Kostas87 έγραψε:Zarka4 έγραψε:Kostas87 έγραψε:Ναι η (κωλο)ΝΔ μας φταίει τώρα. Λες και κάναμε εμείς ορθολογικες κινήσεις και μας το κόψε ο κουλης το πρωτάθλημα. Τι άλλη δικαιολογία θα βρούμε για τα αδικαιολογητα?
Ελπίζω να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που είπε. Μέχρι τώρα ότι είπε το έκανε.
Αφού όπως λες και συ ότι είπε το έκανε ,να θυμίσω και μια άλλη δήλωση του "και τη μισή μπαρτσελονα να φέρω αύριο πρωτάθλημα δε θα παρουμε"
Ακόμα θα παραθέσω δυο γεγονότα
Α) Με κυβέρνηση Σύριζα είχαμε 3 διαφορετικούς πρωταθλητές σε 3 συνεχόμενα χρόνια.
Β) Μόλις βγήκε η ΝΔ αμέσως βγήκε η υπόθεση πολυειδιοκτησιας. Να θυμίσω ότι Οταν βγήκε η απόφαση ημασταν πρώτοι. Μέχρι τότε όχι όλα ήταν σούπερ, αλλά μετά χάθηκε η μπάλα μέσα στην ομάδα.
Μπορεί να είναι σύμπτωση. Μπορεί και όχι.
Η δική μου γνώμη είναι ότι φυσικά και υπάρχει αβάντα από ΝΔ και ότι πρόπερσι με άλλη κυβέρνηση δεν ξέρω αν θα το περνάμε αλλά σίγουρα θα υπήρχε διεκδίκηση μέχρι τελος.
Βρε πολύ πιθανά όλα όσα λες, αλλά έκανε ο ΠΑΟΚ ότι έπρεπε να κάνει? Από πλευρά οργάνωσης κλπ?
Ας μην έκανε τις ακριβότερες μεταγραφές, αλλά τουλάχιστον ας ήταν έτοιμη η ομάδα για το επόμενο βήμα. Ας έκανε κάτι στην Ευρώπη. Βλέπεις εσύ κανένα σχέδιο? Καμία συνέχεια? Κάθε χρόνο γκρεμιζουμε και χτίζουμε. Και δεν είναι ότι δεν βάζει λεφτά ο Ιβάν.
Απλα η ΠΑΕ είναι τελείως ανοργάνωτη, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι να τρέξουν ένα επιτυχές πρότζεκτ, με τα γνωστά αποτελέσματα. Έχουμε αλλάξει ένα σωρό τεχνικούς διευθυντές.
Είχαμε την χρονιά του Ιβιτς που η ομάδα πήγαινε καλά και ήθελε μερικές πινελιές και πήγαμε και φέραμε τον Στανογεβιτς.
Είχαμε την ομάδα του νταμπλ και την διαλυσαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Γιατί??
Αυτό το γιατί με τρώει. Προσωπικα τον αποθεώνω τον Ιβάν, αλλά οι κινήσεις του δεν εχουν λογική.
Και νομίζω ότι όλα αυτά είναι γεγονότα που δεν αμφισβητουνται.
Αυτο λεω, οτι με ολα αυτα τα λαθη που αναφερεις οτι εχουμε κανει και εχεις δικιο οτι εγιναν, εγω πιστευω οτι ΝΑΙ θα μπορουσαμε να το πάρουμε και οτι δεν ειναι δικαιολογια οπως αναφερεις αλλα αληθεια οτι ΝΑΙ ο κουλης μας το εκοψε.
Ουσιαστικα λεω οτι ολα αυτα κα λαθη σε μικρο η μεγαλο βαθμο γινονται απο ολους και δεν είναι τόσο καταστροφικά όσο λες πχ στο λαθος του στανογιεβις (που ήταν τραγική επιλογη) η ομάδα τελικά και με αυτό το λάθος έχασε στα χαρτιά το νταμπλ.
Αν ο γάβρος είχε τέτοιο έξω αγωνιστικό πόλεμο έτσι θα ήταν. Αν αρχίσουν να πιέζουν όλα τα μμε για να τους πάρουν το Καραϊσκάκη οι τράπεζες, φυλακή ο πρόεδρος, υποβιβασμοι για στημένα κλπ ( πράγματα που έπρεπε να γίνουν δλδ, όχι στημένες επιτροπές όπως εμας) πιστεύεις θα ήταν δεύτερος όπως εμεις; ούτε Ευρώπη δε θα έβγαινε .
Και για να κλείσω. Ναι γίνονται λάθη, μπορεί και πολλά, όπως κάνουν όμως όλες οι ομάδες παγκοσμίως ακόμα και οι τοπ. Σίγουρα όμως ήμαστε υπερβολικοί και εκ φύσεως γκρινιάρηδες ως λαός. Οπως είπε και ο κυρ κυρ αυτή τη στιγμή έχουμε τον καλύτερο προεδρο/ επενδυτή ίσως στην ιστορία μας, ίσως την καλύτερη και σίγουρα τη ποιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία μας, και ανάμεσα τους μια διοίκηση άχρηστη που τα κάνει όλα λάθος. Ε δε στέκει, μάλλον κάτι κάνει και αυτή καλά και δεν το καταλαβαινουμε