Razvan Lucescu
- sourmenetes
- Moderator
Re: Razvan Lucescu
Που ήσασταν χαμένοι κύριοι πριν κάνα 2 βδομάδο;;
Μήπως βλεπατα άλλο κανάλι;;;
Αντε με τα τρολακια!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως βλεπατα άλλο κανάλι;;;
Αντε με τα τρολακια!
- PAOK_Antarctica
-
papwolf
Μετά τη βροχή βγαίνουν τα σαλιγκάρια και
μετά από την ήττα από τον ρούλη βγαίνουν οι αντί - Λουτσικοί...!!!
Άντε πείτε τα να ξερχαμανιάσετε...
μετά από την ήττα από τον ρούλη βγαίνουν οι αντί - Λουτσικοί...!!!
Άντε πείτε τα να ξερχαμανιάσετε...
- sourmenetes
- Moderator
Τι να εξηγήσουμε ρε παιδιά??
Το ότι μας φταίει ο λουτσεσκου για τον Πασχαλακη τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και τον Μπισεσβαρ;;
Δηλαδη πόσο λιγότερο στημένος ή κολλημένος μπορεί να εισαι όταν υπάρχει στον πάγκο ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο σιντλευ και ο κανένας;;;
Σταματήστε τις μαλακιες επιτέλους!
Το ότι μας φταίει ο λουτσεσκου για τον Πασχαλακη τον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και τον Μπισεσβαρ;;
Δηλαδη πόσο λιγότερο στημένος ή κολλημένος μπορεί να εισαι όταν υπάρχει στον πάγκο ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο σιντλευ και ο κανένας;;;
Σταματήστε τις μαλακιες επιτέλους!
Εχω κανει πολλες φορες κριτικη στον Ρουμανο αλλα χτες τι μποορουσε να κανει μετα απο τα παιχνιδια με την Μαρσέιγ;
Σεβομαι οσους μιλουσαν και τα ελεγαν στην αρχη της χρονιας για ,Τσιγκαρα, Λυρατζη,τευλορ, εσιτιδες, Καγκαβες τερματοφυλακες, δεκαρι, αριστερο μπακ και τοσα αλλα. Ο ανθρωπος διορθωσε πολλα και βελτιωσε την ομαδα. Παιξαμε ευρωπη και μας εκανε περηφανους. Στο χερι του μαζι με την διοικηση να διορθωσει και τα υπολοιπα το καλοκαιρι. Αυτη η υπερβολη στην κριτικη απο ανθρωπους που πριν 2 εβδομαδες παλι αποθεωναν με υπερβολες την ομαδα δεν χρησιμευει. Ουτε γιναμε υπερομαδα επειδη περασαμε στους 8 αλλα ουτε και μετρια ομαδουλα γιατι χασαμε με την μιση ομαδα και με 10 παικτες απο τον χεσμενο ρουλη. Το σπουδαιο παιχνιδι ειναι την Πεμπτη και πολυ καλα εκανε ο Ρουμανος και φυλαξε δυναμεις.
Σεβομαι οσους μιλουσαν και τα ελεγαν στην αρχη της χρονιας για ,Τσιγκαρα, Λυρατζη,τευλορ, εσιτιδες, Καγκαβες τερματοφυλακες, δεκαρι, αριστερο μπακ και τοσα αλλα. Ο ανθρωπος διορθωσε πολλα και βελτιωσε την ομαδα. Παιξαμε ευρωπη και μας εκανε περηφανους. Στο χερι του μαζι με την διοικηση να διορθωσει και τα υπολοιπα το καλοκαιρι. Αυτη η υπερβολη στην κριτικη απο ανθρωπους που πριν 2 εβδομαδες παλι αποθεωναν με υπερβολες την ομαδα δεν χρησιμευει. Ουτε γιναμε υπερομαδα επειδη περασαμε στους 8 αλλα ουτε και μετρια ομαδουλα γιατι χασαμε με την μιση ομαδα και με 10 παικτες απο τον χεσμενο ρουλη. Το σπουδαιο παιχνιδι ειναι την Πεμπτη και πολυ καλα εκανε ο Ρουμανος και φυλαξε δυναμεις.
Δηλαδη μονο εμενα προβληματιζει το γεγονος οτι σχεδον κανενας παικτης απο τους νεους ακομα και απο τις 2 μεταγραφες του Μποτο δεν μοιαζει να εχει ενσωματωθει? Ειναι τελικα ολοι τους τοσο κακοι παικτες?
Λυπάμαι που σας χαλάμε την μανέστρα αγαπητοί παντογνώστες, αλλά θα συνεχίσει να τα ακούει ο αγαπημένος σας αλάθητος (ως άλλος Πάπας) στρατηγός μέχρις ότου βγει και παραδεχθεί έστω μια φορά, πως όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και αυτός κάνει λάθη και επιπλέον δείξει ότι μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών του.
Εγώ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και πριν τις δηλώσεις του, βγήκα και είπα πως ως ιθαγενής περιμένω στην ουρά για το καθρεφτάκι που θα μας μοιράσει και αυτός αντί να με διαψεύσει, ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό του.
