Igor Tudor
Igor Tudor
Εγω πιστεύω να ανακοινώνουμε προπονητές με συμβόλαια αγώνων όπως στο ΝΒΑ ...κέρδισες; Μένεις μέχρι το επόμενο, έχασες μπουλο και παλουκωμα!
Διάβασα το απίστευτο χτες... Ενταξει στήθηκε καλά η ομάδα αλλα έπαιζες με την ΑΕΚ οχι με την μπαρτσελονα! Αφού ρε φίλε αυτή εχεις αντίπαλο με βάση ποιον θα έπρεπε να στήσεις την ομάδα!
Ας όψεται ο βελλιδης που έκανε δυστυχώς την γκέλα αλλιώς το ματς πήγαινε για το πιο εύκολο διπλό εβερ στην Αθήνα!
Όπως είπα και με φίλο συμφορουμιτη έχουμε τρομερά χαμηλό ποδοσφαιρικό IQ σαν λαός!
Sent from my mind using boobs power
Διάβασα το απίστευτο χτες... Ενταξει στήθηκε καλά η ομάδα αλλα έπαιζες με την ΑΕΚ οχι με την μπαρτσελονα! Αφού ρε φίλε αυτή εχεις αντίπαλο με βάση ποιον θα έπρεπε να στήσεις την ομάδα!
Ας όψεται ο βελλιδης που έκανε δυστυχώς την γκέλα αλλιώς το ματς πήγαινε για το πιο εύκολο διπλό εβερ στην Αθήνα!
Όπως είπα και με φίλο συμφορουμιτη έχουμε τρομερά χαμηλό ποδοσφαιρικό IQ σαν λαός!
Re: Igor Tudor
Κάλεσαν τονArmagedonas έγραψε:ΥΓ Για μένα ο Τούντορ έκανε ένα και μοναδικό λάθος
Αν εμένα με φώναζε για προπονητή η Γκέτεμποργκ,δεν θα έφερνα μαζί μου από την Ελλάδα τον... Τριποτσέρη(βλέπε Λέοβατς), ιδίως αν ήταν το πρώτο σοβαρό προπονητικό μου βήμα...

Ξάδερφος μου είναι και δεν μου είπε τίποτα το λωκοπαίδι...

Μάλλον γιατί του είχα ζητήσει κάτι δανεικά...όμως...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιαν 2016, 12:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μια διευκρίνηση:Thanix έγραψε:Εγω πιστεύω να ανακοινώνουμε προπονητές με συμβόλαια αγώνων όπως στο ΝΒΑ ...κέρδισες; Μένεις μέχρι το επόμενο, έχασες μπουλο και παλουκωμα!
Εσύ δεν ήσουν που το καλοκαίρι έδινες τις πληροφορίες για την υπόθεση Τούντορ πριν καν ακουστεί το όνομα του για προπονητής;
Πιό ήρεμος σήμερα.
Δεν θέλω να φύγει. Επειδή μου φαίνεται γελοίο 4η συνεχόμενη χρονιά αλλαγή προπονητή κ όχι επειδή τον πιστευω.
Καλό είναι να μείνει κ για έναν άλλο λόγο. Για να καταλάβουνε όλοι ( κ όχι μόνον οι παίχτες) ότι η αλλαγή προπονητή δεν είναι η εύκολη λύση για τα δικά τους φταιξίματα (σαν τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί, ένα πράμα).
Δεν θέλω να φύγει. Επειδή μου φαίνεται γελοίο 4η συνεχόμενη χρονιά αλλαγή προπονητή κ όχι επειδή τον πιστευω.
Καλό είναι να μείνει κ για έναν άλλο λόγο. Για να καταλάβουνε όλοι ( κ όχι μόνον οι παίχτες) ότι η αλλαγή προπονητή δεν είναι η εύκολη λύση για τα δικά τους φταιξίματα (σαν τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί, ένα πράμα).
