21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Tolaros »

Σε αγαπάμε Ντιέγκο αλλά πλέον νομίζω δεν..
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ειμαι σιγουρος οτι με τον μιτριτσα απο την αρχη χθες θα δημιουργουσαμε ακομα περισσοτερες ευκαιριες
εδω και καιρο δεν υπαρχει καποιος ποδοσφαιρικος λογος που ξεκιναει βασικος ενω δεν προσφερει το παραμικρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Παρ 15 Απρ 2022, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και το ακομα πιο περιεργο ειναι να υπαρχουν σκεψεις για αποκτηση του Μιτριτσα ενω μεχρι τωρα δεν κρινεται ικανος να παρει τη θέση του Μπισεσβαρ σε σημαντικο παιχνιδι.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

joshua έγραψε:Και το ακομα πιο περιεργο ειναι να υπαρχουν σκεψεις για αποκτηση του Μιτριτσα ενω μεχρι τωρα δεν κρινεται ικανος να παρει τη θέση του Μπισεσβαρ σε σημαντικο παιχνιδι.
Ο Μπισεσβαρ δεν πρέπει να ανανεώσει,ο μιτριτσα δεν πρέπει να αποκτηθεί.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ελπίζω να μην γίνει ακόμα ένα έγκλημα και τον ανανεώσουν. Φέρτε δύο κανονικούς μεσοεπιθετικούς να μεταμορφωθεί όλη η ομάδα.Το τσικι τσικι γκολ του συμπαθούς Diego το έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο.Ανευρος,χωρίς έκρηξη και αργή αντίληψη. Μόνο για 5×5 πλέον. Ο χειρότερος (και) χθες μετα τον τραγικό Crespo
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Semi pro και τεμπελχανας μου φαινόταν από όταν πρωτοήρθε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

είχα την ψευδαίσθηση, πως εχθές θα μας έφερνες εσύ προσωπικά την πρόκριση.
Δυστυχώς, ήσουν μέτριος εχθές.
Μου χρωστάς λοιπόν ένα φανταστικό παιχνίδι.
Κάνε το την Κυριακή στο Χαριλάου και ξεχνάω τα χθεσινά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύμφωνα με τη σφίνα είναι οριστικό ότι θα σου γίνει πρόταση ανανέωσης για ένα μόνο έτος, στο 60% των σημερινών αποδοχών σου. Αντί για 800 Κ θα παίρνεις 500 Κ.
Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν έχουμε εναν κανονικό ποδοσφαιριστή στη θέση του για να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ επιτέλους πόσο μετριόκακος είναι (τα τελευταια 2,5 χρόνια,όχι για πριν)
Θα βάλει και κανα γκολ καμιά μέρα και θα πούνε μερικοί...ω...ωωωωωρεεεε Ντιέγκο παικταρά,έδειξες την Αξία σου....Ορίστε ρε εσείς που τον κράζατε κτλ κτλ

Και φυσικά μετά ανανέωση για καμια 50 χρόνια και βλέπουμε
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με τη σφίνα είναι οριστικό ότι θα σου γίνει πρόταση ανανέωσης για ένα μόνο έτος, στο 60% των σημερινών αποδοχών σου. Αντί για 800 Κ θα παίρνεις 500 Κ.
Για να δούμε...
Κρίμα δεν είναι να χαθεί τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή;
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Εξαφανισαμε το Σουαρεζ αντι να πεσουν ολοι πανω του να τον ανεβασουν ψυχολογια και να παιζει βασικος. Eξαφανισαμε τον Κουτσια που οσοι ασχολουνται με ποδοσφαιρο μιλουν για τεραστιο ταλεντο. Ατενιζουμε το μελλον με τον παλαιμαχο Μπισε που παιρνει 800 χιλιαρικα και προσφερει 1 γκολ τον χρονο σε 50 σχεδον παιχνιδια. Που οταν παιξει παιχνιδι που εχει ρυθμο και ενταση αντεχει ενα τεταρτο και μετα τον λυπομαστε και κανουμε τον σταυρο μας να γλυτωσουμε το γκολ απο την πλευρα του. Αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο, σε αυτη την θεση τα χρηματα που πεταμε στον καλαθο για τον Μπισε τα δινεις σε ενα παιχταρα που μπορει να σου κανει 10 γκολ τον χρονο. Ελπιζω ο Μποτο να μας σωσει και να μας γλυτωσει απο αυτο το βαριδιο οπως και απο κατι Βαρελες , Μουργκ κλπ κλπ.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Τον Μπισε τον γύρισε πίσω ο ραζβαν έχοντας υπόψη ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο για φέτος και ότι μόνο αυτός και ο ... Καγκάβα μπορούν να παίξουν στα μεσοδιαστήματα. Μετά τον ..... θρίαμβο του Ιάπωνα ο Μπισε έγινε υποχρεωτικά αναντικατάστατος. Ο μιτριτσα ήρθε σχετικά αργά, και του πήρε αρκετά μέχρι να βρει τον ρόλο του (αν τον βρήκε...) ενώ ο Καντουρι είναι μονίμως τραυματίας. Ο Κούτσιας είναι πολύ μικρός για βασικός, θέλει πολύ δουλειά και κυρίως να ξεκαθαρίσει εάν είναι σέντερ φορ ή εξτρέμ. Τέλος μην ξεχνάμε ότι το transfer fee του μιτριτσα 500 Χιλ, ενώ δεν νομίζω να συζητάμε για μετεγγραφή, ο παίκτης έχει market value 5 μύρια, πόσο θα μας τον δώσουν οι Αμερικάνοι;;;
Φυσικά η φάση φωνάζει ότι θέλουμε εξτρέμ και μάλιστα ΔΥΟ ενδεκαδατους εξτρέμ γιατί τώρα έχουμε μόνο τον ζιφκο και ο ζαμπα έχει τελειώσει.Τελος θα χρειαστεί και τουλάχιστον μία εναλλακτική για τα εξτρέμ αλλά και το δεκαρι...
Ε.. πείτε μου εσείς ποια καλύτερη λύση από τον Μπισε για εναλλακτική... Άλλωστε για εναλλακτική τον γύρισαν από την Κύπρο, άσχετα εάν ο τύπος αποδείχτηκε ο καλύτερος σε σχέση με τους υποτιθέμενους βασικούς.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

wickerman έγραψε:Είναι φανερό νομίζω πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον ανανεώσουν. Όσο κι αν τον αγαπάει ο Lucescu εδώ πρέπει ο Boto ή η διοίκηση να πατήσουν το πόδι κάτω...... .
Αυτο που θεωρειτε οτι ο Λουτσε θελει τους συγκεκριμενους και οχι καλυτερους,που θεωρειτε οτι το 19 ηθελε Κανιας Σακχωφ και οχι καλυτερους επειδη το γραψε καποτε ο Μπαμπης ο Σουγιας στα σοσιαλ με ξεπερναει. Ειλικρινα χαμπαρι δεν εχετε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν είναι ότι δεν θέλει καλύτερους, είναι ότι θέλει αυτούς με τους οποίους δούλεψε παρά πολύ ώστε να έχουν την νοοτροπία και το τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει.
Εγώ νομίζω θα μείνουν όλοι οι παλιοί εκτός αν έχουν καλύτερη πρόταση που δεν το βλέπω. Όποτε ανανέωση για ένα χρόνο σε Βιεϊρίνια, Κρεσπο, Μπισεσβαρ και Πασχαλακη (διετής τουλάχιστον). Αυτά βλέπω και στα μισά διαφωνω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί παίζεις σε κάθε αγωνιστική.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”