33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
psykoman μπορει να θυμασαι οτι θελεις εξω απο την τουμπα.εγω τοσα χρονια βλεπω οτι η πιεση που νοιωθει απο τους συνδεσμους ειναι αυτη που ασκει ενα μυγακι.δεν τους υπολογιζει καν.εσυ αν θελεις πιστευε οτι τον ωθησαν στο να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη για χαρη τους.
ο κλαους ανανεωσε επειδη ο ιβαν το ηθελε.επειδη ενοιωθε αυτο που ενοιωσε οταν μια μερα αρχισε να ξεφορτωνει κασερι απο την πρωην εθνικη ελλαδος.τοτε ποιος τον πιεσε.ο ιδιος το ειπε οτι μετανοιωσε που δεν τον πουλησε.
τα περι συνδεσμων ,πιεσεων κλπ ειναι βολικες εξηγησεις για να μην προσαψουμε λαθη στον ιβαν.επισης ειναι στα πλαισια της ευκολιας που υπαρχει σε μεγαλη μεριδα του κοσμου πλεον ,να φορτωνει καθε τι στραβο στους συνδεσμους.στον κοσμο κλπ.
και αν θες τη γνωμη μου για τον κλαους (αν και την εχω πει κ εχει κουρασει), παλτο ο κλαους φετος,μονος του εβαλε τα χερια του κ εβγαλε τα ματια του.αυτο απεχει απο την ξεφτιλα που ζουμε με το σκυλεμα σε καθε παικτη που ειναι ντεφορμε.δεν ειναι ο κλαους κανενας παικτης τυπου φιλομενο και βερον που καθεται στο συμβολαιο του.
καποτε κ ο τελευταιος παικτης που περνουσε απο εδω γινοταν πετσι με την ομαδα.οπου κ αν πηγαινε για τον ΠΑΟΚ μιλουσε.τους σεβομασταν κ τους το δειχναμε.τωρα κανουμε σαν τα σκουλικια. κ τις βαζελες που οι 9 στους 10 νοιωθουν περαστικοι μισθοφοροι.
21 χρονια ειναι στον ΠΑΟΚ ο κλαους.για το θεο δηλαδη.μια αθλια χρονια.
ο κλαους ανανεωσε επειδη ο ιβαν το ηθελε.επειδη ενοιωθε αυτο που ενοιωσε οταν μια μερα αρχισε να ξεφορτωνει κασερι απο την πρωην εθνικη ελλαδος.τοτε ποιος τον πιεσε.ο ιδιος το ειπε οτι μετανοιωσε που δεν τον πουλησε.
τα περι συνδεσμων ,πιεσεων κλπ ειναι βολικες εξηγησεις για να μην προσαψουμε λαθη στον ιβαν.επισης ειναι στα πλαισια της ευκολιας που υπαρχει σε μεγαλη μεριδα του κοσμου πλεον ,να φορτωνει καθε τι στραβο στους συνδεσμους.στον κοσμο κλπ.
και αν θες τη γνωμη μου για τον κλαους (αν και την εχω πει κ εχει κουρασει), παλτο ο κλαους φετος,μονος του εβαλε τα χερια του κ εβγαλε τα ματια του.αυτο απεχει απο την ξεφτιλα που ζουμε με το σκυλεμα σε καθε παικτη που ειναι ντεφορμε.δεν ειναι ο κλαους κανενας παικτης τυπου φιλομενο και βερον που καθεται στο συμβολαιο του.
καποτε κ ο τελευταιος παικτης που περνουσε απο εδω γινοταν πετσι με την ομαδα.οπου κ αν πηγαινε για τον ΠΑΟΚ μιλουσε.τους σεβομασταν κ τους το δειχναμε.τωρα κανουμε σαν τα σκουλικια. κ τις βαζελες που οι 9 στους 10 νοιωθουν περαστικοι μισθοφοροι.
Για αυτό λέω αντί-Κλάους. Ως δεύτερος φορ, ένας πιο ευκίνητος αλλα λουκαςHermann έγραψε:sourmenetes έγραψε:Εχεις πριγιοβιτς ρε φιλε.
