Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Εγω θα σας πω τι πιστευω για τους αρδ,οι δικοι δεν εχουν την παραμικρη πληροφορηση και γραφουν οτι μαθαινουν απο τους φιλους τους βαζελοαρδ οι οποιοι με τη σειρα τους εχουν παρει γραμμη να γραψουν οτι ειναι αρεστο στα αυτια των πονεμενων βαζελων οπαδων.
Οι δικοι μας (διοικουντες) δε βγαζουν τιποτα προς τα εξω γιατι δουλευουν τη μεταγραφη πιστευοντας οτι θα την ολοκληρωσουν.
Κατα τα λοιπα συμφωνω με goran,καντε ρε γαμημενοι απανταχου αρδ ενα γαμωρεπορταζ χειροπιαστο,βγαλτε εναν ανθρωπο να μιλησει,αχρηστοι.
Οι δικοι μας (διοικουντες) δε βγαζουν τιποτα προς τα εξω γιατι δουλευουν τη μεταγραφη πιστευοντας οτι θα την ολοκληρωσουν.
Κατα τα λοιπα συμφωνω με goran,καντε ρε γαμημενοι απανταχου αρδ ενα γαμωρεπορταζ χειροπιαστο,βγαλτε εναν ανθρωπο να μιλησει,αχρηστοι.
proedros...Πίστευε ό,τι γουστάρεις πασά μου αλλά τα ντεμέκ "επιχειρήματα" που μου "φωνάζεις" είναι σαθρά!!!!
ΝΑΙ...ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...Π Α Ρ Α ... Π Ο Λ Λ Ο Ι ...
Ο παίχτης αν ήθελε να πάει να παίξει στην Βραζιλία, τότε με την δική σου λογική, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΟΧΙ ΕΔΩ!
Εnd of story και πολύ ασχολήθηκα...
ΝΑΙ...ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...Π Α Ρ Α ... Π Ο Λ Λ Ο Ι ...
Ο παίχτης αν ήθελε να πάει να παίξει στην Βραζιλία, τότε με την δική σου λογική, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΟΧΙ ΕΔΩ!
-
Ksenitemenos4
δεν νομιζω ρε προεδρε να ξεκινουσε ο ΠΑΟΚ καν συζητησεις με τον μολεδο εαν ισχυε οτι θελει τοσο πολυ να παει, γνωριζοντας μαλιστα για το προσυμφωνο....δεν θυμαμαι ποτε να κινησαμε γη και ουρανο για εναν παικτη, ποσο μαλιστα για μολεδο και για εξι μηνες ισως!απο οποια μερια και να το πιασεις κατι δεν στεκει...αν ηθελε να παει θα ηταν ηδη εκει, αν ηθελε να βγαλει εξτρα χρημα και να παει το καλοκαιρι θα ερχοταν για εξι μηνες και θα ειχε συμφωνησει σε δυο λεπτα...αν ηθελε να ερθει σε εμας για τρια χρονια, και λεφτα θα επαιρνε και το βαζελο θα βοηθουσε και παλι θα ειχε τελειωσει το θεμα δυο βδομαδες πριν...υπαρχει λογικα χοντρο παρασκηνιο...
Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο...Κανείς δεν θα σου πει πως "αυτή είναι έγκρητη δημοσιογραφία"...Μόνος σου θα το διαπιστώσεις χρησιμοποιώντας την κρίση σου...Επίσης το προσύμφωνο έχει αναρτηθεί ήδη...Μιλάς για μάνατζερ..και δικηγόρους και άντε σου λένε ποιοι είναι οι μάναντζερ και οι δικηγόροι, ε και τι έγινε??Τι παραπάνω θα αποκομήσεις??Κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό...Είναι δυνατόν να σου φέρουν video με την μάνα του?..Συγνώμη αλλά αυτά που ζητάς δεν είναι ψήγματα που αποδεικνύουν έγκριτη δημοσιογραφία..goran 64 έγραψε:Δηλαδή φίλε rainmaker, τώρα μόλις εσύ μας λες "ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει" και "τα βάζεις" με μας τους μανιακούς που δεν πιστεύουμε τους ΑΡΔ και λέμε και στους άλλους να μην καταπίνουν αμάσητα σκουπίδια?
