Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Lord »

Μέχρι να δω εμπειριστατομένη μελέτη που να λέει ότι το γήπεδο που θέλουμε(40+) δεν γίνεται στην Τούμπα θα επιμένω σε αυτό.Εαν παρουσιασθεί μία τότε ναι αλλάζουν τα πράγματα(οπότε και κατά τη γνώμη μου ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσουμε το χώρο της ΔΕΘ)

ΥΓ Εκεί στον Α.Σ. ξυπνάτε.
Ναι εμπιστεύομαι Ζαγόρ αλλά καλό είναι να έχουμε μία πισινή για παν ενδεχόμενο,δεν βλάπτει.Φερθείτε επιτέλους σαν θεματοφύλακες που(υποτίθεται) ότι είστε.. :pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

οσοι δεν θελουν τους αραβες και θελουν να μεινει η ομαδα ετσι χωρις χρηματα και πρωτιστως χωρις μελλον καλυτερα ας αλλαξει ομαδα..Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο,τι να ναι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε fuzz δεν κάνω αβάντα σε κανέναν.. και πόσο μάλλον στους ΑΡΔ... την άποψή μου λέω...
Συμφωνώ οτι γίνεται γήπεδο αλλά όχι με τις προδιαγραφές που θέλει καλώς ή κακώς ένας επιχειρηματίας...
Που πρέπει να έχει εμπορικό και δε ξέρω εγώ τι άλλο... Ή ακόμη και να στεγάσει και κάποια αθλήματα του ΑΣ ως "αντάλλαγμα".. Αυτός είναι ο σκοπός του επιχειρηματία... Δεν ήταν ΠΑΟΚΙΑ εκεί κάτω στην Αραβία και θέλουν να μας κάνουν τζάμπα γήπεδο επειδή μας γουστάρουν... Και λογικά αν το σκεφτείς αν υπήρχε δυνατότητα για γήπεδο στην Τούμπα δε βρίσκω το λόγο να μην το κάνουν εκεί.. Κέρδος θα είχαν και πολύ περισσότερο...

Edit : Να συμπληρώσω οτι ακριβώς αυτό φοβόμουν... Εμφύλιο χωρίς λόγο και αιτία αν το σκεφτείς αναμεσά μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

fuzztone έγραψε:Δε ήθελα να μπω σε καμία αντιπαράθεση, αλλά επειδή παραπληροφορείς ασύστολα (ελπίζω από άγνοια) χωρίς να αφήνεις παραθυράκι για το ότι μπορεί να κάνεις λάθος, αναγκάζομαι να σου απαντήσω για να πληροφορηθεί με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ο αγνός ΠΑΟΚτσής που τυχαίνει να διαβάζει αυτές τις γραμμές.

1. Η παρούσα ΑΜΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ στο λαό του. Αφορά ποσά πάνω από 50-100χιλ-δε θυμάμαι το ακριβές ποσό. Οι συγκεκριμένοι Άραβες, Κινέζοι, Γιαπωνέζοι και λοιποί που τόσο θαυμάζεις έλαμψαν με την απουσία τους στις προηγούμενες. Αυτά είναι τα στοιχεία που έχουμε για το ποιοι βάλανε λεφτά έως σήμερα. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ.

2. Οι μετοχές του Γούμενου είναι ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ από τον Α.Σ. στην ομάδα Ζαγοράκη και ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ούτε στον Ζαγοράκη, ούτε στο Βιολίδη, ούτε σε κανέναν άλλο που πήρε μετοχές χωρίς να βάλει χρήματα.

3. Είναι γνωστό αυτό το κόλπο με τις συνεχείς ΑΜΚ, και το είχα τονίσει προσωπικά ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το μότο "Ο ΠΑΟΚ στο λαό του". Τη λύση δυστυχώς δεν την έδωσε ο Ζαγοράκης, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ξανά οράματα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του 67%. Θέλεις μήπως να σε θυμίσω πως ο Μπάτμαν και ο Γούμενος μετοχοποιούσαν τα "εκατομμύρια" των μεταγραφών Νούνιεζ, Μπράντιτς κτλ?

