Ε τωρα να ειμαστε λιγακι σοβαροι.Πολλες ενστασεις μπορει να εχει κανεις για τις επιλογες της διοικησης αν αποκτηθει ο μαντζιος αλλα αν παμε και για αποκτηση δευτερου τοτε θα πρεπει να πανε να αυτοκτονησουν ομαδικως.Αποκταται ενας παικτης που προερχεται απο πολυμηνη απραξια για τριτος και θα ερθει και τεταρτος??????Γιναμε και παλυ απλες ενω σε αλλες θεσεις δεν υπαρχει καν δευτερος καλα καλα ουτε πρωτος οπως στην θεση του επιτελικου?H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/humor/transfer-maniac/15569-h-ellhnikh-metoxh-tou-paok.html
Τα κουίζ λοιπόν και τα πιο παλιά βγαίνουν... Ένα κουίζ πολύ παλιό και ένα όνομα που παίχτηκε μία εβδομάδα μετά στον Τύπο για πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος. Μία ή δύο.
Το θέμα είναι θα μείνεις μόνο με αυτόν ή θα χτυπήσεις και ένα... άλλο κουζάκι για τον βασικό σου σέντερ φορ. Θέλω να πιστεύω πως ναι...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
O Βαγγελης!PARASANDALOS έγραψε:ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????ποιος μαντζιος ρε??????
[youtube]Pfuel6QpiLU[/youtube]
Οταν ακουω το ονομα Μαντζιος ενα μονο επιφωνημα μου ερχεται...
ΟΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

ΟΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Συγνωμη ο Τσέκος μπάσκετ δεν έπαιζε?Rizla έγραψε:Ποιος Μαντζιος ρε...ΕΛΕΟΣ...
Διωξαμε Μουσλι για να παρουμε τον Μαντζιο?
Ποιο αργος απο ρεπλει σε slow motion...
Ποιο σακατης απο Στίβεν Χόκινγκ...
Ποιο αμπαλος απο τον Τσεκο τον αληταρα...
Φλωριδη ακομα δεν μπηκες αρχισες τις @@ριες?
μεταγραφές δε ζήταγες;PARASANDALOS έγραψε:ρε δεν ειμαι καλα σας παρακαλωωωωωωωω
......... - Μαντζιος .... Αφιερωμενο ...
[youtube]AD1xDNB2UcY[/youtube]
[youtube]AD1xDNB2UcY[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τρί 09 Αύγ 2011, 19:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: οχι χαρακτηρισμους και υπονοουμενα σε παικτη του ΠΑΟΚ
Λόγος: οχι χαρακτηρισμους και υπονοουμενα σε παικτη του ΠΑΟΚ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δεν εβαλε 500 000 ο φλωριδης ????? θα τα πεταξει???????? η θα τα κανει δωρο???????
τι μλκιες λενε οτι συνεχιζουν με το πλανο χωρις φλωριδη????????
ο μαντζιος επιλογη μπολονι ειναι?????
αν ειναι να παρουμε παιχτες στυλ μαντζιου καλυτερα να μην παιρνουμε καθολου τι παιρνουμε για να λεμε καναμε μεταγραφες?????????????
θα του κλεισουν κανενα 3ετες συμβολαιο παλι?????????????????
και δε θα εχουμε τι να τον κανουμε κ αυτον?????
ποιος μαντζιος ρε ???
τι μλκιες λενε οτι συνεχιζουν με το πλανο χωρις φλωριδη????????
ο μαντζιος επιλογη μπολονι ειναι?????
αν ειναι να παρουμε παιχτες στυλ μαντζιου καλυτερα να μην παιρνουμε καθολου τι παιρνουμε για να λεμε καναμε μεταγραφες?????????????
θα του κλεισουν κανενα 3ετες συμβολαιο παλι?????????????????
και δε θα εχουμε τι να τον κανουμε κ αυτον?????
ποιος μαντζιος ρε ???
χαοχαοχοαχοαοχαοαχαχαχα!Τρόμος έγραψε:μεταγραφές δε ζήταγες;PARASANDALOS έγραψε:ρε δεν ειμαι καλα σας παρακαλωωωωωωωωφορ δε μου θελες σήμερα άντε αύριο;
τι γκρινιάζεις;
![]()
Παντως οντως αυτο με τον φλωριδη και τον προγραμματισμο εχει καταντησει αηδια.Εβγαλε ανακοινωση η παε οτι συνεχιζουνε μαζι,τον παρουσιασε στην ομαδα,μπηκανε τα πρωτα 500.000 και ακομα δεν ειναι λεει σιγουροι για το ποτε και αν θα ξεκινησει η χρηματοδοτηση, γι'αυτο και συνεχιζουν στο αρχικο πλανο.Ποιος δουλευει ποιον δεν το εχω καταλαβει ακομα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
σιγα μην δεχτει να ερθει τωρα διαβασα το ρεπορταζ 150 0000 ......μου εφυγε ενα βαροςςς

Άντε και για τους κουλτουριάρηδες τσιμπάτε το και έντεχνο
[youtube]zTPRPgWZLcs[/youtube]

[youtube]zTPRPgWZLcs[/youtube]
Μαντζιος μαντζιος οε οε οε
φέρτε ρε τον παικταρά να παίσουν τα τσιμέντα
Ελπίζω να μην ισχύει αλλά αν μέχρι εκει φτάνει το πάπλωμα καλύτερα να ανεβασουμαι κανα πιτσιρικα
Ελπίζω να μην ισχύει αλλά αν μέχρι εκει φτάνει το πάπλωμα καλύτερα να ανεβασουμαι κανα πιτσιρικα