Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- zarathustra79
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Χθες: Άντε ρε ανίκανοι τι κάθεστε και δεν τον κλείνετε τον henrique;;;;;;;;;; Θα μείνουμε χωρίς παίκτες!!!!!!
Σήμερα: Καλά ρε ανίκανοι, τόσα πολλά για αυτόν τον μέτριο παίκτη;;;;;;;;;;;
Προς τι οι υπερβολες ρε Ζαρα? Καλη η δημιουργικη γραφη αλλα ουτε ανικανοι διαβασες πουθενά ουτε μαλιστα τα 2 που παραθετεις απο τα ίδια ατομα..
Ρε φιλε γιατι συνεχως γραφεις υπερβολες και λεξεις που δεν εχουν ειπωθει??zarathustra79 έγραψε:Χθες: Άντε ρε ανίκανοι τι κάθεστε και δεν τον κλείνετε τον henrique;;;;;;;;;; Θα μείνουμε χωρίς παίκτες!!!!!!
pgetsos έγραψε:Ρεν-Παρισι-Πολη-Θεσσαλονικη; Να τον στειλουμε απο την αλλη Ρεν-Λονδινο-Νεα Υορκη-ΛΑ-Τοκιο-Μοσχα-Θεσσαλονικη
Μακρια απο τους Ασιάτες

- zarathustra79
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, μην το πέρνετε προσωπικά. Χρησιμοποίησα τις ατάκες του simba και τις ξεχείλωσα, αλλά το κλίμα αυτό υπάρχει στον κόσμο (και κυκλοφορεί κυρίως στο ραδιόφωνο). Σορρυ αν σε ενόχλησε simba (που κατά τα άλλα θεωρώ από τους συμπαθητικούς εδώ μέσα που τις περισσότερες φορές συμφωνούμε).
Zara κουραζεις φιλε.Ξεκινας συνεχως με επικοινωνιακες φανφαρες και μετα αρχιζεις τα δεν εννοουσα το ενα δεν εννοω το αλλο δεν θελω να θιξω και και και.Μια φορα οκ,δυο οκ,αλλα το κανεις συνεχως
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη και το καλοκαιρι πεσαμε εξω με τα λεφτα των μεταγραφων καλυτερα να το αφηνουμε ασχολιαστο.
- john4serres
Κι ναι χαλάσει του Ενρίκε δεν θα χαλαστώ.
Αρκεί να πάρουμε κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το καλοκαιρι που έρχεται.
Παρομοιως ρε αδερφε, αλλα νομιζω δε χρειαζονται τετοια..
Ειδικα οταν εδω μεσα, δν υπάρχει τετοιο κλιμα ή τετοια αρνητικη διαθεση..
Ουτε στα γραφομενα μου θελω να πιστεύω, που απλα διατυπωσα μια ευλογη απορια..
Anw, εχουμε ματσακι σημερα, απο αυριο βλεπουμε που θα κατσει η μπιλια..
Υ.Γ. σουρμε τι εννοεις για το καλοκαιρι?
Ειδικα οταν εδω μεσα, δν υπάρχει τετοιο κλιμα ή τετοια αρνητικη διαθεση..
Ουτε στα γραφομενα μου θελω να πιστεύω, που απλα διατυπωσα μια ευλογη απορια..
Anw, εχουμε ματσακι σημερα, απο αυριο βλεπουμε που θα κατσει η μπιλια..
Υ.Γ. σουρμε τι εννοεις για το καλοκαιρι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 26 Ιαν 2017, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Κι αν οχι τοτε, το Γεναρη που θα ρθει κι αν οχι τοτε....Καπως ετσι περασαν 10 χρονια χωρις δεκαρι,5-6 χωρις εξτρεμ (ο ρομπερ μετραει?)και παει λεγοντας.Η ζωη μου κυκλους κανει.john4serres έγραψε:Κι ναι χαλάσει του Ενρίκε δεν θα χαλαστώ.
Εγώ το ξαναλέω.. αν χαλάσει του Herique δεν θα χαλαστώ καθόλου, προτιμώ να πείσουμε ελεύθερο με κοντά στο 1χαρτί συμβόλαιο τον Cartabia και ας είναι 31 του μήνα.
- navigator11
Ο Bertrand ητο είδωλο, όχι ένας ακόμα παίχτης! Πρόσεχε καταραμένε, σε εκτιμώ, σε συμπαθώ αλλά ...
- zarathustra79
Joshua θα βγούμε οφφτόπικ αλλά δε γίνεται να το αφήσω αυτό αναπάντητο. Το ζήτημα είναι οτι καμιά φορά υπάρχει ένα πολεμικό κλίμα. Δε χρειάζεται να χωριζόμαστε σε δυο στρατόπεδα και να μαλιοτραβιόμαστε όλη την ώρα με το παραμικρο. Και μένα μου γράφουν καμιά δεκαριά χαρακτηρισμούς ανα ημέρα και παρερμηνεύουν όσα γράφω, αλλά δεν κάθομαι μετα να ζητάω τα ρέστα μου πες σου πα και να ανεβάζω παλμους. Καμια φορα και γω χανω την ψυχραιμια μου, αλλα προσπαθω να μη βγαινει στα οσα γραφω στο καπακι και γιαυτο πολλες φορες γραφω σεντονια και στα καπακια τα σβηνω χωρις να τα δημοσιευσω. Μερικες φορες δεν το καταφερνω και μπορει να γραψω και κατι που δεν το εννοω. Οπως και να χει παντως δε φορτωνω με καποιους χρηστες προσωπικα, παρα μονο με αποψεις. Προσωπικα γνωριζω ολο κ ολο 2 χρηστες που και απο αυτους μονο ο ενας γραφει τακτικα, με ολους τους υπολοιπους δεν εχω τιποτα να χωρισω.
Ας παμε τωρα οντοπικ. Αυτα που εγραψα προηγουμενως ειναι ασυμβιβαστα γεγονοτα. Ή θα ειναι επιτακτικη αναγκη η αγορα ενος παικτη ή θα είναι υπερκοστολογημένος. Και τα δυο να συμβαίνουν ταυτόχρονα δε γίνεται.
Ας παμε τωρα οντοπικ. Αυτα που εγραψα προηγουμενως ειναι ασυμβιβαστα γεγονοτα. Ή θα ειναι επιτακτικη αναγκη η αγορα ενος παικτη ή θα είναι υπερκοστολογημένος. Και τα δυο να συμβαίνουν ταυτόχρονα δε γίνεται.