Ρώτησα ξανά και απάντηση δεν πήρα.
Οταν ο στρατηγός λέει για κορμό, ποιους άλλους εκτός των Πασχαλάκη (32+), Βιειρίνια (36+), Κρέσπο (35+), Καντουρί (31+) Μπίσεσβαρ (34+) Κούρτιτς (33+), Ολιβέιρα (30+) και ενδεχομένως τους Αουγκούστο, Ζιφκοβιτς και Ίνγκασον μπορεί να εννοεί;
Αν αυτοί είναι οι ποιοτικές αλλαγές που θα έρχονται από τον πάγκο του χρόνου, τότε γιατί αναφέρει συνέχεια για 2-3 προσθήκες το καλοκαίρι ενώ τα απλά μαθηματικά λένε για 12-13;
Για τους Λύρατζη, Τσιγγάρα, Κούτσια, Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Αουγκούστο, που είναι οι μόνοι που μπορούν και θα φέρουν πρόταση το καλοκαίρι, θα βάλει βέτο παραμονής τους όπως το έκανε το 2019 με τους Σακχοφ, Κάνιας και Βαρέλα;
Εγώ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και πριν τις δηλώσεις του, βγήκα και είπα πως ως ιθαγενής περιμένω στην ουρά για το καθρεφτάκι που θα μας μοιράσει και αυτός αντί να με διαψεύσει, ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό του.
Οταν ο στρατηγός λέει για κορμό, ποιους άλλους εκτός των Πασχαλάκη (32+), Βιειρίνια (36+), Κρέσπο (35+), Καντουρί (31+) Μπίσεσβαρ (34+) Κούρτιτς (33+), Ολιβέιρα (30+) και ενδεχομένως τους Αουγκούστο, Ζιφκοβιτς και Ίνγκασον μπορεί να εννοεί;
Αν αυτοί είναι οι ποιοτικές αλλαγές που θα έρχονται από τον πάγκο του χρόνου, τότε γιατί αναφέρει συνέχεια για 2-3 προσθήκες το καλοκαίρι ενώ τα απλά μαθηματικά λένε για 12-13;
Για τους Λύρατζη, Τσιγγάρα, Κούτσια, Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Αουγκούστο, που είναι οι μόνοι που μπορούν και θα φέρουν πρόταση το καλοκαίρι, θα βάλει βέτο παραμονής τους όπως το έκανε το 2019 με τους Σακχοφ, Κάνιας και Βαρέλα;
Ο κορμός της ομάδας για την επερχόμενη χρονιά είναι15_50 έγραψε: Εγώ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και πριν τις δηλώσεις του, βγήκα και είπα πως ως ιθαγενής περιμένω στην ουρά για το καθρεφτάκι που θα μας μοιράσει και αυτός αντί να με διαψεύσει, ξεπέρασε και πάλι τον εαυτό του.
Πάσχα, Κρέσπο, ινγκι, Μιχαηλίδης, λυρατζης,σαστρε, Αντρέ, Αουγκούστο, τσιγγάρας,κουρτιτς, Σοάρες,ζιφκο, μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και υπό προϋποθέσεις ακπομ και ζαμπα.
Ευχαριστημένος???
-
montekristo
Δηλαδη δεν θα μπορουσε να κατεβασειΛεμεσος4 έγραψε:Εχω κανει πολλες φορες κριτικη στον Ρουμανο αλλα χτες τι μποορουσε να κανει μετα απο τα παιχνιδια με την Μαρσέιγ;
μια εστω λιγο πιο ορθολογικη 11αδα
τουλαχιστον στο χωρο του κεντρου μας
οπως εκεινη που ειχε βαλει στο ιδιο γηπεδο
με τον ιδιο αντιπαλο ακριβως και πριν απο
ουτε 2 μηνες νωριτερα η οποια μαλιστα
πηρε μια ζητουμενη τοσο σβηστη ισοπαλια
που εκεινο το ματς εχει πια ξεχαστει τελειως;
Γιατι επρεπε να παιξει ο Σοαρες προωθημενο
χαφ και οχι πιο πισω διπλα στον Τσιγγαρα
(ο οποιος δεν επαιξε ουτε με την Μαρσειγ)
οπως εγινε τοτε και ο Μιτριτα αντι του Ζαμπα
μεσα σε ενα τοσο βαρυ απ τη βροχη γηπεδο;
Τελικα ειδε-ειπε οτι δεν ειχαμε "καθαρο μυαλο"
αλλα αληθεια τωρα μηπως περιμενε καθαρο μυαλο
απο τον Σοαρες τοσο μπροστα και τον Μιτριτα
εχοντας πισω τους τον Σβαμπ και τον Κουρτιτς;
Η μηπως βλεπει πουθενα "καθαρο μυαλο" στον
Πασχαλακη και επιμενει να προσπαθουμε να
αντεπεξελθουμε στην πιεση των αντιπαλων μας
ψηλα χτιζοντας επιθεσεις απ τα δικα του ποδια;
Δεν ξερω ουτε ειμαι προπονητης αλλα αναρωτιεμαι!
