Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Mitsospaoki4 έγραψε:Επέστρεψα και εγώ μετά από καιρό! Ελπίζω σε ένα δώρο γενεθλίων από την ΠΑΕ αύριο και να ανακοινώσουν κάνα παίχτη!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρόνια σου πολλά αδερφέ!
Εγώ προσωπικά μάτσο αδερφέ μου αγχώνομαι για τις χυλόπιτες και για το αν προλάβουν να έρθουν έγκαιρα οι χάφ κ εξτρέμ κυρίως
Και άντε πες έρχονται οι δεύτερες επιλογές μας, λόγω του ότι περιμέναμε τις πρώτες θα έχουμε χάσει χρόνο με σκοπό να μην είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά
Αυτό φοβάμαι
Και άντε πες έρχονται οι δεύτερες επιλογές μας, λόγω του ότι περιμέναμε τις πρώτες θα έχουμε χάσει χρόνο με σκοπό να μην είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά
Αυτό φοβάμαι
Μετά από τόσα χρόνια μπανιστηρτζής στο φόρουμ ,επιτέλους κατάφερα να μπω ! Καλή χρονιά στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και σε όλα τα αδέλφια 1
δεν αναφερει οτι σωνει και καλα δεσμευονται με συμβολαια ...και καλλιστα θα μπορουσαν να ειναι καποιοι απ αυτους ,καθως πληρουν αυτες τις προυποθεσεις...makispaspartou έγραψε:Παίκτες σε φουλ φόρμα και σε καλή ηλικία , ποιοτικοί , λογικά και κοστίζουν και δεσμεύονται με συμβόλαια..
Αν για παράδειγμα οι περιπτώσεις των Γκουντέλι, Ολιβέιρα και Χόλτμπι κρύβουν αντικειμενικά δυσκολίες λόγω πολλών χρημάτων που απαιτούνται, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι εφικτό να φέρουμε τους παίκτες που περιγράφεις...
-
Αν οντως ισχυει οτι παμε για παικτες υψηλου επιπεδου, αυτη η τακτικη ειναι δικοπο μαχαιρι. Ανα πασα στιγμη μπορουν να βρουν καλυτερη προταση κι εμεις να εχουμε χασει πολυτιμο χρονο, καθως και τους δευτεροτριτους στοχους μας. Πρεπει να φερουμε οπωσδηποτε 1 βασικο χαφ τωρα, να κανει διδυμο ειτε με Μισιτς ειτε με Βερνμπλουμ, και μετα να παμε για το μεγαλο ονομα. Αν θεωρουν οτι ο Βραζιλιανος απο την Ρωσια ειναι αυτος, ολα καλα.
ΥΓ: Η ανανεωση Μαουριτσιο νομιζω οτι ειναι εντελως βλακωδης κινηση, αλλα οκ...
ΥΓ: Η ανανεωση Μαουριτσιο νομιζω οτι ειναι εντελως βλακωδης κινηση, αλλα οκ...
- Μπαρκαρούτσος
psiras67 έγραψε:Μετά από τόσα χρόνια μπανιστηρτζής στο φόρουμ ,επιτέλους κατάφερα να μπω ! Καλή χρονιά στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και σε όλα τα αδέλφια 1
Καλώς όρισες αδερφέ!

Ελπίζω να έχεις διαβάσει τους κανόνες του φόρουμ...
Κάντε λίγο υπομονή ρε μάγκες...
Μου θυμίζετε κάτι τυπάδες που βλέπουν ένα 10άρι νιμου να τους κάνει ματάκια, και λένε "αφού δε θα μου κάτσει..." και φεύγουν. Αν δεν πιστέψουμε πρώτα εμείς πως το project της ομάδας είναι ελκυστικό, γιατί να πεισθεί ο κάθε παικταράς; Πιστέψτε το λίγο και τα καλύτερα έρχονται...
Μου θυμίζετε κάτι τυπάδες που βλέπουν ένα 10άρι νιμου να τους κάνει ματάκια, και λένε "αφού δε θα μου κάτσει..." και φεύγουν. Αν δεν πιστέψουμε πρώτα εμείς πως το project της ομάδας είναι ελκυστικό, γιατί να πεισθεί ο κάθε παικταράς; Πιστέψτε το λίγο και τα καλύτερα έρχονται...

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ευχαριστώ πολύ!!Ζαντός έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Επέστρεψα και εγώ μετά από καιρό! Ελπίζω σε ένα δώρο γενεθλίων από την ΠΑΕ αύριο και να ανακοινώσουν κάνα παίχτη!
Χρόνια σου πολλά αδερφέ!
- navigator11
Δε θα έρθει κανένας. Ίδια τακτική με τον χαρτονικαιώτη τελικά κι ο Ιβανόης. Αφήνει την ομάδα ολόγυμνη. Εγώ αυτό βλέπω μέχρι στιγμής.

- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την τόση ανησυχία για τις μεταγραφές. Λες και αυτοί που αποφασίζουν είναι άσχετοι, ή έχουν καβούρια στις τσέπες.
Σε βραζιλιάνικο σάιτ γράφτηκε ότι ο 25,5 ετών δεξιός εξτρέμ WILLIAM POTTKER της Ιντερνασιονάλ, βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του σε ελληνική ομάδα και ότι ο παίκτης θέλει πολύ να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ...!!
Έρχεται να αντικαταστήσει τον "el loco" Πέδρο Ενρίκε...?
Έρχεται να αντικαταστήσει τον "el loco" Πέδρο Ενρίκε...?
- thanos-xanthi
Στους κανόνες του φόρουμ πρέπει να μπει:
Στο τοπικ των μεταγραφών θα γράφουν καθημερινά τουλάχιστον ένα ποστ οι
α. Μάτσο για ενημέρωση
β. Πορκυ γιατί είναι θεσμός
γ. Μαουρίτσιο 8 γιατί έτσι μας αρέσει.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο τοπικ των μεταγραφών θα γράφουν καθημερινά τουλάχιστον ένα ποστ οι
α. Μάτσο για ενημέρωση
β. Πορκυ γιατί είναι θεσμός
γ. Μαουρίτσιο 8 γιατί έτσι μας αρέσει.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Napoli4 έγραψε:Κάντε λίγο υπομονή ρε μάγκες...
Αυτά τα 10ρια που κάνουν ματάκια πού είναι;;