33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Ο μπεργκ σε μας θα είχε πάρα πολλές φορές κίτρινη και κόκκινη κάρτα οι αγκωνιες του θα τιμωρουνταν αμέσως
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για αυτό λέω αντί-Κλάους. Ως δεύτερος φορ, ένας πιο ευκίνητος.sourmenetes έγραψε:Εχεις πριγιοβιτς ρε φιλε.
barlow4 σε παρακαλω κανε μου τη χαρη. Εαν εχει η δικια σου η μνημη προβλημα δε φταιμε εμεις. Ολοι φερετε επιθετικο ελεγαν? ΧΑ. Αυτο λενε ολοι ΤΩΡΑ. Μεχρι και το προηγουμενο καλοκαιρι, εδω μεσα αυτοι που ηθελαν φορ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ Η ΠΛΕΙΩΨΗΦΙΑ. Μεχρι και πριν ενα χρονο μεχρι και σου την επεφταν εδω μεσα ως απαξιωτη του Κλαους καποιοι αν απλα τολμουσες να πεις οτι χρειαζεται η ομαδα φορ.barlow4 έγραψε:ελα ρε τασεο που πιεσε ο κοσμος να του κανουν τρελο συμβολαιο.ποιος?ουτε ενα δεν ξερω προσωπικα.ολοι φερτε επιθετικο ελεγαν.ποιον εκβιασε?τον ιβαν?τα πιστευεις αυτα που λες?που τους ειδες τους εκβιασμους κ τις πιεσεις..Taseos έγραψε:Καμια αισθηση δικαιωσης. Του ανανεωσαν το συμβολαιο με τρελο ποσο νοιωθοντας πιεση απτον λαο, και ουσιαστικα εκβιαζομενοι απο τον ποδοσφαιριστη. Να μην τον βλεπω στην αποστολη θελω γιατι πιανει θεση παιδιων που θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο. Ας παρει καποιον απο τηννκ20
υγ.αορατε καμια αμυνα δε νοιωθει τον κουλουρη.23 χρονων παιδι κ γκολ με το κυαλι.ουτε κουλουρης ουτε κλαους τραβανε.αλλα αυτοι υπαρχουν τωρα.τι νοημα εχει το κραξιμο.
Παιδια συγνωμη αλλα αυτος ο ρεβεζιονισμος δε θα περασει. Μεγαλη μεριδα του κοσμου εχει μεγαλη ευθηνη, εστω και εμεση, για το που εφτασε η κατασταση με τον Κλαους.
- sourmenetes
- Moderator
Ας μη συνεχιστει η κουβεντα για συμβολαια και πιεσεις και ασχετα.αν θελετε για αγωνιστικα ζητηματα πειτε,τα υπολοιπα εχουν χιλιοειπωθει.
Ας παίξει λιγο μπαλα για αλλαγη
Καλα αυτα κ οι μειώσεις μισθών κλπ
Δεν ειναι εικονα αθλητη επαγγελματία αυτη
Καλα αυτα κ οι μειώσεις μισθών κλπ
Δεν ειναι εικονα αθλητη επαγγελματία αυτη
εμείς εδώ κάνουμε αναλύσεις, τρωγόμαστε και αυτός ασταμάτητος έχει έννοια να κάνει χαβαλέ στο ίνσταγκραμ.
είναι ξεκάθαρο ότι δεν του καίγεται καρφί και εχει φανεί σε πολλές περιστάσεις. περισσότερο τον νοιάζει να μοστράρει το gtr των 150.000 ή το ρολεξ των 20.000 στο ινσταγκραμ παρά να κάτσει να σκάσει για την απραγία του.
ο κλάους θα παραμείνει ως σημείο αναφοράς της πρώτης φουρνιάς των παιχτών επί παχέων αγελάδων του ίβαν. η φουρνιά της αδιαφορίας, του χαβαλέ, του χαχανίσματος και της λιγοψυχίας οταν η μπάλα έκαιγε.
ελπίζω κάποτε να τα θυμόμαστε και να γελάμε.
είναι ξεκάθαρο ότι δεν του καίγεται καρφί και εχει φανεί σε πολλές περιστάσεις. περισσότερο τον νοιάζει να μοστράρει το gtr των 150.000 ή το ρολεξ των 20.000 στο ινσταγκραμ παρά να κάτσει να σκάσει για την απραγία του.
