Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Odi »

Άλλη αποχώρηση δεν θα υπάρξει από το ρόστερ θεωρώ, όπως και άλλη μεταγραφή δεν θα υπάρξει πλην του αριστερού μπακ.

Στα χαφ, Βέρνμπλουμ,Μαουρίσιο, Σάκχοφ και Κάνιας είναι αρκετοί δεδομένου πως στον άξονα μπορεί να παίξει και ο Καντουρί στο "8", καθώς στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών μας, η ομάδα θα έχει κατοχή πάνω από 60% με την ανάγκη για καθαρό "6" να μην υπάρχει ουσιαστικά. Άλλωστε ο Λουτσέσκου έχει δηλώσει πως θέλει δύο Playmakers στον άξονα ιδανικά.

Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί και η τρομακτική πολυφωνία στα εξτρέμ (Λημνιός, Ζαμπά, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Καντουρί,Λάμπρου και ίσως Βιερίνια αν αποκτηθεί αριστερό μπακ) και ο χρόνος θα μοιραστεί πιο ορθολογικά ανάμεσα σε περισσότερους παίκτες.

Υ.Γ: Ο Μπίσεσβαρ είναι προφανέστατα πιο χρήσιμος από τον Μαροκινό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι να δοκιμαστεί ο Μαροκινός στο "8" αρχής γενομένης μεθαύριο. Δηλαδή:
Canas - El Kaddouri
Λημνιός - Πέλκας - Biseswar
Akpom
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Χωρις να θέλω να σας τη χαλάσω δε νομίζω να γίνει κίνηση για παίκτη στο κέντρο. Δηλαδή έιχες δυο τέτοιους παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του πέμπτου χαφ και τους δίνεις δανεικούς για να πάρεις κάποιον άλλον; Δε βγάζει νόημα. Πιστεύω οτι μια χαρά είναι το ρόστερ με canas-mauricio-wernbloom-shakhov και αν χρειαστεί κάποιος πέμπτος μάλλον θα πάμε σε αλχημεία.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Μπισε έχω την αίσθηση ότι θα φύγει α λα Κάμπος,τελειώνει το συμβόλαιο του,δε πιστεύω ότι υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί στην ηλικία που βρίσκεται.
Σίγουρα θα έρθουν προτάσεις γι'αυτόν τις τελευταίες μέρες από Τουρκία.
Ο μόνος λόγος που δεν έχει φύγει ήδη είναι ο Λουτσεσκου,μετά και την αποχώρηση Τζαλμα δεν ήθελε να χάσει και άλλον παίχτη στην αρχή της σεζόν,τώρα όμως που έχει περάσει ο καιρός και έχουν ενσωματωθεί οι νέοι,νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια,αν δε,του φέρουν και έναν παιχταρα μεσοεπιθετικό,θα πετάξει τη σκούφια του.
Από τη μια αγαπητός ο ολλανδός,έχοντας προσφέρει πολλά στην ομάδα,από την άλλη πρέπει να μπουν κατά μέρους οι συναισθηματισμοί και να κοιτάξουμε τι μπορεί να προσφέρει στο μέλλον ο παίχτης.
Έχω την αίσθηση ότι κάπως έτσι σκέφτονται και θα το κάνουν σίγουρα σε περίπτωση πρόκρισης εναντιον των Πορτογάλων.
Σε διαφορετική περίπτωση,πολύ πιθανό να μείνουμε όπως είμαστε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

zarathustra79 έγραψε:Χωρις να θέλω να σας τη χαλάσω δε νομίζω να γίνει κίνηση για παίκτη στο κέντρο. Δηλαδή έιχες δυο τέτοιους παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του πέμπτου χαφ και τους δίνεις δανεικούς για να πάρεις κάποιον άλλον; Δε βγάζει νόημα. Πιστεύω οτι μια χαρά είναι το ρόστερ με canas-mauricio-wernbloom-shakhov και αν χρειαστεί κάποιος πέμπτος μάλλον θα πάμε σε αλχημεία.
Σωστός
Αν δε δώσουμε σε παίκτη από τις ακαδημίες την Πέμπτη θέση στα χαφ τι την έχουμε;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και για μένα δεν έχει νοήμα το διώξιμο του μουλέν και του χαρίση μαζί

