Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Taseos »

Jon πως τον ειδες τον κισαμικο;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Α ρε βλαντο, α ρε βλαντο...Κριμα ρε γμτ!
Συμφωνω με οσα ειπαν despe, josh, CCCP, Aureliano και nothu..

Δε γινεται να τα βλεπουμε τοσοι αμπαλοι μερες πριν (αλλα κ κατα τη διαρκεια) και συ να κολλας ετσι,
ειλικρινα δε μπορω να το χωνεψω..
Νομιζω τα παραλετε για το ξυλικι της κουλας, ειδικα αν παραταχθουν με γκαλο δεξια κ μανταλο 10αρι.
Τα 2 σεντερ μπακ, ενας σιμοες κ ένας γιοχανσον (η ανταρεβιτς), αντε κ ο ντιντακ. Κατα τ'αλλα, εχουν επιθετικη ποιοτητα.

Κλειδι θαναι ναχεις ενεργεια απτους 3 του αξονα κ τα μπακ κ να μη μπεις για παθητικό ρολο.
Γι'αυτο κ δε θεωρω οτι θαναι καλο να πας με Κρεσπο αρ μπακ, θα δωσεις χωρους και θαχεις αργα στοπερ απεναντι σε αραουχο-μανταλο. Αν μας παιξουν χαμηλα, ειμαστε δυσκολα.
Ποια στημενα τωρα, χωρις Πεκχαρτ/Αλμειδα, μοναδικες απειλες στα στημενα θαναι τα στοπερ κ ο σουηδος τους, που με σαχοφ-πριγιο-βαρελα μπορουν να αντιμετωπιστουν ανετα..

Πρεπει να μαστε συμπαγεις αλλα να κανουμε κ το παιχνίδι μας..
Υπερβολικος σεβασμος, εγωισμος (του στυλ ομαδα που κερδιζει, δν αλλαζει), λαθος εκτιμηση δυνατοτητων, φοβος λογω κακης αγωνιστικης καταστασης ομαδας?
Δεν ξερω...

** Οπως κ ναχει, ειναι λαθος να αλλαζεις θεση τον ηγετη του κεντρου της αμυνας σου, αυτον που καθοδηγει και τον μοναδικο που μπορει να αντιμετωπισει τους ευκινητους αντιπαλους..
Τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα..
Αλλη ορμη κ ενεργεια εχεις με λεοβατς..Και συγκρατεις την επιθετικοτητα του αντιπαλου και βγαινεις με πολυ καλυτερες προυποθεσεις επιθετικα.

** Αφου υπαρχει θεμα ενεργειας κ συγκεντρωσης στα τελευταια ματς, για ποιο λογο να μην ξεκινησει ο Κανιας που η απουσια του (καθαρου 6αριου δλδ) εχει στοιχισει αρκετα?
** Τελος, ειλικρινα δν καταλαβα γιατι κολλησες στο 70-75 και δεν εβαλες μεσα Μυστα αντι του βραζιλιανου..
Για ποιο λογο να μη διεκδικησεις τις πιθανοτητες σου για γκολ και ταυτοχρονα να μη δωσεις ενα μπουστ στην ομαδα σου με φρεσκα ποδια κ ψυχολογια?

Μη τη φοβασαι την ομαδα ρε γμτ..Εξαλλου, αυτο περναει και στη νοοτροπια των παικτων και μπαινουν αρκετα νωθροι. Μπες να παιξεις το παιχνιδι σου, με ορθολογικες επιλογες, με ισορροπημενη επιθετικοτητα κ νοοτροπια νικητη, παλεψε και αν χασεις, εχασες..

Τεσπα, κακη βραδια, συνεχιζουμε και πιστευω πως τα λαθη (οπως κ με σαλκε, κ με γκει που δεν το πληρωσαμε στο 1ο μισαωρο) θα γινουν μαθημα και θα διορθωθουν..

Αλλα παιδια, να χαρειτε μην το τεντωνουμε με υπερβολες κ τις απαξιωσεις..Μες στο πακετο της απειριας ειναι κ αυτα.
Ο Βλαντο ειναι κεφαλαιο για την ομαδα
:pano:

Υ.Γ.
desperando έγραψε:Επίσης ελπίζω βλαντο μου να είδες ότι δεν μπορεί να στηθεί ομάδα του χρόνου με τρίτο στόπερ τον μαλεζα...Γιατί αυτό είναι το σκεπτικό σας και ελπίζω σήμερα να αναθεωρήσετε
++
Ακομα κ αν αποδωσει τα αναμενομενα ο Βαρελα (κατ'εμε πασχει σε ευκινησια, αποφασιστικοτητα κ αυτοσυγκεντρωση -τα 2 τελευταία ελπίζω ναναι θεμα προσαρμογης),
παλι θες γρηγορο στοπερ, γτ πιστευω οτι το διδυμο με μαλεζα (με ενα χρονο στην πλατη) θα δεινοπαθησει αν ο αντίπαλος τους παιξει χαμηλα ή με αντεπιθεσεις..
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Taseos έγραψε:Jon πως τον ειδες τον κισαμικο;
Δεν ξέρω πες μου εσύ που ξέρεις ποιος παίζει με "κισαμικο". Να βάλουμε κανένα IQ alert στο forum μου φαίνεται γιατί έχει πολλά ραδίκια μου φαίνεται. Σχολείο πηγες?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Pr.Jon έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:1 σουτ με τον αγιαξ???? :lol: :lol:

φαρδος με φιορεντινα??? :lol: :lol:

τιποτα δεν εγινε που κερδισες ντορτμουντ κ φιορεντινα κ συ.... σιγα!

