21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
ειμαι σιγουρος οτι με τον μιτριτσα απο την αρχη χθες θα δημιουργουσαμε ακομα περισσοτερες ευκαιριες
εδω και καιρο δεν υπαρχει καποιος ποδοσφαιρικος λογος που ξεκιναει βασικος ενω δεν προσφερει το παραμικρο
εδω και καιρο δεν υπαρχει καποιος ποδοσφαιρικος λογος που ξεκιναει βασικος ενω δεν προσφερει το παραμικρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Παρ 15 Απρ 2022, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το ακομα πιο περιεργο ειναι να υπαρχουν σκεψεις για αποκτηση του Μιτριτσα ενω μεχρι τωρα δεν κρινεται ικανος να παρει τη θέση του Μπισεσβαρ σε σημαντικο παιχνιδι.
Ο Μπισεσβαρ δεν πρέπει να ανανεώσει,ο μιτριτσα δεν πρέπει να αποκτηθεί.joshua έγραψε:Και το ακομα πιο περιεργο ειναι να υπαρχουν σκεψεις για αποκτηση του Μιτριτσα ενω μεχρι τωρα δεν κρινεται ικανος να παρει τη θέση του Μπισεσβαρ σε σημαντικο παιχνιδι.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ελπίζω να μην γίνει ακόμα ένα έγκλημα και τον ανανεώσουν. Φέρτε δύο κανονικούς μεσοεπιθετικούς να μεταμορφωθεί όλη η ομάδα.Το τσικι τσικι γκολ του συμπαθούς Diego το έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο.Ανευρος,χωρίς έκρηξη και αργή αντίληψη. Μόνο για 5×5 πλέον. Ο χειρότερος (και) χθες μετα τον τραγικό Crespo
είχα την ψευδαίσθηση, πως εχθές θα μας έφερνες εσύ προσωπικά την πρόκριση.
Δυστυχώς, ήσουν μέτριος εχθές.
Μου χρωστάς λοιπόν ένα φανταστικό παιχνίδι.
Κάνε το την Κυριακή στο Χαριλάου και ξεχνάω τα χθεσινά.
Δυστυχώς, ήσουν μέτριος εχθές.
Μου χρωστάς λοιπόν ένα φανταστικό παιχνίδι.
Κάνε το την Κυριακή στο Χαριλάου και ξεχνάω τα χθεσινά.
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με τη σφίνα είναι οριστικό ότι θα σου γίνει πρόταση ανανέωσης για ένα μόνο έτος, στο 60% των σημερινών αποδοχών σου. Αντί για 800 Κ θα παίρνεις 500 Κ.
Για να δούμε...
Για να δούμε...
Δεν έχουμε εναν κανονικό ποδοσφαιριστή στη θέση του για να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ επιτέλους πόσο μετριόκακος είναι (τα τελευταια 2,5 χρόνια,όχι για πριν)
Θα βάλει και κανα γκολ καμιά μέρα και θα πούνε μερικοί...ω...ωωωωωρεεεε Ντιέγκο παικταρά,έδειξες την Αξία σου....Ορίστε ρε εσείς που τον κράζατε κτλ κτλ
Και φυσικά μετά ανανέωση για καμια 50 χρόνια και βλέπουμε
Θα βάλει και κανα γκολ καμιά μέρα και θα πούνε μερικοί...ω...ωωωωωρεεεε Ντιέγκο παικταρά,έδειξες την Αξία σου....Ορίστε ρε εσείς που τον κράζατε κτλ κτλ
Και φυσικά μετά ανανέωση για καμια 50 χρόνια και βλέπουμε
-
john4serres
Κρίμα δεν είναι να χαθεί τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή;ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με τη σφίνα είναι οριστικό ότι θα σου γίνει πρόταση ανανέωσης για ένα μόνο έτος, στο 60% των σημερινών αποδοχών σου. Αντί για 800 Κ θα παίρνεις 500 Κ.
Για να δούμε...
Εξαφανισαμε το Σουαρεζ αντι να πεσουν ολοι πανω του να τον ανεβασουν ψυχολογια και να παιζει βασικος. Eξαφανισαμε τον Κουτσια που οσοι ασχολουνται με ποδοσφαιρο μιλουν για τεραστιο ταλεντο. Ατενιζουμε το μελλον με τον παλαιμαχο Μπισε που παιρνει 800 χιλιαρικα και προσφερει 1 γκολ τον χρονο σε 50 σχεδον παιχνιδια. Που οταν παιξει παιχνιδι που εχει ρυθμο και ενταση αντεχει ενα τεταρτο και μετα τον λυπομαστε και κανουμε τον σταυρο μας να γλυτωσουμε το γκολ απο την πλευρα του. Αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο, σε αυτη την θεση τα χρηματα που πεταμε στον καλαθο για τον Μπισε τα δινεις σε ενα παιχταρα που μπορει να σου κανει 10 γκολ τον χρονο. Ελπιζω ο Μποτο να μας σωσει και να μας γλυτωσει απο αυτο το βαριδιο οπως και απο κατι Βαρελες , Μουργκ κλπ κλπ.