- ΑποστόληςΑ
Λογικά θα την εκτίσει στην τελευταία αγωνιστική με Κέρκυρα που θα είναι παρών ο Prijo.
Μη νομιζει οτι θα το διαβασει κανεις. Μολις αλλαξει σελιδα το τοπικ παλι τα ιδια θα αρχισουν.barlow4 έγραψε:psykoman μπορει να θυμασαι οτι θελεις εξω απο την τουμπα.εγω τοσα χρονια βλεπω οτι η πιεση που νοιωθει απο τους συνδεσμους ειναι αυτη που ασκει ενα μυγακι.δεν τους υπολογιζει καν.εσυ αν θελεις πιστευε οτι τον ωθησαν στο να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη για χαρη τους.
Παντως μαγκες,εγω δεν δεχομαι οτι περναει περιοδο ντεφορμαρισματος.Ο ανθρωπος ειναι λες και διανυει την τελευταια χρονια της καριερας του
Η ευθυνη ειναι 100% δικη του και μακαρι να χε ελαφρυντικα.Δεν ξερω αν ξενυχταει καθε βραδι,παιζει playstation ολη μερα η απλα λουφαρει στις προπονησεις.Αλλα αυτο που βλεπουμε δεν ειναι εικονα επαγγελματια ποδοσφαιριστη ουτε για σουπερλιγδα.
Και αυτο ειναι το χειροτερο ολων,διοτι φαινεται λες και εχει γραψει στα παλια του τα παπουτσια την ομαδα που μαλιστα τον ανταμοιβει και οσο οσο.
Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα τετοιον παικτη να συνεχισει στην ομαδα,διοτι το αγωνιστικο αποτελεσμα συνδεεται ξεκαθαρα και με το εξωαγωνιστικο στην συγκεκριμενη περιπτωση.
Η ευθυνη ειναι 100% δικη του και μακαρι να χε ελαφρυντικα.Δεν ξερω αν ξενυχταει καθε βραδι,παιζει playstation ολη μερα η απλα λουφαρει στις προπονησεις.Αλλα αυτο που βλεπουμε δεν ειναι εικονα επαγγελματια ποδοσφαιριστη ουτε για σουπερλιγδα.
Και αυτο ειναι το χειροτερο ολων,διοτι φαινεται λες και εχει γραψει στα παλια του τα παπουτσια την ομαδα που μαλιστα τον ανταμοιβει και οσο οσο.
Εγω προσωπικα δεν θα ηθελα τετοιον παικτη να συνεχισει στην ομαδα,διοτι το αγωνιστικο αποτελεσμα συνδεεται ξεκαθαρα και με το εξωαγωνιστικο στην συγκεκριμενη περιπτωση.
barlow4 έγραψε:psykoman μπορει να θυμασαι οτι θελεις εξω απο την τουμπα.εγω τοσα χρονια βλεπω οτι η πιεση που νοιωθει απο τους συνδεσμους ειναι αυτη που ασκει ενα μυγακι.δεν τους υπολογιζει καν.εσυ αν θελεις πιστευε οτι τον ωθησαν στο να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη για χαρη τους.
Σε κάποια ναι , σε άλλα όχι.
Πράγματι υπήρχε πίεση από τον κόσμο όσο δεν ανανέωνε ο Κλάους κ αυτό αποτυπώθηκε κ στο φόρουμ όπως κ στα ράδια. Αρκετές σελίδες πίσω μπορεί ο καθένας να διαβάσει. Δε λέω ότι βγάλανε ανακοίνωση οι σύνδεσμοι ή ότι κάθονται ο Ιβάν με το Μαράκι κ ακούνε καμόρα, αλλά τεταμένο κλίμα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές υπήρχε.Κ δώστου άρθρα κ δώστου μίρλα (καλά σε αυτό δε θέλουμε κ πολύ).Κ η Θεσσαλονίκη μικρό χωριό είναι, πάντα περνάει το κλίμα του κόσμου κ των ΑΡΔ στην ομάδα, δεν είναι εξωγήινοι στα γραφεία. Κ το εκμεταλλεύτηκε κ ο μάνατζερ κ φυσικά καλά έκανε, δουλειά του ήταν. Αν κ όλα αυτά πλέον δεν έχουν νόημα, ότι έγινε έγινε, πάρακατω.
