Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό κοντράρεται την Κυριακή (8/1, 17.15) ο Πανιώνιος, ο οποίος προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι "κυανέρυθροι" θέλουν να εδραιωθούν στην πεντάδα και για αυτό θα επιδιώξουν να φύγουν νικηφόρα απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει αφήσει εκτός τους Αργυρόπουλο και Αντωνιάδη, ενώ οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή του.
Αυτοί είναι οι: Βοσνιάδης, Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Σοτζέι, Μασούρας, Φούντας, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Καθάριος.
Αυτοί είναι οι: Βοσνιάδης, Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Σοτζέι, Μασούρας, Φούντας, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Καθάριος.
ναι είναι κανονικά στην αποστολή, αν έχει κλείσει σε εμάς λογικά δεν θα παίξει, έτσι;;
Αυτα μονο εμεις τα κανουμε gomare στις αλλες ομαδες χεστηκαν αν μας στειλουν τραυματισμενο προιον!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ μπορεί να πει ο παίχτης εγώ δεν παίζω, να βρω ομάδα δεν μου είπατε; βρήκα αντε γεια
εκτός αν τον κλείνουμε για το καλοκαίρι και έρθει τώρα ο άλλος του Dimitri ..... τι διαόλια βάζω τώραGoMaRoS έγραψε:ναι είναι κανονικά στην αποστολή, αν έχει κλείσει σε εμάς λογικά δεν θα παίξει, έτσι;;
αν καταλάβαινες το κρύο μάλλον δεν ήπιες αρκετάTheCursed έγραψε:Καλησπερα κυριοι ημουν για ποτο με -8 μν το κανετε ποτε
δεν ηπια καθολου κανω διατροφη ολο μλκιεςGoMaRoS έγραψε:αν καταλάβαινες το κρύο μάλλον δεν ήπιες αρκετάTheCursed έγραψε:Καλησπερα κυριοι ημουν για ποτο με -8 μν το κανετε ποτε
μπορεί να ισχύει και αυτό, και το καλοκαίρι να έχουμε αποχωρήσειςtzelas έγραψε:εκτός αν τον κλείνουμε για το καλοκαίρι και έρθει τώρα ο άλλος του Dimitri ..... τι διαόλια βάζω τώραGoMaRoS έγραψε:ναι είναι κανονικά στην αποστολή, αν έχει κλείσει σε εμάς λογικά δεν θα παίξει, έτσι;;
Παιδιά λογικά δεν είναι ο Ανσαριφαρντ, κάποιος άλλος πρέπει να είναι 
Νατχο στον λουκας και 2-1. Ε ρε κατι παιχτες που ειχαμε....northend4 έγραψε:Στη nova δείχνει ένα ΠΑΟΚ - Πας Γιάννενα πριν 3 χρόνια.
Μόλις ισοφάρισε ο Στοχ ( Γκολάρα).
Τυχαίο; Δεν νομίζω !!!!
Σιγά τα διαόλια...Αυτόν τον έχουμε ήδη σίγουρο...Ο Πέρσης είναι ΙΜΑΜΗΣ!!!!tzelas έγραψε:εκτός αν τον κλείνουμε για το καλοκαίρι και έρθει τώρα ο άλλος του Dimitri ..... τι διαόλια βάζω τώραGoMaRoS έγραψε:ναι είναι κανονικά στην αποστολή, αν έχει κλείσει σε εμάς λογικά δεν θα παίξει, έτσι;;
- Chuck Norris
Καλώς να ορίσει λοιπόν ο Ιρανοσ αλλά μέχρι στιγμής κανείς παίκτης που έφυγε από τον πανιωνιο τα τελευταία χρόνια έκανε κάτι σοβαρό στην ομάδα που πήγε (Χατζη, Μπουμαλ, Μπακασετασ)