Αυτά λοιπόν είναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Δεν θα προχωρησω σε αναλογο τροπο εκφρασης οπως ο δικος σου περι αγνοιας, αγνων παοκτσιδων, και θαυμασμου αραβων, το θεωρω απο περιττο ως αστειο καθως ουτε κανενα θαυμασμο εξεφρασα και οσο για τα περι αγνοιας εχουμε και λεμε:1) Και η συγκεκριμενη αμκ ειναι ανοικτη προς οποιονδηποτε να συμμετασχει με τον γνωστο περιορισμο για συμμετοχη με ποσα ανω των 50.000.Δεν εμποδιζει κανεις οποιονδηποτε παοκτση με καποιο οικονομικο φυσικα μεγεθος να συμμετασχει.Οσον αφορα για την μαζα του λαου ειναι επιεικως αστειο να πεζουμε με τις λεξεις.Ξερουμε ολοι μας απο τις προηγουμενες αμκ που δεν ειχαν περιορισμο οτι ο κοσμος αδυνατει να παρει τον ΠΑΟΚ στα χερια του μετοχικα. 2)Οι μετοχες που πηγαν στον γουμενο απο τον μπατατουδη με την ευλογια του δικου σου προφανως αγαπημενου ΑΣ του γνωστου θεματοφυλακα που κοιμοταν και δεν προλαβε την τραπεζα,αναζητουσαν κατοχο που θα επαιρνε την καυτη πατατα.Εγινε αρχικα με την ομαδα βεζυρτζη και μετα με την ομαδα Ζαγορ που αν δεν αναλαμβανε να μην σου πω αυτη τη στιγμη τι μετοχες θα ειχε τωρα ο ΠΑΟΚ.Προσωπηκα εχω πολυ μεγαλητερη εμπιστοσυνη στη διαχειριση των μετοχων απο τον ζαγορ αποτι στον ασ.Ποτε δεν ανηκαν οι μετοχες στον Α.Σ.Αλωστε δεν μπορει να γινει αυτο και νομικα.3)Ποιο ειναι ακριβως το κολπο οσον αφορα τις αμκ? Ειναι κατι που σκαρφιστηκε ο ζαγορ και οι δικοι του για τα δολια σχεδια τους? Ειναι η δεν ειναι υποχρεωτικη?Αυτες οι φανφαρες περι 67% ωραιες ειναι και πιστεψε με δεν υπαρχει παοκτσης που δεν θα ηθελε εναν ΠΑΟΚ με 30.000 διαρκειας και 50.000 μελη.Τωρα το κατα ποσο αυτο μπορει να γινει εφικτο εχει πιστευω απαντηθει ουκ ολιγες φορες τα τελευταια χρονια,ειδικα οσον αφορα τα μελη που θα ηταν και η μοναδικη λυση για αποφυγη επενδυτη.Ποια αλλη λυση περιμενες εσυ να σου φερει ο Ζαγορακης.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Όχι φίλε Parolos, κατά τη γνώμη μου δεν είναι θέμα συμφέροντος του σωματείου. Αν μιλούσαμε για υπεύθυνη και λογική επιχειρηματικότητα που επιζητούσε το λογικό κέρδος, δε θα έμπαινε καν θέμα αλλαγής έδρας για τον ΠΑΟΚ. Όπως δεν μπήκε για τόσες και τόσες ομάδες που έχουν την έδρα τους στο ίδιο σημείο για πάνω από αιώνα.

Αλλά, με την παραμονή στην Τούμπα, χάνονται τα υπόλοιπα. Οι μεσιτείες, οι συμφωνίες, οι αγοραπωλησίες για να πω τα πιο εύκολα. Συμφέρει σε πολλούς ρε παιδί μου να γίνει το "Ντιλ". Σε πάρα πολλούς, αλλά με έναν χαμένο, τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

jibbie έγραψε:ο,τι να ναι.
ο,τι να ναι λετε ολοι εσεις που θελετε να μεινει ο ΠΑΟΚ στασιμος χωρις μελλον 3-4ος και να παιρνει καθε 10 χρονια κυπελλο..Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΑΝΑ..
Άβαταρ μέλους
fuzztone

@joshua

απαντάς στα στοιχεία που παραθέτω με αοριστολογίες.

Όταν βάζεις όριο 50.000 € εκ των πραγμάτων δεν μιλάμε για ανοικτή στον λαό.

Το κόλπο δεν είναι του Ζαγοράκη. Είναι παλιό και γνωστό. Κάνεις μια μεταγραφή του κώλου, την υπερκοστολογείς, μετά ΑΜΚ, λες ότι έβαλα τόσα για την μεταγραφή-δεν τα θέλω πίσω--> τα μετοχοποιώ. Κατάλαβες τώρα ή να στο κάνω ποιο λιανά?

