Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Μακεδνός »

Κλασικά μαρκαρίσματα Λατινοαμερικάνικου πρωταθλήματος. Στη Βραζιλία να δείτε τι ξύλο πέφτει, εκεί το τάκλιν στο λαιμό τιμωρείται με παρατήρηση. Αν τρέξει αίμα, έχει κίτρινη.

Φαντάζομαι στη Ρωσία θα έπαιζε λίγο πιο χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

μου αρέσει πολύ ο Αργεντίνος ... αν είναι και γρήγορος τότε μου κάνει ...

όσο για τα τάκλιν ... και αυτά μου αρέσουν πολύ ...

τον θέλω αριστερό μπακ να προσπαθεί να τον περάσει αυτός ο Κάμπελ του θρήνου ...

να δούμε τότε πόσα απίδια βάζει ο σάκος ...
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

eorptol έγραψε:Εσυ εισαι ; :):):):)
Οχι τα διδυμα παοκια μου!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

tsismal έγραψε:Ρε παιδιά την παλεύει αυτός? Ελπίζω να μην είναι αυτό το παιχνίδι του.
Στο παρακάτω βίντεο δείχνε άλλα στοιχεία πολυ καλά

https://www.youtube.com/watch?v=qdkoDOSTTok
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

lamosas έγραψε:Παοκτσακι μου kgeo με μια μέρα διάφορα είναι οι κόρες μας!!!!! Γενναμε ρεεεεεεεεε

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Να σου ζησει αδερφε και ΠΑΟΚΤΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

irakleio68 έγραψε:για γαμπρους εγω εχω 4! ζωη να χουνε και σε μεγαλη γκαμα ηλικιων...
ον τοπικ τωρα δυο σκεψεις
1) το συγκεκριμενο θρεντ (μεταγραφες χειμωνα 2013-2014) ανοιξε πριν 366 σελιδες με τον Πελε.Η καταληξη του ειναι χιλεις φορες καλυτερη και αυτο νομιζω λεει πολλα.
2) Ετσι οπως το βλεπω το πραγμα για τον ΠΑΟΚ η θερμη μεταγραφικη περιοδος θα ειναι παντα ο Γεναρης. το καλοκαιρι τους πιανουν οι ζεστες..
Ωρα να αρχισουνε τα κονε!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Πρέπει κάποια στιγμή ως οπαδοί να συνειδητοποιήσουμε ότι κουμάντο στην ομάδα κάνει Ρώσος επιχειρηματίας με ρωσικά στελέχη... που διαθέτουν ρωσική παιδεία, ρωσική νοοτροπία και ρωσική οπτική των πραγμάτων.

Επειδή γνωρίζω από διαπραγματεύσεις με ρώσους επιχειρηματίες, ο ρώσος - επιχειρηματίας και όχι μαφιόζος, όπως αυτοί που έσπερναν τα εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο σαν σπόρια κατά το παρελθόν - έρχεται, σου κάνει μία (λογική πάντα) πρόταση και φεύγει. Δεν πρόκειται να επανέλθει αλλά θα περιμένει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Ο χρόνος για το ρώσο είναι κάτι σχετικό, δεν ενδιαφέρεται για deadlines παρά μόνο να πετύχει το σκοπό του, και γνωρίζει ότι, εάν δεν βρεις να πουλήσεις το προϊόν σου κάπου αλλού, παραμένει πάντα στο παιχνίδι και μεγαλώνει τις πιθανότητές του.

Ο ρώσος δεν μπαίνει ποτέ σε πληστηριασμούς και δεν αλλάζει ποτέ την αρχική του πρόταση, παρά μόνο εάν καταλάβει ότι έχει κερδίσει το παιχνίδι (και σε αυτή την περίπτωση, για να σου δώσει κάτι παραπάνω θα ζητήσει κάτι άλλο ως αντάλλαγμα).

