Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- BlackBlockAttack
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ο ΠΑΟΚ αποσυρετε απο Μολεδο ελπιζω ο παικτης να μη παει στον γαυρο!
- Petros1988
Αντε τώρα να βγούνε αλλα ονοματα για Στόπερ και Επιθετικό ελπίζω γρήγορα να ρθούνε και όχι να πάμε 30 31 Γενάρη!
rainmaker, ξεπερνάω τα περί ειρωνειών κ.τ.λ. του παρελθόντος και σου υπενθυμίζω ότι είναι η διαχρονική αρχή της προπαγάνδας, όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στα κοινωνικοοικονομικοπολιτικά ενίοτε, να γράφουν-λένε, όχι μόνο 10 αλλά 100, 200, κι ίσως παραπάνω ΑΡΔ, τα ίδια πράγματα, κυρίως όταν ισχύει κάτι άλλο, που θέλουν να κρυφτεί...
Θαρρώ ότι είναι γνωστό τοις πάσι, ποιοι είναι οι τρόποι που ασκούν "δημοσιογραφία" οι 99,9%...Η αντιγραφή βρίθει!
Αν όμως εσένα οι ΑΡΔ σου έχουν δώσει ως τώρα πολλά δείγματα γραφής ότι δουλεύουν νυχθημερόν, τρέχοντας για ρεπορτάζ πίσω απ τις ειδήσεις και κυνηγώντας αληθινές πηγές, ενημερώνοντας μας έγκριτα, τότε το κλείνω εδώ...
Ευχαριστώ για την απάντηση και καλή σου μέρα...
Θαρρώ ότι είναι γνωστό τοις πάσι, ποιοι είναι οι τρόποι που ασκούν "δημοσιογραφία" οι 99,9%...Η αντιγραφή βρίθει!
Αν όμως εσένα οι ΑΡΔ σου έχουν δώσει ως τώρα πολλά δείγματα γραφής ότι δουλεύουν νυχθημερόν, τρέχοντας για ρεπορτάζ πίσω απ τις ειδήσεις και κυνηγώντας αληθινές πηγές, ενημερώνοντας μας έγκριτα, τότε το κλείνω εδώ...
Ευχαριστώ για την απάντηση και καλή σου μέρα...
- Petros1988
Για να δουμε τωρα,18/1, τα περιφημα αντανακλαστικα της παε,την οργανωση και το πλανο της...
Υ.Γ Ζαμπρανο συγνωμη σε αγαπαμε ακομη...
Υ.Γ Ζαμπρανο συγνωμη σε αγαπαμε ακομη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 18 Ιαν 2018, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον... Ξεκινάει καί επίσημα η μεταγραφική περίοδος για τον ΠΑΟΚ!
....
Έγραψα εγώ ότι μου έχουν δώσει καλά δείγματα δουλειάς;
Όχι.
Ασε με λοιπόν πρωινιατικα με τις θεωρίες.
Υγ. Ο Ζαγοράκης ο χαζός και κακός είχε πει το βασικότερο όλων : στον ΠΑΟΚ θα παίζουν αυτοί που ΘΕΛΟΥΝ να παίζουν. Όλοι οι άλλοι πούλο.
Αυτή είναι η άποψη μου και εν προκειμένω αποδείχθηκε ότι ο παίκτης δεν καιγόταν να παίξει στον ΠΑΟΚ γιατί από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προέκυψε έστω και μισή πληροφορία ότι πιέζει για έρθει στον ΠΑΟΚ. Μάλλον το αντίθετο.
Έγραψα εγώ ότι μου έχουν δώσει καλά δείγματα δουλειάς;
Όχι.
Ασε με λοιπόν πρωινιατικα με τις θεωρίες.
Υγ. Ο Ζαγοράκης ο χαζός και κακός είχε πει το βασικότερο όλων : στον ΠΑΟΚ θα παίζουν αυτοί που ΘΕΛΟΥΝ να παίζουν. Όλοι οι άλλοι πούλο.
