Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
LoverBoy

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από LoverBoy »

KAHMENE ΠΑΟΚ τι σου ξημερώνει.... Βελάξτε για τον Τεο προβατάκια, βελάξτε...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

LoverBoy έγραψε:KAHMENE ΠΑΟΚ τι σου ξημερώνει.... Βελάξτε για τον Τεο προβατάκια, βελάξτε...

Να βελάξουμε?

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΟ ΘΑ ΒΕΛΑΞΩ .......ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ που δε τον έχω ζήσει αλλά ξέρω από τον πατέρα μου.

Έτσι διώξανε και τον Παντελάκη..............!!!!Γιατί πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα?Γιατί ρε παιδιά?

Που ήσουνα?Που είσαι τώρα?Αμα φύγει ο ΤΕΟ ακόμα και με άραβες και καράβια λεφτά η ομάδα θα κάνει πολύ καιρό μα πολύ καιρό να βρει το δρόμο της.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

LoverBoy έγραψε:KAHMENE ΠΑΟΚ τι σου ξημερώνει.... Βελάξτε για τον Τεο προβατάκια, βελάξτε...
Ελπίζω να αγαπάς τον ΠΑΟΚ και απλά να βλέπεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αν συμβαίνει αυτό, πες τη γνώμη σου, αλλά πιο κόσμια ρε αδερφέ.

Τι είναι αυτές οι @@@@ για "βελάξτε" κτλ. Όπως θες οι άλλοι να σεβαστούν την άποψη σου, να σέβεσαι και εσύ των άλλων...

Για μένα ο συνδιασμός Ζαγοράκης + Φράγκα = Ε-Π-Ι-Τ-Χ-Ι-Α.....

Απορίες έχουμε όλοι πολλές, αλλά όλα θα γίνουν...

ΥΓ: Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη και όχι στην ΠΑΕ. Αγοράζοντας την ΠΑΕ δεν παίρνουν το γήπεδο. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Δευ 20 Δεκ 2010, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μη βρίζεστε τις άγιες τούτες μέρες
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

[youtube]9fG8TCHccIU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

κλαψ κλαψ....
σταμάτησαν τα πακέτα στους επαγγελματίες οπαδούς απο την παε ε? μπεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεε

δεν περνουμε λεφτα απο τηνπαε ε???? μπεεεεεεεεε

δεν έχουμε λογο σε οτι γίνετε μεσα στην παε οσοι είμαστε εξω ε? μπεεεεεεε
LoverBoy

Falegkos έγραψε:
κλαψ κλαψ....
σταμάτησαν τα πακέτα στους επαγγελματίες οπαδούς απο την παε ε? μπεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεεεε

δεν περνουμε λεφτα απο τηνπαε ε???? μπεεεεεεεεε

δεν έχουμε λογο σε οτι γίνετε μεσα στην παε οσοι είμαστε εξω ε? μπεεεεεεε
Μην κρίνεις εξ'ιδίων... Επειδή εσένα σου γραφει Τσέκ για να χειροκροτάς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Αυτά μου έλεγαν και για το μπάσκετ εδώ και χρόνια όταν τα έγραφα.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

re loverboy τι ζορι τραβας μπορεις να μας πεις?
πετας την μια μαλακια πισω απο την αλλη τι παριστανεις τον μυαλοπωλη?
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

lover σοβαρά τώρα...Βλέπεις τπτ θετικό στη ζωή απο το πρωί που σηκώνεσαι μέχρι να πέσεις για ύπνο? Και αναφέρομαι διαχρονικά σε ποστ σου αρκετό καιρό τώρα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εμενα τσεκ δεν μου κωβει (δυστυχώς) απλα το θεμα σας ειναι οτι δεν κοβει κανενα... ουτε συνδέσμους ουτε παρατρεχαμενους....

ποναει αγορινα τη να κανουμε.
γινε γαυρος εκει εχει ακομα...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Το τελευταίο που μένει να ακούσουμε είναι οτι πάει για πρόεδρος του πολυμετοχικού. :lol: :lol:
LoverBoy

Falegkos έγραψε:εμενα τσεκ δεν μου κωβει (δυστυχώς) απλα το θεμα σας ειναι οτι δεν κοβει κανενα... ουτε συνδέσμους ουτε παρατρεχαμενους....

σου κόβει τσεκάκι, όπως τους συγγενείς και κουμπαρους του. Δεν θα γίνω γαύρος, να γίνεις εσύ να κάνεις παρέα τον κουμπάρο του που δουλεύει εκεί, αυτόν που περίμενες και χειροκροτούσες να έρθει στον ΠΑΟΚ και αυτόν που έφερε αυτόν που σου κόβει τα τσέκ.

Φάε λίγο σανό και καλή χώνεψη
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στην αρχή νόμιζα ότι απλά βλέπεις τα πράγματα από άλλη μεριά.

Μετά τα τελευταία ποσταρίσματα σου, συνειδητοποιώ ότι έκανα λάθος.

