Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GINOLA

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από GINOLA »

Οχι φίλε,λεω πως η υπάρξη αθλητικού διευθυντή που εχει ιδια φιλοσοφια θα ηταν κομβική για μενα και θα εκανε τα παντα να κινηθούν πιο γρήγορα. (Edit,οπως σωστα περιγράφει ο demir)

Επίσης επειδή με εμενα εχεις σκαλωσει φιλε berse ,ναι προφανως κοβει παίκτες ο λουτσεσκου,εγω το ειπα για μια περίπτωση,δεν εχω λιστες στα χερια μου που είναικαι της μόδας.οπως επειδή δεν είμαι κλοουν δεν γραφω ονόματα σκαουτερς κτλ και φυσικά δεν έχωπει ποτε οτι σκοτώνονται ή ξερω γω για χομπι βρίζονται στα τηλέφωνα.

Απο εκει και πέρα δεν σημαινει οτι κάνει λαθος ο λουτσε ή οτι αυτός φταίει αν καποιος δεν του κάνει Ποδοσφαιρανθρωπος ειναι,φουλ πετυχημένος,οτι άποψη θελει θα έχει.

Τωρα αν σου τη σπαω τοσο που σκαλωνεις με οτι γράφω ,πατα ignoraki δεν υπάρχει λογος να εκνευρίζεσαι.

Και πραγματικα,μπεσα, δεν ξαναμεταφερω τπτ,εχω πει πολλάκις δεν με νοιαζει,ουτως η άλλως οτι γινεται ,οταν.γινει το μαθαίνουμε ολοι και βλεπω το να λες πραγματάκια οδηγεί σε εκνευρισμό και εντάσεις πραγμα που δεν θελω ουτε μου αρέσει.

Αγαπη και ΠΑΟΚ μονο :)
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είναι που δεν χρειάζεται τεχνικός διευθυντής
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ούτε σκαλώνω ούτε ignore.

Απαντήσεις θα παίρνεις όμως.

Μέχρι προχτές κατηγορούσες τον προπονητή ότι κόβει παίκτες όπως ο Κλάεσον, ενώ διέρρευσε ότι η Κράσνονταρ ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα.

Τώρα που είπε ο άλλος ο αστείος για λίστες στους συνδέσμους, τον αποκάλεσες κλόουν, ενώ ουσιαστικά και εσύ τα ίδια μας έλεγες.

Αυτό το μπάχαλο για μένα δεν είναι καθόλου αθώο.

Έχει για μένα σκοπιμότητα.

Και όχι,

κανένας, δεν θα την γλιτώσει με ignore.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δηλαδή ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει σε παίκτες και αυτοί που υπάρχουν να τρέξουν τις υποθέσεις είτε καθυστερούν είτε δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτό λες? Δεν έχω καταλάβει.. Μπερδεύομαι...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Σουριναμέζος έγραψε:Είναι που δεν χρειάζεται τεχνικός διευθυντής
Μέχρι και ο Λουτσεσκου είχε πει ότι όλα τα μεγάλα κλαμπ έχουν τεχνικό διευθυντή.
Το θέμα είναι ποιος αποφάσισε ότι δεν πρέπει παρθεί τεχνικός διευθυντής..
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

makispaspartou έγραψε:Δηλαδή ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει σε παίκτες και αυτοί που υπάρχουν να τρέξουν τις υποθέσεις είτε καθυστερούν είτε δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτό λες? Δεν έχω καταλάβει.. Μπερδεύομαι...
Οχι λεει οτι δεν του αρεσει κανενας του λουτσεσκου παρολο που του προτεινουν καλους παικτες
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τρεις μήνες τώρα δεν υπάρχει συνεννόηση δηλαδή και δεν ενισχύεται η ομάδα.. Μάλιστα...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ελεύθερος ο Τζιοβινκο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Οκ φιλε,οτι πεις.

Καλη συνέχεια, είμαι βέβαιος οτι ολοι το ίδιο θέλουμε το Μάιο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Επιφυλάσσομαι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ,τι σκάουτινγκ Τιμ χρειάζονται όταν ψάχνεις να φέρεις παίκτες του εκατομμυρίου και πάνω?
Τα χαρακτηριστικά τους είναι εντελώς γνωστά,αλλά ακόμα και αν δεν τα ξέρεις,τα ριπορτ τους τα αγοράζεις τζάμπα.
Άντε το μόνο που έχεις να κάνεις σαν κλάμπ είναι να πάρεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες για τα έξω από του χαρακτηριστικά
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

laska4 έγραψε:Ελεύθερος ο Τζιοβινκο
Ε και; Αν κατάλαβα από τον rain κοιτάμε άλλου πλέον για 10αρι
Μας κράτησε συντροφιά πάντως το σίριαλ αυτά τα ζεστά βράδυα του καλοκαιριού
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

nunies4 έγραψε:
laska4 έγραψε:Ελεύθερος ο Τζιοβινκο
Ε και; Αν κατάλαβα από τον rain κοιτάμε άλλου πλέον για 10αρι
Μας κράτησε συντροφιά πάντως το σίριαλ αυτά τα ζεστά βράδυα του καλοκαιριού
Τοτε για το αναφερουν σε ολα τα σαιτ του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Γαμω το κεφάλι μου νυχτιακτικα κάθε χρόνο ευτράπελα, 3 χρόνια τώρα τη μια μαλακια μετά την άλλη. Θα μας εξηγήσει κανείς επιτέλους πιο είναι το (3ετες) σχέδιο;;;; Γιατί τις τελευταίες σεζόν το μόνο σχέδιο που προκύπτει είναι αυτό της αποδόμησης.

Εγώ περιμένω απαντήσεις ή το λιγότερο διοικητικές εξελίξεις μετά την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Nostalgos έγραψε:Γαμω το κεφάλι μου νυχτιακτικα κάθε χρόνο ευτράπελα, 3 χρόνια τώρα τη μια μαλακια μετά την άλλη. Θα μας εξηγήσει κανείς επιτέλους πιο είναι το (3ετες) σχέδιο;;;; Γιατί τις τελευταίες σεζόν το μόνο σχέδιο που προκύπτει είναι αυτό της αποδόμησης.

Εγώ περιμένω απαντήσεις ή το λιγότερο διοικητικές εξελίξεις μετά την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.
Είναι rolling τριετές. Κάθε χρόνο αλλάζει και επεκτείνεται μια χρονιά. Είναι η γνωστή τριετία 2011-2024
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”