Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μάλιστα.... μπαίνω ινστα και βλέπω για Ντειολα. Μπαίνω τρανσφερμαρκτ και βλέπω αξία ένα μυριο και μηδέν ευρώ για μεταγραφές. Συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι Ιούνιο 2022.. Θα χει πλάκα να δώσουμε λεφτά και για την μετεγγραφή...
Εν τω μεταξύ μουγκα στην στρούγκα για ζιβκο, σβι, Ιγκι, Μιχαηλίδη, Τσέχο, μπαμπα, Τζόλη. Βλέπω του χρόνου επιθετική γραμμή Καγκάβα, μπισε, κουτσια,, Καντουρι και από πίσω εσιτι, Ντειολα, Αουγκούστο.... Και από πίσω ραφτης, μιχαι Κρέσπο Βαρέλα και Βιέρι..
Άντε να δούμε....
Εν τω μεταξύ μουγκα στην στρούγκα για ζιβκο, σβι, Ιγκι, Μιχαηλίδη, Τσέχο, μπαμπα, Τζόλη. Βλέπω του χρόνου επιθετική γραμμή Καγκάβα, μπισε, κουτσια,, Καντουρι και από πίσω εσιτι, Ντειολα, Αουγκούστο.... Και από πίσω ραφτης, μιχαι Κρέσπο Βαρέλα και Βιέρι..
Άντε να δούμε....
Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και του χρόνου βλέπεις? Και δεν είμαι καθόλου οφ τοπικ...Pellaios έγραψε:Μάλιστα.... μπαίνω ινστα και βλέπω για Ντειολα. Μπαίνω τρανσφερμαρκτ και βλέπω αξία ένα μυριο και μηδέν ευρώ για μεταγραφές. Συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι Ιούνιο 2022.. Θα χει πλάκα να δώσουμε λεφτά και για την μετεγγραφή...
Άντε να δούμε....
Δυο γκολάκια απόψε του Κάρολου το αλλάζουν το μεταγραφικό κλίμα. Αλλάζουν και το γιούρο βέβαια
Ο Καντουρι με 700 ειναι καλα. Ο Ζιβκοβιτς με 900 θα ειναι καλα. Ο Ινγκασον με αυτα που παιρνει ειναι καλα, κι ο Ουαρντα πρεπει να πληρωνει τον ΠΑΟΚ που του δινει την ευκαιρια να παιζει σ αυτο το επιπεδο με το μυαλο που εχειtsaousila έγραψε:δηλ ερωτηση , αν παιρνει 700.000 ο καντουρι , αν εισουν ο Ουαρντα που εχεις βγει 10 φορες μαν οφ δε ματς ο ζιβκοβιτς που εισαι ο καλυτερος της ομαδας, ο σβιρντεφσι που εισουν απ τους καλυτερους με πολλα γκολ ο ινγκασον που εισαι βασικοτατος και αναντικατασταστος και πολυ καλος , ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ? να πει ο ζιβκοβιτς 1.400.000?? δεν αξιζει τα διπλασια ??? να πει ο ουαρντα 1.000.000 ?? ηταν απ τοπυς καλυτερους και ειναι και 26 χρονων!να μη πει ταιδια ο ινγκασον? η ο σβι ας πουμε?? Το συμβολαιο αν ισχυει δημιουργει ανισορροπια στα συμβολαια , καποιοι θα γκρινιαξουν και δικαιως και δεν εχει να κανει με την ποιοτητα η οχι του παικτη. Δεν ειναι λογικο??? και ειδικα αν ειναι αλλαγη ο ανθρωπος. Δεν μπορει να 700 να ειναι παρκαρισμενα στον παγκο ( και θα ειναι) και τα 500,000 να παιζουν βασικοι και αναντικαταστατοι....
- Montrealiotis
Ναι η (κωλο)ΝΔ μας φταίει τώρα. Λες και κάναμε εμείς ορθολογικες κινήσεις και μας το κόψε ο κουλης το πρωτάθλημα. Τι άλλη δικαιολογία θα βρούμε για τα αδικαιολογητα?
Πραγματικά τον εκτιμώ, τον ευγνωμονώ και το ευχαριστώ τον Ιβάν για όσα έχει κάνει. Αλλά πολύ ξεροκέφαλος ρε παιδάκι μου.
Δεν νομίζω ότι έχει τις γνώσεις να τρέξει μόνος του πχ το λιμάνι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προσλάβει αυτούς που χρειάζεται, σαν ήδη επιτυχημένος επιχειρηματίας που είναι.
Στον ΠΑΟΚ γιατί λείπουν αυτά τα στελέχη? Γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν? Και να πεις ότι δεν έριξε λεφτά? Με το τσουβάλι...
Ελπίζω να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που είπε. Μέχρι τώρα ότι είπε το έκανε.
Πραγματικά τον εκτιμώ, τον ευγνωμονώ και το ευχαριστώ τον Ιβάν για όσα έχει κάνει. Αλλά πολύ ξεροκέφαλος ρε παιδάκι μου.
Δεν νομίζω ότι έχει τις γνώσεις να τρέξει μόνος του πχ το λιμάνι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προσλάβει αυτούς που χρειάζεται, σαν ήδη επιτυχημένος επιχειρηματίας που είναι.
Στον ΠΑΟΚ γιατί λείπουν αυτά τα στελέχη? Γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν? Και να πεις ότι δεν έριξε λεφτά? Με το τσουβάλι...
Ελπίζω να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που είπε. Μέχρι τώρα ότι είπε το έκανε.
-
σε διαγωνισμο γκρινιας και απαισιοδοξίας σιγουρα σηκώνουμε τσ λου...