μία πραγματική απορία που έχω:
πολλοί λέτε για καντουρί στη θέση 8

τον έχει βάλει ποτέ ο λουτσέσκου στο κέντρο και δεν το θυμάμαι?
μου φαίνεται περισσότερο ευφάνταστο, παρά πραγματικό αυτό το σενάριο
το που θέλει να παίζει ο παίχτης ή το που έχει παίξει στο παρελθόν ελάχιστη σημασία έχουν
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

seaman έγραψε:Για να δηλωθούν Pontus & Tosca για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ποιοι νομίζετε ότι θα αφαιρεθούν (υποχρεωτικά) από τη λίστα της UEFA;
Εδώ σε θέλω κάβουρα (ο πολύ γνωστός όχι ο ολίγο τσίπης).

Ένας μπορεί να είναι ο Γλύκος. Οι υπόλοιποι Έλληνες είναι 8 και παραμένουν υποχρεωτικά (οπότε ο Λάμπρου παραμένει πάρει δεν πάρει παιχνίδια, εκτός αν αποκτηθεί άλλος γηγενής. Τα γραφόμενα φιλολογικά περί αυτού είναι μόνο για αρδ κατανάλωση). Ένας από τους λόγους που χαιρέτισε ο Μύστα είναι και το ότι δεν πληρούσε της προϋποθέσεις για να δηλώνεται ως γηγενής.

Επομένως θα έχουμε αποχώρηση τουλάχιστον ενός ξένου χωρίς να κάνουμε πρόσθετη μεταγραφή. Είναι δύσκολο το παζλ ακόμη και με δεδομένη την αποχώρηση Γλύκου που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.
Αν παρεις Σταφ λύνεται το παζλ?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μόνο για να μπορείς να αποδεσμεύσεις γηγενή (πχ Λάμπρου ή Μαλεζά πέραν του Γλύκου). Όχι για να μπορείς να δηλώσεις extra παίχτη (πχ Pontus ή Tosca) ή για να αλλάξεις στη λίστα τον Λύρατζη που είναι ένας από τους 4 των ακαδημιών που δηλώνονται υποχρεωτικά.
Ο Σιαμπάνης δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα γιατί είναι ένας από τους 4 των ακαδημιών και οι τερματάδες πρέπει να είναι 3 υποχρεωτικά

Για μη αποδέσμευση ξένου η λύση ίσως θα ήταν:
-Pontus στη θέση Γλύκου
Tosca στη θέση Μαλεζά και υποχρεωτικά απόκτηση γηγενή στο κέντρο (Βασιλακάκης, Κουρμπέλης) και δανεισμός Λάμπρου (δεν χωράει μετά στη λίστα).

Το πιθανότερο είναι βέβαια να έχουμε αποδέσμευση-εις ξένου/ων τέλος Αυγούστου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 23 Αύγ 2018, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

K όμως, αν ερθει ο σταφυλίδης βγαίνουν τα νούμερα. Θα έχουμε τεσσερις παικτες που προερχονται απο τις ακαδημιες μας (σιαμπανης, κιτσιου, πελκας, σταφυλλίδης), πέντε παίκτες προερχονται απο ακαδημιες άλλων ελληνικων ομαδων (πασχαλακης, γλυκος, μαλεζας, λημνιος, λαμπρου) και δεκαεξι ξενους (ray, khacheridi, varela, crespo, vieirinha, matos, mauricio, canas, wernbloom, shakhov, biseswar, el kaddouri, warda, jaba, prijovic, akpom). Συνολο 25.

