Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καιιιι ποδαρικό στα ban. Δεν θα κάνεις πρωτοχρονιά εδώ, θα κάνεις όμως δευτεροχρονιά. Τα λέμε αύριο.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
Φανταζομαι το δουλευατε καιρο για να μπορεσουν οι παικτες να το εφαρμοσουν σωστα.
Ακομα ενα επικινδυνο κοουτσαρισμα στο παλμαρε σου.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

:lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν εχει αδικο σε αυτο, το 2ο ημιχρονο μας τρομαξε ολους με τις αλλαγες που εκανε την ομαδα αγνωριστη
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ε ναι, δεν έβαλε Modric και Mbappe, τους κρατάει στον πάγκο ο εγωιστής.

Ποιον να έβαζε;;

toumba5 έγραψε:πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
Φανταζομαι το δουλευατε καιρο για να μπορεσουν οι παικτες να το εφαρμοσουν σωστα.

Ναι ναι ναι, αν ανοιγόταν και το τρώγαμε, να δω τι θα έλεγες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νταντας, Φελιπε, Μουργκ. Ο Μπισε σε τι ακριβως ωφελησε? Κρατησε μπαλα? Οχι. Ετρεξε? χαχαχα Πασαρε σωστα? Οχι.
Ε δε χρειαζεται τον Μπαπε στον παγκο για να μην βαλεις Μπισε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για τις μεταγραφές: "Όπως έχω ξαναπεί θα δούμε τι θα μας προσφέρει η αγορά, έχουμε ένα πλάνο αλλά θα δούμε κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί. Είμαι ευχαριστημένος από την στάση και την ένταση που έχει η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, οπότε νομίζω πως σε αυτό πρέπει να σταθώ ως προπονητής".

Δε γινεται να μην του φερουν 2 παικτες για να χτυπησουμε εστω 2η θεση και κυπελλο. Θα ειναι εγκλημα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ακομα ενα σχολιο οτι ναναι .....πες μας για το πρωτο ημιχρονο αφου χαλιεσε για το δευτερο......θα τα λες ολα οχι μισα ......
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εξαιρετικό πρωτο ημίχρονο, σβηστά στο δευτερο δίχως άγχος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ταβανιαζεις και αυτό το ρόστερ.
Καμία κριτική για την προσέγγιση οποιουδήποτε ματς όταν γυρίζεις στον πάγκο και μεσοεπιθετικά βλέπεις Μουργκ, Μπισε, Τόμας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimg4 έγραψε:Νταντας, Φελιπε, Μουργκ. Ο Μπισε σε τι ακριβως ωφελησε? Κρατησε μπαλα? Οχι. Ετρεξε? χαχαχα Πασαρε σωστα? Οχι.
Ε δε χρειαζεται τον Μπαπε στον παγκο για να μην βαλεις Μπισε
Και ο Ολιβέιρα να αφήσει το πνευμόνι του στο γήπεδο. Δεν το βλέπετε ότι είναι για 65-70 λεπτά; Άρα ο Τόμας αναγκαστικά έπρεπε να μπει. Αναγκαστικά μπαίνει σε κάθε ματς.
Ο Μπισε προφανώς δεν ωφέλησε σε τίποτα. Αλλά η προκαταληψη προκατάληψη.
Τα περισσότερα λάθη πρόλαβε να τα κάνει αυτός που λες ότι έπρεπε να μπει νωρίτερα. Ο Φελίπε.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

eorptol1 έγραψε:
ακομα ενα σχολιο οτι ναναι .....πες μας για το πρωτο ημιχρονο αφου χαλιεσε για το δευτερο......θα τα λες ολα οχι μισα ......
όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να βλέπεις τα πάντα όμορφα χωρίς καμία απολύτως υποψία για λάθη στον οργανισμό ΠΑΟΚ, έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να βλέπω αυτά που εγώ θέλω με τα δικά μου μάτια.
ειλικρινά μόνο γελάω πια με τα σχόλια των γιες μεν, που τα λάθη του Ραζβαν τα στριφογυριζουν και τα παρουσιάζουν σαν ικανότητα διαχείρισης.

για πιο λόγο παίρνουν χρόνο οι Μπισε - Μουργκ ?
για να πουληθούν, να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μαζέψουν εμπειρίες για το μέλλον ?
βγάζουν μάτια στις προπονήσεις φαίνεται την ώρα που πχ. οι Νταντας -Κουαλιατα κάνουν ηλιοθεραπεία στην τροπική Μεσημβρια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

nunies4 έγραψε:Ταβανιαζεις και αυτό το ρόστερ.
Καμία κριτική για την προσέγγιση οποιουδήποτε ματς όταν γυρίζεις στον πάγκο και μεσοεπιθετικά βλέπεις Μουργκ, Μπισε, Τόμας.
Εντωμεταξύ γίνεται κριτική γιατί δε βάζει κάτι Ρικάρντο και Κουαλιάτα που τα παιδιά δε μπορούν αυτή τη στιγμή να σταθούν ούτε στον ΠΑΟΚ β
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

toumba5 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να βλέπεις τα πάντα όμορφα χωρίς καμία απολύτως υποψία για λάθη στον οργανισμό ΠΑΟΚ, έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να βλέπω αυτά που εγώ θέλω με τα δικά μου μάτια.
ειλικρινά μόνο γελάω πια με τα σχόλια των γιες μεν, που τα λάθη του Ραζβαν τα στριφογυριζουν και τα παρουσιάζουν σαν ικανότητα διαχείρισης.

για πιο λόγο παίρνουν χρόνο οι Μπισε - Μουργκ ?
για να πουληθούν, να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μαζέψουν εμπειρίες για το μέλλον ?
βγάζουν μάτια στις προπονήσεις φαίνεται την ώρα που πχ. οι Νταντας -Κουαλιατα κάνουν ηλιοθεραπεία στην τροπική Μεσημβρια.

Dantas λογικά θα δούμε στον επόμενο αγώνα. Το άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με το λήκι.
Ο Quagliata τι έκανε με ΠΑΟΚ Β; Το παιδί ούτε αγγλικά ξέρει! Θέλει υπομονή ο συγκεκριμένος.

Εσύ, αν ήσουν χθες στον πάγκο στο 65', ποιον θα έβαζες μέσα;

Για Oliveira προφανώς και συμφωνούμε ότι είναι για 70'..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ας πουμε οτι οι Νταντας-Ρικαρντο-Κουαλιατα δεν του γεμιζουν το ματι,ουτε ως αλλαγες..
Ο Βιερινια δηλαδη δεν θα μπορουσε να μπαινει αλλαγη αντι του Μπισε ??
Και μην μου πει κανεις οτι δεν κατεχει την θεση !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”