Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από theo-drama »

Doomlord4 έγραψε:Ακριβώς τα ίδια σκεπτό.ουν,όπως τα γραφεις!!

Έγινε κ πέρσι,αλλά σε ευρωπαϊκό κράτος,στο Βέλγιο.
Ανάμεσα σε 2 πόλεις κ τρεις ομάδες,έως το 90',το πηγαίναμε αλλού το ελικόπτερο κ μετά στις καθυστερήσεις ,το πήγαν στην Αμβέρσα.
Ουνιόν,Γκενκ κ Αντβέρπ.
Το έβλεπα κιόλας τον αγώνα.
Η διαφορά κ των 3 ,την τελευταια αγωνιστικη ήταν μέχρι 2 πόντους,αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
GEOL έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Βλέπω ο τίγρης βάζει τα μεγάλα μέσα για να πάρει διπλό. Διαιτητήτς ορίστηκε αυτός που σφύριξε το μεταξύ μας 2-2 στην οπαπ αρενα.

Πιστεύω θα δούμε μεγάλη σφαγή του γαύρου.
Τον έχεις για παιδί του κατηχητικού τον ζέμπορα, να τον στήσουν μέσα στο σπίτι του? :evil:

Και πέρσι τον έσφαξαν!
Τι πέρσι; φέτος δεν έσφαξε ο λαθρέμπορας τον γαύρο στο 1-2;
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Daskalos_4 έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Καλημέρα σε όλους...

Σε ισοβαθμία γκει - ζελας ποιος έχει προβάδισμα??

Εξηγούμαι...

Με Χ στο γκει-κουλά κ νίκη δική μας, αυτοί ισοβαθμούν στους 71..
Το χιναρι μεταξύ τους ξέρω ότι βολεύει εμάς, το κίνητρο τους έστω για Χ ψαχνω να δω.
Μα αυτο ακριβως ειναι το θετικο της υποθεσης, οτι ο γαυρος δεν θα εχει κινητρο για το Χ... Αλλα κινητρο για τη νικη.

Αυτο διοτι, ασχετως του αποτελεσματος μεταξυ ΠΑΟΚ-ζελου, σε περιπτωση ισοπαλιας με αεχ θα χρειαζεται διπλο και μονο διπλο στη Λεωφλωρο.
Δεν βλέπω πού είναι το θετικό αυτό.
Δεν θα 'ταν για μας καλύτερο να του κάνει και η ισοπαλία;
Τώρα ιδίως αν προηγηθεί το χαρτί θα ξέρουν ότι πρέπει να βάλουν 2 τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Είναι τόσα πολλά τα σενάρια, που κανένας δεν πρόκειται να στηθεί την Τετάρτη.

Όλοι θα παίξουν καταρχήν για τη νίκη και μόνο αν είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι, μπορούν στο τέλος να υπολογίσουν αν είναι ευχαριστημένοι και με μια ισοπαλία.

Σίγουρα μόνο εμείς είμαστε υποχρεωμένοι σε νίκη.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ πάντως με 1-2 χαρτιά που μίλησα, εύχονταν να καθαρίσουμε εμείς τη μπουγάδα για αυτούς χθες,, θεωρώντας ότι δεν θα κάνουμε το 2/2 μετά.

Και με περισσότερους γαυρους, όλοι λένε ότι η κουλα δεν περνάει. Ψιλοχεστηκαν που δεν παίρνουν πρωτάθλημα, για τον τελικό μιλάνε, αλλά όλοι λένε ότι πρωτάθλημα η κουλα μέσα στο σπίτι τους, δεν παίρνει.

