Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Το πετυχημένο μοντέλο διοίκησης αντιγράφεται, εύκολα, από σοβαρά και πετυχημένα ποδοσφαιρικά clubs...

Κάτι θα έχει αλλάξει, πιστεύω, όταν θα συνεχίζεται, πλέον, η συνεργασία με τους προπονητές,
μετά από πετυχημένες χρονιές και όταν πάψει να απαντάει, ο Γιώργης, όπως ακριβώς παρακάτω...

Εικόνα
Επειδή, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να φταίνε, πάντα και μόνο, οι άλλοι.... :ugeek:
Χαζοχαρουμενη απαντηση που θα εκανε ενα 12χρονο, οχι ο γιος του σοβαροτατου μεγαλομετοχου μας.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Δεν προκαλει εντυπωση πως αυτοι που ενοχλουνται απο την παρουσια
του Ιβαν στην Ελλάδα βρίσκουν ευκαιρια και τον χτυπάνε μέσω του Γιώργου.

Το παράδοξο θα ταν αυτοι που περσι στο αηττητο νταμπλ κλαιγαν γοερα στη γωνιτσα
να μην εβρισκαν πεδιο δοξης λαμπρο στο Γιώργο και ... να βαρανε αλυπητα.

Ειναι γνωστο απο τις 6 Απριλη πως ο Γιωργος έχει την επιβλεψη των μεταγραφών.
Σημερα ειναι 10 Ιουνη αλλά ακομα καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν πως ισχυει κατι αλλο...

ΥΓ1 : χιλια στραβα μπορει να χει ο Σωτηρας μας Ιβαν και ο ιος του, μεταξυ των οποιων
οπως θελουν καποιοι να μας πεισουν την ποντιακη τους καταγωγη και τη μεγαλη τους...μυτη,
αλλά δεν παυει να αποτελει την ενσαρκωση των πιο τρελών ποθων του πυρηνα του ΠΑΟΚ.

ΥΓ2: Αλλο κριτικη, αλλο ψευτοειρωνειες και υφακι...

ΥΓ3: Οπως λεει και το συνθημα: Πάει δεν παει ο :pano: σας :redcard:

ΥΓ4: :o
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οι ειρωνειες δεν ειναι ψευτο, τις εννοουμε. Δεν αρμοζουν τετοια χαζοχαρουμενα σχολια απο τον Γιωργη. Υποτιθεται ωριμαζει τοσα χρονια, δεν πρεπει να ασχολειται με τον καθενα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Εγώ θεωρώ πιο ντόμπρο και ειλικρινές να απαντάς σε κάποιον όπως νιώθεις και στην προκειμένη περίπτωση στο ίδιο ύφος.
Είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και πιτσιρικάς ,εγώ έτσι τον βλέπω και προσπαθώ να τον κρίνω ερχόμενος στη θέση του.
Το γράφω αυτό ,γιατί είναι εκεί επειδή είναι γιός του Σαββίδη,οποιοσδήποτε με αυτή τη λογική θα μπορούσε να είναι στη θέση του.
Δεν τον έχει προσλάβει η ΠΑΕ για τα προσόντα του,ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Καλα ο "πιτσιρικας" ειναι κοντα 30 και σ αυτη την ηλικια θα μπορουσε να χει 2 παιδια...
Μονο αν εχεις λεφτα τελικα δικαιολογεισαι να παλιμπαιδιζεις και να εισαι φουλ ανωριμος...
Οι κοινοι θνητοι 30αρηδες ωρίμασαν αποτομα τρωγοντας το αγγουρι που λεγεται επιβιωση...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακριβως. 30 χρονων "παιδι" :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ θεωρώ πιο ντόμπρο και ειλικρινές να απαντάς σε κάποιον όπως νιώθεις και στην προκειμένη περίπτωση στο ίδιο ύφος.
Είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και πιτσιρικάς ,εγώ έτσι τον βλέπω και προσπαθώ να τον κρίνω ερχόμενος στη θέση του.
Το γράφω αυτό ,γιατί είναι εκεί επειδή είναι γιός του Σαββίδη,οποιοσδήποτε με αυτή τη λογική θα μπορούσε να είναι στη θέση του.
Καλα ο "πιτσιρικας" ειναι κοντα 30 και σ αυτη την ηλικια θα μπορουσε να χει 2 παιδια...
Μονο αν εχεις λεφτα τελικα δικαιολογεισαι να παλιμπαιδιζεις και να εισαι φουλ ανωριμος...
Οι κοινοι θνητοι 30αρηδες ωρίμασαν αποτομα τρωγοντας το αγγουρι που λεγεται επιβιωση...

Γιατί αυτοί που έχουν δύο παιδιά έχουν και αλα καρτ ωριμότητα?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Όχι δεν έχουν.

Άμα είχαμε τα λεφτά του Γιώργη, χειρότερα θα κάναμε και θα λέγαμε :lol: :lol: :lol:

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε οχι δα, τον ΠΑΟΚ πλεον εκπροσωπεις. Καποια στιγμη ωριμαζεις και δεν ασχολεισαι με το καθε χαζο στο ινστα.
Τεσπα, εχουμε αλλα τωρα σοβαροτερα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δίκιο έχεις Dimg4.