Αφού όπως λες και συ ότι είπε το έκανε ,να θυμίσω και μια άλλη δήλωση του "και τη μισή μπαρτσελονα να φέρω αύριο πρωτάθλημα δε θα παρουμε"Kostas87 έγραψε:Ναι η (κωλο)ΝΔ μας φταίει τώρα. Λες και κάναμε εμείς ορθολογικες κινήσεις και μας το κόψε ο κουλης το πρωτάθλημα. Τι άλλη δικαιολογία θα βρούμε για τα αδικαιολογητα?
Ακόμα θα παραθέσω δυο γεγονότα
Α) Με κυβέρνηση Σύριζα είχαμε 3 διαφορετικούς πρωταθλητές σε 3 συνεχόμενα χρόνια.
Β) Μόλις βγήκε η ΝΔ αμέσως βγήκε η υπόθεση πολυειδιοκτησιας. Να θυμίσω ότι Οταν βγήκε η απόφαση ημασταν πρώτοι. Μέχρι τότε όχι όλα ήταν σούπερ, αλλά μετά χάθηκε η μπάλα μέσα στην ομάδα.
Μπορεί να είναι σύμπτωση. Μπορεί και όχι.
Η δική μου γνώμη είναι ότι φυσικά και υπάρχει αβάντα από ΝΔ και ότι πρόπερσι με άλλη κυβέρνηση δεν ξέρω αν θα το περνάμε αλλά σίγουρα θα υπήρχε διεκδίκηση μέχρι τελος.
- sourmenetes
- Moderator
Σαπακι..
Τον έχω δει σε κάτι παιχνίδια του ΠΑΟΚ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον έχω δει σε κάτι παιχνίδια του ΠΑΟΚ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προχωράει του Ντεϊόλα, ανέβασε ο Τοσκίτσης.
Η ανάλυση βέβαια δείχνει αργοπορημένη απλά παράθεση του δημοσιεύματος της Κορριέρα. Μάλλον θα είχε πάει για μπάνιο το πρωί ο τράνσφερ
Η ανάλυση βέβαια δείχνει αργοπορημένη απλά παράθεση του δημοσιεύματος της Κορριέρα. Μάλλον θα είχε πάει για μπάνιο το πρωί ο τράνσφερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Ιουν 2021, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Βρε πολύ πιθανά όλα όσα λες, αλλά έκανε ο ΠΑΟΚ ότι έπρεπε να κάνει? Από πλευρά οργάνωσης κλπ?Zarka4 έγραψε:Αφού όπως λες και συ ότι είπε το έκανε ,να θυμίσω και μια άλλη δήλωση του "και τη μισή μπαρτσελονα να φέρω αύριο πρωτάθλημα δε θα παρουμε"Kostas87 έγραψε:Ναι η (κωλο)ΝΔ μας φταίει τώρα. Λες και κάναμε εμείς ορθολογικες κινήσεις και μας το κόψε ο κουλης το πρωτάθλημα. Τι άλλη δικαιολογία θα βρούμε για τα αδικαιολογητα?
Ακόμα θα παραθέσω δυο γεγονότα
Α) Με κυβέρνηση Σύριζα είχαμε 3 διαφορετικούς πρωταθλητές σε 3 συνεχόμενα χρόνια.
Β) Μόλις βγήκε η ΝΔ αμέσως βγήκε η υπόθεση πολυειδιοκτησιας. Να θυμίσω ότι Οταν βγήκε η απόφαση ημασταν πρώτοι. Μέχρι τότε όχι όλα ήταν σούπερ, αλλά μετά χάθηκε η μπάλα μέσα στην ομάδα.
Μπορεί να είναι σύμπτωση. Μπορεί και όχι.
Η δική μου γνώμη είναι ότι φυσικά και υπάρχει αβάντα από ΝΔ και ότι πρόπερσι με άλλη κυβέρνηση δεν ξέρω αν θα το περνάμε αλλά σίγουρα θα υπήρχε διεκδίκηση μέχρι τελος.
Ας μην έκανε τις ακριβότερες μεταγραφές, αλλά τουλάχιστον ας ήταν έτοιμη η ομάδα για το επόμενο βήμα. Ας έκανε κάτι στην Ευρώπη. Βλέπεις εσύ κανένα σχέδιο? Καμία συνέχεια? Κάθε χρόνο γκρεμιζουμε και χτίζουμε. Και δεν είναι ότι δεν βάζει λεφτά ο Ιβάν.
Απλα η ΠΑΕ είναι τελείως ανοργάνωτη, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι να τρέξουν ένα επιτυχές πρότζεκτ, με τα γνωστά αποτελέσματα. Έχουμε αλλάξει ένα σωρό τεχνικούς διευθυντές.
Είχαμε την χρονιά του Ιβιτς που η ομάδα πήγαινε καλά και ήθελε μερικές πινελιές και πήγαμε και φέραμε τον Στανογεβιτς.
Είχαμε την ομάδα του νταμπλ και την διαλυσαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Γιατί??
Αυτό το γιατί με τρώει. Προσωπικα τον αποθεώνω τον Ιβάν, αλλά οι κινήσεις του δεν εχουν λογική.
Και νομίζω ότι όλα αυτά είναι γεγονότα που δεν αμφισβητουνται.
- Dark Knight
Όταν ανεβαίνουν άρθρα του τύπου "Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει χωρίς μεταγραφές;" από ΑΡΔ που είναι "κοντά" στην ΠΑΕ, καταλαβαίνουμε όλοι που πάει το πράγμα.
Ναι, κάνει τις ρητορικές του το 24 και απαντάει κιόλας.
Γιατί να κάνουμε ρε μεταγραφές? Τόσους παίχτες έχουμε
Γιατί να κάνουμε ρε μεταγραφές? Τόσους παίχτες έχουμε