Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Δεν έχει νόημα να φύγει ο Δώνης τώρα. Οι καλοί προπονητές είναι ελεύθεροι το καλοκαίρι.

-
Να πω την αμαρτία μου κ εγω εξιταρισθει απο την ιδέα μεταμεσονυκτιου θρίλερ σχετικά με την αποπομπή?? ΓΔ. Ο Μοικανος στα πολλα σχόλια του ειχε αναφερθεί περι σοβαρού θέματος μεταξύ Γκαρσια κ ΓΔ το οποίο αναφέρω οτιδε λύθηκε εντελώς οπως κ επισης για χοντρό πρόβλημα με άλλο παίκτη. Αυτα σε συνδυασμό με την αποζημίωση του τα ΑΝ στο συμβόλαιο του, το μήνα Φεβρουάριο (διανύουμε την τελευταία του ημέρα), με οδηγουν σε εικασια οτι κατι συνέβη κ υπαρχει σκέψη να τον τελειώσουν. Τι όμως??? περιμένω να τήρησεις Μοικανε την υπόσχεση σου κ να μας πεις. Το καλο ειναι οτι οπως παρατηρώ δεν βγήκε πολυ προς τους ΑΡΔ το θέμα καθώς δε βρήκα κάπου κατι. Ακραίο σενάριο (σύμφωνα με όσα έγραψε κατα καιρούς ο Moican4) να χαμένη κρούση του ΓΔ απο παο κ να έγινε κατι.
ΥΓ: ελπίζω οτι κ αν έγινε να μν βλάψει την ομάδα ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα.
ΥΓ: ελπίζω οτι κ αν έγινε να μν βλάψει την ομάδα ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα.
Δε θα γίνει τίποτα.....σας είπα το θέμα θεωρείται λήξαν παιδιά.
Αυριο ματσάρα όλοι γήπεδο.

Βρε δες που στο τελος θα τον παρακαλαν μερικοι να μεινει...
εκει που πριν λιγες μερες εγραφαν να φυγει χθες...
ρε τι παθαμε...
εκει που πριν λιγες μερες εγραφαν να φυγει χθες...
ρε τι παθαμε...
- Μπαρκαρούτσος
Argonaut4 έγραψε:Δε θα γίνει τίποτα.....σας είπα το θέμα θεωρείται λήξαν παιδιά.
Argonaut4 έγραψε:Τίποτα δε θα γινει..........
Argonaut4 έγραψε:Hρεμία ξαναλέω.....τίποτα δε θα γίνει.....δεν είναι λογικό ρε παιδιά πως να το κάνουμε τώρα.
Ας αφήσουμε το τόπικ να κανει COOL DOWN....!
Argonaut4 έγραψε:Εχουμε σοβαρό πρόεδρο .......και όχι κάνα χοντρό βλάκα ανίδεο.
Δεν θα γίνει τίποτα.....τουλάχιστον οχι σύντομα.
Για αυτό ηρεμήστε.
Argonaut4 έγραψε:Μη περιμενετε τσάμπα κοιμαται......
Το θέμα θεωρείται λήξαν......εις άυριο τα καλύτερα.
Παμε για νίκη καθαρή και κοιτάμε μπροστά.
Προς τι τοσο αγχος;;;
Η ερωτηση ειναι πραγματικη...χωρις ιχνος ειρωνιας ή υπονοιας για κατι...απλος μου φανηκαν παραξενα τοσα μαζεμενα ποστ με το ιδιο περιεχομενο...
Nα φύγει μόνο αν έρθει κανονικός προπονητής.......Και την γνώμη μου την εχω ξαναπεί......πρέπει να φυγει πριν καλοκαιριάσει για να έχει περισσότερο χρόνο ο καινούργιος να προσαρμοστεί.....αλλα δε προκειται ....απο ότι φαίνετε.....!
Ηρεμία παιδιά.....όπως λένε και οι σοφότεροι....θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε προς το παρόν.
Ο στόχος μας είναι το κύπελλο......όσο ξεφτίλα θεσμός και να έχει καταντήσει είναι τίτλος.
Ο μέγας στόχος όμως που πρέπει όλοι να παραδεχτείτε είναι το Τσουλου......!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ηρεμία παιδιά.....όπως λένε και οι σοφότεροι....θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε προς το παρόν.
Ο στόχος μας είναι το κύπελλο......όσο ξεφτίλα θεσμός και να έχει καταντήσει είναι τίτλος.
Ο μέγας στόχος όμως που πρέπει όλοι να παραδεχτείτε είναι το Τσουλου......!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
- Μπαρκαρούτσος
Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ο Αργοναύτης λέει "ηρεμία" ή "ήρεμα", θα ήμουν πλούσιος! 

