Paoki94 έγραψε:
Ο Κομμίνης έκανε ότι έκανε (και μια ευχή αλά Giapas την έχει εισπράξει από κάθε ΠΑΟΚτσή), αλλά αν ο Ιβάν δεν είχε κάνει το λάθος να μπουκάρει στο γήπεδο, και δεν είχε διακοπεί το παιχνίδι, και με 0-0 το παίρναμε το πρωτάθλημα όπως αποδείχτηκε.
ΠΑΟΚΙ μου διακρινω προβλημα αναχρονισμου στο σκεπτικο σου. Βαζεις το δευτερο ΑΝ πριν απο το πρωτο. ΑΝ ο κομινης δεν ηταν πουτανας γιος πουλημενος και εκανε σωστα τη δουλεια του, κανενας Ιβαν δεν θα τρελλαινοταν. Δεν βρισκω ουτε εναν ελαχιστο λογο να σταθω στο ΑΝ του Ιβαν προσπερνωντας το ΑΝ του κομινη και απορω για ποιον λογο το κανεις εσυ. Στο δευτερο ΑΝ επελεξαν να σταθουν ολοι οι υποστηρικτες της εγκληματικης οργανωσης. Αυτοι ειχαν καθε λογο να κανουν τετοια πουστια, εμεις οχι. Μπορουμε και δικαιουμαστε να εξετασουμε τα ΑΝ με τη σειρα που συνεβησαν και φυσικα η σειρα με την οποια συνεβησαν εχει τεραστια σημασια για την εξελιξη των γεγονοτων ασχετως που καποιοι κανουν πως δεν την βλεπουν.
Υπαρχει και ενα αλλο ΑΝ στη διαδικασια.. ΑΝ ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ηταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ και σε εκεινο το παιχνιδι, λογικα θα ειχε μπουκαρει να δαγκωσει το λαρυγγι του πουσταρα. Ευτυχως κανενας δεν εκανε τιποτα και μονο ο Ιβαν τρελλαθηκε και μπουκαρε (το πιστολι δεν επαιξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ στο ολο σκηνικο, ειχε τον ιδιο ακριβως ρολο που ειχαν τα παπουτσια και το μπουφαν του Σαββιδη: απλα τα φορουσε. Ελπιζω οτι τα βοθρομμε δεν επεισαν κι εσενα οτι αυτη η λεπτομερεια ηταν το εγκλημα του αιωνα. Εμενα παντως οχι.
Ε να υπάρχουν 10 στημένοι σε 30 παιχνίδια, το αποκλείω ακόμα και σε αυτό το πρωτάθλημα.
????????
σοβαρα τωρα???? ρε συ, μηπως βλεπεις κανα αλλο πρωταθλημα; Οχι, δεν θα σε πω ρομαντικο. Παραπλανημενο ή αφελη θα σε πω γιατι αυτο που αποκλειεις ειναι η πραγματικοτητα των τελευταιων δεκαετιων στο ελλαντα.
Αν τιμωρουταν διαχρονικα και ο ενας βλακας γαυρος και ο ενας βλακας βαζελος και ο ενας βλακας χαρτινος οπως τιμωρειται ΠΑΝΤΑ ο ενας βλακας ΠΑΟΚτσης, δεν θα ειχα κανενα θεμα να παραδεχτω οτι το πρωταθλημα το χασαμε εμεις με τις μαλακιες μας. Στην κατασταση που βιωνω ομως επετρεψε μου να θεωρω οτι μου το κλεβουν στυγνα.
Και μην μου λες οτι το ΜΟΝΟ πρωταθλημα που διεκδικησαμε ειναι το περσινο. Ακομα κι αν τυποις αληθευει αυτο που λες, οδηγηθηκαμε σε τετοια τραγικη κατασταση γιατι επι δεκαετιες καποιοι ΕΚΛΕΒΑΝ τα χοντρα λεφτα του CH L, κερδιζοντας με τους τροπους που ολοι γνωριζουμε τις θεσεις που οδηγουσαν σε αυτο και οδηγωντας στον μαρασμο ολες τις υπολοιπες ομαδες. Αυτο το ΔΕΔΟΜΕΝΟ δεν δικαιουται κανενας ΠΑΟΚτσης να το βγαζει απο την εξισωση.