-
joshua έγραψε:Ρε Κατ ο κοσμος εδιωξε τον Δωνη μετα το παιχνιδι με την τριπολη και εστελνε και μυνηματα στο κινητο οτι κινδυνευει η ζωη του καταληγωντας στα δικαστηρια με κοστος ενα 500ρικο;O κοσμος εφερε για προπονητη τον Στεφενς να χτισει και καλα ομαδα φτιαχνωντας μια ομαδα γεματη ελληνες διεθνεις και δανεικους λεγεωναριους που εφυγαν ολοι μετα το τελος της χρονιας και ο ιδιος ο Στεφενς σημερα δηλωνει οτι δεν θελει να καθεται πλεον για καιρο σε παγκο παρα μονο να αναλαμβανει καποιες αποστολες;O κοσμος θυμηθηκε να φερει ανανενεργο προπονητη τον ΑΑ εφαρμοζωντας μνημονιο που εφερε την ομαδα να παιζει με τζανδαρηδες και κατσικαδες τους οποιους μαλιστα στο τελος δεν ανανεωσε;O κοσμος εφερε φετος 11 νεους παικτες και εδωσε τα ηνια της ομαδας σε εναν προπονητη με μολις 1 χρονο σε παγκους και αυτον στην ριεκα;O κοσμος δεν πηρε κεντρικο αμυντικο με αποτελεσμα ο προπονητης χτες να δηλωνει οτι δεν εχει ψηλο κεντρικο αμυντικο επειδη δεν επιναν το γαλα τους μικροι οι υπαρχοντες;Ο κοσμος εφτιαξε εντος ΠΑΕ ενα καρο επιτροπες για την παραμικρη αποφαση;Ο κοσμος περιμενει καθε τρεις και λιγο ποτε θα ερθει ο Σαββιδης ελλαδα μηπως και παρθει καποια αποφαση; Εσκασα στα γελια διαβαζωντας χτες μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι η αποστολη των παραγοντων ηταν σχεδον ιση σε μελη με αυτην της ομαδας για το παιχνιδι με αεκ.Μπορω να αναφερω παρομοια παραδειγματα με τις ωρες.Ενα σοβαρο προτζεκτ στηθηκε την τελευταια δεκαετια επι Σαντος και ο κοσμος απαντησε με 3 συνεχομενα ρεκορ διαρκειας.Εχουν γινει και συνεχιζουν να γινονται εγκληματα τα τελευταια χρονια και οταν λες πως ο κοσμος ζηταει συνεχεια αλλαγες με ποιο τροπο το κανει ακριβως; Εγινε καποιο συλλαλητηριο στην τουμπα που ζηταει την αλλαγη Τουντορ; Μιλας για αποδοκιμασιες στο γηπεδο.Να σου θυμισω οτι μετα απο ηττα φετος στην τουμπα με τον γαυρο ολο το γηπεδο χειροκροτουσε στο τελος,ναι καποια στιγμη μετα απο συνεχεις σφαλιαρες με πανθρακικους και παναιτωλικους υπηρξαν αποδοκιμασιες.Σου φαινεται πραγματικα τοσο περιεργο;Αλλες εποχες θα επεφταν σφαλιαρες.Ας λειτουργησει μια φορα η παε οπως πρεπει και μετα ριχνουμε τις ευθυνες στον κοσμο.
Φαρμακοποιε αδερφέ εγώ το καλοκαίρι είπα οτι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ειναι ο τουντορ και οτι ήταν στην Θεσσαλονίκη όταν οι άλλοι έλεγαν οτι δεν είχε ερθει Θεσσαλονίκη!
Αλλα τι σχέση εχει αυτο;
Αλλα τι σχέση εχει αυτο;
Εντάξει το ότι σε ένα οπαδικό φόρουμ υπάρχουν άτομα που λένε ότι φταίει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος μόνο με γέλια μπορεί να αντιμετωπιστεί. Έχετε αντιληφθεί ποια ομάδα υποστηρίζετε? Σας αρέσει να μας ξεφτιλίζουν αγωνιστικά και μη όπου παίζουμε? Συνειδητοποιείτε ότι όλοι (παίκτες, προπονητής, τδ κτλ) πληρώνονται εκατομμύρια για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους? Κι εμείς χαλιόμαστε τόσα χρόνια για την καψούρα μας? Δε μπορούμε να κάνουμε κριτική επειδή τι? Θα στεναχωρηθούν αυτοί που δεν τους καίγεται καρφάκι για το πώς νιώθει ο κόσμος? Για το τι έχει κάνει αυτός ο κόσμος για την ομάδα στο παρελθόν είναι περιττό να μιλήσω. Αλλά να λέτε για φέτος που σε κάθε πέταλο υπάρχουν ΠΑΟΚτσάκια που ούτε καν φιλοτιμούνται να πάνε κοντά τους οι παίκτες, που η 4 δε σταματάει από το 1' μέχρι το 90', που κάλεσαν τον Τούντορ στην οπαδική εκπομπή? Μήπως φταίει ο κόσμος που κάνει αλχημείες εδώ και 4 μήνες (τους πρώτους 2 δεν τους βάζω γιατί ήταν καλοκαίρι)? Στο γήπεδο στήριξη για όσους αντέχουν ακόμα να πηγαίνουν, αλλά να κρίνουμε τον άλλον επειδή εκφράζει τη δυσαρέσκειά του όταν κάτι δεν του αρέσει στην αγαπημένη του ομάδα?
