Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimg4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....λυπηθειτε το φορουμ...
....φτανει με τους νεοκοπους ''παντογνωστες''......φτανει ρεεεεεεεεεεεε φτανει....γ@ μω.την τρελα μου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σε λίγο αναμένεται να "σκάσει" και νέος πολιτικός φορέας!!!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@pgetsos απανταω εδω

1) εχεις δικιο για την αναφορα δικο μου λαθος! η αληθεια ειναι οτι πηγα να κανω για πρωτη φορα αλλα μετα το μετανιωσα γιατι θεωρω το ζητημα μεγαλη κουβεντα και σημαντικη

2)αυτο για τη συγκριση κοκκινακη-σεπεντα δε το καταλαβα :P

3)για το συγκεκριμενο μελος- Ειναι μια μεγαλη συζητηση οπως ειπα την οποια ειναι καλο πιστευω να κανετε καποια στιγμη η μοντς και να αποφασισετε τι θελετε. ο τυπος διωχνει κοσμο απο το φορουμ! και παρολαυτα εχει μια πρωτοφανη ασυλεια. στ τελος οπως εχει ειπωθει θα μεινετε μεταξυ σας να ανταλλαζετε εμοτικονς, δε παει αλλο αυτο

εχει μαλωσει με ολο το φορουμ μας εχει βγαλει ολους αλοθρισκους και αυτος ειναι ο υπερτατος παοκαρχης που ηταν στους 40 του βουλινου ξερω γω.δε θα μιλησω για πρακτικα θεματα που ποστ χωρις εμοτικονς κεφαλαια η εντονα γραμματα και χρωματιστα ειναι αγνωστα πραγματα!

τεσπα θα μπορουσα να γραφω ολο το βραδυ αλλα δε θα εχει νοημα...απλα σκεφτητε το μεταξυ σας τι θελετε και αποφασιστε νομιζω οτι συμφωνει το μεγαλο μερος του φορουμ μαζι μου

υγ-μη μου πεις για ιγκνορ λιστ γιατι αν σου βγαλω φωτο το φορουμ θα γελασεις.κανονικες συζητησεις και αναμεσα 12324214 δημοσιευση απο το μελος-προβολη δημοσιευσης :P
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

sn0ufel4 έγραψε: 2)αυτο για τη συγκριση κοκκινακη-σεπεντα δε το καταλαβα :P
O Πέτρος το έγραψε για μένα επειδή ρώτησα πόσο σύντομα θα είχα φύγει αν έλεγα το αντίστοιχο για την αδερφή του Σεπέδα. Και θέλω να δείξω με αυτό πως δεν έχει καμία λογική να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους με βάση την ομάδα στην οποία παίζουν οι συγγενείς τους.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ευχαριστω yupis
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έχεις δίκιο yupis σε αυτό, απόλυτο

Βασικά είναι λάθος να διαχωρίζουμε ανθρώπους γενικά βάση της θρησκείας, της εθνικότητας, της ομάδας, της πόλης... Αλλά είναι τεράστια κουβέντα αυτό...

Ξέρεις, το έχει αθηναϊκές πινακίδες πχ... Το οποίο το έχω ακούσει μια φορά και από κοντά :P
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Συμφωνώ απόλυτε σε ό,τι έγραψες. Και όντως είναι πολύυ μεγάλη κουβέντα. Πάντως, το χω ακούσει και γω αυτό για τις πινακίδες. Γέλασα να πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Το ποσο αγαπαω το φορουμ ειναι γνωστο αλλα πλεον δεν αντεχω αυτη την υποβαθμιση που εχει γινει

Οι λογοι γνωστοι

μοντς κοιταξτε να λυσετε το θεμα γιατι ειχαμε το καλυτερο οπαδικο φορουμ της ελλαδας και πλεον ειναι για γελια

Δε θα ξαναποσταρω περαν του ξερολα οπου γινεται μεγαλη δουλεια απο τζελα αρχικα και κατα δευτερον φετος απο εκατ μεχρι να λυθει το θεμα

ελπιζω με την απουσια μου που ειναι καθαρα συνειδητη και τη δηλωνω οπως και με την απουσια πολλων αλλων που δεν τη δηλωνουν αλλα φαινεται να προσφερω κατι στο να αντιμετωπιστει επιτελους σοβαρα το προβλημα

Καλη συνεχεια και πραγματικα φιλικα λυστε το προβλημα πριν γυρισει μπουμεραγκ

Θα διαβαζω καθημερινα οπως κανω εδω και τοσα χρονια θα ποσταρω τις εντεκαδες μου και θα επιστρεψω οταν ξανα γινουμε αυτο που ημασταν καποτε:

