Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Σούρμε δεν καταλαβαίνω πραγματικά το συμπέρασμα που βγάζεις που έχει γραφτεί κι από άλλους.
Είναι οι ίδιοι αυτοί που ζηταγαν ανανέωση μπισε και τώρα σιχτιριζουν?
Είναι οι ίδιοι που έγραφαν ότι ο Κρέσπο δεν έπρεπε να ανανεώσει και οι ίδιοι που μιλούν γιατί δεν έμεινε?
Γιατί τα περνάτε έτσι?
Εδώ γράφουμε 100 άτομα και ασφαλώς υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις.
Έχει γραφτεί να επιστρέψει ο κουλουρης, άρεσε σε κάποιους ο δωνης, παραμονή Μιτριτσα με λίγα χρήματα κι άλλα πολλά.
Αν υπάρχουν πράγματι ένας δύο που χθες έλεγαν το ένα και σήμερα λένε άλλο, τότε να τους ονομάσουμε και να ρωτήσουμε τι άλλαξε στην θέση τους για να μην θεωρήσουμε και άλλα περίεργα.
Έχουμε τέτοια περιστατικά?
Είναι οι ίδιοι που έγραφαν ότι ο Κρέσπο δεν έπρεπε να ανανεώσει και οι ίδιοι που μιλούν γιατί δεν έμεινε?
Γιατί τα περνάτε έτσι?
Έχει γραφτεί να επιστρέψει ο κουλουρης, άρεσε σε κάποιους ο δωνης, παραμονή Μιτριτσα με λίγα χρήματα κι άλλα πολλά.
Αν υπάρχουν πράγματι ένας δύο που χθες έλεγαν το ένα και σήμερα λένε άλλο, τότε να τους ονομάσουμε και να ρωτήσουμε τι άλλαξε στην θέση τους για να μην θεωρήσουμε και άλλα περίεργα.
στο δρομο που χαραξε ο Krmencik ?obanebane έγραψε:prist64 έγραψε:μα καλα,μελι εχουν τα σεντερ φορ
απο τη Νιγηρια?
https://www.transfermarkt.com/olarenwaj ... ler/131694
- sourmenetes
- Moderator
Έγινε μια ωραία κουβέντα το απόγευμα.για χαρακτηριστικά παικτων γιατί δεν κάνει σε κάποιον ο ναρευ ή ο μπαλντε με επιχειρήματα με χαβαλέ,από αρκετά μέλη και ευχαριστιοσουνα να βλέπεις αναλυση.
Με το που έγινε ο τραυματισμος καντουρι. Έκρηξη!!
Τελειώσανε τα πάντα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελειώσανε τα πάντα!
- Dark Knight
εγω προτεινω να μπαινει τιμωρια να διαβαστει ολος ο τομος 2 Μεταγραφες 2022 , αν αντεξει κανεις ...αυτοι που γραφουν και ξαναγραφουν προλαβαινουν να διαβασουν ολα τα ποστ ? το προβλημα δεν ειναι τα λεγομενα του καθενος , αλλα η επαναληψη , που αν εισαι μοντ και πρεπει να τα διαβαζεις ολα , καπου θα σαλταρειςbane1980 έγραψε:Η λύση είναι μία.
Όριο ποστ ανά τοπικ ανά ημέρα.
Η διαφορετικότητα απόψεων και νοοτροπιας/ψυχοσυνθεσης δεν είναι το πρόβλημα.
Η εμμονικη επανάληψη στα όρια πλύσης εγκεφάλου είναι.
Πίστευε ότι θες, πες το κιόλας, μοιράσου το, συζήτησε το, αλλά γιατί πρέπει να επαναλαμβανεται μια "ανησυχία " μέχρι να πειστούν οοοολοι ότι κακώς δεν ανησυχούν κι αυτοί?
Ή οκ δεν σε πείθει ένας παίκτης, δεν σου αρέσει εμάς υποψήφιος, οκ, το λες μια, δύο, φτάνει. Το καταλάβαμε, το μοιράστηκες. Το να γραφτεί 50 φορές το ίδιο πράγμα, δεν είναι γόνιμη κριτική ή ελευθερία λόγου. Είναι εμμονή και σπαμαρισμα.
Το πιο κάβλα τοπικ εβερ έχει γίνει βίρτσουαλ ανακλιντρο ψυχαναλυτή με αυτοκλητη τζαμπέ συνέδρια.
Έλεος πια.
Πραγματικά μια ψηφοφορία για να μπει όριο ποστ θα είχε ενδιαφέρον.
