Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

[youtube]jZHIxClNvfI[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

gergeo4 έγραψε:
Photis έγραψε: Σημειώνουμε ότι σε ένδειξη καλής πίστης και αποφυγής διαδικασιών που μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, δε ζητούμε αποδεικτικό νόμιμης προέλευσης των κεφαλαίων, αν και αποτελεί βασική προϋπόθεση σύμφωνα με την πρακτική της Ε.Ε.Α.
καθαρα κατηγορει τον φλωριδη οτι τα χρηματα του ειναι βρωμικα..ιδεα μου?

Οπως αφηνει ο Φλωριδης υπονοουμενα για το ανοιγμα αδερφε. Καλα κανει. Εχουμε μια διοικηση στην ΠΑΕ καλη ασχημη ο χρονος θα δειξει αλλα εχουμε εναν απο μας εκει πανω και εγω μεχρι να δω πραξεις απο ''υποψηφιους επενδυτες'' και ''σωτηρες'' δεν τρωω παπα. Με τα λογια δεν κανεις μπιζνες. Εχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο Σκυλο και κοιμαμαι ησυχος. Μπατατουδογουμενος απο τα χερια του δεν τον παιρνει τον ΠΑΟΚ.

(Εκτος και αν οι ΑΡΔ κανουν καλα τη δουλεια τους και μας καταφερουν να τον διωξουμε πριν μεταβιβασει την ΠΑΕ)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Εφτασε πιστευω η ωρα να φανει αν τελικα ο κ.Φλωριδη ειναι παππας ή οχι..για να δουμε την απαντηση,αν υπαρξει,του κ.Φλωριδη..
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

[quote="XTT"]αυτο που γινεται δεν εχει λογικη....

ο φλωριδης ειναι κολλητος του σαχπα
ο σαχπα κουμπαρος του βρυζα
ο βρυζας εχει φαει ψωμι και αλατι με τον ζαγορακη
ο ζαγορακης μιλαει με τον κατσαρη σιγουρα σχεδον καθε μερα(λογω των ποστων τους)

και βγαζουν ανακοινωσεις για να συνεννοηθουν????

και υστερα ειμαστε περιεργοι εμεις που επινοουμε θεωριες συνομοσιας..

χαχαχαχαχαχαχα το επομενο τρελο θα ειναι να μιλησουν ο ζαγορ με το βρυζα με ανακοινωσεισ και να δουλευουν σε διπλανα γραφεια..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Το κακό (κυρίως εδώ μέσα) ξέρετε ποιο είναι; Ότι όπως ξαναέγραψα την τρίχα την κάνουν τριχιά μερικοί. Μου θυμίζει καράβι σε φουρτούνα. Όταν το καράβι γέρνει δεξιά, τα μη-σταθερά πράγματα στο κατάστρωμα πάνε και κοπανιούνται στη δεξιά μεριά, όταν το καράβι γέρνει αριστερά το αντίστροφο και τούμπαλιν. Υπάρχουν βέβαια και οι καταστροφείς, κράξιμο στο φουλ και ουσία πουθενά. Να 'ναι καλά το τραμπολίνο. Έχω κουραστεί ειλικρινά. Έχω βαρεθεί να βλέπω αδέρφια να χωρίζονται σε στρατόπεδα και να έχουμε εμφυλίους μόνιμα.

Επί τη ευκαιρία και ένα τραγουδάκι.

[youtube]MOKKO3p2NHo[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaFFy_NaSH την Παρ 22 Ιούλ 2011, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

gergeo4 έγραψε:Εφτασε πιστευω η ωρα να φανει αν τελικα ο κ.Φλωριδη ειναι παππας ή οχι..για να δουμε την απαντηση,αν υπαρξει,του κ.Φλωριδη..

Να μαντεψω? Η απαντηση δεν θα ειναι ξεκαθαρη με ναι η οχι...
Άβαταρ μέλους
XTT

Δημοσίευση από XTT »

ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XTT την Παρ 22 Ιούλ 2011, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Τώρα ξερετε....οσοι κραζετε τοοοοσες μερες το...θοδωρακη, που εφαγε τα "λεφτα σας¨που δινετε στα διαρκειας, που..."γιατι δεν κανει μεταγραφες, τοσα εσοδα εχει'...που "εχει δημιουργησει ανοιγμα τοσα εκατομμυρια, ο αχρηστος"....τωρα κανονιστε να τον αποθεωνετε!!! Και μπραβο σκυλε...και πανω τους αρχηγε...

