Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Στην ουσια δηλαδη, οπως καταλαβαινω εγω αυτα που εγραψε ο GINOLΑ.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει τιποτα κλεισμενο 29 του μηνα. Τρεχει τις θεσεις φορ και αριστερο μπακ οσο μπορει και προσπαθει και να ξεφορτωθει παικτες.
Στο φορ η πρωτη επιλογη ειναι ο μπακαμπουμπας γιατι ειναι εφικτο να ερθει, ο Λουτσι εχει θεση ως την τοπ επιλογη του τον τσουμπι αλλα δε γινεται οικονομικα. Εμενα του μπακαμπου δε μου αρεσει η επιλογη στην λογικη της αλλα αν ερθει μακαρι να βοηθησει αφου κανει στον προπονητη.
Επειδη κλεινει η μεταγραφικη περιοδος και καιγεται ο λοκως ομαδων/μανατζαρεων/παικτων ο ΠΑΟΚ προσπαθει να σκαναρει οσο περισσοτερο μπορει την αγορα μηπως βρει μια πολυ καλη ευκαιρια.
Οκ. Δεκτα ολα αυτα και λογικα. Σε γενικες γραμμες δε νομιζω να εχουμε παραπονο με την συγκεκριμενη μεταγραφικη περιοδο καθως εγινε ουσιαστικη διορθωση και βελτιωση του ροστερ. ΜΟΝΟ αριστερο μπακ να φερουμε εγω θα ειμαι χαρουμενος. Αλλα το αριστερο μπακ πρεπει να ερθει θα μας μεινει ο μπαμπα στον τοπο.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει τιποτα κλεισμενο 29 του μηνα. Τρεχει τις θεσεις φορ και αριστερο μπακ οσο μπορει και προσπαθει και να ξεφορτωθει παικτες.
Στο φορ η πρωτη επιλογη ειναι ο μπακαμπουμπας γιατι ειναι εφικτο να ερθει, ο Λουτσι εχει θεση ως την τοπ επιλογη του τον τσουμπι αλλα δε γινεται οικονομικα. Εμενα του μπακαμπου δε μου αρεσει η επιλογη στην λογικη της αλλα αν ερθει μακαρι να βοηθησει αφου κανει στον προπονητη.
Επειδη κλεινει η μεταγραφικη περιοδος και καιγεται ο λοκως ομαδων/μανατζαρεων/παικτων ο ΠΑΟΚ προσπαθει να σκαναρει οσο περισσοτερο μπορει την αγορα μηπως βρει μια πολυ καλη ευκαιρια.
Οκ. Δεκτα ολα αυτα και λογικα. Σε γενικες γραμμες δε νομιζω να εχουμε παραπονο με την συγκεκριμενη μεταγραφικη περιοδο καθως εγινε ουσιαστικη διορθωση και βελτιωση του ροστερ. ΜΟΝΟ αριστερο μπακ να φερουμε εγω θα ειμαι χαρουμενος. Αλλα το αριστερο μπακ πρεπει να ερθει θα μας μεινει ο μπαμπα στον τοπο.
Το θέμα είναι γιατί πάμε να πάρουμε τον Μπακαμπού. Απορώ που κανείς δημοσιογράφος δεν το έχει γράψει.
Ο Μπακαμπού δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός. Τον Απρίλιο μπαίνει στα 35 του και ο τρόπος που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια είναι σαν αλλαγή. Δεν κοιτάω κάν το ότι ΔΕΝ σκοράρει, αλλά κοιτάω το οτι ο βασικός φόρ του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να τρέξει. Άν όμως ο Μπακαμπού προορίζεται για να παίζει μισάωρα και να λύνει το πρόβλημα του γκόλ απέναντι σε σφικτές άμυνες, ή να παίζει αραιά και εναλλακτικά βασικός με Τσάλοφ πχ, τότε ίσως έχει κάποια λογική η απόκτησή του.
Ο Μπακαμπού δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός. Τον Απρίλιο μπαίνει στα 35 του και ο τρόπος που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια είναι σαν αλλαγή. Δεν κοιτάω κάν το ότι ΔΕΝ σκοράρει, αλλά κοιτάω το οτι ο βασικός φόρ του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να τρέξει. Άν όμως ο Μπακαμπού προορίζεται για να παίζει μισάωρα και να λύνει το πρόβλημα του γκόλ απέναντι σε σφικτές άμυνες, ή να παίζει αραιά και εναλλακτικά βασικός με Τσάλοφ πχ, τότε ίσως έχει κάποια λογική η απόκτησή του.
Βρε οτι θες πες,μαζι σου, δεν είπα ότι δεν έχει συμβεί η ότι δεν κάνουμε μπαρούφες,είπα ότι δεν ειναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο.joshua έγραψε:Θες να πω και για Γκαμπιαντινι και για Τζιοβινκο και για Σολτεδο? Απειρα τα παραδειγματα παικτων που περιμενουμε να ριξουν εντυπωσιακα απαιτησεις παικτες και ομαδες.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι αυτός ποτέ του δεν υπήρξε Killer.van rooy έγραψε:Ο ιταλός που θέλαμε τα έσκισε φέτος τα δίχτυα...3 γκολ....
- ΑποστόληςΑ
ΟΧΙjoshua έγραψε:Αν εχω καταλαβει καλα το θεμα του ακραιου μπακ εχει ατονισει?
- TylerDurden
Πόσο αλήθεια! Και γκρινιάζαμε τότε - που να ξέραμε..Σουριναμέζος έγραψε:Πάντως η περσινή εικόνα του διδύμου Μπράντον - Σαμάτα μέχρι το αντίστοιχο σημείο της σεζόν ήταν σαφώς καλύτερη της εικόνας του διδύμου Τσάλοφ - Τισουντάλι.Το δίδυμο Άκπομ - Σβιντέρσκι της σεζόν 2019-20 (που πάλι έπαιρναν 60' μια ο ένας μια άλλος από τον Αμπελ) σήμερα φαντάζει σαν Ντρογκμπά - Σεβτσένκο
Η τελευταία χρονιά που ένας φορ μας έγραψε 10 γκολ στο πρωτάθλημα ήταν εκείνη (Σβιντέρσκι).
Αν και το Ντρογκμπά - Σεφτσένκο δε λειτούργησε πολύ καλά για τον τεράστιο Ουκρανό..
- thomas Murg
Δεν νομίζω ότι η περίπτωση Μουργκ συνδέεται μεταγραφικά με κάποια άλλη. Η προσθαφαιρεση στη θέση έγινε. Πέλκας in Μουργκ out.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- thomas Murg
Σε κάθε περίπτωση ένας παίκτης λιγότερος στους παροπλισμένους και κατά συνέπεια κάποια χρήματα εξοικονομούνται.
-
Τελος το σιριαλ μπακαμπου. Μενει στην μπετις, συμφωνα με τους Ισπανους.
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
λινκ?giliopoulos έγραψε:Τελος το σιριαλ μπακαμπου. Μενει στην μπετις, συμφωνα με τους Ισπανους.
απο που ερχεται η ειδηση?