Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
desperando έγραψε:καταλαβαινω εισαι πιτσιρικας και θα γραψεις και καμια μακακια παραπανω,αλλα σε καποια πραγματα να εισαι πιο προσεκτικος και να τα σκεφτεσαι δυο φορες πριν τα γραψειςRoMaN έγραψε:danirifle έγραψε:οι δικοί μας άραγε πώς θα απαντούσαν σε περίπτωση που κάποιος "τζιμπούρ" αρνιόταν να περάσει τα ιατρικά τεστ?
Πλέον σίγουρα ο παίχτης θα έτρωγε πόδι.
Αλλά πιστεύω ότι με προηγούμενες διοικήσεις.......γκουχ γκουχ γκουχ.... (συγγνώμη, με έπιασε βήχας), θα ήταν πιο...ελαστικά τα πράγματα! Ειδικά εάν ο ποδοσφαιριστής ήταν...γκουχ γκουχ γκουχ (γαμώ με έπιασε πάλι, σόρρυ!) φίλος των διοικούντων...
Να διαγραφεί το post για το οποίο με κράζουν.
Σοβαρά το λέω, όχι ειρωνικά.
Δεν γουστάρω να γίνω ο νέος DC/gika/Αρμαγεδώνας εδώ μέσα...
Mε αφορμη το σημερινο δημοσιευμα των αγγλων για τον τσιμπουρ,θυμηθηκα μια ιστορια που μου ειχε πει καποτε καποιος που ξερει πολλα για τα του γαυρου.
Λοιπον αυτος ο τυπος που γνωρισα τυχαια και πιασαμε κουβεντα με αφορμη ενα μπρελοκ του ΠΑΟΚ που εχω τα κλειδια μου,μου ειπε τοτε οτι ο λετο πηγε στον βαζελο οχι γιατι τον πηραν οι βαζελοι απο αυτους κανοντας του μεγαλυτερη προσφορα αλλα επειδη διαγνωστηκε σοβαρο προβλημα στις εξετασεις που του εγιναν.
Τοτε του ειπα τα γνωστα που λεμε ολοι οτι αυτα ειναι δικαιολογιες σας τον εφαγε ο πολυμετοχικος κτλ κτλ.
Γελωντας μου ειπε κρατησε το αυτο που σου ειπα και θα με θυμηθεις.
Τα αποτελεσματα γνωστα.
Τον τυπο αυτο τον γνωρισα στη ναξο καλοκαιρι απο τοτε δεν τον εχω ξαναδει.
Δεν θελω να βαλω φυτιλιες απλα το θυμηθηκα και ηθελα να το μοιραστω γιατι αληθεια ειναι οτι μου μπηκαν ψιλοι στα αυτια σημερα.
Λοιπον αυτος ο τυπος που γνωρισα τυχαια και πιασαμε κουβεντα με αφορμη ενα μπρελοκ του ΠΑΟΚ που εχω τα κλειδια μου,μου ειπε τοτε οτι ο λετο πηγε στον βαζελο οχι γιατι τον πηραν οι βαζελοι απο αυτους κανοντας του μεγαλυτερη προσφορα αλλα επειδη διαγνωστηκε σοβαρο προβλημα στις εξετασεις που του εγιναν.
Τοτε του ειπα τα γνωστα που λεμε ολοι οτι αυτα ειναι δικαιολογιες σας τον εφαγε ο πολυμετοχικος κτλ κτλ.
Γελωντας μου ειπε κρατησε το αυτο που σου ειπα και θα με θυμηθεις.
Τα αποτελεσματα γνωστα.
Τον τυπο αυτο τον γνωρισα στη ναξο καλοκαιρι απο τοτε δεν τον εχω ξαναδει.
Δεν θελω να βαλω φυτιλιες απλα το θυμηθηκα και ηθελα να το μοιραστω γιατι αληθεια ειναι οτι μου μπηκαν ψιλοι στα αυτια σημερα.
Η φαλακρη καμπια των FM είπε ότι ο Τζιμπουρ ήταν τελικά ο φορ που ήταν τωρα στο αεροδρόμιο...
- teo4giannitsa
- sourmenetes
- Moderator
RoMaN έγραψε:
μπορεις να το διαγραψεις και μονος σου

Ναι... Νωρίτερα πάντως κι άλλος ανέφερε κατι σχετικό... Ιδωμενteo4giannitsa έγραψε:Η φαλακρη καμπια ειναι ο Ραπ ?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μπορώ, διότι έχω κάνει κι άλλα posts μετά από αυτό.stelyk έγραψε:RoMaN έγραψε:
μπορεις να το διαγραψεις και μονος σου
Αν μπορούσα θα το έκανα, το έχω ξανακάνει άλλωστε.
- Μπαρκαρούτσος
che4 έγραψε:ποιο ποστ ρε ρομαν τι εγραψες
Ένα λασποβόλο post στην προηγούμενη σελίδα...
το ειδα δεν πειραζει μαλλον εννουσες τις διοικκησεις βουλινου απο παλια μην τρελενεσαι