Οι μεσογειακοί (και γενικώς οι πιο θερμόαιμοι) λαοί είναι δύσκολο να κάνουμε νταραβέρια με ρώσους, διότι δεν διαθέτουμε την υπομονή και την επιμονή τους. Όταν εμείς παθαίνουμε 3 εγκεφαλικά λόγω πίεσης χρόνου :x , ο ρώσος πίνει τη βότκα του και γελάει 8-) !!! Για αυτό οι ρώσοι προτιμούν τα deals με βορειοευρωπαίους - που διαθέτουν παραπλήσια νοοτροπία -, κινέζους (χειρότεροι) και με λοιπούς που βρίσκονται στο όριο της χρεωκοπίας.

Συμπερασματικά, θα πρότεινα στους admins, το topic αυτό να ανοίγει πάντα ΜΟΝΟ τις 4-5 τελευταίες ημέρες κάθε μεταγραφικής περιόδου - οπότε και ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ η περίοδος - διότι ανάμεσά μας υπάρχουν πολλοί καρδιοπαθείς, φρενοβλαβείς, σχιζοφρενείς και εμμονικοί που δεν μπορούν επί 30 ημέρες να διαβάζουν τι μπορεί ή τι θέλουν να έρθει κάθε φορά στην ομάδα μας ή τι δήθεν πληροφορίες διαθέτουν κλπ κλπ κλπ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Kourdos έγραψε:
simba έγραψε:To top 7 με τα δολοφονικα του τακλιν...
http://www.youtube.com/watch?v=zmtbYUomntE
εντυπωσιακά τάκλιν, μέχρι γελοιότητας, ελπίζω να μην είναι ο κανόνας στον τρόπο παιχνιδιού του, τώρα που συζητάνε ακόμα το συμβόλαιο μπορούν να βάλουν όρο να του κόβονται 50 χιλιάρικα ανά κόκκινη κάρτα (δεν αστειεύομαι);;

γι αυτο τον λογο παιρνεις τον παικτη δανεικο στην αρχη...
Υπαρχει μια λογικη σε αυτη την τακτικη παντως.
Άβαταρ μέλους
blondman

Δημοσίευση από blondman »

γιατι εχω μια αισ8ηση οτι 8α ερ8ει αυτος http://www.transfermarkt.co.uk/en/eduar ... 24633.html :roll: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου στους συνφορουμίτες συνοπαδούς και αδερφούς μας k_geo και lamosas να σας ζήσουν οι Κοράκλες πάνω απ'όλα υγεία και ευτυχία!

Στα μεταγραφικά τώρα έκατσα να δω το βιντεάκι του Ινσουράλδε που είχε διάρκεια 22 λεπτά σε αυτό είδα ένα δυναμικό αμυντικό σχετικά γρήγορο για το ύψος του (1.87) σε αυτό το βίδεο δεν είχε τα δολοφονικά τάκλιν του (κλασσικός Αργεντινός θα πω) αλλά είδα έναν παίχτη δυναμικό αριστεροπόδαρο καλό κεφαλοσφαιριστή ενώ αυτό που μου άρεσε στα 22 λεπτά που είδα είναι ότι είδα έναν παίχτη που σχεδόν σε όλες της φάσεις πάει πρώτος στην μπάλα και πνίγει (ποδοσφαιρικά και όχι κυριολεκτικά) τον αντίπαλο
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Πω Πω...βγαλμένος Αργεντινός αμυντικός από την δεκαετία του 60. Θα ταίριαζε κουτί στην Estudiades του 1969. Είμαι σίγουρος πως ο Osvaldo Zubeldía (ο προπονητής εκείνης της ομάδας) θα τον λάτρευε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν προλαβα κολκα..για ποιον επιθετικο μιλαγαν?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από eorptol »