ο κλάους θα παραμείνει ως σημείο αναφοράς της πρώτης φουρνιάς των παιχτών επί παχέων αγελάδων του ίβαν. η φουρνιά της αδιαφορίας, του χαβαλέ, του χαχανίσματος και της λιγοψυχίας οταν η μπάλα έκαιγε.
To GT-R το πήρε μεταχειρισμένο απο Καστοριά λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του 75 χιλιάρικα.tsou έγραψε:εμείς εδώ κάνουμε αναλύσεις, τρωγόμαστε και αυτός ασταμάτητος έχει έννοια να κάνει χαβαλέ στο ίνσταγκραμ.

Παλαιότερα προσφέρε και όταν έκαιγε η μπάλα.... Τώρα για τα φράγκα τα πήρε για την τότε παρουσία του.... Θα θελα ναχα και εγώ ευρώ του αλλά δεν κάνω και έτσι....tsou έγραψε:εμείς εδώ κάνουμε αναλύσεις, τρωγόμαστε και αυτός ασταμάτητος έχει έννοια να κάνει χαβαλέ στο ίνσταγκραμ.
εορπτολ και εγώ μπορώ να πω ότι θα ήθελα να είμαι φυτό να μην λέω τίποτα αρνητικό αλλά δεν θα το πω γιατί δεν οδηγεί κάπου. οπότε μην λες ότι ζηλέυω τα λεφτά του κλάους επειδή λέω το αυτονόητο, ότι δεν προσφέρει και χαχανίζει.
μην το πας επί προσωπικού.
Αυτό ακριβώς. Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο όταν κατάλαβα ότι μας γράφει στα αρχίδια του όλους. Να ναι καλά το παλικάρι, κακίες δεν κρατάμε, έχει προσφέρει αλλά δεν θα κάθομαι να χαλάω τη ζαχαρένια μου και να μαλώνω με κόσμο ενώ αυτός πέρα βρέχει. Αν βαρέθηκε τόσο πολύ το ποδόσφαιρο ας πάει να γίνει κοσμικός ή πανελίστας. Έτσι και αλλιώς μόνο μόστρα και χαβαλέ είναι πλέον.tsou έγραψε:εμείς εδώ κάνουμε αναλύσεις, τρωγόμαστε και αυτός ασταμάτητος έχει έννοια να κάνει χαβαλέ στο ίνσταγκραμ.
Σαν φωτογραφια θυμαμαι Κεν εξω απ την Τουμπα συνδεσμιτες να φωναζουν: ''Να μην ξαναπατησεις στην Τουμπα Ιβαν αν φυγει ο Κλαους''barlow4 έγραψε:ελα ρε τασεο που πιεσε ο κοσμος να του κανουν τρελο συμβολαιο.ποιος?ουτε ενα δεν ξερω προσωπικα.ολοι φερτε επιθετικο ελεγαν.ποιον εκβιασε?τον ιβαν?τα πιστευεις αυτα που λες?που τους ειδες τους εκβιασμους κ τις πιεσεις..Taseos έγραψε:Καμια αισθηση δικαιωσης. Του ανανεωσαν το συμβολαιο με τρελο ποσο νοιωθοντας πιεση απτον λαο, και ουσιαστικα εκβιαζομενοι απο τον ποδοσφαιριστη. Να μην τον βλεπω στην αποστολη θελω γιατι πιανει θεση παιδιων που θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο. Ας παρει καποιον απο τηννκ20
υγ.αορατε καμια αμυνα δε νοιωθει τον κουλουρη.23 χρονων παιδι κ γκολ με το κυαλι.ουτε κουλουρης ουτε κλαους τραβανε.αλλα αυτοι υπαρχουν τωρα.τι νοημα εχει το κραξιμο.
Ρε φίλε το αρνητικό είναι ότι δεν προσφέρει δεν μπορεί κλπ αυτό μέχρι να ζηλεύουμε τα φράγκα που περνει το αυτοκίνητο που έχει ξεφεύγει σε λίγο θα μας πεις και για την γκόμενα του έλεος.....tsou έγραψε:εορπτολ και εγώ μπορώ να πω ότι θα ήθελα να είμαι φυτό να μην λέω τίποτα αρνητικό αλλά δεν θα το πω γιατί δεν οδηγεί κάπου. οπότε μην λες ότι ζηλέυω τα λεφτά του κλάους επειδή λέω το αυτονόητο, ότι δεν προσφέρει και χαχανίζει.