Razvan Lucescu II
- Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu II
Καιιιι ποδαρικό στα ban. Δεν θα κάνεις πρωτοχρονιά εδώ, θα κάνεις όμως δευτεροχρονιά. Τα λέμε αύριο.
πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
Φανταζομαι το δουλευατε καιρο για να μπορεσουν οι παικτες να το εφαρμοσουν σωστα.
Ακομα ενα επικινδυνο κοουτσαρισμα στο παλμαρε σου.
Φανταζομαι το δουλευατε καιρο για να μπορεσουν οι παικτες να το εφαρμοσουν σωστα.
Δεν εχει αδικο σε αυτο, το 2ο ημιχρονο μας τρομαξε ολους με τις αλλαγες που εκανε την ομαδα αγνωριστη
- Μπαρκαρούτσος
Ε ναι, δεν έβαλε Modric και Mbappe, τους κρατάει στον πάγκο ο εγωιστής.
Ποιον να έβαζε;;
Ναι ναι ναι, αν ανοιγόταν και το τρώγαμε, να δω τι θα έλεγες.
Ποιον να έβαζε;;
toumba5 έγραψε:πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
Ναι ναι ναι, αν ανοιγόταν και το τρώγαμε, να δω τι θα έλεγες.
Νταντας, Φελιπε, Μουργκ. Ο Μπισε σε τι ακριβως ωφελησε? Κρατησε μπαλα? Οχι. Ετρεξε? χαχαχα Πασαρε σωστα? Οχι.
Ε δε χρειαζεται τον Μπαπε στον παγκο για να μην βαλεις Μπισε
Για τις μεταγραφές: "Όπως έχω ξαναπεί θα δούμε τι θα μας προσφέρει η αγορά, έχουμε ένα πλάνο αλλά θα δούμε κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί. Είμαι ευχαριστημένος από την στάση και την ένταση που έχει η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, οπότε νομίζω πως σε αυτό πρέπει να σταθώ ως προπονητής".
Δε γινεται να μην του φερουν 2 παικτες για να χτυπησουμε εστω 2η θεση και κυπελλο. Θα ειναι εγκλημα
Δε γινεται να μην του φερουν 2 παικτες για να χτυπησουμε εστω 2η θεση και κυπελλο. Θα ειναι εγκλημα
ακομα ενα σχολιο οτι ναναι .....πες μας για το πρωτο ημιχρονο αφου χαλιεσε για το δευτερο......θα τα λες ολα οχι μισα ......toumba5 έγραψε:πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
Ταβανιαζεις και αυτό το ρόστερ.
Καμία κριτική για την προσέγγιση οποιουδήποτε ματς όταν γυρίζεις στον πάγκο και μεσοεπιθετικά βλέπεις Μουργκ, Μπισε, Τόμας.
Καμία κριτική για την προσέγγιση οποιουδήποτε ματς όταν γυρίζεις στον πάγκο και μεσοεπιθετικά βλέπεις Μουργκ, Μπισε, Τόμας.
Και ο Ολιβέιρα να αφήσει το πνευμόνι του στο γήπεδο. Δεν το βλέπετε ότι είναι για 65-70 λεπτά; Άρα ο Τόμας αναγκαστικά έπρεπε να μπει. Αναγκαστικά μπαίνει σε κάθε ματς.Dimg4 έγραψε:Νταντας, Φελιπε, Μουργκ. Ο Μπισε σε τι ακριβως ωφελησε? Κρατησε μπαλα? Οχι. Ετρεξε? χαχαχα Πασαρε σωστα? Οχι.
Ο Μπισε προφανώς δεν ωφέλησε σε τίποτα. Αλλά η προκαταληψη προκατάληψη.
Τα περισσότερα λάθη πρόλαβε να τα κάνει αυτός που λες ότι έπρεπε να μπει νωρίτερα. Ο Φελίπε.
όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να βλέπεις τα πάντα όμορφα χωρίς καμία απολύτως υποψία για λάθη στον οργανισμό ΠΑΟΚ, έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να βλέπω αυτά που εγώ θέλω με τα δικά μου μάτια.eorptol1 έγραψε:ακομα ενα σχολιο οτι ναναι .....πες μας για το πρωτο ημιχρονο αφου χαλιεσε για το δευτερο......θα τα λες ολα οχι μισα ......toumba5 έγραψε:πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
ειλικρινά μόνο γελάω πια με τα σχόλια των γιες μεν, που τα λάθη του Ραζβαν τα στριφογυριζουν και τα παρουσιάζουν σαν ικανότητα διαχείρισης.
για πιο λόγο παίρνουν χρόνο οι Μπισε - Μουργκ ?
για να πουληθούν, να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μαζέψουν εμπειρίες για το μέλλον ?
βγάζουν μάτια στις προπονήσεις φαίνεται την ώρα που πχ. οι Νταντας -Κουαλιατα κάνουν ηλιοθεραπεία στην τροπική Μεσημβρια.
Εντωμεταξύ γίνεται κριτική γιατί δε βάζει κάτι Ρικάρντο και Κουαλιάτα που τα παιδιά δε μπορούν αυτή τη στιγμή να σταθούν ούτε στον ΠΑΟΚ βnunies4 έγραψε:Ταβανιαζεις και αυτό το ρόστερ.
- Μπαρκαρούτσος
toumba5 έγραψε:όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να βλέπεις τα πάντα όμορφα χωρίς καμία απολύτως υποψία για λάθη στον οργανισμό ΠΑΟΚ, έτσι έχω και εγώ το δικαίωμα να βλέπω αυτά που εγώ θέλω με τα δικά μου μάτια.eorptol1 έγραψε:ακομα ενα σχολιο οτι ναναι .....πες μας για το πρωτο ημιχρονο αφου χαλιεσε για το δευτερο......θα τα λες ολα οχι μισα ......toumba5 έγραψε:πολυ ωραιο το στησιμο της ομαδας στο δευτερο ημιχρονο.
ειλικρινά μόνο γελάω πια με τα σχόλια των γιες μεν, που τα λάθη του Ραζβαν τα στριφογυριζουν και τα παρουσιάζουν σαν ικανότητα διαχείρισης.
για πιο λόγο παίρνουν χρόνο οι Μπισε - Μουργκ ?
για να πουληθούν, να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μαζέψουν εμπειρίες για το μέλλον ?
βγάζουν μάτια στις προπονήσεις φαίνεται την ώρα που πχ. οι Νταντας -Κουαλιατα κάνουν ηλιοθεραπεία στην τροπική Μεσημβρια.
Dantas λογικά θα δούμε στον επόμενο αγώνα. Το άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με το λήκι.
Ο Quagliata τι έκανε με ΠΑΟΚ Β; Το παιδί ούτε αγγλικά ξέρει! Θέλει υπομονή ο συγκεκριμένος.
Εσύ, αν ήσουν χθες στον πάγκο στο 65', ποιον θα έβαζες μέσα;
Για Oliveira προφανώς και συμφωνούμε ότι είναι για 70'..
- Amsterdamer_87
Ας πουμε οτι οι Νταντας-Ρικαρντο-Κουαλιατα δεν του γεμιζουν το ματι,ουτε ως αλλαγες..
Ο Βιερινια δηλαδη δεν θα μπορουσε να μπαινει αλλαγη αντι του Μπισε ??
Και μην μου πει κανεις οτι δεν κατεχει την θεση !!
Ο Βιερινια δηλαδη δεν θα μπορουσε να μπαινει αλλαγη αντι του Μπισε ??
Και μην μου πει κανεις οτι δεν κατεχει την θεση !!