- iremidynami 4+
Ξερουμε ολοι ποσο αργα ενσωματωνει ο λουτσε νεους παικτες.
Επισης ξερουμε πως δεν θελει πολλες αλλαγες.
Ξερουμε πως θελει να δειχνει εμπιστοσυνη στους παλιους. Και ΙΣΩΣ καλα κανει γιατι αυτοι ως τωρα εχουν τραξηξει το καρο απο τη λασπη.
Ειναι σιγουρα προπονητής με εμμονές.
Ετσι ομως δεν ειναι ολοι οι προπονητές;ολοι δεν εχουν καποιες αδυναμιες;
Εφυγε λενε γιατι δεν του ανανεωσαν κανιας κ σακχοφ.
Εχει κανεις αντίρρηση οτι η ομαδα πηγε πισω με τη φυγη του;
Κ εγω διαφωνω με καποιες απο τις επιλογες του, ομως αυτός φετος απεδειξε οτι πηγε καλυτερα αποτι περιμέναμε με το συγκεκριμενο ροστερ.
Αρα, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ, ειδικα αν παρουμε και το κυπελο.
Αρα τον προπονητη δεν τον αλλαζεις.
Ας τον στηριξουμε λοιπόν.
Απεδειξε οτι το αξιζει.
Επισης ξερουμε πως δεν θελει πολλες αλλαγες.
Ξερουμε πως θελει να δειχνει εμπιστοσυνη στους παλιους. Και ΙΣΩΣ καλα κανει γιατι αυτοι ως τωρα εχουν τραξηξει το καρο απο τη λασπη.
Ειναι σιγουρα προπονητής με εμμονές.
Ετσι ομως δεν ειναι ολοι οι προπονητές;ολοι δεν εχουν καποιες αδυναμιες;
Εφυγε λενε γιατι δεν του ανανεωσαν κανιας κ σακχοφ.
Εχει κανεις αντίρρηση οτι η ομαδα πηγε πισω με τη φυγη του;
Κ εγω διαφωνω με καποιες απο τις επιλογες του, ομως αυτός φετος απεδειξε οτι πηγε καλυτερα αποτι περιμέναμε με το συγκεκριμενο ροστερ.
Αρα, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ, ειδικα αν παρουμε και το κυπελο.
Αρα τον προπονητη δεν τον αλλαζεις.
Ας τον στηριξουμε λοιπόν.
Απεδειξε οτι το αξιζει.
Όχι, αλλά το τημ Λουτσεσκου έχει αποδείξει ότι μπορεί να μετατρέπει σε χρυσό τον άνθρακα κ ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός σε ένα κομμάτι χαρτί.
Αυτό που γράφει ο renegαδε + Μιχαι και Καντουρί.
Ψάχνει αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ, δεκάρι για βασικούς + τερματοφύλακα και εξαρτάται από Ζαμπα και Ακπομπ - Τσόλακ αν θα ψάξει και δεξί εξτρεμ και φορ.
15_50 σοβαρά περιμένεις 13 μεταγραφές? Που ζεις?
Ψάχνει αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ, δεκάρι για βασικούς + τερματοφύλακα και εξαρτάται από Ζαμπα και Ακπομπ - Τσόλακ αν θα ψάξει και δεξί εξτρεμ και φορ.
15_50 σοβαρά περιμένεις 13 μεταγραφές? Που ζεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Δευ 18 Απρ 2022, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε δεν εχεις αδικο. Αντεξε ομως ακομα 3 εβδομαδες. Αυριο εχουμε πολεμο και κρινεται ενας στοχος. Δεν θα βοηθησει την ομαδα να ανοιξεις τωρα τετοια θεματα.15_50 έγραψε:Λυπάμαι που σας χαλάμε την μανέστρα αγαπητοί παντογνώστες, αλλά θα συνεχίσει να τα ακούει ο αγαπημένος σας αλάθητος (ως άλλος Πάπας) στρατηγός μέχρις ότου βγει και παραδεχθεί έστω μια φορά, πως όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και αυτός κάνει λάθη και επιπλέον δείξει ότι μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών του.
Φιλε Joshua οι νεοι παικτες ειναι μια χαρα Σαστρε ,Σοαρεζ απλα σχεδον ποτε ειδικα τον Σοαρεζ δεν τον εβαλε στην θεση του με την βασικη ομαδα. Χθες επαιζε 10; Δευτερος επιθετικος; με μια πειραματικη εντεκαδα . Ασε που δεν τους εδωσε συνεχομενα παιχνιδια να βρουν ρυθμο.
- iremidynami 4+
Στο μονο με το οποιο διαφωνω μαζι του 100% κ αυτο γινεται κυριως για λογους ευθυξιας, ειναι η χρησιμοποιηση του βαρελα τον οποιο δεν θελω να ξαναδω με τη φανελα του ΠΑΟΚ οχι μονο για λογους αγωνιστικους.