Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Jack_riper

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Jack_riper »

Με δουβικα και εγω θα συμφωνησω οτι καναμε μεγαλο λαθος!αν ειχαμε δουβικα αντι ακπομ θα ητανε καλυτερα.να σου πω την αληθεια δεν τον έχω δει σε πολλά ματς για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, απλά εγω το λεω απο την αποψη οτι ο λου δεν δίνει χρονο στα δικα μας παιδια που ειναι αποδεδειγμένα τα μεγαλυτερα ταλέντα,γιατι να δωσει στον καθε αλεξανδροπουλο?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Jack_riper έγραψε:Δεν βρισκω λογο αφου δεν δίνεις χρόνο στον τσιγγαρα να παρεις τον αλεξανδροπουλο.θα σωσεις και με λεφτα τα σιχατα.
Αν ο Τσιγγαρας υπογράψει θα πάρει χρόνο. Όπως αν υπογράψει σε εμάς κ ο Αλεξανδροπουλος θα παρει κ αυτός. Δεν θα σώσεις κανένα σίχαμα. Μπορουν κάλιστα να τον δώσουν αλλου. Το θέμα είναι αν τον θες κ μπορείς να τον έχεις στα χρήματα που πιστευεις τότε πρέπει να τον πάρεις.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

DamoN έγραψε:
Jack_riper έγραψε:Δεν βρισκω λογο αφου δεν δίνεις χρόνο στον τσιγγαρα να παρεις τον αλεξανδροπουλο.θα σωσεις και με λεφτα τα σιχατα.
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον δικό μας.
Το βαζελακι είναι νομίζω καλύτερος παίχτης . Βασικα από τους μικρούς που ακούγονται αυτός ο δουβικας ο κουτσιας και ο Ντέλιας έχουν μεγάλο ταβάνι.
Συμφωνώ απόλυτα, ο Αλεξανδρόπουλος πολύ καλύτερος παίχτης,σε 2 χρόνια θα είναι το βασικό αμυντικό χαφ της Εθνικής.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Jack_riper έγραψε:Με δουβικα και εγω θα συμφωνησω οτι καναμε μεγαλο λαθος!αν ειχαμε δουβικα αντι ακπομ θα ητανε καλυτερα.να σου πω την αληθεια δεν τον έχω δει σε πολλά ματς για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, απλά εγω το λεω απο την αποψη οτι ο λου δεν δίνει χρονο στα δικα μας παιδια που ειναι αποδεδειγμένα τα μεγαλυτερα ταλέντα,γιατι να δωσει στον καθε αλεξανδροπουλο?
Ποιος αξίζει κ σε ποια θέση κ δεν του δίνει χρόνο ο Λουτσέσκου; εσυ ποιον θα έβαζες σε ποια θέση κ σε ποιό παιχνιδι. Μόνο λυρατζη μπορώ να σκεφτώ σε θέση τευλορ αλλά όσες φορές είδα λυρατζη δεν είδα κάτι. Κ τουλάχιστον επιθετικά ο τευλορ φαίνεται να είναι καλύτερος
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Σε πολλα παιχνιδια πιστευω θα μπορουσε να παρει λιγο χρονο ο τσιγγαρας και ο κουτσιας!δεν πιστευω οτι αυτοι που παιζουνε σαν αλλαγη δινουνε κατι παραπανω.ας ριξουνε μια ματια και στο πείραμα του οφη με τον Μπαλογιάννη αριστερο μπακ.μπορει να μας βγει Γιαννούλης
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπατσουαγι το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ναι. Έχουν και 52 συμμετοχές ως συμπαίκτες με τον Αζαρ.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

https://www.transfermarkt.com/gustavo-s ... ler/330085

Αυτόν από την Παλμέιρας του Μεγάλου Άμπελ. Ει δυνατόν σε κάποιου είδους ανταλλαγή με Αουγκούστο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

john4serres έγραψε:Ναι. Έχουν και 52 συμμετοχές ως συμπαίκτες με τον Αζαρ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ μετα ειδα το σχολιο σου για Hazard, Αληθεια θελω Μπατσουαγι. Ειναι τανκς. Και ναι θα ταιριαξει με τον Εντεν [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Επιπλέον του Gustavo Scarpa θα ήθελα:

Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,

Ντάνυ ντα Κόστα απο Άιντραχτ και Σάλιακα για δεξιά μπακ

Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,

Μπράιαν Ανγκούλο (Bryan Angulo https://www.transfermarkt.com/bryan-ang ... ler/319911) στα φορ

Breno Lopes https://www.transfermarkt.com/breno-lop ... ler/542598 από Palmeiras για εξτρέμ και

Darko Velkovski από την Ριέκα ως μια ακόμα επιλογή στα στόπερ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Obdulio έγραψε: Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,

Σάλιακα για δεξιά μπακ

Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,
Σάλιακα? όπως λέμε τρύπημα ! αυτός είναι γαύρος χόρεψε ζεϊμπέκικο για να σκοράρει ο γαύρος στις Ζωσιμάδες ξέχασες :o

Ο Λοντίγκιν δεν είναι τίποτα σπουδαίο μη κοιτάς ο Πασχαλάκης στα Γιάννενα καλύτερος ήταν. Μόλις έρθει σε εμάς θα λες θέλω τον Πασχαλάκη πίσω :mrgreen:

Ο Αλεξανδρόπουλος δεν ξέρω τι ρήτρα έχει , σιγά μην δώσουμε λεφτά στον ΣΚΑΙ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

invincible έγραψε:
Obdulio έγραψε: Λοντίγκιν για τερματοφύλακα,

Σάλιακα για δεξιά μπακ

Αλεξανδρόπουλο στα χαφ,
Σάλιακα? όπως λέμε τρύπημα ! αυτός είναι γαύρος χόρεψε ζεϊμπέκικο για να σκοράρει ο γαύρος στις Ζωσιμάδες ξέχασες :o

Ο Λοντίγκιν δεν είναι τίποτα σπουδαίο μη κοιτάς ο Πασχαλάκης στα Γιάννενα καλύτερος ήταν. Μόλις έρθει σε εμάς θα λες θέλω τον Πασχαλάκη πίσω :mrgreen:

Ο Αλεξανδρόπουλος δεν ξέρω τι ρήτρα έχει , σιγά μην δώσουμε λεφτά στον ΣΚΑΙ. :lol:
Καλο είναι να αποφεύγουμε τις υπερβολές και να μην πέφτουμε στα ίδια ατοπήματα που έχουν διαπράξει διάφοροι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι ο Σάλιακας, τα γαύρος, βαζελος κτλ δεν υπάρχουν. Είναι καλός, λάθη όλοι μπορεί να κάνουν.

Ο Λοντίγκιν είναι εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή, με μεγάλη εμπειρία και με χαρακτηριστικά που ο Πασχαλάκης δεν έχει (έξοδος).
Άβαταρ μέλους
invincible

Ρε φίλε 10 στους 9 να ρωτήσεις θα σου πουν είναι πρόσφατο, όλη η Ελλάδα μιλούσε για το ζεμπέκικο του Σαλιακα για να περάσει ο γαύρος στις Ζωσιμάδες και έχει τόσα δεξιά μπακ εσύ τον Σαλιάκα διάλεξες. ;) Δεν παει άλλαξε παίχτη .

Το τερματοφύλακα εντάξει θα στον φέρω σαν δεύτερο αλλά τον Σαλιάκα δεν τον αγοράζω αν θες σου αγοράζω ένα άλλο δεξί μπακ. :pano:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Τσιφτσή για δεύτερο τερματοφύλακα
Σίτο για αριστερό εξτρέμ
Αλεξανδρόπουλο για αμυντικό χαφ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δύο ερωτήσεις παρακαλώ:
1) Πότε θα ανοίξει το τόπικ με τις μεταγραφές χειμώνα ?

2)Πότε θα ανοίξει το τόπικ με τις προβλέψεις μεταγραφών, ένα παιχνίδι του wickerman, που μπήκε ένας το καλοκαίρι και πρόβλεψε με ακρίβεια από αρχές καλοκαιρού τις μετάγραφες και μάζεψε τους περισσότερους πόντους?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”