Ο ΠΑΟΚ θα ξαναγινει μεγαλος οταν μεγαώσει οπαδικα ο κοσμος του ξανα.Και όταν μάθει ο κοσμοσς ποια ειναι η θεση του και μεχρι που φτανει η...εξουσια του. Μεχρι τότε, μετριότητα θα είμαστε ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Ακομα και τωρα που εχουμε - για ποσο ακομα αραγε?- τον καλυτερο προεδρο τα τελευταια 25 χρονια, δεν καταφεραμε να ανεβουμε οπαδικα επιπεδο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λαλακιες λέει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.Όπως και αυτή του φλωριδη οι στόχοι της είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα,δεν μιλάει πουθενά επί της ουσίας και απλά μένουμε εμείς να παρακολουθούμε έναν αγώνα τένις.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

εχω την εντυπωση οτι η παεθελει να κερδισει χρονο ,μονο που πιστευω οτι δεν το κανει γιατι φοβαται κατι αλλα γιατι ελπιζει σε κατι , βλεπω ζηση να θελει να κλεισει και ζαγορ να μην βιαζεται , μην παει το μυαλο μας οτι δεν τα βρισκουν αλλου πρεπει να ειναι το θεμα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ρε παιδια γιατι τα ζηταει αληθεια ο ζαγορ αυτα?ο ζαγορ ή ο γουμενος ή δεν ξερω εγω ποιος αλλος οταν γινανε διοικηση πρωτοδικειου τα προσκομησαν ολα αυτα?

καλοπροαιρετα ρωταω μην επιτεθειτε καποιοι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ο φλωρίδης είναι εκτός ΠΑΟΚ.δεδομένο αδιαμφισβήτητο.το ζήτημα είναι τόσο καιρό σερβιριζόμαστε ολόκληρες ή ... κλασματικές αλήθειες από τους εντός ΠΑΟΚ;τελικά υφίσταται πραγματικός λόγος που έχει αρθεί από πολλούς η εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση;κι εφόσον συνεχίσουμε να πορευόμαστε ως έχουμε,υπάρχει διάθεση και πλάνο από τους διοικούντες να διαλυθούν τα σύννεφα,που πλανώνται πάνω από την τούμπα;;για ζητήματα μείζονος σημασίας,μη αγωνιστικά.προσωπικά θέλω να συνεχίσω να'μαι καλοπροαίρετος.αλλά για να συνεχίσω,όπως και άλλοι εικάζω,να στηρίζω θέλω ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ,δίχως περιθώρια για "ναι μεν,αλλά".τη διαχειριστική λοξοδρόμηση είμαι διατεθειμένος να τη συγχωρήσω στο λεπτό.δεν αναφέρω τίποτα άλλο προς το παρόν ...

υγ ξάπλωμα πίσω και απόλαυση του τέννις που παίζεται,όπως ευστόχως λέει ο τζόσουας.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

joshua έγραψε:Λαλακιες λέει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.Όπως και αυτή του φλωριδη οι στόχοι της είναι καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα,δεν μιλάει πουθενά επί της ουσίας και απλά μένουμε εμείς να παρακολουθούμε έναν αγώνα τένις.

Που το ειδες ρε φιλε το επικοινωνιακο?

Ενα προς ενα απαριθμει ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να παρει καποιος τις μετοχες, σηκωνει το γαντι για τα χρεη και λεει μαγκα φερε τα χαρτια και κοπιασε.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

gergeo4 έγραψε:ρε παιδια γιατι τα ζηταει αληθεια ο ζαγορ αυτα?ο ζαγορ ή ο γουμενος ή δεν ξερω εγω ποιος αλλος οταν γινανε διοικηση πρωτοδικειου τα προσκομησαν ολα αυτα?

καλοπροαιρετα ρωταω μην επιτεθειτε καποιοι..
φιλε μου...ο Ζαγορακης ΔΕΝ αγορασε την ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ουτε ο φλωριδης προς το παρων θελει να γινει διοικηση πρωτοδικειου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”