Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Gospi »

Μ αυτα κ μ αυτα ξεμενουμε και αργουμε.
Και αν λογω της ολης καταστασης οι Κροατες ανεβασαν τις απαιτησεις τους τοτε χανουμε και κομματι απο το διαθεσιμο μπατζετ για μπακ και χαφ...
Το ενα συμπαρασυρει το αλλο... και δεν ειναι η πρώτη φορα αλλα ελπιζω να ειναι η τελευταία!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ε όχι και 3.5 για την Ριέκα.

Αυτόν εδώ τον χοντρούλη της Godoy Cruz δε μπορούν να τον φέρουν με καμιά ανταλλαγή του Ρέι και τίποτα φακές επιπλέον; Χοντρούλης μεν, μια χαρά τα βάζει ομως. Λήγει του χρονου και το συμβόλαιό του
[youtube]cBM4N6GIUjk[/youtube]
https://www.transfermarkt.com/santiago- ... ler/102432
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 19 Σεπ 2020, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Έκλεισε ο Τσολακ 3,5 εκ + μπονους και άλλα λεφτά με επίτευξη στόχων του παίκτη

Αύριο Θεσσαλονίκη και δευτέρα Ρωσία.

https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/naj ... u-1569506/

Πρώτοι εδώ τα μαθαίνετε όλα. μόνο στο PAOKMANIA οι καλύτεροι δημοσιογράφοι οι άλλοι όλοι ΑΡΔ ! :pano:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ωραια πηραμε το δευτερο φορ γαι τα κλειστα ματς της τουμπας. Για τον βασικο ακουγεται τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το θέμα είναι αν ο Τσόλακ ταιριάζει στο σύστημα που παίζουμε. Ο Σφι πχ μπορεί να είναι καλύτερος σαν φορ, αλλά δεν ταιριάζει στο σύστημα του Άμπελ χωρίς εξτρέμ και γι αυτό χάνεται.
Αν ο Άμπελ είπε ότι ταιριάζει ΟΚ.
Αυτό είναι το πρώτο ζήτημα.
Το δεύτερο είναι αν αξίζει τα 3,5 μύρια. Αυτό εξαρτάται από την δυσκολία των γκολ που βάζει και κατά πόσο βασική ευθύνη έχουν αυτοί που του τα σερβίρουν και από την ποιότητα των αντίπαλων ομάδων, από την ποιότητα του πρωταθλήματος δηλαδή. Επίσης αν έχει εμπειρία Ευρωπαϊκών αγώνων.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πώληση σφιντερσκι και έλευση ακόμα ενός φορ θα μου αρεσε
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειναι τοσο αν αξιζει 3,5 αλλα αν μπορεις να βρεις αντιστοιχο με λιγοτερα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Να σε αφήνει στα κρύα του λουτρού ο Ανσαριφάρντ και να φέρνεις ένα Πρίγιοβιτς και τώρα να σου πιάνουν τον ποπό για έναν Τσόλακ και ο τίγρης να παίρνει τον Ανσαριφάρντ τζάμπα.
Ε είναι να τρελένεσαι.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

οτι εγινε τοτε με τον ανσαριφαρντ και πριγιο ετσι θα γινει και τωρα με πσολακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Σάβ 19 Σεπ 2020, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η Ριέκα με ποιον παίζει Ευρώπη;

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε ας βγει παιχταρας κι ας μας τον πιασαν τον κωλο!
Μπακ και χαφ βρεεε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

O Colak θα έχει παρόμοια καριέρα με Νταβορ Σουκερ. Θα κάνει σε εμάς 30 γκολ την χρονιά σε τρεις διοργανώσεις και το καλοκαίρι θα πουληθεί . Θα κληθεί στην Εθνική. Και μετά εκεί που θα πάει θα είναι μία μετριότητα 10-15 γκολ την χρονιά. Αυτά βλέπω στην γυάλα. Βλέπω πολλά γκολ με το κεφάλι και από ασιτς και ριμπάουντ.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Demir έγραψε:
talirakis4 έγραψε:δωσαμε τσουμπα για 1 κατι εκ για να παρουμε τον τσολακ στα 3.5 :shock: πραγματικα ειναι να απορει κανεις... τωρα ειδα και ενα βιντεο του παιχτη, ολα τα γκολ ειναι μονος με το τερμα ετσι και εγω σου βαζω 500 γκολ την χρονια... ελα στον ΠΑΟΚ που δεν θα σε βγαζει η ομαδα σε θεση βολης με κλειστες αμυνες και αμα βαλεις γκολ γραψε μου...
2 και κατι και θα τον παρουμε 3.... εναν παικτη με 50 γκολ σε 2 χρονια... ποσα ηθελες να στον δωσουν?? εσυ τον αντιστοιχο ηθελες 15 χαρτια και τον εδωσες 10...
Τον Τσούμπα τον δώσαμε 3,3, άσχετα που εμάς μας μένουν 2εκ λόγω 40% Άρσεναλ. Δηλαδή στην ουσία μια η άλλη έρχεται στο οικονομικό. Ο παίκτης ήταν ο πρώτος μας στόχος από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου αλλά πριν ένα μήνα που κάναμε πρόταση (2,5), δηλαδή πριν Μπεσίκτας και Μπενφίκα, τα 3,5εκ ήταν απαγορευτικό μη ξέροντας τι θα κάνουμε στην Ευρώπη.
Δηλαδή πιστεύετε αυτόν που ήταν ο πρώτος μεταγραφικός μας στόχος για τη θέση του φορ, δεν τον έχουν μελετήσει το σκάουτινγκ ή δεν ξέρει ο Ρέμπε ποιόν θέλει να πάρει και βγάζετε πιο ασφαλή συμπεράσματα εσείς από τα τα 2λεπτα και 3λεπτα highlights ότι δεν κάνει;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

invincible έγραψε:O Colak θα έχει παρόμοια καριέρα με Νταβορ Σουκερ. Θα κάνει σε εμάς 30 γκολ την χρονιά σε τρεις διοργανώσεις και το καλοκαίρι θα πουληθεί . Θα κληθεί στην Εθνική. Και μετά εκεί που θα πάει θα είναι μία μετριότητα 10-15 γκολ την χρονιά. Αυτά βλέπω στην γυάλα. Βλέπω πολλά γκολ με το κεφάλι και από ασιτς και ριμπάουντ.
To post σου αποθηκεύεται για μελλοντική χρήση.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

rainmaker έγραψε:Πώληση σφιντερσκι και έλευση ακόμα ενός φορ θα μου αρεσε
Ίσως να γίνομαι λίγο κακός: Πώληση Σβιντέρσκι ακόμη και χωρίς έλευση αντικαταστάτη θα μου άρεσε.
Τουλάχιστον του Σβιντέρσκι του τελευταίου εξαμήνου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη με τον Πολωνό, αλλά αν δεν υπάρξει βελτίωση μιλάμε για βαρίδιο στην ομάδα. Ίσως να έχει ψυχολογικά και να χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος το παλικάρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”