Διωξτε τον,ειναι επικινδυνος.Εχει κομπλεξ με τους σταρ και τους τελειωνει,Μπερμπατοφ,Σαλπι
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Προφανώς καμία αδερφέ μου,τεστάρω τη μνήμη μου...Thanix έγραψε:Φαρμακοποιε αδερφέ εγώ το καλοκαίρι είπα οτι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ειναι ο τουντορ και οτι ήταν στην Θεσσαλονίκη όταν οι άλλοι έλεγαν οτι δεν είχε ερθει Θεσσαλονίκη!
Αλλα τι σχέση εχει αυτο;

- kataramenos5
Sick Bastard έγραψε: Έχει την απαίτηση και καλώς την έχει να μην τρως τριάρα κάθε χρόνο στο Γιάννενο.
Να μην παίζεις κάθε χρόνο στην Ξάνθη με τον Τζιόλη στόπερ.
Να μην είσαι ίσως η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή με 4 τερματοφύλακες!
Να μην σε ρίχνει 3 μπαλάκια στην έδρα σου η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα
Να μη χάνεις (στο κύπελο) απ τη χειρότερη ομάδα της Λίγκας.
Να μην σε κάνει ρεκόρ τελικών η ομάδα με τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα.
Ενώ βλέπει την ίδια στιγμή η ίδια ομάδα να παίζει μια χαρά μπάλα με ίσες/μεγαλύτερες ομάδες![]()
Αν αυτές δεν είναι απαιτήσεις που σε καλύπτουν και θέλεις κάτι πιο κάτω κι απ αυτό
σε μια προσπάθεια δικαιολόγησης πρόοδου που είναι ελπίδα περισσότερο παρά πραγματικότητα
τότε πρέπει να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σε θέματα βάσης κι αρχής.
Κουβεντα δε θες να κανεις .Πας να περασεις σα δικη μου αποψη αυτο που γραφεις.Τελος συζητησης.
Ξεχαστε συστηματα,ξεχαστε διαταξεις,ξεχαστε τακτικες.Η ομαδα στην πλειοψηφεια της αποτελειται απο νεους,ταλαντουχους (ελπιζουμε γιατι ακομα δεν τους εχουμε δει) παικτες που πανω απο ολα χρειαζονται σωστη διαχειριση εκ μερους του προπονητη.Θελουν προπονητη δασκαλο,παιδαγωγο, που σε κατασταση ηρεμιας θα επιλεγει το καλυτερο για τους παικτες του.Ρωταω εγω τωρα,πως κρινετε τον Τουντορ σε θεματα διαχειρισης του υλικου του;
Αν θες να δείξεις οτι υποστηρίζω τον τουντορ , θα σου πω οτι τον υποστηρίζω! Όπως υποστήριζα και τον Μπόλονι και τον στεφενς και τον σαντος και οποιονδήποτε προπονητή που πιστεύω οτι αν μείνουν χρονια θα πετύχουν στόχους!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Προφανώς καμία αδερφέ μου,τεστάρω τη μνήμη μου...Thanix έγραψε:Φαρμακοποιε αδερφέ εγώ το καλοκαίρι είπα οτι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ειναι ο τουντορ και οτι ήταν στην Θεσσαλονίκη όταν οι άλλοι έλεγαν οτι δεν είχε ερθει Θεσσαλονίκη!
Αλλα τι σχέση εχει αυτο;
Sent from my mind using boobs power![]()
Εξαιρετικό, τους χτυπάει τον εγωισμό.
Αν ήξερα και ποιους θέλει να φύγουν, θα ήμουν 100% σίγουρος ότι τους έχει κάνει ακόμα και ψυχογράφημα.
Μέγεθος Μπερμπατοφ λογικό είναι να μην μπορεί να διαχειριστεί ακόμα, εκεί θα έπρεπε να έχει επέμβει ο από πάνω... Φρανκ που είσαι;
SM-G920F
Αν ήξερα και ποιους θέλει να φύγουν, θα ήμουν 100% σίγουρος ότι τους έχει κάνει ακόμα και ψυχογράφημα.