το ποιοτικοτερο οπαδικο φορουμ της ελλαδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Προς τους αγαπητούς μοντς,είστε σε ένα σταυροδρόμι κύριοι η θα συνέχισετε να αφήνετε ανεξέλεγκτο τον φαινόμενο γκοραν που αποκαλεί οποιες αντίθετες γνώμες δεν γουστάρει αλλόθρησκες η κατευθυνόμενες με μια ανοχή προς αυτόν που αγγίζει τα όρια της προκλησης με αποτέλεσμα πολλές καλές πένες και απόψεις με μεγάλη πορεία εδώ μέσα να φεύγουν απογοητευμένοι Η να μπαναρονται απο εσάς όταν έρχονται σε αντιπαράθεση με εσάς μμε αποτέλεσμα το φορουν να θυμηζει ολο και ποιο πολυ στραβοστωμης .gr η θα πάρετε μετρα για να ξαναγίνουμε το φόρουμ που αγαπήσαμε και έχουμε μοιραστεί χαρες και λύπες εδώ μεσα και έχουμε διαφωνήσει εδώ μέσα αλλα χωρίς ΠΟΤΕ να αμφισβητήσουμε αν είναι ΠΑΟΚ ο άλλος που έχει αντίθετη γνώμη απο εμάς η ποτε όταν δεν έχουμε αλλα επιχειρήματα να λέμε ήμουν ένας απο τους 400 άρα εχω δίκιο και σκάσε.Η επιλογή είναι δικια σας και εγώ δεν ξανασχολουμαι μέχρι να την κάνετε.Ο επόμενος "αλλόθρησκος " του φόρουμ. ποιος θα είναι?ρωτήστε τον γκοραν αυτός ξέρει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Οδηγίες προς ναυτιλομένους, για να μην μπατάρει το καράβι.
Μπολντ, κεφαλαία, χρωματιστά και γαμώτικονς, βάζουμε όταν μέσα στο κείμενο που γράφουμε, υπάρχει κάτι που θέλουμε να το τονίσουμε περισσότερο από τα υπόλοιπα και να του δώσουν και περισσότερη σημασία οι αναγνώστες μας.
Όταν γράφουμε τα πάντα με κεφαλαία, μεγάλη γραμματοσειρά, χρωματιστά, μπολντ κλπ, πετυχαίνουμε δύο πράματα. Να κουραζόμαστε οι ίδιοι πατώντας έξτρα κουμπάκια στο πληκτρολόγιο και να κουράζουμε και τους υπόλοιπους στην ανάγνωση, με αποτέλεσμα να σταματούν να δίνουν την βαρύτητα στα γραφούμενα, που εμείς επιδιώκουμε να δώσουμε. ;)
Γινόμαστε πολύ πιο κατανοητοί αν επιλέγουμε, αν και όταν χρειάζεται, τι θέλουμε να τονίσουμε περισσότερο στα ποστ μας. :)

Αυτιά. :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σοφα μιλαει ο γεροντας.Απ την αλλη ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κανενα φορουμ να βαζεις πολλα emoticon ,bold κλπ ή να απαντας σε καθε ποστ.Ειναι επιλογη του καθενος.
Η πλακα ειναι οτι καποιοι που μας εσπαγαν τα νευρα γραφωντας απαξιωτικα κι ειρωνικα ποστ ανα 10'' τη μερα του αγωνα, βγαινουν τωρα και ζηταν να επεμβουν οι μοντ για το καλο του φορουμ . :lol:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ειναι γεγονος ομως,οτι παρολο που δεν απαγορευονται ,ειναι εντελως κουραστικα,ανουσια και εκνευριστικα,οταν χρησιμοποιουνται στον υπερθετικο βαθμο.Γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα,ειναι οτι εχει παραγινει το κακο,ειναι κουραστικο να βλεπεις καθε λιγο να την λεει στον αλλον επειδη εκφραζει αντιθετη αποψη,να προσπαθει να νουθετησει,να πατροναρει,να μην αφηνει να πεσει τιποτα κατω και εν τελει να αφηνει υπονοιες περι "αλλοθρησκων"

Ε λοιπον ολο αυτο κουρασε,οπως και τα επαναλαλβανομενα ποστ,οι παραθεσεις,τα γαμωτικονς και εσχατως τα ασπρα ,κοκκινα ,κιτρινα,μπλε καραβακια στο Αιγαιο αρμενιζουνε,γραμματα.Επισης,ενω εχουν πεσει μπανια και εχουν γινει παραινεσεις απο την ομαδα των μοντς,συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο.ΔΕν ειναι τυχαιο οτι το επιπεδο του φορουμ εχει πεσει κατακορυφα,χωρις να ειναι αποκλειστικα υπαιτιος βεβαια ο συγκεκριμενος,αλλα και εχουν αποχωρησει η ξεκοψει αξιολογα παλια μελη.