peris έγραψε:
eorptol έγραψε:Εσυ εισαι ; :):):):)
Οχι τα διδυμα παοκια μου!!
οποτε εχουμε κσι γαμπρους ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ωραια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λοιπον παρτε και την κατασκοπια by obanebane,ειδα ολο το παιχνιδι με τη ροστοφ που παρεθεσε ο despe.
Μετρησα και ειδα τα εξης.
Κοψιματα 8 τα 3 εντος περιοχης στο ενας εναντιον ενος και τα 5 εκτος.
Διωξιματα μετα απο γεμισμα του αντιπαλου 20 στρογγυλα τα 17 με το κεφαλι (δε περναει τιποτα στον αερα)
Φαουλ κατα 2 το 1 σε πολυ καλο σημειο για τον αντιπαλο αλλα ηταν σωστο γιατι δεν ειχε επιλογη.
Με τη μπαλα στη κατοχη του τιποτα το ιδιαιτερο τις περισσοτερες φορες την γυριζε στο τερμα στα σιγουρα.
Γενικα τα στοπερ του παιχνιδιου της σπαρτακ δεν ανεβαινουν ουτε ο ετερος στοπερ εκανε παιχνιδι,ως επι το πλειστον γυριζαν οι μεσοι και επαιρναν τη μπαλα για να κανουν παιχνιδι.
Γενικα επαιξαν πολυ απο την πλευρα του οι γηπεδουχοι κυριως γιατι το αριστερο μπακ ανεβαινε πολυ και ξεχναγε να γυρισει. :mrgreen:
Μεγαλη συμμετοχη στο γκολ,πηδαει πολυ ψηλα στο πρωτο δοκαρι και περνει τη κεφαλια με το σκαλπ,η μπαλα παει στον συμπαιχτη του που τη στελνει απο κοντα στα διχτυα.
Για την ταχυτητα που εγραψε ενας φιλος δεν ειναι και το πιο γρηγορο στοπερ του κοσμου, δεν ειναι π.χ και σιντεφελντ αλλα ουτε και κοντρερας.
Τα δυο παραδειγματα ειναι για το τι θεωρω εγω αργο και τι γρηγορο στοπερ.
Αρνητικα δεν ειδα πολλα, 2 λαθος διωξιματα που οδηγησαν σε αντεπιθεσεις του αντιπαλου που κοπηκαν αμεσα.
Εφαγε και μια καθετη στη πλατη στο πρωτο ημιχρονο (πολυ καλη και γρηγορη) ουτε να τη δει δε μπορεσε.Δεν εκανε ουτε ενα τακλιν, αυτο για οσους λενε οτι ειναι σκληρος.
Το ρεζουμε ειδα ενα κανονικο κεντρικο αμυντικο ασυναγωνιστο ψηλα και σε καμια περιπτωση αργο.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

gergeo4 έγραψε:δεν προλαβα κολκα..για ποιον επιθετικο μιλαγαν?
Δεν ακούω ράδιο αλλά αν κρίνω από το πρωτοσέλιδο της live spor εικάζω ότι μίλαγαν για Μπάριος

Εδιτ: Μόλις διάβασα ένα άρθρο του αποδυτηριάκια στο σπορδογ το παραθέτω

Με κόλπο πήγε ο Νάτχο στον ΠΑΟΚ!

Γιατί ο Νάτχο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ για 6 μήνες μόνο; Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει!

Πού να ξέρω γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε μόνον για 4-5 μήνες αυτόν τον καλό μπαλλαδώρο Νάτχο, ελεύθερο, βέβαια, δηλαδή μια μεταγραφή καλή και οικονομική.

Άκουσα ότι με "κόλπο" ο Ισραηλινός κι όχι Ισραηλίτης Μπίμπρας Νάτχο, δηλαδή όχι πιστός της εβραϊκής θρησκείας, κατέληξε στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή;

Πατέντα Ιβάν Σαββίδη. Με υποσχετική έξι μηνών, για να αποφύγει ο ΠΑΟΚ να πληρώνει την εφορία. Έτσι άκουσα. Πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο άλλο λόγο η συμφωνία με τόσο μικρό διάστημα, και από το καλοκαίρι ο μουσουλμάνος Νάτχο θα υπογράψει για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Είναι φανερό ότι ο Ιβάν θέλει τίτλο, θα κτυπήσει το κύπελλο. Και το πρωτάθλημα την προσεχή σαιζόν. Γι΄ αυτό έχει ξεκινήσει την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, που ελπίζει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, αν προκριθεί σε βάρος του Ατρόμητου. Του “αποδυναμωμένου” Ολυμπιακού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”