Και όντως προτιμούν εμάς.
Όχι επειδή τους έπιασαν οι αβροφροσυνες, αλλά επειδή μάλλον βλέπουν ότι ο λαθεμπορας είναι πιο επικίνδυνος,ειδικά έξω αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ο βαζελος θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για συσπείρωση την Τετάρτη μπας και σώσει τη χρόνια του. Είναι το πιο δύσκολο ματς όλων έως τώρα και πρέπει να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι. Μακάρι να εμφανιστεί η ομάδα το ίδιο συγκεντρωμένη και συμπαγής όπως με γαύρο γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η κουλά δεν παίρνει διπλό.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ο τεριμ σε 25 αγώνες από 1/1(μαζί με Κύπελλο )έχει

Εντός. 7-3-4
Εκτός. 6-3-2
Σύνολο. 13-6-6

Στο ίδιο διάστημα με μεντιλιμπαραπο 18/2,έχει σε 12 αγώνες,(πιο εύκολο πρόγραμμα)

Εντός. 3-2-2
Εκτός. 3-1-1
Σύνολο. 6-3-3

Ο Λουτσε στο ίδιο διάστημα που είναι ο τεριμ στον πάγκο του παο,από 1/1(με σαφώς πιο μεγάλης έντασης ματς ο Λουτσε) έχει μαζί με Κύπελλο κ Ευρώπη σε 28 αγώνες

Εντός. 8-1-4
Εκτός. 9-2-4
Σύνολο. 17-3-8 ( οι 3 ηττες μας,είναι στην Ευρώπη)

Στο ίδιο διάστημα με μεντιλιμπαρ από 18/2,έχει ο Λουτσε σε 16 αγωνες έχει

Εντός. 4-0-3
Εκτός. 4-2-3
Σύνολο. 8-2-3

Ο μεντιλιμπαρ σε 18 αγώνες( με σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα,σε σχέση με αεχ-παο) από 18/2 έχει

Εντός. 7-0-2
Εκτός. 5-1-3
Σύνολο. 12-1-5

Ο μποντζοβι( με πολύ πιο εύκολους,σε σύγκριση με μεντιλιμπαρ) έχει σε 20 αγωνες μαζί με 2 αγωνες κυπελλου,από 1/1

Εντός. 7-3-0
Εκτός. 5-3-2
Σύνολο. 12-6-2

Αν βάλουμε ίδιο διάστημα αγώνων από 18/2 με μεντιλιμπαρ,ο μποντζοβι εχει σε 12 αγώνες(πάρα πολύ λίγους) κ πιο μικρής έντασης κ απόστασης παιχνιδιων).

Εντός. 5-1-0
Εκτός. 3-1-2
Σύνολο. 8-2-2

Για βγάλτε ποσοστά που αντιστοιχούν σε αυτα,οι ειδικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τρί 14 Μάιος 2024, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

fossa έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Καλημέρα σε όλους...

Σε ισοβαθμία γκει - ζελας ποιος έχει προβάδισμα??

Εξηγούμαι...

Με Χ στο γκει-κουλά κ νίκη δική μας, αυτοί ισοβαθμούν στους 71..
Το χιναρι μεταξύ τους ξέρω ότι βολεύει εμάς, το κίνητρο τους έστω για Χ ψαχνω να δω.
Μα αυτο ακριβως ειναι το θετικο της υποθεσης, οτι ο γαυρος δεν θα εχει κινητρο για το Χ... Αλλα κινητρο για τη νικη.