Ήρεμα λοιπόν, πες ότι έχεις δίκαιο εσύ, αλλά ας το πάρουμε και λίγο ανάποδα για να δούμε πού θα μας βγάλει...
1...Είδες εσύ κανέναν ΑΡΔ να μας πληροφορεί, έχοντας βρει πρώτα πηγές (που θα πρεπε να κάνει αν ήταν σωστός στην δουλειά του) πόσους, ποιους και ποιων εθνικοτήτων μάνατζερς έχει και συνεργάζεται ο Μολέντο και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και στην Βραζιλία?
2...Μας πληροφόρησε κανένας τους ποιος ή ποιοι είναι οι δικηγόροι του και τι έχουν να μας πουν κι αυτοί, βγάζοντας και κάνα αντίγραφο του περιβόητου προσυμφώνου της Ιντερνασιονάλ για να μας τρίψουν στην μούρη?
3...Μας ενημέρωσε κανένας τους για το τι νόμους έχουν στην Βραζιλία για το θέμα των συνιδιοκτησιών παιχτών?
4...Έκανε κανένας ρεπορτάζ να φέρει κάνα βιντεάκι με την μάνα του Μολέντο να ψυχορραγεί ζητώντας τον γιο της?
5...Γενικά, διέκρινες πουθενά τίποτα ψήγματα έγκυρης, έγκαιρης και έγκριτης δημοσιογραφίας να πιστέψουμε?
Επιπλέον μήπως θεωρείς χαζούς τους δικούς μας ανθρώπους να χτυπάνε το κεφάλι τους στα ντουβάρια για να τα κατεδαφίσουν μ αυτό, επιμένοντας δηλαδή να κυνηγάνε έναν παίχτη που δεν θέλει να παίξει εδώ μα στην Βραζιλία?
Κανείς παίκτης δεν υπογράφει 6 μήνες πριν ενώ είναι να πάρει μεταγραφή έστω σαν δανεικός σε άλλη ομάδα...goran 64 έγραψε:proedros...Πίστευε ό,τι γουστάρεις πασά μου αλλά τα ντεμέκ "επιχειρήματα" που μου "φωνάζεις" είναι σαθρά!!!!
Αν δεν κατάλαβες καλ;a αυτό προσπαθεί να κανει, να πάει στην Βραζιλία αλλά δέχεται πιέσεις αφενός από τον ΠΑΟ που θέλει να αποκομίσει τα περισσότερα και αφετέρου από τον ΠΑΟΚ που ποντάρει στον ευμετάβλητο χαρακτήρα του...
End
Πες τα ρε Μπάνε γιατί εδώ μέσα κάποιοι, εμ πάνε να μας αποτρελάνουν με τις "λογικές" τους, εμ μας αποκαλούν και μανιοΑΡΔοκυνηγούς ρε φίλε...Κόντεψε να μου στρίψει το μυαλό, όσο μου εχει έστω απομείνει τώρα στα γεράματα!!!obanebane έγραψε:Εγω θα σας πω τι πιστευω για τους αρδ,οι δικοι δεν εχουν την παραμικρη πληροφορηση και γραφουν οτι μαθαινουν απο τους φιλους τους βαζελοαρδ οι οποιοι με τη σειρα τους εχουν παρει γραμμη να γραψουν οτι ειναι αρεστο στα αυτια των πονεμενων βαζελων οπαδων.
rainmaker, θεωρώ τουλάχιστον άκομψο (sic) το να κάθεται κάποιος να αφιερώνει τόσο χρόνο για να σου θέσει κάποια επιχειρήματα προς συζήτηση κι εσύ να μην απαντάς...Θα περιμένω λοιπόν, ειδικά από έναν admin του forum!
