ΥΓ Εκεί στον Α.Σ. ξυπνάτε.
Ναι εμπιστεύομαι Ζαγόρ αλλά καλό είναι να έχουμε μία πισινή για παν ενδεχόμενο,δεν βλάπτει.Φερθείτε επιτέλους σαν θεματοφύλακες που(υποτίθεται) ότι είστε..
Δεν θα προχωρησω σε αναλογο τροπο εκφρασης οπως ο δικος σου περι αγνοιας, αγνων παοκτσιδων, και θαυμασμου αραβων, το θεωρω απο περιττο ως αστειο καθως ουτε κανενα θαυμασμο εξεφρασα και οσο για τα περι αγνοιας εχουμε και λεμε:1) Και η συγκεκριμενη αμκ ειναι ανοικτη προς οποιονδηποτε να συμμετασχει με τον γνωστο περιορισμο για συμμετοχη με ποσα ανω των 50.000.Δεν εμποδιζει κανεις οποιονδηποτε παοκτση με καποιο οικονομικο φυσικα μεγεθος να συμμετασχει.Οσον αφορα για την μαζα του λαου ειναι επιεικως αστειο να πεζουμε με τις λεξεις.Ξερουμε ολοι μας απο τις προηγουμενες αμκ που δεν ειχαν περιορισμο οτι ο κοσμος αδυνατει να παρει τον ΠΑΟΚ στα χερια του μετοχικα. 2)Οι μετοχες που πηγαν στον γουμενο απο τον μπατατουδη με την ευλογια του δικου σου προφανως αγαπημενου ΑΣ του γνωστου θεματοφυλακα που κοιμοταν και δεν προλαβε την τραπεζα,αναζητουσαν κατοχο που θα επαιρνε την καυτη πατατα.Εγινε αρχικα με την ομαδα βεζυρτζη και μετα με την ομαδα Ζαγορ που αν δεν αναλαμβανε να μην σου πω αυτη τη στιγμη τι μετοχες θα ειχε τωρα ο ΠΑΟΚ.Προσωπηκα εχω πολυ μεγαλητερη εμπιστοσυνη στη διαχειριση των μετοχων απο τον ζαγορ αποτι στον ασ.Ποτε δεν ανηκαν οι μετοχες στον Α.Σ.Αλωστε δεν μπορει να γινει αυτο και νομικα.3)Ποιο ειναι ακριβως το κολπο οσον αφορα τις αμκ? Ειναι κατι που σκαρφιστηκε ο ζαγορ και οι δικοι του για τα δολια σχεδια τους? Ειναι η δεν ειναι υποχρεωτικη?Αυτες οι φανφαρες περι 67% ωραιες ειναι και πιστεψε με δεν υπαρχει παοκτσης που δεν θα ηθελε εναν ΠΑΟΚ με 30.000 διαρκειας και 50.000 μελη.Τωρα το κατα ποσο αυτο μπορει να γινει εφικτο εχει πιστευω απαντηθει ουκ ολιγες φορες τα τελευταια χρονια,ειδικα οσον αφορα τα μελη που θα ηταν και η μοναδικη λυση για αποφυγη επενδυτη.Ποια αλλη λυση περιμενες εσυ να σου φερει ο Ζαγορακης.fuzztone έγραψε:Δε ήθελα να μπω σε καμία αντιπαράθεση, αλλά επειδή παραπληροφορείς ασύστολα (ελπίζω από άγνοια) χωρίς να αφήνεις παραθυράκι για το ότι μπορεί να κάνεις λάθος, αναγκάζομαι να σου απαντήσω για να πληροφορηθεί με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ο αγνός ΠΑΟΚτσής που τυχαίνει να διαβάζει αυτές τις γραμμές.
1. Η παρούσα ΑΜΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ στο λαό του. Αφορά ποσά πάνω από 50-100χιλ-δε θυμάμαι το ακριβές ποσό. Οι συγκεκριμένοι Άραβες, Κινέζοι, Γιαπωνέζοι και λοιποί που τόσο θαυμάζεις έλαμψαν με την απουσία τους στις προηγούμενες. Αυτά είναι τα στοιχεία που έχουμε για το ποιοι βάλανε λεφτά έως σήμερα. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ.
2. Οι μετοχές του Γούμενου είναι ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ από τον Α.Σ. στην ομάδα Ζαγοράκη και ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ούτε στον Ζαγοράκη, ούτε στο Βιολίδη, ούτε σε κανέναν άλλο που πήρε μετοχές χωρίς να βάλει χρήματα.
3. Είναι γνωστό αυτό το κόλπο με τις συνεχείς ΑΜΚ, και το είχα τονίσει προσωπικά ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το μότο "Ο ΠΑΟΚ στο λαό του". Τη λύση δυστυχώς δεν την έδωσε ο Ζαγοράκης, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ξανά οράματα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του 67%. Θέλεις μήπως να σε θυμίσω πως ο Μπάτμαν και ο Γούμενος μετοχοποιούσαν τα "εκατομμύρια" των μεταγραφών Νούνιεζ, Μπράντιτς κτλ?
Αυτά λοιπόν είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ο,τι να ναι λετε ολοι εσεις που θελετε να μεινει ο ΠΑΟΚ στασιμος χωρις μελλον 3-4ος και να παιρνει καθε 10 χρονια κυπελλο..Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΑΝΑ..jibbie έγραψε:ο,τι να ναι.