Τον Μπισε τον γύρισε πίσω ο ραζβαν έχοντας υπόψη ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο για φέτος και ότι μόνο αυτός και ο ... Καγκάβα μπορούν να παίξουν στα μεσοδιαστήματα. Μετά τον ..... θρίαμβο του Ιάπωνα ο Μπισε έγινε υποχρεωτικά αναντικατάστατος. Ο μιτριτσα ήρθε σχετικά αργά, και του πήρε αρκετά μέχρι να βρει τον ρόλο του (αν τον βρήκε...) ενώ ο Καντουρι είναι μονίμως τραυματίας. Ο Κούτσιας είναι πολύ μικρός για βασικός, θέλει πολύ δουλειά και κυρίως να ξεκαθαρίσει εάν είναι σέντερ φορ ή εξτρέμ. Τέλος μην ξεχνάμε ότι το transfer fee του μιτριτσα 500 Χιλ, ενώ δεν νομίζω να συζητάμε για μετεγγραφή, ο παίκτης έχει market value 5 μύρια, πόσο θα μας τον δώσουν οι Αμερικάνοι;;;
Φυσικά η φάση φωνάζει ότι θέλουμε εξτρέμ και μάλιστα ΔΥΟ ενδεκαδατους εξτρέμ γιατί τώρα έχουμε μόνο τον ζιφκο και ο ζαμπα έχει τελειώσει.Τελος θα χρειαστεί και τουλάχιστον μία εναλλακτική για τα εξτρέμ αλλά και το δεκαρι...
Ε.. πείτε μου εσείς ποια καλύτερη λύση από τον Μπισε για εναλλακτική... Άλλωστε για εναλλακτική τον γύρισαν από την Κύπρο, άσχετα εάν ο τύπος αποδείχτηκε ο καλύτερος σε σχέση με τους υποτιθέμενους βασικούς.....
Φυσικά η φάση φωνάζει ότι θέλουμε εξτρέμ και μάλιστα ΔΥΟ ενδεκαδατους εξτρέμ γιατί τώρα έχουμε μόνο τον ζιφκο και ο ζαμπα έχει τελειώσει.Τελος θα χρειαστεί και τουλάχιστον μία εναλλακτική για τα εξτρέμ αλλά και το δεκαρι...
Ε.. πείτε μου εσείς ποια καλύτερη λύση από τον Μπισε για εναλλακτική... Άλλωστε για εναλλακτική τον γύρισαν από την Κύπρο, άσχετα εάν ο τύπος αποδείχτηκε ο καλύτερος σε σχέση με τους υποτιθέμενους βασικούς.....
- kataramenos5
Αυτο που θεωρειτε οτι ο Λουτσε θελει τους συγκεκριμενους και οχι καλυτερους,που θεωρειτε οτι το 19 ηθελε Κανιας Σακχωφ και οχι καλυτερους επειδη το γραψε καποτε ο Μπαμπης ο Σουγιας στα σοσιαλ με ξεπερναει. Ειλικρινα χαμπαρι δεν εχετε.wickerman έγραψε:Είναι φανερό νομίζω πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον ανανεώσουν. Όσο κι αν τον αγαπάει ο Lucescu εδώ πρέπει ο Boto ή η διοίκηση να πατήσουν το πόδι κάτω...... .
- Montrealiotis
Δεν είναι ότι δεν θέλει καλύτερους, είναι ότι θέλει αυτούς με τους οποίους δούλεψε παρά πολύ ώστε να έχουν την νοοτροπία και το τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει.
Εγώ νομίζω θα μείνουν όλοι οι παλιοί εκτός αν έχουν καλύτερη πρόταση που δεν το βλέπω. Όποτε ανανέωση για ένα χρόνο σε Βιεϊρίνια, Κρεσπο, Μπισεσβαρ και Πασχαλακη (διετής τουλάχιστον). Αυτά βλέπω και στα μισά διαφωνω.
Εγώ νομίζω θα μείνουν όλοι οι παλιοί εκτός αν έχουν καλύτερη πρόταση που δεν το βλέπω. Όποτε ανανέωση για ένα χρόνο σε Βιεϊρίνια, Κρεσπο, Μπισεσβαρ και Πασχαλακη (διετής τουλάχιστον). Αυτά βλέπω και στα μισά διαφωνω.
- ΑποστόληςΑ