Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Η ομάδα πήγε να βγαλει τρεις προκριματικούς για CL με τρία παιχνίδια πρωταθλήματος σε ενάμιση μήνα με τρία χαφ και ενώ ήξεραν ότι θα φύγουν τρεις αμυντικοί άφησαν την ομάδα με τρεις αμυντικούς στην Ευρώπη και πολύ πιθανό και μέχρι τον Γενάρη. Σε οποιαδήποτε νορμαλ ομάδα στον πλανήτη αύριο ο ιδιοκτήτης θα έψαχνε καινούργια στελέχη για την ΠΑΕ. Δεν τραβάει άλλο αυτό το μοντέλο. Οι άνθρωποι δεν μπορούνε απλά τους σώζει ο Λουτσεσκου.
Ας πανε να βρουνε δουλειά στην Κάλιαρι που την έχουν και έρωτα κάθε χρόνο.
Ας πανε να βρουνε δουλειά στην Κάλιαρι που την έχουν και έρωτα κάθε χρόνο.
Εγω το ειπα οτι εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου αλλα αδυνατω να τον κακισω. Ας ειχαν γινει ολα οπως επρεπε και τοτε θα ειχε νοημα να ασχοληθουμε μαζι του.
Κοτάρσκι,Όττο, Μπάμπα,Βιερινια.
Κεντζιόρα, Κολει.
Μπακαγιοκο, Καμαρά, Οζντόεφ, Σβαμπ
Ζίφκοβιτς, Ντεσπότοφ, Τάισον, Σορετίρε
Τσάλοφ, Τισουντάλι, Τόμας.
Κεντζιόρα, Κολει.
Αν ισχύει αυτό και το δούμε στην πράξη και μεταγραφή να έκανες δε θα ήταν για Ευρώπη. Τόσο απλά.obanebane έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι πάλι λίγο,στη θέση που είχα βάλει Χατζηδιακο, βάλτε Βιερινια και όχι Σαστρε, εδω θα είμαστε.
Θα σας την ξαναβάλω, πρώτοι εδώ την είδατε,πανελλήνια πρώτη.
Άρα υπάρχει εξήγηση
Sent from my iPad using Tapatalk
Η ομάδα μένει ως έχει για να μην έρθει και σε υπερβολικά δύσκολη θέση ο Λουτσέσκου με τη λίστα και τους παλιούς που θα πρέπει να βγάλει από αυτή. Στη συνέχεια πιστεύω θα έρθουν ένας - δύο ακόμη. Λέω εγώ τώρα
Τι έγινε ρε παιδιά? Ο Σατανάς μπήκε μέσα σας στους περισσότερους? Ημαρτον ρε. Τι γρίνια είναι αυτή?
Ηρεμήστε.
Ηρεμήστε.
Ελπιζω μονο αν αποφασισουν να κινηθουν για στοπερ,χαφ η και τα δυο στη συνεχεια, να το κανουν για παιδια με ταλεντο και προοπτικη στυλ Γκομεζ η στη καλυτερη Σορετιρε.Μην μας κουβαλησουν τιποτα μετριοτητες χωρις καμια λογικη στυλ Νασμπεργκ,παικτες για να γεμισουν απλα το ροστερ χωρις κανενα νοημα...
Της έχεις κρύψει πως είσαι ΠΑΟΚ?joshua έγραψε:H γυναικα μου 3-4 μερες τωρα με ρωταει τι εχεις και δεν μιλας,εγινε τιποτα? Τι να της πω?
joshua έγραψε:Εγω το ειπα οτι εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου αλλα αδυνατω να τον κακισω. Ας ειχαν γινει ολα οπως επρεπε και τοτε θα ειχε νοημα να ασχοληθουμε μαζι του.
Οκ δε του έφεραν τον Μεϊτέ,τι άλλο στραβό έγινε;
Αυτός βγήκε μετά τον αγώνα στην Σουηδία και έλεγε ουσιαστικά στους Σουηδούς, ελάτε στην Τούμπα θα φάτε καλά, τα ξεχάσαμε;
Δεν πίστευε ότι μπορούμε να αποκλειστουμε από αυτούς και αποτι φαίνεται είχε πείσει τους πάντες και η κεραμίδα ήταν ασήκωτη.
Εκεί το πράγμα χάλασε.
Και εγώ μαζί του είμαι γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να,ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, αλλά πρέπει να λέμε και τα στραβά.
