33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από hasio_john »

.... ρε αθεόφοβε, αυτά κατάλαβες απ' όσα έγραψα? :mrgreen:
Κάτι άσχετο/σχετικό, ήμουν κάμποσο καιρό στο Bournemouth και πεταγόμουν πάρα πολύ συχνά με ντόπια παρέα δίπλα στο Portsmouth και βλέπαμε την ομάδα. ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να σας μεταφέρω να νιώσετε τις τραγελαφικές καταστάσεις ανελέητου κραξίματος μέχρι δακρύων από τα γέλια! :lol: Είχα κάνει κοιλιακούς με αυτά που άκουγα! Μέχρι και malaka άκουγες από τους ντόπιους που έβριζαν ντόπιους παίχτες!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οχι ρε απορω κ με μενα πως εγινα ετσι μαλθακος κ πολιτισμενος.
απλα επειδη ποτε δεν τα εβαζα με το αγωνιστικο μου ερχεται ευκολο κ αυτο.αλλα το'χω κ στο μπινελικι.
μπορει να το γυρισω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η πειθώ εναντίον της αμφιβολίας πάντα νικήτρια έβγαινε...my lord... :D :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 03 Απρ 2017, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Μπάρλοου χαίρομαι που σου ξέθαψα τα πραγματικά σου ένστικτα ... :mrgreen:

Εντάξει, ας επανέλθουμε στο τόπικ!
Πιστεύετε πως θα πουληθεί το καλοκαίρι?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ό,τι είναι να γίνει με τον Κλάους το καλοκαίρι Χάσιο θα είναι καλό να γίνει μόνο για το συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Ως τότε κανείς δεν περισσεύει, φυσικά εφ όσον έτσι κρίνει ο προπονητής της ομάδας μας, πάλι για το καλό της!!!!

Το τελικό ταμείο για όλους θα γίνει σίγουρα στο τέλος της σεζόν, έτσι όπως γίνεται στις σοβαρές ομάδες!!!!

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 03 Απρ 2017, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

ΣΥΜΦΩΝΩ ..... :pano:
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Ο κλαους αν θελει να αναστησει την υπολοιπη καριερα του πρεπει να παιξει εκτος ελλαδος το καλοκαιρι,σε μια ομαδα που θα ειναι ο ηγετικος φορ.
Μεταγραφη,δανεικος ή ελευθερος,δεν εχει σημασια για εμενα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ αυτό που είδα είναι έναν παίκτη που η συνεισφορά του στον αγώνα ήταν ένα αχρείαστο τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου για κόκκινη. Εναν παίκτη χωρίς ψυχολογία, εκνευρισμένο, χωρίς καθαρό μυαλό. Οπως με τον Παναιτωλικό δηλαδή. Δεν έχω τίποτα μαζί του, σέβομαι την προσφορά του, αλλά νομίζω ότι έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά και δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να πούμε εδώ. Ολοι κάποτε τελειώνουν ποδοσφαιρικά, άλλοι νωρίτερα, άλλοι στα 30φεύγα.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Πάντως πέρα από την κριτική που δέχεται στο φόρουμ η οποία μπορεί να είναι σκληρή αλλά είναι δίκαιη για μένα , χθες στην αλλαγή του εγώ προσωπικά που ήμουν στην 4 δεν άκουσα ίχνος γιούχας ενώ μια μερίδα οπαδών τον χειροκρότησε.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Εμένα εδώ και καιρό μου είναι εντελώς αδιάφορος. Πλέον ούτε θυμό, εκνευρισμό, απογοήτευση, κούραση, προσδοκίες, ελπίδες... τίποτα. Η νέα σεζόν θα έχει ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

psykoman έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Καμια αισθηση δικαιωσης. Του ανανεωσαν το συμβολαιο με τρελο ποσο νοιωθοντας πιεση απτον λαο, και ουσιαστικα εκβιαζομενοι απο τον ποδοσφαιριστη. Να μην τον βλεπω στην αποστολη θελω γιατι πιανει θεση παιδιων που θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο. Ας παρει καποιον απο τηννκ20
ελα ρε τασεο που πιεσε ο κοσμος να του κανουν τρελο συμβολαιο.ποιος?ουτε ενα δεν ξερω προσωπικα.ολοι φερτε επιθετικο ελεγαν.ποιον εκβιασε?τον ιβαν?τα πιστευεις αυτα που λες?που τους ειδες τους εκβιασμους κ τις πιεσεις..
υγ.αορατε καμια αμυνα δε νοιωθει τον κουλουρη.23 χρονων παιδι κ γκολ με το κυαλι.ουτε κουλουρης ουτε κλαους τραβανε.αλλα αυτοι υπαρχουν τωρα.τι νοημα εχει το κραξιμο.
Σαν φωτογραφια θυμαμαι Κεν εξω απ την Τουμπα συνδεσμιτες να φωναζουν: ''Να μην ξαναπατησεις στην Τουμπα Ιβαν αν φυγει ο Κλαους''
λαθος αλμπουμ κρατας στα χερια φιλε μου...

επι του θεματος, σωστη ηταν η ανανεωση του κλαους οταν εγινε, ειχαμε ενα παιδι που ειχε δειξει καποια πραγματα και περιμεναμε στα καλυτερα χρονια της καριερας του να κανει το μεγαλο αλμα...

δυστυχως για ολους μας, για τον ΠΑΟΚ δηλαδη, δεν εγινε ποτε αυτο το αλμα ισα ισα εγινε τελμα...

αποκλειστικη ευθυνη για την τροπη της καριερας του φερει ο ιδιος ο παιχτης και κανενας αλλος...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο κόσμος πίεζε για την ανανέωσή του.
Και καλά έκανε.
Για τον δρόμο όμως που πήρε η καριέρα του, μόνο αυτός φταίει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω νομιζω οτι απλα δε γουσταρει αλλο ξενερωσε,κατι τον γυρισε το μυαλο.Δε ειναι προσπαθεια αυτο που βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ρε συ κατ, μπορείς εσύ να πεις μία ημέρα στην δουλειά σου, ότι ξενέρωσες και σταματάς να δουλεύεις και θα σε πληρώνουν φουλ για τα επόμενα τρία χρόνια;
Και για να το ξεκαθαρίσω, εργοδότη του κάθε Κλάους-Μάους-Στράους θεωρώ τον λαό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Sera4 μαλλον εχω την ικανοτητα να δημιουργω μονος μου εικονες και αναμνησεις(psyko γαρ)...που για καποιο περιεργο λογο τις χρησιμοποιω για να σας εξαπατησω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”