Καθολου νεο φρουτο, το ποσταρα χθες αλλα δεν το πιστεψαν καποιοιmaceio έγραψε:νέο φρούτο από ΠΑΟΚ 24 REINIER από Ρεάλ Μαδρίτης ...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Καιρό είχα να διαβάσω κάτι εδώ μέσα και να σκάσω χαμόγελο .Logistis έγραψε:Τα γερμανικά τουzissos έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τον Λημνιό από τότε που έφυγε. Βελτίωσε τίποτα?
Ωραίος
Logistis έγραψε:Τα γερμανικά τουzissos έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τον Λημνιό από τότε που έφυγε. Βελτίωσε τίποτα?
Μιλαμε σκαουτινγκ τιμ απο τα λιντλ. Και γιατι δεν τον φεραν ακομη.renegade έγραψε:Δεν χρειάζεται προεργασία...ο Λημνιός θα έρθειGospi έγραψε:Αρα αφου η προσφορα ειναι απο αρχες καλοκαιριου η προεργασια για τον αντικαταστατη που ειναι?
Let me guess...
Προσπαθουν να κλεισουν πρωτα τον αλλο μεσοεπιθετικο που θα ειναι θεωρητικα καλο όνομα, για να τους ανακοινωσουν πακετο και να μην φανε κραξιμο...
Αλλα κατα τα λοιπα δεν μας αντιμετωπιζουν εκει στην ΠΑΕ σαν να ειμαστε ζωα...
Logistis έγραψε:Τα γερμανικά τουzissos έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τον Λημνιό από τότε που έφυγε. Βελτίωσε τίποτα?
απ ολους τους παικταραδες που χει το γραφειο του Reinier, εμεις εκει καταληξαμε; ενδιαφερον 
Jibbie ασε τον Ρεινιερ και ετοιμασου αν ερθει ο Λημνιος να βγαλεις καρτελα με στατιστικα [FACE WITH TEARS OF JOY]
ετοιμα τα χω απ τη μερα που εφυγε.aivas19 έγραψε:Jibbie ασε τον Ρεινιερ και ετοιμασου αν ερθει ο Λημνιος να βγαλεις καρτελα με στατιστικα [FACE WITH TEARS OF JOY]
-
Jack_MeHoff
Όποιος έχει μεγάλη φαντασία κάντε λίγο εικόνα δεξιά πλευρά με Κεντζιορα και Λημνιό
Και μέχρι αύριο να παίζουν 0-0 θα βγει
Και μέχρι αύριο να παίζουν 0-0 θα βγει
Ο Ρενιέρ με τρέλανε. Πιτσιρίκος, θέση ξένου, δανεικός και παίζει στη θέση του Ντέλια..... Είναι τόσο κουφό που τελικά θα τον πάρουν.
Ολα ειναι θεμα τι θελεις απο τον παικτη. Το Κεντζιορα Λημνιος ειναι για να αυτοκτονουν οι αντιπαλοι αυτης της πλευρας

Αριστερα θελουμε παικτη
Αριστερα θελουμε παικτη
Ο Ρεινιέρ παίζει ακριβώς στις ίδιες θέσεις με τον ντελια, αριστερό εξτρέμ ή δεκάρι..
πρόπερσι επαιξε 20 ματς με 402 λεπτά συμμετοχής συνολικά στη ντορτμουντ, ήτοι 20 λεπτά ανά ματς
Πέρυσι σε χιρονα 18 ματς με 639 λεπτά, ήτοι 36 λεπτά ανά ματς
Ο λουτσεσκου δεν νομίζω να συμφωνεί με μια τέτοια κίνηση.
Κάποιος φίλος τον ανέφερε πιο πάνω σαν φρεντι αντου της Ρεάλ.. δεν νομίζω να έχει άδικο..
πρόπερσι επαιξε 20 ματς με 402 λεπτά συμμετοχής συνολικά στη ντορτμουντ, ήτοι 20 λεπτά ανά ματς
Πέρυσι σε χιρονα 18 ματς με 639 λεπτά, ήτοι 36 λεπτά ανά ματς
Ο λουτσεσκου δεν νομίζω να συμφωνεί με μια τέτοια κίνηση.
Κάποιος φίλος τον ανέφερε πιο πάνω σαν φρεντι αντου της Ρεάλ.. δεν νομίζω να έχει άδικο..