Ε ναι ρε, έλεος, ποιος Μανωλάς, τι να πρωτοπείς γιαυτο ο άμπαλο αρ….δάκι;Dimitris_L4 έγραψε:Διαψευση απο την Παε για Μανωλα...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
joshua έγραψε:Διαβαζουμε οτι δεν βρηκαμε λεει φορμουλα επικοινωνιας με τη Καλιαρι...Μλκ δεν υπαρχει αυτο,μιλαμε για ρεσιταλ αυτοικανοποιησης...
Ρε συ,αφού από χτες τα λέγαμε και για τον πολωνό τα έγραψα σήμερα και αυτοί δε τον δίνουν γιατί έχουν 5 παίχτες για τρεις θέσεις αλλά και αυτός ο παίχτης δεν είναι επίπεδο για να μείνει εκτός λίστας.
Για χαμηλότερο επίπεδο παίχτη θα πάμε,ουσιαστικά για κάποιον που θα χρειαστεί σε ελάχιστα ματς και σε περίπτωση ανάγκης.
Έτσι όπως είναι η άμυνα μας, το θετικό σενάριο λέει ότι η 2αδα Καμαρά-Μπακα δε θα αφήνει πολύ δουλειά στα μπακ.
Το αρνητικό που είδαμε όλοι μέσα στο καλοκαίρι δε θέλω να το σκεφτώ, γιατί η ομάδα θα πρέπει να ξεπεράσει τα 160 γκολ φέτος, για να φτάσει ξανά στα περσινά.
Εμπιστοσύνη στον Λου.-
Sent from my iPad using Tapatalk
Το αρνητικό που είδαμε όλοι μέσα στο καλοκαίρι δε θέλω να το σκεφτώ, γιατί η ομάδα θα πρέπει να ξεπεράσει τα 160 γκολ φέτος, για να φτάσει ξανά στα περσινά.
Εμπιστοσύνη στον Λου.-
Με πόνο ψυχής θα πω όχι.makispaspartou έγραψε:Μανωλά + Μεϊτέ ανακοίνωση δεχόμαστε?
Τίποτα δεν μπορεί να γλυκανει ότι αυτό το σκουπίδι μπορεί να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ
-
Μας βλεπω με καπιτανο σεντερ μπακ
Η πρωταθλητρια ομαδα που περσι επαιξε με 1 δεξιο CB απο τον γεναρη και μετα σε 3 διοργανωσεις, πουλησε 3 σεντερ μπακ και αγορασε 1.
Αστεια διοικηση
Η πρωταθλητρια ομαδα που περσι επαιξε με 1 δεξιο CB απο τον γεναρη και μετα σε 3 διοργανωσεις, πουλησε 3 σεντερ μπακ και αγορασε 1.
Αστεια διοικηση
-
Το μεταγραφικο προβλημα ειναι προβλημα ρευστουCCCP έγραψε:Bασικα το μεταγραφικο προβλημα του ΠΑΟΚ ξεκιναει απο την αδυναμια του Ιβαν να προσλαβει τεχνικο διευθηντη ο οποιος δεν ειναι απαταιωνας που να κοιταει την αρπαχτη για τον εαυτο του (μιλαω για τους τελευταιους κυριως). Ε απο αυτους σου λεει καλυτερα χωρις καθολου ΤΔ και οντως ετσι ειναι. Αλλα μετα φυσικα θα πρεπει να αποδεχτεις τις οποιες ερασιτεχνιες...
Ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα..
Ριξε 5 μυρια τουβλα και φερε. Οπως εφερε ο βαζελος
Ολα τ αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε
Ισχύει, η λύση από πάνω....joshua έγραψε:Σκεψου να μην μας βγει ο Μπακαγιοκο...Μιλαμε κλαμα...
Ρε συ jonh,εγώ παιχτικα μιλάω, δεν ξέρω πόσα έπαιρνε ο Νασμπεργκ, εγώ λέω ότι δεν άξιζε πάνω από 200 ,κάτι αντίστοιχο λέω για τους στοπερ του ρουλη, στα μάτια μου είναι όλοι εκεί γύρω στα 400-500 χιλιάρικα, τώρα αν στεκοντουσαν στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω.
-
Οχι 5, 15 πηρε η ΠΑΕ απτον κουλιερακηgiliopoulos έγραψε:Το μεταγραφικο προβλημα ειναι προβλημα ρευστουCCCP έγραψε:Bασικα το μεταγραφικο προβλημα του ΠΑΟΚ ξεκιναει απο την αδυναμια του Ιβαν να προσλαβει τεχνικο διευθηντη ο οποιος δεν ειναι απαταιωνας που να κοιταει την αρπαχτη για τον εαυτο του (μιλαω για τους τελευταιους κυριως). Ε απο αυτους σου λεει καλυτερα χωρις καθολου ΤΔ και οντως ετσι ειναι. Αλλα μετα φυσικα θα πρεπει να αποδεχτεις τις οποιες ερασιτεχνιες...
Ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα..
Ριξε 5 μυρια τουβλα και φερε. Οπως εφερε ο βαζελος
Ολα τ αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε
Ποιο προβλημα ρευστου
Και μιλαμε για ενα νεο φορματ που με λιγοτερα παιχνιδια δεν εχεις περιθωρια να το μαζεψεις στην Ελλαδα. 6 παιχνιδια λιγοτερα στα πλει οφ,αν μπεις με διαφορα εισαι χαμενος...
οι Γουρονοπουλα24 δε μας τα λενε καλα με την λιστα.... Κατι μου λεει που απευχομαι να δουμε μουργκ μεσα και Σωτηρη εξω και θα χαζεψω εντελως.
Κανένας δεν έδωσε λίστα ακόμα, να δούμε ποιος θα βγάλει πρώτος
Τώρα που το σκέφτομαι πάλι λίγο,στη θέση που είχα βάλει Χατζηδιακο, βάλτε Βιερινια και όχι Σαστρε, εδω θα είμαστε.
Θα σας την ξαναβάλω, πρώτοι εδώ την είδατε,πανελλήνια πρώτη.
Θα σας την ξαναβάλω, πρώτοι εδώ την είδατε,πανελλήνια πρώτη.