Υ.Γ. Μπορεί η μεταγραφή του Μολέντο να μην γίνει τελικά, αλλά ελπίζω να μην βγει κανένας να πει "σας τα λεγα"...
Είναι τόσες οι παράμετροι που ίσως μπήκαν στη μέση για να χαλάσουν ΑΥΤΗΝ την μεταγραφή, που δεν θα το δεχτώ!
Υ.Γ. 2...proedros, μια χαρά χαλαρός είμαι του λόγου μου φίλε...Πιστεύεις άλλα, πιστεύω άλλα...Όλα καλά...
Εγώ όπως έγραψα φίλε, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ποντάρει στον ευμετάβλητο χαρακτήρα του..και πιστέυει πως αν καταφέρει να τον φέρει εδώ πάνω που υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή , θα καταφέρει να τον πείσει να μείνει περισσότερο...Πραγματικά όμως κούρασε το θέμα..Ksenitemenos4 έγραψε:δεν νομιζω ρε προεδρε να ξεκινουσε ο ΠΑΟΚ καν συζητησεις με τον μολεδο εαν ισχυε οτι θελει τοσο πολυ να παει, γνωριζοντας μαλιστα για το προσυμφωνο....δεν θυμαμαι ποτε να κινησαμε γη και ουρανο για εναν παικτη, ποσο μαλιστα για μολεδο και για εξι μηνες ισως!απο οποια μερια και να το πιασεις κατι δεν στεκει...αν ηθελε να παει θα ηταν ηδη εκει, αν ηθελε να βγαλει εξτρα χρημα και να παει το καλοκαιρι θα ερχοταν για εξι μηνες και θα ειχε συμφωνησει σε δυο λεπτα...αν ηθελε να ερθει σε εμας για τρια χρονια, και λεφτα θα επαιρνε και το βαζελο θα βοηθουσε και παλι θα ειχε τελειωσει το θεμα δυο βδομαδες πριν...υπαρχει λογικα χοντρο παρασκηνιο...
Πάντως κάποιος "έγκυρα" μας είχε ενημερώσει πριν μια βδομάδα εδώ μέσα, ότι: "τέλος από σήμερα το ενδιαφέρον του Π.Α.Ο.Κ. για Μολέδο και φέρνουμε πλέον στόπερ από Ρωσία...Μόλις μάθω θα γράψω και όνομα"...

-
Dimg4
Αν "καποιος" εχει αμφιβολιες για την πηγη μου, μπορει να απευθυνθει σε μοντ στον οποιο εδωσα ακριβεστατες πληροφοριες. Αν και δεν αφορουν τον καθε "καποιον" παρα μονο τους μοντ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Πέμ 18 Ιαν 2018, 02:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ksenitemenos4
αυτο με τον ευμεταβλητο χαρακτηρα απο που προκυπτει ρε προεδρε? ουτε ψυχαναλυση να του ειχαμε κανει δεν θα ξεραμε τον χαρακτηρα του τοσο καλα, που να παλευουμε τοσο καιρο να τον πεισουμε...ασε που αν ηταν ευμεταβλητος ο χαρακτηρας του θα ειχε μεταβληθει ηδη και θα υπεγραφε 
Φίλε θα δούμε, ελπίζω να τελειώσει αύριο το σήριαλ...Goran συμφωνώ με τα υστερόγραφά σου...Εξάλλου θεωρώ ως δεδομένο πως όλοι εδω μέσα θέλουν το καλό της ομάδας..
Δεν ξέρω γιατί δεν φέρνουμε ένα καλό 6άρι που χρειαζόμαστε και ένα φόρ για να τελειώνουμε. Για τα σέντερ μπάκ ένα στύλ Χατσερίντι θα ήταν ιδανικό για να λύσουμε το πρόβλημα με τα στημένα. Δεν ξέρω κι εγώ γιατί έχουμε κολλήσει τόσο σε μία πολύ μπλεγμένη υπόθεση, πού ούτως ή άλλως και να κλείσει κανείς δεν εγγυάται ότι θα μας βγεί.