Αυτο διοτι, ασχετως του αποτελεσματος μεταξυ ΠΑΟΚ-ζελου, σε περιπτωση ισοπαλιας με αεχ θα χρειαζεται διπλο και μονο διπλο στη Λεωφλωρο.
Δεν βλέπω πού είναι το θετικό αυτό.
Δεν θα 'ταν για μας καλύτερο να του κάνει και η ισοπαλία;
Τώρα ιδίως αν προηγηθεί το χαρτί θα ξέρουν ότι πρέπει να βάλουν 2 τουλάχιστον.
Ειναι ζητημα γενικοτερης οπτικης. Στη δικη μου οπτικη οταν για μια ομαδα η νικη αποτελει μονοδρομο, τοτε ειναι υποχρεωμενη να τα δωσει ολα για ολα. Οταν της κανει το Χ υπαρχει ο κινδυνος να μπλεξει σε τακτικισμους, παιχνιδια αναμονης, ή να παιξει λεωφορειο. Χαρακτηριστικο παραδειγμα τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ με βαζελο στη λεωφορο για το κυπελλο, ο επαναληπτικος με Ντιναμο, το 2-4 στο καραισκακης, το 3-2 με αεχ, και το προσφατο 2-0 με τον γαυρο. Επαιξες οπως επαιξες γιατι κηνυγουσες αποκλειστικα τη νικη και μονο. Κυριαρχικο παιχνιδι χωρις τσουκου τσουκου μπολ. Ετσι πρεπει να μπει και ο γαυρος με το χαρτι για να ερθει το αποτελεσμα που θελουμε
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε πως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος, ο οποίος εργάστηκε στην Μπρέντφορντ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΟΦΗ, ο οποίος ξεκινάει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά από τη θέση του Chief Scout. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ιβάν Σλάβοβ, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν πως τη θέση του επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαναντωνόπουλος.

Ο Παπαντωνόπουλος από το 2018 και για έξι χρόνια βρισκόταν στο τμήμα σκάουτινγκ της Μπρέντφορντ, με την οποία εργάστηκε και στην Premier League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι τη θέση του Επικεφαλής στο τμήμα scouting της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1981, εντάχθηκε το 2018 στο τμήμα scouting της Brentford FC και με την αγγλική ομάδα, η οποία από τη σεζόν 2021-22 αγωνίζεται στην Premier League, συνεργάστηκε συνολικά έξι χρόνια.

Είναι πιστοποιημένος αναλυτής απόδοσης (Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης) και στατιστικών δεδομένων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), με εκπαίδευση στο πεδίο της προπονητικής (MBP School of Coaches of Barcelona).

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έπειτα από δεκαετή εμπειρία στο χώρο των MME, ασχολείται επαγγελματικά με το scouting από το 2016, ενώ από σήμερα ανήκει στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Χρήστο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!".
Ενδιαφέρουσα επιλογή από τον ΟΦΗ, που μοιάζει να λειτουργεί αρκετά ''ποδοσφαιρικά'' σε σχέση με άλλες ομάδες της επαρχίας.
Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο, αλλά όσο να ναι 6 χρόνια στην Μπρέντφορντ δεν είναι λίγα.
Πόσο δύσκολο να είναι άραγε να στελεχωθεί και το δικό μας τμήμα σκάουτινγκ με ανθρώπους που έχουν την ανάλογη εμπειρία σε κλαμπ του εξωτερικού;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ανηψιός είναι? Αν δεν είναι δεν μας κάνει :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάποιοι λέγανε τα ίδια κ για τον Ακκα κάποτε... μέχρι που τον πήρε ο αρνεσεν κ σε ένα βράδυ έγινε σημαντική απώλεια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο οποίος Arnesen πήγε στη Feyenoord και πήρε πρωτάθλημα και τώρα πήρε πρωτάθλημα με την PSV.
Ο Ακκάς νομίζω έμεινε Feyenoord.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ.

Περίεργη η χρονική συγκυρία ...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Kougias out :o
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

“Όπως είναι γνωστό, προ 6μηνου και όταν η ΠΑΕ γαύρος ήταν στα «τάρταρα», δέχτηκα την πρόσκληση του μ@ριν@κη να αναλάβω τη θέση του νομικού συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ γαύρος.

Μετά από συζητήσεις τόσο με τον μ@ριν@κη, όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος της ΠΑΕ γαύρος, τα οποία εκτιμώ, αποδέχτηκα αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, γιατί είχα να διαχειριστώ το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια δεν θα ήμουν ο ιδιοκτήτης μιας ομάδος και θα ήμουν ένα κορυφαίο μεν αλλά απλό διοικητικό στέλεχος.

