Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Θα την κανουν τη λαλακια παντως φορ δεν θα παρουν...Εναν μεσοεπιθετικο και ενα χαφ αν φύγουν και οι δυο στο 6-8...
Εγώ λέω ότι άμα βελτιωθεί η ισορροπία και ποιότητα σε δεκαρι εξτρέμ και χαφ (ειδικά εκεί, θέλω συνδυασμό Κουρτιτς και Αουγκούστο, ένα ακριβό συμβόλαιο, να ησυχασουμε) τότε η θέση του φορ δε με καίει τόσο γιατί πιστεύω στον Μπράντον
-
Dimg4
Ευκολα ξεχνανε καποιοι "συνοπαδοι" το ποσο παιχταρας ηταν ο Γκαρσια και πως κρατουσε το κεντρο. Βεβαια οταν επι χρονια σε ποναει ο Παυλαρας και ειδικα το περσινο ΑΡΧΙΔΑΤΟ κυπελλο...pgetsos έγραψε:Μια σημειωση μονο. Τον Γκαρσια τον αγαπαμε γιατι ηταν παιχτουρα με @@ και ανεβαζε 1 επιπεδο ολη την ομαδα μονος του σχεδον σε καθε ματς στα καλα του χρονιαMikeStr4 έγραψε: όσο κ αν τον αγαπάμε εντάξει καλή η μπουνιά στον Diogo κτλπ
Η μπουνια στο κωλοπαιδο ηταν απλα το κερασακι
Ντιμ άσε πάλι τα χαζά.
Ο παίκτης Γκαρσία ήταν απίστευτος, όχι γιατί ήταν επιπέδου Ζιντάν αλλά γιατί πρώτον και κυριότερο δεν έκανε ΠΟΤΕ θέατρο. Έτριβε την πρωτογονιλα του στα μούτρα τους. Παρεμπιπτόντως, είχε και μια σαραντάρα μπαλιά- μοιρογνωμονιο.
Ως προπονητής νομίζω έδειξε καποιες θετικές εμπνεύσεις (θυμάμαι το κόλπο με καντουρι μέσα δεξιά στην Τρίπολη -;-) αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάρει διπλώματα και βεβαίως να ψηθεί αρκετα
Ο παίκτης Γκαρσία ήταν απίστευτος, όχι γιατί ήταν επιπέδου Ζιντάν αλλά γιατί πρώτον και κυριότερο δεν έκανε ΠΟΤΕ θέατρο. Έτριβε την πρωτογονιλα του στα μούτρα τους. Παρεμπιπτόντως, είχε και μια σαραντάρα μπαλιά- μοιρογνωμονιο.
Ως προπονητής νομίζω έδειξε καποιες θετικές εμπνεύσεις (θυμάμαι το κόλπο με καντουρι μέσα δεξιά στην Τρίπολη -;-) αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάρει διπλώματα και βεβαίως να ψηθεί αρκετα
Και δεκάρι και εξτρέμ και χαφ με ακριβό συμβόλαιο;rainmaker έγραψε:Εγώ λέω ότι άμα βελτιωθεί η ισορροπία και ποιότητα σε δεκαρι εξτρέμ και χαφ (ειδικά εκεί, θέλω συνδυασμό Κουρτιτς και Αουγκούστο, ένα ακριβό συμβόλαιο, να ησυχασουμε) τότε η θέση του φορ δε με καίει τόσο γιατί πιστεύω στον Μπράντον
Tοσκιτσης και Τσακαλεας παντως σφιζουν απο αισιοδοξια...Μια προσθηκη βλεπουν,το πολυ δυο και αν...
Μπανε επειδή (και ταξικά) το πράγμα δε τσουλάει πιες τίποτα και για μας
Από κάτι Μίνους κλπ που δεν ντρέπονται να μιλάνε ακόμα για μεταγραφές αεροδρομίου, προτιμώ χίλιες φορές αυτούς που είναι απαισιόδοξοι.joshua έγραψε:Tοσκιτσης και Τσακαλεας παντως σφιζουν απο αισιοδοξια...Μια προσθηκη βλεπουν,το πολυ δυο και αν...
Αν πέσουν έξω, αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί. Αν όμως όχι, δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα.
Γενικά νομίζω πως έχουν πάρει γραμμή πως η "αισιοδοξία των κλικ" θα τους γυρίσει μπούμερανγκ πολύ σύντομα.
Από τον κλεισμένο Κλάεσον τους τα έχει μαζεμένα ο κόσμος. Που θα πάει θα γίνει το μπαμ.
-
Asimos
joshua έγραψε:Tοσκιτσης και Τσακαλεας παντως σφιζουν απο αισιοδοξια...Μια προσθηκη βλεπουν,το πολυ δυο και αν...
Αριστερό εξτρέμ, του εκατομμυρίου, ελεύθερος.
Ερωτηματικό αν θα παίξει καραμπόλα με τους μέσους.
Πάντως ένα δείγμα του ότι και εμείς ακόμα δεν έχουμε "καταλάβει" και αξιολογήσει το ρόστερ μας σε βάθος, είναι ότι βλέπεις όλες τις απόψεις για το τι παίκτη χρειάζεται πρωτίστως η ομάδα
Παίζουν με σχεδόν ίση δυναμική και το 10αρι και το αριστερό εξτρέμ και το φορ.
Παίζουν με σχεδόν ίση δυναμική και το 10αρι και το αριστερό εξτρέμ και το φορ.
- sourmenetes
- Moderator
Από το τπτ της προηγούμενης βδομάδας υπάρχει εξέλιξη...joshua έγραψε:Tοσκιτσης και Τσακαλεας παντως σφιζουν απο αισιοδοξια...Μια προσθηκη βλεπουν,το πολυ δυο και αν...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λογικό δεν είναι να υπάρχει υσηχια; Έγιναν τόσες μεταγραφές. Καιρός για αποχωρήσεις και κάτι εκλεκτό.
Πάει και ο Boetius από την λίστα των ελεύθερων έκλεισε Χέρτα, όποτε αν έρθει 10αρι θα έρθει με αγορά από μικρομεσαία ομάδα τς Πορτογαλίας,που στα 11 του τον ήθελε η μπαρτσελονα (όπως έγραψε και ένας φίλος)
Ε ναι γιατί τι πιο φυσιολογικό όταν σε θέλει μια ομάδα από την Μπουντεσλίγκα και μια από την σούπερ Λίγκα να διαλέγεις το 2ο γιατί το είχες πάντα όνειρο να αγωνιστείς στο Κομποτις Αρένα
Εκτός αν η ελληνική ομάδα σου δώσει 1.5 φορά αυτά που σου δίνουν οι Γερμανοί. Τα έχουμε πει. Αν θες καλούς παίκτες στην Ελλάδα πληρώνεις υπεραξία. Ότι κάνουν και οι Τουρκικές ομάδες.