Αυτό το insta και μένα μου τη δίνει!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
gika έγραψε:Και για πες ρε jibbie.. Πόσα πρωταθλήματα έχει η Λιβερπουλ όσο διοικείται από το Σικάγο; :mrgreen: Αυτά τα χάλια θέλουμε για τον ΠΑΟΚ μας;
Ε, όχι και για καταντήσουμε σαν την Liverpool!
Το ότι οι ιδιοκτήτες της Liverpool έχουν έδρα το Σικάγο, δεν σημαίνει ότι το club διοικείται από εκεί.
Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Ο ΠΑΟΚ διοικείται απ τον Ιβάν πρωτίστως και από τον γιο του σε δεύτερο ή και πρώτο βαθμό.
Το θέμα δεν είναι που βρίσκονται αυτοί αλλά το τι κάνουν.

Στο μεταξύ απορώ ειλικρινά που παίζει ακόμα κουβέντα για ΤΔ. Αγγίζει τα όρια του γελοίου δηλαδή, η αναλωσιμότητα του ΤΔ σαν θέση, στον ΠΑΟΚ του παρόντος, είναι δεδομένη μέχρι κι επιθυμητή, εκτός κι αν συμβεί κάτι απίθανο προς την αντίθετη (σωστή) κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:

Γιατί αυτοί που έχουν δύο παιδιά έχουν και αλα καρτ ωριμότητα?
Οχι απαραιτητα, αλλα ο κοινός θνητός 30αρης αν δεν ωριμασει θα πεινασει και θα πληρωσει ακριβα την ανωριμοτητα του...
Ο Γιωργης εχει λεφτα και πλατες να καψει στο βωμο της ανωριμοτητας του...
Βεβαια αυτος ειναι ο κυκλος του χρηματος, η μια γενια το φτιαχνει και η επομενη ή η μεθεπομενη το σκορπιζει...

renegade

Δεν βλέπεις... έχει χεστει ο τόπος από ώριμους 30αριδες.
Βέβαια και μόνο που αναφέρεις την ωριμότητα ως μια αναγκαστική κατάσταση ως μέσο επιβίωσης δείχνει πόσο εξ ορισμου λάθος είσαι.

Εγώ πάλι λέω μακάρι ο κόσμος να έκανε τόσο αυστηρη αυτοκριτική όσο αυστηρή κριτική έχει μάθει να κάνει.

Υγ εγώ πάντως δεν είμαι ώριμος και δεν πεινάω...και ας μην είμαι και από τζάκι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν ειναι ο καθε 30αρης ομως ο Γιωργης. Τον ΠΑΟΚ εχουν οχι milk bar
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Δεν βλέπεις... έχει χεστει ο τόπος από ώριμους 30αριδες.
Βέβαια και μόνο που αναφέρεις την ωριμότητα ως μια αναγκαστική κατάσταση ως μέσο επιβίωσης δείχνει πόσο εξ ορισμου λάθος είσαι.

Εγώ πάλι λέω μακάρι ο κόσμος να έκανε τόσο αυστηρη αυτοκριτική όσο αυστηρή κριτική έχει μάθει να κάνει.

Υγ εγώ πάντως δεν είμαι ώριμος και δεν πεινάω...και ας μην είμαι και από τζάκι
Η ανωριμοτητα και η ωριμοτητα ειναι σχετικες εννοιες.
Εν προκειμενω λοιπον αναφερομαι σε ωριμοτητα στα πλαισια της επαγγελματικης ενασχολησης.
Αν λοιπον εσυ πουλας τρελα και ειρωνια στον χωρο εργασίας σου και γινεται ανεκτο, τι να πω, μαγκια σου.
Και εγω στην προσωπική μου ζωη ειμαι ανωριμος και χαβαλες, αλλα στην δουλειά μου ειμαι κυριος και σοβαρος.
Αλιμονο αν απαντουσα στους πελατες μου με το υφακι του Γιωργη...
Και να σου πω και κατι ακομη? Αν εσενα σ αρεσει ο Προεδρος του ΠΑΟΚ να σχολιαζει σαν κακομαθημενο 10χρονο στο ινσταγκραμ και να μαλλιοτραβιεται με οπαδους και αντιπαλους, εμενα δεν μ αρεσει.
Και αυτην μου την αντιθεση εκφραζω.

renegade

Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει περισσότερο είναι η δήθεν κριτική αφ' υψηλού,ο ξερολας ΠΑΟΚτσης που ξέρει αν μαλακίζεται ο Γιωργάκης, που ξέρει ποιος κάνει κουμάντο, που ξέρει ποιος κάνει τις μεταγραφές,που ξέρει το ένα,που ξέρει το άλλο, αλλά το μόνο που δεν ξέρει είναι ποιος βάζει λεφτά.
Ο Γιωργάκης είναι το εύκολο θύμα, είναι ξένος, είναι ένα πλουσιόπαιδο απο την Ρωσία που απλά παίζει μάνατζερ με τον ΠΑΟΚ μας και δεν πονάει όπως εμείς τον ΠΑΟΚ για αυτό και πρέπει να πάρει μπουλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”