Μέγεθος Μπερμπατοφ λογικό είναι να μην μπορεί να διαχειριστεί ακόμα, εκεί θα έπρεπε να έχει επέμβει ο από πάνω... Φρανκ που είσαι;
SM-G920F
Προσωπικά με προβληματίζει πάρα πολύ το γεγονός ότι ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η επιλογή προπονητή είναι η πιο σημαντική επιλογή στην πορεία μια ομάδας και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό
την επίτευξη ή όχι των στόχων της με εξαίρεση την επιλογή Στέφενς που δυστυχώς δεν μας βγήκε, όλες οι υπόλοιπες επιλογές προπονητών της 4ετίας Σαββίδη είχαν τεράστιο ρίσκο.
Έχουμε και λέμε, ο ΓΧ ανέλαβε πρώτος προπονητής χωρίς να έχει την παραμικρή εμπειρία σε πάγκους επαγγελματικής ομάδας, η τελευταία σοβαρή δουλειά του ΑΑ ήταν πριν 10 χρόνια και ο Τούντορ είναι και αυτός παντελώς άπειρος με μόλις 1 χρόνο προπονητικής καριέρας στις πλάτες του. Στο δικό μου το μυαλό χρειαζότανε εξαρχής ένα θαύμα για να πετύχει οποισδήποτε απο αυτούς τους προπονητές,
Και ξαναρωτάω γιατί τόση παραφροσύνη, επιπολαιότητα και ρίσκο όταν έρχεται η ώρα της επιλογής προπονητή??? Δεν γίνεται επειδή ο Στέφενς δεν πέτυχε να παίρνουμε διαζύγιο από την λογική. Μου είναι αδιανόητο πως δέχονται οι διοικούντες να αφήνουν την ομάδα στα χέρια ανθρώπων χωρίς σοβαρά δείγματα δουλειάς στο πρόσφατο παρελθόν. Το πιο πιθανόν όταν τζογάρεις είναι όχι μόνο να μην πετυχαίνεις υπερβάσεις άλλα ούτε το κανονικό, δηλαδή μια πορεία αντίστοιχη των δυνατοτήτων του ρόστερ σου.
Επαναλαμβάνω για μένα το μεγάλο προβλήμα είναι γιατί έρχονται αυτοί οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ, όχι γιατί δεν μένει ο καθένας τους από μια τριετία.
την επίτευξη ή όχι των στόχων της με εξαίρεση την επιλογή Στέφενς που δυστυχώς δεν μας βγήκε, όλες οι υπόλοιπες επιλογές προπονητών της 4ετίας Σαββίδη είχαν τεράστιο ρίσκο.
Έχουμε και λέμε, ο ΓΧ ανέλαβε πρώτος προπονητής χωρίς να έχει την παραμικρή εμπειρία σε πάγκους επαγγελματικής ομάδας, η τελευταία σοβαρή δουλειά του ΑΑ ήταν πριν 10 χρόνια και ο Τούντορ είναι και αυτός παντελώς άπειρος με μόλις 1 χρόνο προπονητικής καριέρας στις πλάτες του. Στο δικό μου το μυαλό χρειαζότανε εξαρχής ένα θαύμα για να πετύχει οποισδήποτε απο αυτούς τους προπονητές,
Και ξαναρωτάω γιατί τόση παραφροσύνη, επιπολαιότητα και ρίσκο όταν έρχεται η ώρα της επιλογής προπονητή??? Δεν γίνεται επειδή ο Στέφενς δεν πέτυχε να παίρνουμε διαζύγιο από την λογική. Μου είναι αδιανόητο πως δέχονται οι διοικούντες να αφήνουν την ομάδα στα χέρια ανθρώπων χωρίς σοβαρά δείγματα δουλειάς στο πρόσφατο παρελθόν. Το πιο πιθανόν όταν τζογάρεις είναι όχι μόνο να μην πετυχαίνεις υπερβάσεις άλλα ούτε το κανονικό, δηλαδή μια πορεία αντίστοιχη των δυνατοτήτων του ρόστερ σου.
Επαναλαμβάνω για μένα το μεγάλο προβλήμα είναι γιατί έρχονται αυτοί οι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ, όχι γιατί δεν μένει ο καθένας τους από μια τριετία.
Για το παιχνίδι πέρα από τα υπόλοιπα λάθη, θα ήθελα να' ξερα γιατί βάζεις παίκτη (βίτορ) ο οποίος δεν είναι 100% καλά, με αποτέλεσμα να υποτροπιάζει και να χάνουμε μια αλλαγή σε σημείο που κυνηγούσαμε το παιχνίδι? Τον καημένο το μαλεζά γιατί τον πήραμε?