Διαφωνώ κάθετα ότι έχουμε γίνει σκωλικοβάζελοι απέναντι στους παίκτες, η πλειοψηφία συνεχίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Απλά παλιότερα παίζανε 30χρονοι οι οποίοι τελείωναν κ την καριέρα τους εδώ με αποτέλεσμα το δέσιμο να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.
Το ότι ρίξαμε το μέσο όρο ηλικίας ανεβάζοντας κ την ποιότητα (θεωρητικά), έχει το επακόλουθο οι περισσότεροι να βλέπουν τον ΠΑΟΚ ενδοιάμεσο κ όχι τελικό σταθμό. Δεν είναι κακό ούτε τους κάνει μισθοφόρους. Οι Κούτσηδες, οι Εγκωμίτες κ νεότερα οι Λινογκαρσίες δώσανε τη θέση τους σε Τσίμι Σάκχοφ κ Μακ, προφανώς το δέσιμο δε θα είναι το ίδιο. Όσοι μείνουν μέχρι τέλους εδώ θα το αποκτήσουν (πχ Μάτος λέω εγώ)
Κ ακόμα σημαντικότερο, ο ΠΑΟΚ έχει τα λεφτά να αποκτά καλύτερους. Δεν είναι μόνο ότι μας αφήνουν ο Μακ κ ο Γκάρι, ο ΠΑΟΚ αφήνει το Τζιόλη κ το Βίτορ για άλλους. Πριν 5 χρόνια ήμασταν άφραγκοι, είχαμε το Γιώτη κ το Γιασεμάκη κ κάναμε κ το σταυρό μας. Δεν υπήρχε καν σα λογική τους έστω κ μέτριους παίκτες να τους αφήσουμε για άλλους. Οι καλύτεροι γίνανε όλοι "προδότες" για άλλα μέρη (Καφές Σβούρας Οκκάς ΓΧ, βασικά όλη η ομάδα του κυπέλλου).
Το ίδιο ισχύει κ για τον Κλάους. Κανείς δεν ξέχασε ότι είναι 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει απεγνωσμένα ένα πρωτάθλημα κ αυτο μας κάνει στυγνούς. Και ένα χρόνο να μείνεις πίσω η ομάδα δεν μπορεί να σε περιμένει. Στο στυγνό πρωταθλητισμό η Ρεάλ διώχνει το Ραούλ κ η Μπάρτσα τον Τσάβι. Τα ίδια κάνει κ ο γκέι. Έχει 5 χρόνια τον παικταρά (για μένα) Φουστέρ κ στην πρώτη μέτρια χρονιά τον αφήνει. Ο στόχος είναι ένας, το πρωτάθλημα πλέον, όχι το ουέφα κ να είμαστε καλή παρέα. Κ σε αυτό το βωμό όποιος αποτελεί τροχοπέδη πρέπει να κάνει χώρο για καλύτερο κ γρήγορα μάλιστα, ανεξαρτήτως ονόματος.
συγκρίνεις πράγματα που δεν συγκρίνονται.barlow4 έγραψε:καποτε κ ο τελευταιος παικτης που περνουσε απο εδω γινοταν πετσι με την ομαδα. οπου κ αν πηγαινε για τον ΠΑΟΚ μιλουσε.τους σεβομασταν κ τους το δειχναμε.τωρα κανουμε σαν τα σκουλικια. κ τις βαζελες που οι 9 στους 10 νοιωθουν περαστικοι μισθοφοροι.
ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν ήταν μια φτωχή καλτ κατάσταση.
το κάποτε του ΠΑΟΚ που λες, σχεδόν πάντα αυτό ήταν(άντε ας εξαιρέσουμε την δεκαετία του 70' με την υπερομάδα μας).
παίχτες συνήθως πετσιά, φτώχια, κομπαρσιλίκι στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από κάποιες μηδαμινές εκλάμψεις.