Σημειωτέον ότι για τη θέση μου αυτή αρνήθηκα να εισπράττω έστω και 1 ευρώ, αφού η φιλική μου σχέση με τον μ@ριν@κη ήταν αυτό που κυριάρχησε στην επιλογή μου σε συνδυασμό με την παθολογική μου αγάπη για το ποδόσφαιρο, η οποία αγάπη πάντοτε ήταν υπεράνω χρωμάτων και συλλογικών υποστηρίξεων και πάντοτε ονειρευόμουν ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και έξω από τις βρωμιές του βρώμικου παρασκηνίου, ενός παρασκηνίου που κορυφώθηκε από το 1996 και μετά και γι’ αυτό τον λόγο ήμουν ο πρωταγωνιστής κάθε προσπάθειας καθάρσεως του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που κόσμησα με την παρουσία μου το ΔΣ της ΠΑΕ γαύρος, επήλθαν κοσμογονικές αλλαγές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι σωστές αποφάσεις του μ@ριν@κη και η δαπάνη από αυτόν δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε συνδυασμό με την παρουσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Κ.Κ. Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά κυρίως τον ερχομό του «σοφού» προπονητού Μεντιλίμπαρ, να μας οδηγήσουν ακόμη και στη διεκδίκηση του ονείρου της κατακτήσεως ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου, ενώ λίγους μήνες πριν ο γαύροςέχανε με κατεβασμένα τα χέρια από τη Λαμία.

Σήμερα, δυστυχώς, για λόγους που αφορούν την προσωπική, τη νομική αλλά και την ποδοσφαιρική μου αξιοπρέπεια, αλλά και ό,τι σημαίνει για την ελληνική κοινωνία η εν γένει προσωπικότητά μου, η επαγγελματική και κοινωνική μου διαδρομή αλλά και η αυτοτέλειά μου στο πώς θα εκφράζω τις απόψεις μου για θέματα, τα οποία αφορούν είτε την επιστήμη μου, είτε την κοινωνία, είτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαι υποχρεωμένος απέναντι στο σύστημα αξιών, το οποίο πρεσβεύω σε όλες αυτές τις δεκαετίες της ζωής μου, να παραιτηθώ από τις θέσεις, τις οποίες είχα στον γαύρο και τις οποίες τίμησα ανιδιοτελώς με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τον μ@ριν@κη, με τον οποίο η σχέση μας πλέον δεν είναι μόνο είτε επαγγελματική, είτε προσωπική, αλλά είμαστε και οι δυο μέλη της ίδιας οικογένειας.

Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τους Κώστα Τσέλση, Μιχάλη Κουντούρη, Τάκη Αγραφιώτη και όλα τα στελέχη του γαύρου, με τους οποίους ζήσαμε αυτούς τους 6 μήνες πρωτοφανείς στιγμές ποδοσφαιρικής ευτυχίας, αλλά δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκτίμηση που θέλω να έχω στον εαυτό μου τα επόμενα χρόνια της ζωής μου.

Είμαι βέβαιος ότι θα κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό κύπελλο και λυπάμαι που δυστυχώς πλέον δεν θα είμαι στα αποδυτήρια, για να πανηγυρίσουμε μαζί όλοι αυτό το όνειρο, όπως κάναμε τους τελευταίους μήνες για όλες αυτές τις επιτυχίες μας που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατομμύρια οπαδούς του γαύρου για την αγάπη και την εκτίμηση που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή, παρά το ότι ποτέ δεν ήμουν μέλος της οικογενείας τους, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα ένιωσαν και αυτοί με πόση υπευθυνότητα και με πόσο σεβασμό στην ιστορία του γαύρου υπηρέτησα ανιδιοτελώς αυτή την ευαίσθητη θέση, την οποία κατείχα μέχρι σήμερα σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί, για να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο πετύχαμε.

Αθήνα, 15/5/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας”
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”