Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
-
burbu
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
αφου εβγαλε τον φορτουνη τον δημιουργικο τους μεσο που περνουσε και καμια πασα ειμαστε καλα!
edit:τι μιλαω....
edit:τι μιλαω....
- Ekatnetworkltd
καλα αν δειτε στα φαουλ εχουν αλλαξει οι κανονες...Δε δινει τιποτα στον παναιτωλικο και τα δινει ολα στον γαυρο.Κριμα γιατι τους εστησε καλα ο Χαβος,υπο νορμαλ συνθηκες δε θα παιρνε 3ποντο σημερα ο γαυρος
-
Kostaras78
-
ron-swanson
Άλλο άθλημα παίζουν αυτοί. Το θέμα ειναι μεχρι ποτε θα βλέπουμε αυτήν την παρωδία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 18 Ιαν 2015, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Με τέτοιες διαιτησίες ο γκέι ΔΕΝ πρόκειται να χάσει άλλο ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!
Όχι ότι ο αντίπαλός του έκανε τίποτα σημαντικό, αλλά όταν βλέπεις το κοράκι και είναι σαν φύλακας άγγελος τότε υπάρχει θέμα! Πάμε μόνο για δεύτερη θέση , ΕΚΤΟΣ και αν ξεσκιστούμε εμείς στο υπόλοιπο και νικήσουμε τους πάντες! (Βέβαια έχουμε κάνει μια απίστευτη αγωνιστική κοιλιά και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ακόμα)
Όχι ότι ο αντίπαλός του έκανε τίποτα σημαντικό, αλλά όταν βλέπεις το κοράκι και είναι σαν φύλακας άγγελος τότε υπάρχει θέμα! Πάμε μόνο για δεύτερη θέση , ΕΚΤΟΣ και αν ξεσκιστούμε εμείς στο υπόλοιπο και νικήσουμε τους πάντες! (Βέβαια έχουμε κάνει μια απίστευτη αγωνιστική κοιλιά και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ακόμα)
- back in black
Τίποτα το ιδιαιτερο ο γαυρος του Περευρα σε σχεση με αυτον του κλαρινογαμπρού, παρά μονο λιγο περισσότερο διάθεση απο τους παικτες του, κάτι αναμένομενο μετά την αλλαγή προπονητή. Ο Σιόβας τους έχει συμαζέψει λίγο στην άμυνα, όπως και ο αλβανοσουηδός με το στριγκάκι, που παίζει καλά πάνω κάτω. Με σωστή διαίτησια δεν έπαιρνε σήμερα το παιχνίδι, η οποία διαιτησία ήταν πραγματικά επαγγελματική σε ότι έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε σε διατησία του γαυρου. Αυτός ο Φορτούνης ειναι αργοκουρούτα και νομίζω ότι κακώς έγινε τόσος ντόρος το καλοκαίρι για αυτόν, καθώς νομίζω ότι δεν θα κολούσε στον τρόπο παιχνιδιού του ΑΑ. Με άρεσε ο Παναιτωλικός, καλογυμνασμένη ομάδα και με πολλά τρεξίματα, ίσως φοβήθηκε περισσότερο απο ότι έπρεπε το παιχνίδι. Καλό στήσημο απο το Χαβο, ο οποιος έδειξε κυνικός στον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Εξαιρετικά ώριμος ο Μαλεζάς, παίκτης που αν μη τι άλλο είχε σίγουρα θέση στο σημερινό μας ροστερ.
-
ron-swanson
Βλεπω σχολια γαυρων στο twitter.
Οι ανθρωποι ή ειναι ηλιθιοι ή λοβοτομημενοι ή ειναι συνεννοημενοι ή εχουν παθει ανοσια.
Ολοι πανηγυριζουν τα γκολ σαν να μην εγινε σφαγη! Ρε δεν γινεται!! Δεν γινεται να βλεπεις παρωδια μπροστα στα ματια σου και να μην το καταλαβαινεις!
Και επειδη το επιχειρημα τους ειναι οτι τετοια σφυριγματα τα παιρνουν οι "μεγαλες" ομαδες, σημερα εβλεπα Παρι-Εβιαν (με Σορλεν στοπερ
) και οι της Παρι βουτουσαν ξαναβουτουσαν για φαουλ και το κορακι δεν τους εδινε τιποτα! 50-50! Και δεν πα να ειναι ο Ιμπραιμοβιτς και ο Καβανι!! Δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζουμε στην Ελλαδα.
Οι ανθρωποι ή ειναι ηλιθιοι ή λοβοτομημενοι ή ειναι συνεννοημενοι ή εχουν παθει ανοσια.
Ολοι πανηγυριζουν τα γκολ σαν να μην εγινε σφαγη! Ρε δεν γινεται!! Δεν γινεται να βλεπεις παρωδια μπροστα στα ματια σου και να μην το καταλαβαινεις!
Και επειδη το επιχειρημα τους ειναι οτι τετοια σφυριγματα τα παιρνουν οι "μεγαλες" ομαδες, σημερα εβλεπα Παρι-Εβιαν (με Σορλεν στοπερ
- navigator11
Μεγάλη μερίδα των οπαδών του αδελφάτου του πειραιώς έχουν εθιστεί σε αυτήν την αηδια και την θέλουν κιόλας, όχι να τους ενοχλεί και απλά να την ανέχονται. Πρόκειται για μιντιακά ευνουχισμένα χαϊβάνια. Με μερικές δεκαετίες καθυστέρηση πάντως μια πρόοδο τη σημειώνουν κάποιοι. Η εικόνα του γηπέδου τους εδώ και αρκετό διάστημα δείχνει αρκετά. Βέβαια, χεστηκε ο μπουχέσας κι οι συν χοντρώ για αυτούς. Η εγκληματική οργάνωση να εξασφαλίζει τον ... επιούσιον του τσου.λ και όλα καλά.
- back in black
Φίλε μου έχεις δίκιο, δυστυχώς στη δουλειά μου αναγκάζομαι να συνυπάρχω με πολλούς απο δαυτους και δεν μιλάω για πιτσιρικάδες, που μπορεί να εχουν το ακαταλόγιστο, αλλα για μεσήλικες, ε λοιπόν η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστει μπορει να συγκριθεί μόνο με αυτή της νεολαίας του Χίτλερ.ron-swanson έγραψε:Βλεπω σχολια γαυρων στο twitter.
Και επειδη το επιχειρημα τους ειναι οτι τετοια σφυριγματα τα παιρνουν οι "μεγαλες" ομαδες, σημερα εβλεπα Παρι-Εβιαν (με Σορλεν στοπερ) και οι της Παρι βουτουσαν ξαναβουτουσαν για φαουλ και το κορακι δεν τους εδινε τιποτα! 50-50! Και δεν πα να ειναι ο Ιμπραιμοβιτς και ο Καβανι!! Δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζουμε στην Ελλαδα.
ας αφηνε δυο ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ φσαιντ κ θ σου ελεγα εγω.....hasio_john έγραψε:Με τέτοιες διαιτησίες ο γκέι ΔΕΝ πρόκειται να χάσει άλλο ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!