τί σχέση έχει το κάποτε με τον ΠΑΟΚ του σαββίδη;
παίχτες καλοπληρωμένοι πάνω και από την αξία τους με όλα τα κομφόρ έχοντας μόνο 1 μημένη δουλεία. να παίξουν μπάλα και να πάνε τον ΠΑΟΚ ψηλά.
το κάποτε που λες ο παίχτης του ΠΑΟΚ ήταν και οικονομολόγος και κασκαντέρ.
δηλαδή και για αυτό φταίει ο λαουτζίκος του ΠΑΟΚ, πόσα εγκλήματα έχει κάνεις τέλοσπαντων αυτός ο λαός;
και στο κάτω κάτω αυτό το κάποτε είπαμε να το αφήσουμε πίσω και να κάνουμε έναν ΠΑΟΚ πραγματικά μεγάλο και αγωνιστικά.
οποτε αφου τελειωσανε αυτες οι εποχες θελω να τον βρω στο δρομο να του ριξω πρωτα μια ροχαλα στη μαπα του αχρηστου που μας καθυστερει απο τους τιτλους επιτηδες ο πορτοφολας.μετα να του ριξω μια τσεκουρια στο γονατο να ειμαστε σιγουροι κ μετα σε καυτο λαδι.
αυτο ζουμε παιδια.οχι οτι ο κλαους δεν παιζει.χαιρω πολυ οτι ειναι χαλιας φετος.
το φερσιμο μας στηλιτευω.οχι την αξια του κλαους.
εκει ξενερωνω.κ ειναι πολυ ηπια λεξη.κ αυτο δεν εχει να κανει με εποχες ουτε με ηλικιες.
αυτο ζουμε παιδια.οχι οτι ο κλαους δεν παιζει.χαιρω πολυ οτι ειναι χαλιας φετος.
το φερσιμο μας στηλιτευω.οχι την αξια του κλαους.
εκει ξενερωνω.κ ειναι πολυ ηπια λεξη.κ αυτο δεν εχει να κανει με εποχες ουτε με ηλικιες.
Νομίζω υπερβάλλεις, δε ζούμε κάτι τέτοιο. Για μπάλα μιλάμε, το λαϊκότερο άθλημα, σε τοπικ παίκτη είμαστε μετά από αγώνα που σέρνεται. Θα ακουστούν κ 2 πράγματα παραπάνω. Οποιοσδήποτε έχει βρεθεί σε οποιοδήποτε γήπεδο του κόσμου τέτοια θα ακούσει. Απλά ο γραπτός λόγος μένει κ χτυπάει πιο άσχημα.
Κ αν γίνεται κάθε βδομάδα είναι γτ ο παίκτης δίνει δικαίωμα κάθε βδομάδα. Ότι κουράζει η επανάληψη συμφωνώ αλλά άμα δεν αλλάξει πρόσωπο ο ίδιος μην περιμένεις αλλαγές στα σχόλια, για σκασμενους οπαδούς ποδοσφαιρου μιλάμε όχι παίκτες του μπριτζ.
Κ αν γίνεται κάθε βδομάδα είναι γτ ο παίκτης δίνει δικαίωμα κάθε βδομάδα. Ότι κουράζει η επανάληψη συμφωνώ αλλά άμα δεν αλλάξει πρόσωπο ο ίδιος μην περιμένεις αλλαγές στα σχόλια, για σκασμενους οπαδούς ποδοσφαιρου μιλάμε όχι παίκτες του μπριτζ.
ρε τολαρε παγκιτης εγινε που παιζει αναγκαστικα λογω τραυματισμου του βασικου.κ το καλοκαιρι πολυ πιθανο να κατσει ακομα πιο βαθια στον παγκο η κ καθολου.προς τι το σκισιμο.κ δεν ακουγονται δυο πραγματα παραπανω.τα ωραιοποιεις πολυ.απο μια ματια που θα ριξρις εδω που παιζει κ βουρδουλας μεχρι κατι σαλονικιωτικα θλιβερα ραδια κ φουμπου που η κατασταση ξεφευγει πραγματικα.ηβπεριρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι αρρωστημενη.
το θεωρω ανηθικο.πως να στο πω.κ εμενα δε μου αρεσε ποτε το στυλ του.ποσο μαλλον φετος.