Σε καθε περιπτωση παντως πιστευω οτι αν αποκτηθει ο tosca ή οποιοσδηποτε αλλος ξενος για αριστερος μπακ ο παικτης που περισσευει και θα πρεπει να αποχωρησει ειναι ο γλυκος. Τον συμπαθω και τον στηριξα, αλλα αυτη τη στιγμη δε γινεται ο τριτος στην ιεραρχια τερμπατοφυλακας της ομαδας να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

danirifle έγραψε:και για μένα δεν έχει νοήμα το διώξιμο του μουλέν και του χαρίση μαζί

μία πραγματική απορία που έχω:
πολλοί λέτε για καντουρί στη θέση 8

τον έχει βάλει ποτέ ο λουτσέσκου στο κέντρο και δεν το θυμάμαι?
μου φαίνεται περισσότερο ευφάνταστο, παρά πραγματικό αυτό το σενάριο
το που θέλει να παίζει ο παίχτης ή το που έχει παίξει στο παρελθόν ελάχιστη σημασία έχουν
dani νομίζω ότι πέρσι τα περισσότερα παιχνίδια στο κέντρο τα έκανε.
Το πρόβλημα με τον Καντουρί είναι αυτό, δεν είναι ξεκάθαρος ο ρόλος που έχει μέσα στο γήπεδο.
Δεν είναι κλασικός εξτρέμ σε καμία περίπτωση, ακόμα και οι κινήσεις του στα γκολ που έβαλε φέτος, δείχνουν παίκτη που γνωρίζει τις θέσεις στο κέντρο. Αλλά ποιος μπορεί να πει ότι είναι δεκάρι ή οχτάρι;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

zarathustra79 έγραψε:K όμως, αν ερθει ο σταφυλίδης βγαίνουν τα νούμερα. Θα έχουμε τεσσερις παικτες που προερχονται απο τις ακαδημιες μας (σιαμπανης, κιτσιου, πελκας, σταφυλλίδης), πέντε παίκτες προερχονται απο ακαδημιες άλλων ελληνικων ομαδων (πασχαλακης, γλυκος, μαλεζας, λημνιος, λαμπρου) και δεκαεξι ξενους (ray, khacheridi, varela, crespo, vieirinha, matos, mauricio, canas, wernbloom, shakhov, biseswar, el kaddouri, warda, jaba, prijovic, akpom). Συνολο 25.

Σε καθε περιπτωση παντως πιστευω οτι αν αποκτηθει ο tosca ή οποιοσδηποτε αλλος ξενος για αριστερος μπακ ο παικτης που περισσευει και θα πρεπει να αποχωρησει ειναι ο γλυκος. Τον συμπαθω και τον στηριξα, αλλα αυτη τη στιγμη δε γινεται ο τριτος στην ιεραρχια τερμπατοφυλακας της ομαδας να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο.
Πολύ σωστά. Βγαίνουν, με μεταβολή Σταφ σε Λύρατζη και Tosca σε Γλύκο. Δεν είχα υπολογίσει το κενό που δημιουργήθηκε από τον Χαρίση ώστε να δηλωθεί ο Wernbloom.

Οπότε και χωρίς άλλη κίνηση (Σταφ) μπορεί ο Ρουμάνος να πάρει τη θέση του Παναγιώτη
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ναι, αλλά γιατί να έχεις και Σταφ και Τόσκα;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Εννοει οτι στο ενα σεναριο χωρις να φυγει παικτης μπορει να προστεθει ο σταφυλλιδης, ενω για να ερθει ο tosca θα πρεπει να φυγει ο γλυκος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

tolis01 έγραψε:ναι, αλλά γιατί να έχεις και Σταφ και Τόσκα;
Γιατί ο Τόσκα είναι, κατά βάση, στόπερ κι έτσι πάει ο Μάλε 5ος, ως μια ακόμα αναβάθμιση, στην εν λόγω θέση...

:pano:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πολύ extem σενάριο είναι που θα μπορούσε να δίνει ταυτόχρονα ανάσες σε Κρέσπο και Μάτος δίνοντας παιχνίδια στον Βιερίνια ως δεξί μπακ ή εξτρεμ. Δε Νομίζω όμως ότι θα έχουμε τέτοιο σενάριο, εκτός αν υπάρχει τόσο μεγάλο μπάτζετ που πάμε απλά σε αναβάθμιση της 25άδας με έξοδο Λύρατζη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”