Τα δεδομένα της υπόθεσης Μολέντο με τη δική μου οπτική:
- Επιλέξαμε να μπλέξουμε με ανθρώπους που δεν έπρεπε, πράγμα που το ξέραμε εκ των προτέρων αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη.
- Αν η υπόθεση τελειώσει θετικά, θα έρθει ένας παίχτης για μερικούς μήνες, που πιθανότατα δεν θέλει να παίξει σε μας και το μυαλό του είναι αλλού, που ούτως ή άλλως θα αργήσει να εγκλιματιστεί αφού είναι τόσον καιρό ανενεργός και έχοντας πληρώσει υπεραξία τρελή. Συν ότι έχουμε έναν προπονητή που δεν παίρνει ρίσκα στη φάση που είμαστε και αυτό ενισχύει τη θεωρία μου ότι ακόμα κι αν έρθει τα μισά ματς θα είναι στον πάγκο.
- Αν η υπόθεση τελειώσει αρνητικά, θα έχουμε φάει μια επικοινωνιακή ήττα που κάποιοι θα την πάρουν βαριά, κάποιοι (όπως κι εγώ) όχι, αλλά το κυριότερο, θα έχουμε χάσει σχεδόν ένα μήνα, τον οποίο έπρεπε να εκμεταλλευτούμε για να ενισχυθεί η ομάδα και δεν το κάναμε. Παράλληλα, έχουν πάει όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις πίσω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κλίμα στην ομάδα.
Συμπέρασμα: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αυτοκτονήσουμε αλλά ίσως το υπάρχον υλικό να φανεί αρκετό. Ας ποντάρουμε εκεί.
- Επιλέξαμε να μπλέξουμε με ανθρώπους που δεν έπρεπε, πράγμα που το ξέραμε εκ των προτέρων αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη.
- Αν η υπόθεση τελειώσει θετικά, θα έρθει ένας παίχτης για μερικούς μήνες, που πιθανότατα δεν θέλει να παίξει σε μας και το μυαλό του είναι αλλού, που ούτως ή άλλως θα αργήσει να εγκλιματιστεί αφού είναι τόσον καιρό ανενεργός και έχοντας πληρώσει υπεραξία τρελή. Συν ότι έχουμε έναν προπονητή που δεν παίρνει ρίσκα στη φάση που είμαστε και αυτό ενισχύει τη θεωρία μου ότι ακόμα κι αν έρθει τα μισά ματς θα είναι στον πάγκο.
- Αν η υπόθεση τελειώσει αρνητικά, θα έχουμε φάει μια επικοινωνιακή ήττα που κάποιοι θα την πάρουν βαριά, κάποιοι (όπως κι εγώ) όχι, αλλά το κυριότερο, θα έχουμε χάσει σχεδόν ένα μήνα, τον οποίο έπρεπε να εκμεταλλευτούμε για να ενισχυθεί η ομάδα και δεν το κάναμε. Παράλληλα, έχουν πάει όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις πίσω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κλίμα στην ομάδα.
Συμπέρασμα: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αυτοκτονήσουμε αλλά ίσως το υπάρχον υλικό να φανεί αρκετό. Ας ποντάρουμε εκεί.
Αδερφε νομιζω οτι πρεπει να πεις κάτι, εστω μια λεπτομέρεια να ξέρουμε που κινουμαστε,εξάλλου φορουμ είμαστε αν δεν γραφτουν αυτά τι θα γραφτουν; οι αρδ δεν ξέρουν την τύφλα τουςDimg4 έγραψε:![]()
![]()
Το "κοιταμε καποιον απο Ρωσια" εγινε "παιρνουμε καποιον απο Ρωσια"... α ρε ελληναρα αθανατε με τις εμμονες σου.
Αν "καποιος" εχει αμφιβολιες για την πηγη μου, μπορει να απευθυνθει σε μοντ στον οποιο εδωσα ακριβεστατες πληροφοριες. Αν και δεν αφορουν τον καθε "καποιον" παρα μονο τους μοντ