Και στην περίπτωση της δήλωσης τριών στοπερ στη λίστα, για μένα,να το ξαναπώ, 100% θεωρώ δική του ευθύνη.
50 / 50 είναιjoshua έγραψε:Σκεψου να μην μας βγει ο Μπακαγιοκο...Μιλαμε κλαμα...
pilotos έγραψε:Αν ισχύει αυτό και το δούμε στην πράξη και μεταγραφή να έκανες δε θα ήταν για Ευρώπη. Τόσο απλά.obanebane έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι πάλι λίγο,στη θέση που είχα βάλει Χατζηδιακο, βάλτε Βιερινια και όχι Σαστρε, εδω θα είμαστε.
Άρα υπάρχει εξήγηση
Εχθές που τα έγραφα, (ο joshua το ξεκίνησε) εσύ που ήσουν ρε πιλοτε;
Χαρτί και καλαμάρι σας τα είπα ο πουστης, που να μην τα έλεγα.
Καλά που δεν πουλήθηκε ο Ντελιας θα πω εγώ.
Θα παζαρευαμε στα πανέρια και στο τέλος θα μας λέγανε έχω Σόλα.
Να γίνω selling club αλλά να φέρνω και τίποτα.
Μέχρι και η Φερεντσβαρος περισσότερα έχει δώσει σε αγορές παικτών.
Θα παζαρευαμε στα πανέρια και στο τέλος θα μας λέγανε έχω Σόλα.
Να γίνω selling club αλλά να φέρνω και τίποτα.
Μέχρι και η Φερεντσβαρος περισσότερα έχει δώσει σε αγορές παικτών.
obanebane έγραψε:Κοτάρσκι,Όττο, Μπάμπα,Βιερινια.
Κεντζιόρα, Κολει.
99% μαζι σου. Ο Βιερινια ειναι αχρειαστος για να μην πω κατι αλλο. ο τσαπατσουλης σαστρε ειναι πιο χρησιμος.
Τα έχω γράψει στο ρόστερ αναλυτικά για τη λίστα κι αν θα σπάσει αυγά ο Λου τα συζητάμε ένα μήναobanebane έγραψε:pilotos έγραψε:Αν ισχύει αυτό και το δούμε στην πράξη και μεταγραφή να έκανες δε θα ήταν για Ευρώπη. Τόσο απλά.obanebane έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι πάλι λίγο,στη θέση που είχα βάλει Χατζηδιακο, βάλτε Βιερινια και όχι Σαστρε, εδω θα είμαστε.
Άρα υπάρχει εξήγηση
Εχθές που τα έγραφα, (ο joshua το ξεκίνησε) εσύ που ήσουν ρε πιλοτε;
Χαρτί και καλαμάρι σας τα είπα ο πουστης, που να μην τα έλεγα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προφανως ειναι λαθος του αλλα ρε φιλε ας ειχες εδω το στοπερ 10-15 μερες να τον δει σε προπονησεις αφου ξερεις τα χουγια του. Τεσπα εχω πει οτι ειναι δολοφονικος συνδιασμος η συνυπαρξη Ιβαν - Λουτσεσκου στον καλοκαιρινο σχεδιασμο αλλα ελα που και οι 2 εχουν δωσει απειρες αφορμες για να τους αποθεωσεις.Ο δευτερος εστω μαθαινει αρκετα απο τα λαθη του,ο πρωτος με τιποτα...obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Εγω το ειπα οτι εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου αλλα αδυνατω να τον κακισω. Ας ειχαν γινει ολα οπως επρεπε και τοτε θα ειχε νοημα να ασχοληθουμε μαζι του.
Οκ δε του έφεραν τον Μεϊτέ,τι άλλο στραβό έγινε;
Αυτός βγήκε μετά τον αγώνα στην Σουηδία και έλεγε ουσιαστικά στους Σουηδούς, ελάτε στην Τούμπα θα φάτε καλά, τα ξεχάσαμε;
Δεν πίστευε ότι μπορούμε να αποκλειστουμε από αυτούς και αποτι φαίνεται είχε πείσει τους πάντες και η κεραμίδα ήταν ασήκωτη.
Εκεί το πράγμα χάλασε.
Και εγώ μαζί του είμαι γιατί έχει αποδείξει ότι μπορεί να,ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, αλλά πρέπει να λέμε και τα στραβά.
Και στην περίπτωση της δήλωσης τριών στοπερ στη λίστα, για μένα,να το ξαναπώ, 100% θεωρώ δική του ευθύνη.