- Μπαρκαρούτσος
nunies4 έγραψε:Ότι όλη αυτή η συζήτηση γίνεται αφού ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ κάνει 7 μεταγραφές 5/7 και ενώ υπολείπονται 2 ΜΗΝΕΣ και 10 ημέρες ακόμα μεταγραφικής περιόδου πραγματικά με ξεπερνάει....
Θα επιδωθω στο κυνήγι του Νιγηριανού παικτουρα....
Καλά, ο Cristiano Ronaldo ψάχνει ομάδα και εσύ μας λες άλλα αντί άλλων τώρα.
Κοιμάται ο Ρωσοπόντιος...
- sourmenetes
- Moderator
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε κανέναν πάνω από τον εαυτό μας!Maxpaok έγραψε:Σούρμε δεν καταλαβαίνω πραγματικά το συμπέρασμα που βγάζεις που έχει γραφτεί κι από άλλους.
Γιατί τα περνάτε έτσι?
Εκει σταματανε όλα!
Πόσα χρόνια έχουμε Ιβάν;;;
Τόσα χρόνια ακούμε για έναν άνθρωπο να αναλάβει το αγωνιστικό!
Βρήκαμε 2 ανθρώπους που συνεργάζονται για τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν και ο γιος του (που εμείς λέγαμε να μην ασχολούνται με αγωνιστικα) αποστασιοποιηθηκαν από μεταγραφές, δώσανε τα κλειδιά σε αυτούς τους 2 και είπαμε να βάλουμε το νερό στο αυλάκι.
Και απ τη πρώτη μέρα ο γνήσιος ξερολας ξέρει καλύτερα και από τους 2!
Εντάξει!
Είναι δυνατόν να στηθεί μια σχεδόν καινούρια ομάδα μέσα σε 1 μήνα;
Είναι δυνατόν να μη γίνουν καθυστερήσεις;;
Είναι δυνατόν να πάνε όλα σωστά;;
Προφανώς όχι!
Εδώ ότι γίνεται έχει και ένα αλλά!
Ναι ήρθε ο νταντας αλλά τον έχει μικρό.
Ήρθε ο κοταρσκι αλλά δεν έχει εμπειρία
Ήρθε ο καργας αλλά είναι Ελληνας
Ήρθε ο κουαλιατα αλλά ήρθε από ομάδα χαμηλού επιπέδου.
Ήρθε ο Ρικάρντο αλλά δεν έχει βίντεο στο youtube!
Εεεε...
Για αυτό δε θέλαμε ΤΔ??
ΕΜΕΙΣ ΌΛΟΙ ΑΥΤΌ ΔΕ ΛΈΓΑΜΕ?
Άρα θέλουμε ένα Τδ που θα κάνει εμείς το τι θέλουμε και όχι ότι νομίζει αυτός..
maceio έγραψε:στο δρομο που χαραξε ο Krmencik ?obanebane έγραψε:prist64 έγραψε:μα καλα,μελι εχουν τα σεντερ φορ
απο τη Νιγηρια?
https://www.transfermarkt.com/olarenwaj ... ler/131694
Προφανώς έχεις κάνει λάθος παράθεση, αλλά ο παίχτης της Μπριζ είναι πολύ καλή περίπτωση.
Τελειώνει και το συμβόλαιο του σε έναν χρόνο, όπως και του παίχτη της Σαχταρ.
Είναι και οι δύο καλοί παίχτες και εφικτές περιπτώσεις επειδή έχουν έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο.
Είναι προφανές ότι ο παπάς εννοεί αυτόν της Σαχταρ που συνδέεται με τον Μποτο.
Νομίζω έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες για το ποιος θα μπορούσε να κοπεί και το τι παραπάνω χρειάζεται και νομίζω πως καταλήγω πως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο μπορεί να δώσουν την ποιότητα που προφανώς έχουν ο Καντουρί (εκεί πλέον δυστυχώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν μπορείς να βασιστείς με τπτ) και ο Ολιβειρα (που όλοι ακόμα λογικά έχουν αμφιβολίες) και όχι αν θα δώσουν αυτά που πρέπει ο Χ κουαλιατα μπροστά και ο ψ κουλιερακης πίσω.
Όπως και να έχει είμαστε σε φάση που οι υπεύθυνοι έχουν την ευκαιρία να αξιολογούν και αυτό αφού χρόνος υπάρχει.