Το ερώτημα λοιπόν στο οποίο δεν απαντάς εσύ και απλά συνθηματολογείς, είναι πως θα φτάσει με νούμερα ο επενδυτής στο 67%. Και για να μη χάνουμε το χρόνο μας τζάμπα, αν βρεις την παρούσα μετοχική σύσταση, κάνε τους υπολογισμούς και πες μας με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Υ.Γ. ωραίο αυτό το περί αγαπημένου θείου Θανάση...μάλλον δεν ήσουν στα μέρη αυτά κατά την προηγούμενη εκλογή του...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

gergeo4 έγραψε:
jibbie έγραψε:ο,τι να ναι.
ο,τι να ναι λετε ολοι εσεις που θελετε να μεινει ο ΠΑΟΚ στασιμος χωρις μελλον 3-4ος και να παιρνει καθε 10 χρονια κυπελλο..Ο ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΑΝΑ..
Επιτρέπεται να σε ρωτήσω πως διασφαλίζεται ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλος ξανά αν έρθουν οι άγνωστοι άραβες που εκπροσωπούνται από τον κ.Οντέι και έναν δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη που τον ακούμε πρώτη φορά?

Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, σε παρακαλώ να παραθέσεις τα στοιχεία που έχεις ή τέλος πάντως που στηρίζεις αυτή σου την άποψη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΡΕ fuzztone γιατι σε τοσες και τοσες ΑΜΚ δεν μπηκε κανεις με πολλα λεφτα για να παρει την ΠΑΕ?Μηπως γιατι δεν υπαρχουν?Για ποσο ακομη θα μπορουσε ο απλος οπαδος να δεινει οσα μπορει?Αιωνιως δεν νομιζω..Γιατι να μην θελουμε να μπουνε οι αραβες με προεδρο τον ζαγορακη?ηθελα να ξερα που κολλατε..οσο για το γηπεδο δεν μπορω να καταλαβω αυτο με το γηπεδο..Αν θελει ο επενδυτης να κανει νεο γηπεδο να το το εκμεταλευεται ο ιδιος που το κακο?ο κοσμος οπου και να γινει το γηπεδο θα ακολουθησει την ομαδα πιστα..ειτε στην τουμπα ειτε οπου αλλου γινει..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

fuzztone έγραψε:@joshua

απαντάς στα στοιχεία που παραθέτω με αοριστολογίες.

Όταν βάζεις όριο 50.000 € εκ των πραγμάτων δεν μιλάμε για ανοικτή στον λαό.

Το κόλπο δεν είναι του Ζαγοράκη. Είναι παλιό και γνωστό. Κάνεις μια μεταγραφή του κώλου, την υπερκοστολογείς, μετά ΑΜΚ, λες ότι έβαλα τόσα για την μεταγραφή-δεν τα θέλω πίσω--> τα μετοχοποιώ. Κατάλαβες τώρα ή να στο κάνω ποιο λιανά?

Το ερώτημα λοιπόν στο οποίο δεν απαντάς εσύ και απλά συνθηματολογείς, είναι πως θα φτάσει με νούμερα ο επενδυτής στο 67%. Και για να μη χάνουμε το χρόνο μας τζάμπα, αν βρεις την παρούσα μετοχική σύσταση, κάνε τους υπολογισμούς και πες μας με ποιο τρόπο θα το καταφέρει αυτό. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Υ.Γ. ωραίο αυτό το περί αγαπημένου θείου Θανάση...μάλλον δεν ήσουν στα μέρη αυτά κατά την προηγούμενη εκλογή του...
Εγω μιλαω με αοριστολογιες η μας δουλευεις? Συνεχιζεις να κολλας στην τελευταια αμκ με το οριο των 50.000.Πες μου εσυ τα συμπερασματα σου απο τις προηγουμενες.Απαντησε μου,μπορει να παρει ο λαος τον ΠΑΟΚ στα χερια του μετοχικα με βαση την συμμετοχη του στις προηγουμενες?Τα κολπα με τις υπερκοστολογησεις τι σχεση εχουν με την παρουσα κατασταση και ποιος αοριστολογει τελικα εγω η εσυ που προφανως βλεπεις το μελλον ?Η κυρηξη των μεχρι τωρα αμκ ηταν η δεν ηταν υποχρεωτικη βαση νομου?Για το πως θα φτασει ο επενδυτης στο 67% παλυ προφανως μας επιδεικνυεις τις ικανοτητες σου στο να διαβαζεις το μελλον γιατι εγω δεν ξερω.Μπορει να το κανει μεσω της αμκ,μπορει να παρει μεσω αμκ το 51% και το υπολοιπο με μεταβιβαση μετοχων απο την ομαδα Ζαγορ.Κανεις δεν ξερει αυτη τη στιγμη πως θα γινει και περιμενουμε ολοι να μαθουμε οπως δεσμευτηκαν οτι θα κανουν.Τελος να σε ρωτησω,μπορεις να μου απαντησεις απο τις μεχρι τωρα εξελιξεις για το οικονομικο μεγεθος των υποψηφιων και για τις προθεσεις τους γιατι εγω προς το παρον δεν μπορω να απαντησω και περιμενω με αγωνια να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες και τοτε θα πω και εγω τη δικη μου αποψη.Αν μπορεις να μας βοηθησεις ευχαριστως να σε ακουσω.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