Αυτή είναι η άποψη μου και εν προκειμένω αποδείχθηκε ότι ο παίκτης δεν καιγόταν να παίξει στον ΠΑΟΚ γιατί από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προέκυψε έστω και μισή πληροφορία ότι πιέζει για έρθει στον ΠΑΟΚ. Μάλλον το αντίθετο.
- WestBlock4
Ναι μονο που η μπαρτσα επελεξε κουτινιο γιατι τον θεωρει τοπ παιχτη για εκει που τον χρειαζεται.. Εσυ καποιον μολεντο θελεις κ καθεσαι τρως τζαμπα το χρονο σου.. Δεν νομιζω οτι δε μπορει να βρει καλυτερο σε ολη την ευρωπη μη τρελαθουμε κιολαςΓκουερινο έγραψε:WestBlock4 έγραψε:Να φανταστω μου κανεις πλακα να συγκρινεις τη μεταγραφη κουτινιο με μολεδοΓκουερινο έγραψε:Η Μπαρτσα που επεμενε 6 μηνες στον κουτινιο δεν ειναι σοβαρη ομαδα?Δεν συγκρινα κανεναν. Απλα σου απαντω οτι οι σοβαρες ομαδες ειναι το αντιθετο απο αυτο που λες. σοβαρες ομαδες ειναι αυτες που εξαντλουν τα περιθωρια στον πρωτο τους στοχο κι οχι αυτες που στην 1η-2η δυσκολια τα παρατανε και πανε στον επομενο και μετα στον επομενο και στο τελος καταληγουν να παρουν το παρταλι της β εθνικης που δεν τον θελει κανεις και που θα υπογραψει οπουδηποτε με κλειστα ματιαWestBlock4 έγραψε: Να παει στο διαολο κ κλεισε τον επομενο στοχο απλα κ ομορφα χωρις πολλα πολλα. Ετσι γινονται οι μεταγραφες και ετσι εισαι σοβαρη ομαδα
Και τώρα Ιβάν στειλτους όλους αδιάβαστους πάλι και φέρε έναν "Πριγιοβιτς" για την άμυνα. Τώρα αρχίζουν τα γούστα.
Εστω και καθυστερημενα εγινε αυτο που επρεπε να γινει εδω και μερες.Καλος χρυσος ο μολεντο αλλα σαν μεταγραφη και οχι αυτη η αηδια που κατεντησε.Και κατι πανω στο πλανο σχεδιασμου.Ναι ειναι ανυπαρκτο αλλα τι περιμενετε;Μια ομαδα υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ηξερε αν θα εχει τον προπονητη της στο τελος του καλοκαιριου καθως και τον τεχνικο της διευθυντη.Τα δυο βασικα στοιχεια δηλαδη για ενα πλανο μεταγραφων.Νομιζω οτι αυτο πρεπει να απαιτουμε να δουμε.Ενα πλανο.Με ενα σταθερο προπονητη,τεχνικο διευθυντη ,υπευθυνο ακαδημιων και 5 χ ψ στοχους για τα επομενα χρονια.
Στην αναμονή λοιπόν...Το καλό που τους θέλω, ΑΝ τυχόν δεν έρθει ο Μολέντο, την επόμενη το πολύ μέρα να υπογράψουν άλλον στόπερ...
Μόνο κατ αυτόν τον τρόπο θα φανεί ότι πορευτήκαμε σωστά στην μεταγραφή, αλλά μας την στήσανε τα καριόλια!!!!
Τικ τακ τικ τακ τικ τακ...
O καινούριος παίκτης θα πρεπει να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι αυριο το απόγευμα...
Για να δουμε αντανακλαστικά της ΠΑΕ. Θα έχουμε έτοιμη λύση ή θα ξαναμπούμε σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων...
ΠΑΟΚ εισαι...
Για να δουμε αντανακλαστικά της ΠΑΕ. Θα έχουμε έτοιμη λύση ή θα ξαναμπούμε σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων...
ΠΑΟΚ εισαι...