Εν καταλειδι,δεν λεμε να αποχωρησει κανεις.Ολοι οι καλοι χωρανε.Θελουμε ολες τις αποψεις,αρκει να εκφραζονται σε ενα πλαισιο.Επειδη πολλες φορες ξεφευγουμε αοο αυτο το πλαισιο,με αποτελεσμα να μαμιουνται τα τοπικ και σχεδον παντα κοινη συνισταμενη ειναι ο Γκοραν,θα πρεπει νομιζω να αναθεωρησει καποια πραγματα και να αλλαξει ροτα..Γιατι να συνεχιστει αυτο θα χαρακτηριστει αυτος γραφικος,αν και εχει αγγιξει τα ορια,και στο φορουμ θα μεινουν 3 και ο κουκος..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kataramenos5 έγραψε:Σοφα μιλαει ο γεροντας.Απ την αλλη ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κανενα φορουμ να βαζεις πολλα emoticon ,bold κλπ ή να απαντας σε καθε ποστ.Ειναι επιλογη του καθενος.
Η πλακα ειναι οτι καποιοι που μας εσπαγαν τα νευρα γραφωντας απαξιωτικα κι ειρωνικα ποστ ανα 10'' τη μερα του αγωνα, βγαινουν τωρα και ζηταν να επεμβουν οι μοντ για το καλο του φορουμ . :lol:
Απόλυτα σωστός και στις δύο παραγράφους. :twisted:
Ειδικά εκεί που λες για εκείνον τον γέροντα.
Απλώς ήθελα να επισημάνω ότι η κατάχρηση των μπλιμπλικίων κάποια στιγμή εκφυλίζει και ευτελίζει την σημασία τους.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όντως έχει γίνει από κουραστικό έως εκνευριστικό.

ΥΓ. Η ingore list δεν βοηθάει, γιατί τρως στη μάπα όλο το σπαμάρισμα μέσω των παραθέσεων.

ΥΓ2. Όσον αφορά στον αριθμό των αναρτήσεων: ουκ εν τω πολλώ το ευ. Επιπλέον, ΠΑΟΚμάνια θέλουμε να διαβάζουμε, όχι "μέλος"μάνια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sporos123 έγραψε:Ειναι γεγονος ομως,οτι παρολο που δεν απαγορευονται ,ειναι εντελως κουραστικα,ανουσια και εκνευριστικα,οταν χρησιμοποιουνται στον υπερθετικο βαθμο.Γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα,ειναι οτι εχει παραγινει το κακο,ειναι κουραστικο να βλεπεις καθε λιγο να την λεει στον αλλον επειδη εκφραζει αντιθετη αποψη,να προσπαθει να νουθετησει,να πατροναρει,να μην αφηνει να πεσει τιποτα κατω και εν τελει να αφηνει υπονοιες περι "αλλοθρησκων"

Ε λοιπον ολο αυτο κουρασε,οπως και τα επαναλαλβανομενα ποστ,οι παραθεσεις,τα γαμωτικονς και εσχατως τα ασπρα ,κοκκινα ,κιτρινα,μπλε καραβακια στο Αιγαιο αρμενιζουνε,γραμματα.Επισης,ενω εχουν πεσει μπανια και εχουν γινει παραινεσεις απο την ομαδα των μοντς,συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο.ΔΕν ειναι τυχαιο οτι το επιπεδο του φορουμ εχει πεσει κατακορυφα,χωρις να ειναι αποκλειστικα υπαιτιος βεβαια ο συγκεκριμενος,αλλα και εχουν αποχωρησει η ξεκοψει αξιολογα παλια μελη.

Εν καταλειδι,δεν λεμε να αποχωρησει κανεις.Ολοι οι καλοι χωρανε.Θελουμε ολες τις αποψεις,αρκει να εκφραζονται σε ενα πλαισιο.Επειδη πολλες φορες ξεφευγουμε αοο αυτο το πλαισιο,με αποτελεσμα να μαμιουνται τα τοπικ και σχεδον παντα κοινη συνισταμενη ειναι ο Γκοραν,θα πρεπει νομιζω να αναθεωρησει καποια πραγματα και να αλλαξει ροτα..Γιατι να συνεχιστει αυτο θα χαρακτηριστει αυτος γραφικος,αν και εχει αγγιξει τα ορια,και στο φορουμ θα μεινουν 3 και ο κουκος..
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΡΑΙΩΣΑ ΛΟΓΩ GORAN :shock: ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ... :? :? ΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΜΙΡΙΚΑ, ΤΑΞΕΡΩΟΛΑΔΙΚΑ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ, ΣΑΣΑΤΑΛΕΓΑΔΙΚΑ, ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ, ΕΝΙΟΤΕ ΥΠΟΠΤΑ ΚΛΠ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΥΡΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ - ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Ή ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΠΧ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ) - . 8-)

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΟΠΡΕΠΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ Η ΑΡΑΙΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. :roll:

ΑΥΤΙΑ ;) :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”