@gergeo

Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας.

Θεωρώ ότι ένα σωματείο που έχει μια σταθερή βάση με 15-20 χιλ διαρκείας κάθε χρόνο, θα είναι πάντα μέσα στις πρωταγωνίστριες και υπό προϋποθέσεις θα διεκδικεί και τίτλους. Τα μεγέθη είναι σχετικά. Αν δεν μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα όσο σήμερα (λόγο μειώσεις μισθών, ανεργία κτλ), το ίδιο θα συμβεί και στους υπόλοιπους.

Έχουμε τόσα και τόσα παραδείγματα από "επενδυτές" που καταχρέωσαν τις ομάδες. Και σε μας και κοντινά (βάζελος-ΑΕΚ) και εξωτερικό (Λίβερπουλ, Μαν Γιουν κτλ). Γιατί να πιστέψω λοιπόν ότι αυτό που διαφήμιζε η ΠΑΕ στα σποτάκια της είναι χειρότερο από τους όποιους επενδυτές.

Όσο για τα χρέη, ο ίδιος ο Μανδρίνος είπε ότι με τέτοια ετήσια έσοδα, τα χρέη μας είναι ψίχουλα...

Σε κάθε περίπτωση, οι Άραβες ας βάλουν τα 5 μύρια για να πάρουν το ποσοστό που θα τους αναλογεί. Ποτέ δεν αντέδρασα σε αυτό και πως θα μπορούσα άλλωστε. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο όπου διαβάζουμε για "μνημόνια" για "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" και για διάφορα άλλα, πάει πολύ. Πάρα πολύ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

fuzztone έγραψε:@gergeo

Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας.

Θεωρώ ότι ένα σωματείο που έχει μια σταθερή βάση με 15-20 χιλ διαρκείας κάθε χρόνο, θα είναι πάντα μέσα στις πρωταγωνίστριες και υπό προϋποθέσεις θα διεκδικεί και τίτλους. Τα μεγέθη είναι σχετικά. Αν δεν μπορεί ο λαός του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα όσο σήμερα (λόγο μειώσεις μισθών, ανεργία κτλ), το ίδιο θα συμβεί και στους υπόλοιπους.

Έχουμε τόσα και τόσα παραδείγματα από "επενδυτές" που καταχρέωσαν τις ομάδες. Και σε μας και κοντινά (βάζελος-ΑΕΚ) και εξωτερικό (Λίβερπουλ, Μαν Γιουν κτλ). Γιατί να πιστέψω λοιπόν ότι αυτό που διαφήμιζε η ΠΑΕ στα σποτάκια της είναι χειρότερο από τους όποιους επενδυτές.

Όσο για τα χρέη, ο ίδιος ο Μανδρίνος είπε ότι με τέτοια ετήσια έσοδα, τα χρέη μας είναι ψίχουλα...

Σε κάθε περίπτωση, οι Άραβες ας βάλουν τα 5 μύρια για να πάρουν το ποσοστό που θα τους αναλογεί. Ποτέ δεν αντέδρασα σε αυτό και πως θα μπορούσα άλλωστε. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το σημείο όπου διαβάζουμε για "μνημόνια" για "δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" και για διάφορα άλλα, πάει πολύ. Πάρα πολύ...