το θεωρω ανηθικο.πως να στο πω.κ εμενα δε μου αρεσε ποτε το στυλ του.ποσο μαλλον φετος.
- hasio_john
Φίλε Μπάρλοου κάνεις και συ τώρα λες και μόνο στον ΠΑΟΚ γίνεται αυτό που όταν κάποιος παίχτης δεν αποδίδει τ' ακούει από τους οπαδούς! Ο Κλάους εκτός του εκτεταμένου ντεφορμαρίσματος , έτυχε να το συνδυάσει με ηλίθια προβολή (στα social media) μιας προσωπικής ζωής που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΒΡΑΧΙΟΝΙΟ του ΑΡΧΗΓΟΥ!
ΑΥΤΟ εξόργισε περισσότερο τους πάντες και (καλώς Ή κακώς) ξέσπασαν πάνω του.
ΑΡΧΗΓΟΣ είναι, αυτός θα τ' ακούσει! Ποιος θα τ' ακουγε δηλαδή ο Κάτσε?
Προσωπική μου γνώμη είναι, πως τα κατεβατά που γράφονται εδώ υπέρ της "ανάρμοστης" συμπεριφοράς των σχολίων κατά του αρχηγού, να ήταν καλύτερα αναλύσεις στο ΓΙΑΤΙ ο Κλάους έφτασε στην σημερινή κατάσταση, στο ΑΝ υπάρχει τρόπος ν' αλλάξει αυτό και στο ΑΝ πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι.
Τώρα αν θέλετε μερικοί, συνεχίστε την κατήχηση για τις συμπεριφορές των οπαδών! Λες και ΕΜΕΙΣ φταίμε για την εικόνα του.
Σαφώς και ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ προσβλητικά σχόλια δεν πρέπει να επιτρέπονται! (ειδικά βρισιές για τον ίδιο ή την οικογένειά του)
Αλλά το να τον πεις κώνο, ή ας βάψει τις γραμμές του γηπέδου καλύτερα και κτλ ..., εεεεεε αυτά είναι σε πλαίσιο οπαδικού κραξίματος! Λες και όλοι εσείς οι λόρδοι
που πάτε στα γήπεδα τόσα χρόνια όταν σας ανάβουν τα λαμπάκια οι παίχτες που αγαπάτε, τους πετάτε ροδοπέταλα και χαμογελώντας με θαλπωρή τους λέτε, θα σου ... κάνω ντα στο κωλαρίνι βρε κουτό αν το ξανακάνεις! :p
ΑΥΤΟ εξόργισε περισσότερο τους πάντες και (καλώς Ή κακώς) ξέσπασαν πάνω του.
ΑΡΧΗΓΟΣ είναι, αυτός θα τ' ακούσει! Ποιος θα τ' ακουγε δηλαδή ο Κάτσε?
Προσωπική μου γνώμη είναι, πως τα κατεβατά που γράφονται εδώ υπέρ της "ανάρμοστης" συμπεριφοράς των σχολίων κατά του αρχηγού, να ήταν καλύτερα αναλύσεις στο ΓΙΑΤΙ ο Κλάους έφτασε στην σημερινή κατάσταση, στο ΑΝ υπάρχει τρόπος ν' αλλάξει αυτό και στο ΑΝ πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι.
Τώρα αν θέλετε μερικοί, συνεχίστε την κατήχηση για τις συμπεριφορές των οπαδών! Λες και ΕΜΕΙΣ φταίμε για την εικόνα του.
Σαφώς και ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ προσβλητικά σχόλια δεν πρέπει να επιτρέπονται! (ειδικά βρισιές για τον ίδιο ή την οικογένειά του)
Αλλά το να τον πεις κώνο, ή ας βάψει τις γραμμές του γηπέδου καλύτερα και κτλ ..., εεεεεε αυτά είναι σε πλαίσιο οπαδικού κραξίματος! Λες και όλοι εσείς οι λόρδοι

αλλαξα γνωμη.μπινελικι μεχρι να σβησει ο ηλιος.σε οποιον δεν παιζει, μεχρι να βγαλει ματια.