Είσαι εκείνο το στοιχείο που πρέπει να αποβάλουμε από τον ΠΑΟΚ μας. Είσαι εκείνο το στοιχείο που έχει κάνει πολλούς να κράζουν τους ίδιους τους συνδέσμους. Είσαι εκείνο το στοιχείο που στο κούτελο του γράφει "αχαριστία" και ακόμα και όταν ένας άνθρωπος σου κάνει την ομαδούλα, ομαδάρα πάλι τον κράζεις. Είσαι εκείνο το στοιχείο που προσπαθείς να κρατήσεις τον ΠΑΟΚ χαμηλά, γιατί δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις στα ψηλά.

Πες με και μένα πρόβατο.

Στα αρχίδια μου.

Τουλάχιστον εγώ ξέρω να εκτιμάω και αντρίκια να το ανταποδίδω.

Με στήριξη και αγάπη, όπου χρειάζεται.

Και όχι με κράξιμο και ανακοινώσεις.

Βγήκαν οι σύνδεσμοι το καλοκαίρι και κράξαν τους "ΠΑΟΚτσήδες του ίντερνετ" αλλά και αυτοί -ευτυχώς όχι όλοι- στους "ΠΑΟΚτσήδες του πληκτρολογίου" κατατάσονται πλέον με τόσες ανακοινώσεις που δακτυλογράφησαν.

ΥΓ1: Τόση προπαγάνδα τρώτε ορισμένοι στα στέκια που συχνάζετε;
ΥΓ2: Η πολυ παρέα με αλλόθρησκους και επαγγελματίες οπαδούς που συμπεριφέρονται σαν τους παπαναστασιακούς, βλάπτει σοβαρά την υγεία. Σαν το κάπνισμα ένα πράγμα. Μόνο που δεν βλάπτει τη δικιά σας την υγεία αλλά όλων των υπόλλοιπων. Καρκίνο θα βγάλουμε με τις μαλακίες που λέγονται.
ΥΓ3: Επαγγελματίας ο Δ.Σ. Επαγγελματίες κι οι οπαδοί. Ο Δ.Σ. έφυγε επαγγελματίας και επέστρεψε ΠΑΟΚτσής. Δεν την κάνετε κι εσείς; Μπορεί να γυρίσετε ΠΑΟΚτσήδες.
ΥΓ4: Όποιος έχει τη μύγα, ας την βάλει ... κι ας μην απαντήσει. Γιατί.. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

επειδη καλό είναι στη φουρτούνα κ στην συγχυση να έχουμε κριτήρια σκεψης,
ενημερωτικά προς πάσα κατευθυνση:

όποιος πειράξει την ομάδα
δεν θα ξαναπατήσει Σαλονίκη
μα όποιος πειράξει το γήπεδο
θα τον φάμε.

no Τούμπα
no party
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

LoverBoy έγραψε:
Falegkos έγραψε:εμενα τσεκ δεν μου κωβει (δυστυχώς) απλα το θεμα σας ειναι οτι δεν κοβει κανενα... ουτε συνδέσμους ουτε παρατρεχαμενους....

σου κόβει τσεκάκι, όπως τους συγγενείς και κουμπαρους του. Δεν θα γίνω γαύρος, να γίνεις εσύ να κάνεις παρέα τον κουμπάρο του που δουλεύει εκεί, αυτόν που περίμενες και χειροκροτούσες να έρθει στον ΠΑΟΚ και αυτόν που έφερε αυτόν που σου κόβει τα τσέκ.

Φάε λίγο σανό και καλή χώνεψη
οτι ναναι η μια ανοησια μετα την αλλη.....lover μονο σοβαρα δεν ειναι αυτα που γραφεις .....
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ποιοι θα τους φαμε ρε συ Φεντερασιόν?

Αν προχωρησει αυτη η υποθεση τελικα, τοτε με 51% παει πεταξε το πουλακι.
Και μετα το γηπεδο δεν θα "μπορει" να γινει στην Τουμπα κατα πασα πιθανοτητα.
Και μετα θα ακολουθησουν και ολα τα υπολοιπα...
Χωρια του οτι δυστυχως η πλειοψηφια του κοσμου του ΠΑΟΚ μου φαινεται πως θα χαρει ιδιαιτερα σε μια πιθανη ελευση των Αραβων.

ΥΓ: Μου μετεφεραν οτι σε μια συνεντευξη του δικηγορου των Αραβων στο ραδιο του Βασιλοπουλου, ο δικηγορος ρωτηθηκε για την υποθεση του γηπεδου και απαντησε οτι Τουμπα γιοκ και πως μαλιστα υπαρχει και η συμφωνη γνωμη του ΑΣ (!!) επ'αυτου. Ψαχνω να βρω σε καποια σάιτ τις δηλωσεις αυτες αλλα δεν βρισκω αναφορες για το γηπεδο. Αν ακουσε κανεις αυτην την εκπομπη ας επιβεβαιωσει ή ας διαψευσει παρακαλω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”