Επιτρέπεται να σε ρωτήσω πως διασφαλίζεται ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλος ξανά αν έρθουν οι άγνωστοι άραβες που εκπροσωπούνται από τον κ.Οντέι και έναν δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη που τον ακούμε πρώτη φορά?gergeo4 έγραψε:ο,τι να ναι λετε ολοι εσεις που θελετε να μεινει ο ΠΑΟΚ στασιμος χωρις μελλον 3-4ος και να παιρνει καθε 10 χρονια κυπελλο..Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΑΝΑ..jibbie έγραψε:ο,τι να ναι.
Εγω μιλαω με αοριστολογιες η μας δουλευεις? Συνεχιζεις να κολλας στην τελευταια αμκ με το οριο των 50.000.Πες μου εσυ τα συμπερασματα σου απο τις προηγουμενες.Απαντησε μου,μπορει να παρει ο λαος τον ΠΑΟΚ στα χερια του μετοχικα με βαση την συμμετοχη του στις προηγουμενες?Τα κολπα με τις υπερκοστολογησεις τι σχεση εχουν με την παρουσα κατασταση και ποιος αοριστολογει τελικα εγω η εσυ που προφανως βλεπεις το μελλον ?Η κυρηξη των μεχρι τωρα αμκ ηταν η δεν ηταν υποχρεωτικη βαση νομου?Για το πως θα φτασει ο επενδυτης στο 67% παλυ προφανως μας επιδεικνυεις τις ικανοτητες σου στο να διαβαζεις το μελλον γιατι εγω δεν ξερω.Μπορει να το κανει μεσω της αμκ,μπορει να παρει μεσω αμκ το 51% και το υπολοιπο με μεταβιβαση μετοχων απο την ομαδα Ζαγορ.Κανεις δεν ξερει αυτη τη στιγμη πως θα γινει και περιμενουμε ολοι να μαθουμε οπως δεσμευτηκαν οτι θα κανουν.Τελος να σε ρωτησω,μπορεις να μου απαντησεις απο τις μεχρι τωρα εξελιξεις για το οικονομικο μεγεθος των υποψηφιων και για τις προθεσεις τους γιατι εγω προς το παρον δεν μπορω να απαντησω και περιμενω με αγωνια να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες και τοτε θα πω και εγω τη δικη μου αποψη.Αν μπορεις να μας βοηθησεις ευχαριστως να σε ακουσω.fuzztone έγραψε:@joshua
απαντάς στα στοιχεία που παραθέτω με αοριστολογίες.
Όταν βάζεις όριο 50.000 € εκ των πραγμάτων δεν μιλάμε για ανοικτή στον λαό.
Το κόλπο δεν είναι του Ζαγοράκη. Είναι παλιό και γνωστό. Κάνεις μια μεταγραφή του κώλου, την υπερκοστολογείς, μετά ΑΜΚ, λες ότι έβαλα τόσα για την μεταγραφή-δεν τα θέλω πίσω--> τα μετοχοποιώ. Κατάλαβες τώρα ή να στο κάνω ποιο λιανά?
Το ερώτημα λοιπόν στο οποίο δεν απαντάς εσύ και απλά συνθηματολογείς, είναι πως θα φτάσει με νούμερα ο επενδυτής στο 67%. Και για να μη χάνουμε το χρόνο μας τζάμπα, αν βρεις την παρούσα μετοχική σύσταση, κάνε τους υπολογισμούς και πες μας με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Υ.Γ. ωραίο αυτό το περί αγαπημένου θείου Θανάση...μάλλον δεν ήσουν στα μέρη αυτά κατά την προηγούμενη εκλογή του...
fuzztone έγραψε:@gergeo
Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας.
Θεωρώ ότι ένα σωματείο που έχει μια σταθερή βάση με 15-20 χιλ διαρκείας κάθε χρόνο, θα είναι πάντα μέσα στις πρωταγωνίστριες και υπό προϋποθέσεις θα διεκδικεί και τίτλους. Τα μεγέθη είναι σχετικά. Αν δεν μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα όσο σήμερα (λόγο μειώσεις μισθών, ανεργία κτλ), το ίδιο θα συμβεί και στους υπόλοιπους.
Έχουμε τόσα και τόσα παραδείγματα από "επενδυτές" που καταχρέωσαν τις ομάδες. Και σε μας και κοντινά (βάζελος-ΑΕΚ) και εξωτερικό (Λίβερπουλ, Μαν Γιουν κτλ). Γιατί να πιστέψω λοιπόν ότι αυτό που διαφήμιζε η ΠΑΕ στα σποτάκια της είναι χειρότερο από τους όποιους επενδυτές.
Όσο για τα χρέη, ο ίδιος ο Μανδρίνος είπε ότι με τέτοια ετήσια έσοδα, τα χρέη μας είναι ψίχουλα...
Σε κάθε περίπτωση, οι Άραβες ας βάλουν τα 5 μύρια για να πάρουν το ποσοστό που θα τους αναλογεί. Ποτέ δεν αντέδρασα σε αυτό και πως θα μπορούσα άλλωστε. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο όπου διαβάζουμε για "μνημόνια" για "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" και για διάφορα άλλα, πάει πολύ. Πάρα πολύ...