υπαρχει ομως και η αλλη πλευρα..ομαδες οπως Ολυμπιακος,Τουρκικες ομαδες,Ρωσικες ομαδες,Ιταλικες ομαδες οπου υπαρχουν επενδυτες και ολα δουλευουν ρολοι..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Προφανώς υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στο πως βλέπει κάποιος την έλευση επενδυτή, θετικά ή αρνητικά. Αυτό είναι καλό, για να ακούγονται και διαφορετικές απόψεις.

Απλά, εγώ διαφωνώ με αυτό που λες για ομάδα πρωταγωνίστρια. Φέτος η χρονιά παίχτηκε σε ένα σουτ, ΕΝΑ σουτ!, του Μούσλι στην Πόλη. Ο πολλαπλασιαστής της οικονομίας για τα μέτρα του 2010 θα λειτουργήσει το 2011, ήτοι το καλοκαίρι θεωρώ δεδομένη τη μείωση στα διαρκείας (με μία επιφύλαξη βασιζόμενη στην τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ, καθώς και στο αγωνιστικό μομέντουμ τότε). Σου εγγυάται κανείς οτι θα μπεις του χρόνου ομίλους EL; και οτι θα προχωρήσεις κιόλας; όχι, άρα τα έσοδα από εκεί δεν μπορούν να υπολογιστούν. Ο Μανδρίνος είπε για τις δόσεις των χρεών, αλλά είπε και για ταμειακό έλλειμα 4μ. Εν πάσει περιπτώσει, για να μην αρχίζω οικονομική ανάλυση που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι παίζει, απλά να πω οτι εγώ βλέπω για μονόδρομο την έλευση επενδυτή ώστε να μην δούμε σύντομα πωλήσεις, μείωση μπάτζετ και - κυρίως - για να μην εξαρτώνται ολόκληρες χρονιές από 2-3 σουτ, 2-3 σφυρίγματα και 1-2 κληρώσεις. Το παράδειγμα της περσυνής χρονιάς δεν είναι κανόνας, ήταν η εξαίρεση, όταν το ζητούμενο είναι η διάρκεια, η οποία πολύ σύντομα χάθηκε (εκτός εάν νομίζει κάποιος οτι πρωταγωνιστούμε φέτος...), ακριβώς επειδή η οικονομική στενότητα και αβεβαιότητα σε ώθησε σε λάθη, τα οποία πλήρωσες, πληρώνεις, και δεν ξέρω εάν θα πληρώσεις ξανά μέσα στη χρονιά.

Δεν καταλαβαίνω...δηλαδή περιμένουμε να έρθει κάποιος επενδυτής και να του πούμε εμείς πως θα κάνει την επένδυση; Όσο για τα παραδείγματα άλλων ομάδων που λες, κανείς δεν είπε οτι δεν υπάρχει το ρίσκο και της αρνητικής έκβασης μελλοντικά, αυτό πάντα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει, απλά στη μία περίπτωση τείνει να γίνει βεβαιότητα, ενώ στην άλλη, τη διαφαινόμενη, δεν συμφέρει κανένα να μην χαρακτηριστεί η έκβαση θετική.

Εν ολίγοις: όταν δεν έχουμε επιλογές (έτσι το βλέπω, εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι ευχαριστημένος με 3-4η, κύπελλο 1/10 χρόνια και Ευρώπη όπως μέχρι πέρσυ - και νομίζω οι περισσότεροι το ίδιο θέλουμε), θα πρέπει να πάρουμε το ρίσκο (το πρώτο πληθυντικό είναι ρητορικό) και θα πρέπει και να εμπιστευτούμε αυτόν που ήρθε και 3,5 χρόνια μας οδηγεί για να μας φέρει ακριβώς σε αυτό το σημείο.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

fuzztone οι 15000 μ@λακες μικρομέτοχοι (ναι έτσι μας θεωρώ αυτούς που βάλανε λεφτά για να φύγει η ομάδα από τα χερια του Παγώνh) δε μπορούμε να πάμε να ζητήσουμε εξηγήσεις από το Ζαγόρ, για αυτά που αριστερά και δεξιά λέγονται για το λόγο ότι δεν είμαστε οργανωμένοι.

εδώ πρέπει να μπούνε στο παιχνίδι οι σύνδεσμοι (θα μου πεις οι σύνδεσμοι τι θέλουν? ξέρουν?) και να ζητήσουν εξηγήσεις για το τι έχει ειπωθεί μεταξύ Ζαγόρ και επενδυτών και επίσης και οι ομάδες του ερασιτέχνη να ζητήσουν εξηγήσεις από τον ερασιτέχνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 21 Δεκ 2010, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”