Ο λόγος είναι απλός.....αμα ξεχειλώσει πάλι το τόπικ.....θα τα κουσει ο Αργοναύτης.psykoman έγραψε:Argonaut4 έγραψε:Δε θα γίνει τίποτα.....σας είπα το θέμα θεωρείται λήξαν παιδιά.
Αυριο ματσάρα όλοι γήπεδο.Argonaut4 έγραψε:Τίποτα δε θα γινει..........Argonaut4 έγραψε:Hρεμία ξαναλέω.....τίποτα δε θα γίνει.....δεν είναι λογικό ρε παιδιά πως να το κάνουμε τώρα.
Ας αφήσουμε το τόπικ να κανει COOL DOWN....!Argonaut4 έγραψε:Εχουμε σοβαρό πρόεδρο .......και όχι κάνα χοντρό βλάκα ανίδεο.
Δεν θα γίνει τίποτα.....τουλάχιστον οχι σύντομα.
Για αυτό ηρεμήστε.
Argonaut4 έγραψε:Μη περιμενετε τσάμπα κοιμαται......
Το θέμα θεωρείται λήξαν......εις άυριο τα καλύτερα.
Παμε για νίκη καθαρή και κοιτάμε μπροστά.
Προς τι τοσο αγχος;;;
Η ερωτηση ειναι πραγματικη...χωρις ιχνος ειρωνιας ή υπονοιας για κατι...απλος μου φανηκαν παραξενα τοσα μαζεμενα ποστ με το ιδιο περιεχομενο...
Πέρα απο τη πλάκα.....δε θέλω να ξεφύγει το τόπικ για πολλοστή φορά.Θα μπουν οι αντιΔωνικοι θα χαίρονται θα μπουν οι Δωνικοί και μπλα μπλα......!
Εχουμε ματς άυριο.....
οκ...και εχεις δικιο σε αυτο...
μπορεις να σβησεις τις παραθεσεις μου αν θελεις...
απλος μου φανηκε παραξενο 5 ιδια ποστ μεσα σε 2 ωρες...
μπορεις να σβησεις τις παραθεσεις μου αν θελεις...
απλος μου φανηκε παραξενο 5 ιδια ποστ μεσα σε 2 ωρες...
Θεωρώ υπεύθυνο τον Αργοναύτη για την κατάντια του τόπικ....και σκοπεύω να το διορθώσω.
Αντιπαράθεση με χιούμορ και αγωνιστικά κριτίρια μόνο......!
RoMaN έγραψε:Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ο Αργοναύτης λέει "ηρεμία" ή "ήρεμα", θα ήμουν πλούσιος!
Θέλω τα μισά.

Σωστο...ωφειλω να ομολογησω οτι καποιοι χαρακτηρισμοι και επιχειρηματα δν αρμοζουν στον προπονητη του ΠΑΟΚ(οποιος και αν ειναι αυτος)Argonaut4 έγραψε:Θεωρώ υπεύθυνο τον Αργοναύτη για την κατάντια του τόπικ....και σκοπεύω να το διορθώσω.
Η κριτικη ξεφυγε και εγινε εμπαθεια...
- Μπαρκαρούτσος
Φυτίλιασε ξανά το topic και είναι δικά σου!Argonaut4 έγραψε:RoMaN έγραψε:Αν είχα 1 ευρώ για κάθε φορά που ο Αργοναύτης λέει "ηρεμία" ή "ήρεμα", θα ήμουν πλούσιος!
Θέλω τα μισά.![]()
![]()
Όχι;
Ωραία, παραμένω πλούσιος!

Εγω παντως και λυπαμαι πολυ για αυτο, ειμαι πεπεισμενος και ελπιζω να διαψευστω, πως με Δωνη προπονητη δεν περναμε τον αστερα,ουτε στο κυπελο, ουτε στο πρωταθλημα.Η εμμονη σε αυτο το @&€@& 4-4-2 με την τρομερη ελλειψη συνοχης μεταξυ των γραμμων δεν μπορει να φερει αποτελεσμα απεναντι σε οποιαδηποτε στοιχειωδως σοβαρη ομαδα, κατι που εχουμε δει σε ολο το φετινο πρωταθλημα, καθως εκτος των αλλων μεγενθυνει και το μεγαλητερο αγωνιστικο κενο της ομαδας, αυτο στο αμυντικο χαφ.Πολυ φοβαμαι οτι θα πληρωσουμε ακριβα την επιμονη στο προσωπο του.