Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- painkiller4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Χαχαχα το 15-5 Ναι αυτο το γνωστό σάιτ του πρεζεμπορα έδωσε νέο παπα αυτόν
https://www.transfermarkt.co.uk/guilher ... ler/346766
https://www.transfermarkt.co.uk/guilher ... ler/346766
- navigator11
Μόνο την τρέχουσα στιγμή θα πρέπει να αγωνίζεται σε καλύτερη του ΠΑΟΚ ομάδα; Διότι, υπό τη λογική αυτή, ποιός Μπρανταριτς και ποιός Παλίνια και ποιός Κοεντράο! Ουδείς τους κάνει για τον ΠΑΟΚ.mbison έγραψε:Μπραβο φίλε.Afanas έγραψε:Τι μανία είναι αυτή να μηδενίζουμε τους νέους Έλληνες παίχτες; Λίγος ο Λημνιός, λίγος ο Γιαννούλης, να κόψει τον Λάμπρου... Που πάμε έτσι; Δηλαδή αν δεν τους στηρίζουμε πως περιμένουμε να βγάλουμε παίχτες από τις ακαδημίες, ή θα δίνουμε για πάντα 2-3 εκατομμύρια για να πάρουμε ξένα ταλέντα; Δε γίνεται να μη μας κάνει ο Λημνιός σε μια χρονιά που βοήθησε να πάρουμε το νταμπλ επειδή θέλουμε να έχει 10 γκολ και 10 ασίστ, να βγάζουμε άχρηστο τον Γιαννούλη για μισή χρονιά που έπρεπε να αντικαταστήσει τον καλύτερο σου παίχτη και να μην περιμένουμε καν να δούμε τον Λάμπρου πριν πούμε ότι δεν κάνει.
Να προσθεσω, οπως είπε κ ο Μπρανκο, αν έρθει καποιος πρεπει να είναι κατα πολυ καλυτερος απο τους υπάρχοντες. Εγω θα λεγα να παιζει και σε καλύτερη ομαδα απο εμας. Αυτο θα μπορουσε να ειναι ενα κριτηριο για παικτες ανω των 25, δλδ που οτι ηταν να δειξουν, το εδειξαν.
Το εγραψα και πριν,κανενας ΠΑΟΚ δεν μηδενιζει τους ελληνες παικτες.Εχει δωσει 70 συμμετοχες στον Λημνιο,πολλες απο αυτες στη θεση ακριβοπληρωμενων παικτων,καθιερωσε τον Πασχαλακη στη θεση του Ρει που ειχε κοστισει 2 μυρια,στηριξε και στηριζει τον Πελκα.Δεν χρειαζονται δικαιολογιες που δεν ισχυουν για να στηριξουμε την αποψη μας.Οποιος δειχνει οτι μπορει να προσφερει ανταμοιβεται απλα θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει πολλα επιπεδα και τον ακολουθει οποιος αντεχει.
Καθαρό 8αρι ο κρανεβιταρ, πολύ καλός στην Ρίβερ μετά δεν τον παρακολούθησα
- invincible
O Kranevitter πιέζει να φύγει κάπου ώστε να παίζει για να έχει συμμετοχές στην Εθνική γράφουν έξω. Στο παρελθόν προσπάθησε να τον πάρει δανικό ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με ρεπορτάζ τότε, αν καταφέρεις τώρα και τον πάρεις δανικό θα είναι τεράστια μαγκιά. Επίσης αν φύγει ο Ενρικε και πάρει δανικό και αυτόν τον Βραζιλιάνο Γιαννουλη που παίζει στην Σεβίλη 22 χρονών που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ζαμπά και αυτό θα είναι καλή μαγκιά με μια λογική ρήτρα.
Μακαρι εμένα μου αρέσουν αυτές οι κινήσεις πάντως πιο πολύ.
Μακαρι εμένα μου αρέσουν αυτές οι κινήσεις πάντως πιο πολύ.
- pagotatzis
- pagotatzis
Ffp δεν έχουν αυτοί;pagotatzis έγραψε:Π Φαλκάο πάει Γάλατα με 7μυρια τον χρόνο
Αν επιβεβαιωθεί το σάιτ του χοντρού και αποκτήσουμε τον Γκιγιέρμε Αρανά, επειδή παρακολουθώ βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, μιλάμε για έναν παιχταρά ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην αρχή της καριέρας του. Είναι μόλις 22 χρονών. Μακάρι να αποκτηθεί γιατί είναι και πουλέν στο FM
Το αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι πως θα πρόκειται για δανεισμό δίχως να είναι γνωστό αν θα υπάρξει ρήτρα αγοράς από τη Σεβίλλη.
Το πλέον λογικό σενάριο είναι να αποκτηθεί εν τέλει ο Φάμπιο Κοεντράο ή κάποιος από τη Ρωσία όπως αναφέρθηκε χθες στο φόρουμ. Εγώ, προσωπικά, από όλα τα ονόματα αριστερού μπακ που έχουν ακουστεί προτιμάω του Γκιγιέρμε Αρανά!

Το πλέον λογικό σενάριο είναι να αποκτηθεί εν τέλει ο Φάμπιο Κοεντράο ή κάποιος από τη Ρωσία όπως αναφέρθηκε χθες στο φόρουμ. Εγώ, προσωπικά, από όλα τα ονόματα αριστερού μπακ που έχουν ακουστεί προτιμάω του Γκιγιέρμε Αρανά!
- Pastor_of_Muppets
- john4serres
Λίγες οι πιθανότητες αλλά πλευρά με Αρανια και Ζαμπα θα χαθεί η μπάλα.