Ρε file 1 σουτ κάναμε με άγιαξ εκτος
μαλιστα. εγινε, οτι πεις
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Pr.Jon έγραψε:
Taseos έγραψε:Jon πως τον ειδες τον κισαμικο;
Δεν ξέρω πες μου εσύ που ξέρεις ποιος παίζει με "κισαμικο". Να βάλουμε κανένα IQ alert στο forum μου φαίνεται γιατί έχει πολλά ραδίκια μου φαίνεται. Σχολείο πηγες?

ΚΟΦΤΕ ΤΟ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Pr.Jon έγραψε:

Κανένα δεν κάναμε. Ούτε γκολ βάλαμε. Ιδέα μας ήταν.
Ο,τι να 'ναι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

ναι ρε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Βλανταν μαν μου... Ξύπνα.
Αν εισαι εσύ φοβισμένος, πως θα ειναι η ομάδα; Κατεβάζεις την ομάδα συντηρητικά με σαλκε, τρώμε τρία. Με ΑΕΚ κατεβάσεις την ομάδα συντηρητικά, τρώμε τρία. Ε ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ. Παίξε μπάλα. Έχεις την καλύτερη ομάδα. Άσε τους να παίξουν.

Ο μαλεζας ειναι ο αναπληρωματικός μας. Τι δουλεια εχει να παίζει σε συνεχόμενα ντέρμπι; ο κρεσπο ειναι ο καλύτερος σέντερ Μπακ μας. Τι δουλεια εχει στα αριστερά; ο κανιας δεν μπορούσε να βγαλει ουτε ημιχρονο; ε τι τον πήρες;

Δεν κάναμε ένα κακο παιχνίδι. Εχει πολλά παιχνίδια που δεν παίζουμε καθόλου καλα. Και επειδή δεν παίζαμε καλα ούτε την αρχή της χρονιας, φοβάμαι μήπως δεν περναμε ντεφορμαρισμα αλλα περάσαμε παρατεταμένο φορμαρισμα.

Υγ.kat καμια σχέση με σαντος. Μπορει αυτός να μην κέρδιζε αλλα συνοθυλευμα δεν κατέβασε ποτε. Και εκείνη η ομάδα είχε εξαρχης τη νοοτροπία του "παίζουμε σφιχτά και κερδίσουμε με μια ευκαιρία". Ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς δεν ειναι αμυντικογενης.
Άβαταρ μέλους
SubZer0

Δημοσίευση από SubZer0 »

Σε ορισμένα ματς λεω προπονηταράς ο Ίβιτς σε άλλα λέω δεν γίνεται αυτα.

πχ:
Στο ματς με την Σάλκε μου παίζεις ρε Βλάνταν 3-5-2 στην τούμπα;
Σε 4-5 μάτς ακόμα δεν τον καταλαβαίνω ώρες-ώρες.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Dr Jon δεν μου πεφτει και πολυς λογος και συγγνωμη εκ των προτερων αλλα ανετρεξα σε προηγουμενα σχολια σου και ειδα οτι πριν απο 2 μηνες εγραφες οτι ο Ivic και ο Michel τα πανε μια χαρα και μαλιστα συνιστουσες στον κοσμο να παυσει να γκρινιαζει και να στηριξει την ομαδα. Ολα αυτα μολις πριν δυο μηνες. Τοσο πολυ την κατιουσα εχει παρει η ομαδα και εκανες ξαφνικα τετοια μεταστροφη;
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Aureliano Buendia έγραψε:
Pr.Jon έγραψε:

Κανένα δεν κάναμε. Ούτε γκολ βάλαμε. Ιδέα μας ήταν.
Ο,τι να 'ναι.
Ρε file ένα γκολ απ το κόρνερ μετά από λάθος του τέρματα έβαλες. Ξεκολλα δεν είπα ότι είσαι για να πέσεις. Εντάξει εσύ πες μου ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δείχνει χαρακτήρα OK. Εγώ σου λέω δεν δείχνει και πάλι έχασε mats μέσα απ τα χερια του με ΑΓΙΑΞ εντός, πάλι έφαγε "τριμπαλο" στους 32 μετά από μπενφίκα-Φιορεντίνα. Και πέρασε δεύτερος παίρνοντας 4 πόντους από Φιορεντίνα. Αυτά είναι τα δεδομένα. Ναι με άγιαξ παίξαμε καλύτερα εντός, όπως και όταν έχασε ο "βλαδανος" το πέναλτι ξανά. Αλλα τι να το κάνω?
Δηλαδή πες μου πέρα απ το διπλό στην φιορεντίνα άντε να το δεχτώ ότι έδειξες Αρχίδια που αλλου τα έδειξε ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ? δεν λέω ότι φταίει μονο ο ίβιτς, φταίει η χωριάτικη νοοτροπία που έχουμε "κερδαμε" τον "πουστογαβρο" και παίρνουμε το CL! Το θέμα είναι αν μπορεί ο Ίβιτς να το αλλάξει. Του Santos του πήρε 3 χρονια σχεδόν.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

With panionios play Varela right back. Like you play crespo left back.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Pr.Jon έγραψε:

Αδελφε πλακα μας κανεις...αστο,σημερα ειμαστε σε αλλα μηκη κυματος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:Θυμαμαι καποιον καρπουζα που δε μπορουσε να κερδισει ντερμπι στην αθηνα και ακουγε τα χιλια μυρια Μετα ομως...
με την μόνη διαφορά ότι ο καρπουζας εκείνος είχε εμφανώς χαμηλότερης δυναμικής παίκτες απ τους αντιπάλους του,ενώ σήμερα έχουμε την πιο ακριβη ομαδα στο πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και οι αντιπαλοι ειχαν σαφως καλυτερες μοναδες..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”