλω τον Πασχαλάκη πίσω![]()
Ο Αλεξανδρόπουλος δεν ξέρω τι ρήτρα έχει , σιγά μην δώσουμε λεφτά στον ΣΚΑΙ.
Ο Λοντίγκιν είναι εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή, με μεγάλη εμπειρία και με χαρακτηριστικά που ο Πασχαλάκης δεν έχει (έξοδος).
- invincible
Ρε φίλε 10 στους 9 να ρωτήσεις θα σου πουν είναι πρόσφατο, όλη η Ελλάδα μιλούσε για το ζεμπέκικο του Σαλιακα για να περάσει ο γαύρος στις Ζωσιμάδες και έχει τόσα δεξιά μπακ εσύ τον Σαλιάκα διάλεξες.
Δεν παει άλλαξε παίχτη .
Το τερματοφύλακα εντάξει θα στον φέρω σαν δεύτερο αλλά τον Σαλιάκα δεν τον αγοράζω αν θες σου αγοράζω ένα άλλο δεξί μπακ.

Το τερματοφύλακα εντάξει θα στον φέρω σαν δεύτερο αλλά τον Σαλιάκα δεν τον αγοράζω αν θες σου αγοράζω ένα άλλο δεξί μπακ.

Τσιφτσή για δεύτερο τερματοφύλακα
Σίτο για αριστερό εξτρέμ
Αλεξανδρόπουλο για αμυντικό χαφ
Σίτο για αριστερό εξτρέμ
Αλεξανδρόπουλο για αμυντικό χαφ
- invincible
Δύο ερωτήσεις παρακαλώ:
1) Πότε θα ανοίξει το τόπικ με τις μεταγραφές χειμώνα ?
2)Πότε θα ανοίξει το τόπικ με τις προβλέψεις μεταγραφών, ένα παιχνίδι του wickerman, που μπήκε ένας το καλοκαίρι και πρόβλεψε με ακρίβεια από αρχές καλοκαιρού τις μετάγραφες και μάζεψε τους περισσότερους πόντους?
1) Πότε θα ανοίξει το τόπικ με τις μεταγραφές χειμώνα ?
2)Πότε θα ανοίξει το τόπικ με τις προβλέψεις μεταγραφών, ένα παιχνίδι του wickerman, που μπήκε ένας το καλοκαίρι και πρόβλεψε με ακρίβεια από αρχές καλοκαιρού τις μετάγραφες και μάζεψε τους περισσότερους πόντους?