Δεδομένου πάντως την φάση Καντουρί, τα σφιξιματα Αντρέ Ρικάρντο μην βαράτε αλλά τουλάχιστον μέχρι αυγουστο εγώ τον Λάμπρου δεν τον έδιωχνα με τπτ
Όπως και να έχει είμαστε σε φάση που οι υπεύθυνοι έχουν την ευκαιρία να αξιολογούν και αυτό αφού χρόνος υπάρχει.
Δεδομένου πάντως την φάση Καντουρί, τα σφιξιματα Αντρέ Ρικάρντο μην βαράτε αλλά τουλάχιστον μέχρι αυγουστο εγώ τον Λάμπρου δεν τον έδιωχνα με τπτ
Ξαναμπηκα να διαβάσω τι το εξοργιστικό γράφτηκε από την ώρα του τραυματισμού του μαροκινού.sourmenetes έγραψε:Έγινε μια ωραία κουβέντα το απόγευμα.για χαρακτηριστικά παικτων γιατί δεν κάνει σε κάποιον ο ναρευ ή ο μπαλντε με επιχειρήματα με χαβαλέ,από αρκετά μέλη και ευχαριστιοσουνα να βλέπεις αναλυση.
Τελειώσανε τα πάντα!
Έχει ένα μήνυμα δικό μου,ένα του γκοσπι, μετά ακολουθούν κάποιες διευκρινίσεις σε συζήτηση με τον rain απο μέρους μου και από τον γκοσπι και μετά ακολουθεί ένα μήνυμα του αμπαλαεα.
Τι το τόσο τραγικο γράφτηκε που σε έβγαλε εκτός εαυτού?.
Όχι τίποτα να μην το ξανακάνουμε.
Βέβαια όταν γράφεται δέκα φορές σε μισή ώρα πόσο παιχταράς είναι ο κάθε Ναρευ εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Ποιος είπε παικταρα τον ναρεη ?
Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον πλέον είναι στο μέλι και στη Νιγηρία.
Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον πλέον είναι στο μέλι και στη Νιγηρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 05 Ιούλ 2022, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ για να διαβάσω ένα νέο από τον παπά τον ginola gergeo και μερικούς ακόμα μαζί με αναλύσεις ωραίες για τα νεα πρόσωπα, πρέπει να διαβάσω 100 φορές την ίδια άποψη με διαφορετικά λόγια που εκφράζουν δέκα άτομα.bane1980 έγραψε:Η λύση είναι μία.
Όριο ποστ ανά τοπικ ανά ημέρα.
Η διαφορετικότητα απόψεων και νοοτροπιας/ψυχοσυνθεσης δεν είναι το πρόβλημα.
Η εμμονικη επανάληψη στα όρια πλύσης εγκεφάλου είναι.
Πίστευε ότι θες, πες το κιόλας, μοιράσου το, συζήτησε το, αλλά γιατί πρέπει να επαναλαμβανεται μια "ανησυχία " μέχρι να πειστούν οοοολοι ότι κακώς δεν ανησυχούν κι αυτοί?
Ή οκ δεν σε πείθει ένας παίκτης, δεν σου αρέσει εμάς υποψήφιος, οκ, το λες μια, δύο, φτάνει. Το καταλάβαμε, το μοιράστηκες. Το να γραφτεί 50 φορές το ίδιο πράγμα, δεν είναι γόνιμη κριτική ή ελευθερία λόγου. Είναι εμμονή και σπαμαρισμα.
Το πιο κάβλα τοπικ εβερ έχει γίνει βίρτσουαλ ανακλιντρο ψυχαναλυτή με αυτοκλητη τζαμπέ συνέδρια.
Έλεος πια.
Πραγματικά μια ψηφοφορία για να μπει όριο ποστ θα είχε ενδιαφέρον.
Αυτό δεν είναι δημοκρατία είναι ασυδοσία.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωχ παναιαμ. Αν ειναι να υπολογιζουμε λαμπρου κλαφτα..GINOLA έγραψε:Νομίζω έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες για το ποιος θα μπορούσε να κοπεί και το τι παραπάνω χρειάζεται και νομίζω πως καταλήγω πως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο μπορεί να δώσουν την ποιότητα που προφανώς έχουν ο Καντουρί (εκεί πλέον δυστυχώς είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν μπορείς να βασιστείς με τπτ) και ο Ολιβειρα (που όλοι ακόμα λογικά έχουν αμφιβολίες) και όχι αν θα δώσουν αυτά που πρέπει ο Χ κουαλιατα μπροστά και ο ψ κουλιερακης πίσω.
Δεν βλεπω κανενα ερωτημα για καντουρι ειδικα. Μονο τρελος θα μπορουσε να τον υπολογιζει κανονικα